این جدیده از چند روز دیگهاینو مطمئنید؟
حدود 2 هفته پیش شعبه بودم تاکید میکرد که حسابای یکساله جدید فقط 22 درصد و کوتاه مدت 10!!
این جدیده از چند روز دیگهاینو مطمئنید؟
حدود 2 هفته پیش شعبه بودم تاکید میکرد که حسابای یکساله جدید فقط 22 درصد و کوتاه مدت 10!!
روز شمار رو اطلاع دارید؟این حساب 23 درصدی روز شمار طرح بهار هنوز هست؟ممنونمن امروز از 2 تا شعبه پرسیم گفتن 1 ساله 24.من اینا مطمینم ولی از کارمندان پرسیدم
با تشکر از دوستمون امروز رفتم همین حساب بهار رو باز کردم بسیار عالیسریع برید بانک آینده کوتاه مدت روز شمار با نرخ 23 درصد باز کنید. یه طرح چند روزه هست
من امروز رفتم گفتم میخوام روز شمار طرح بهار باز کنم خیلی محترمانه برخورد کردن حتی کپی مدارک هم خودشون گرفتن سودشم گفت 23 درصد کف هم گفت نداره من 200 هزار تومان ریختم تو حسابصبح رفتم بانک آینده گفتم میخوام سپرده بهار با سود ۲۳٪ باز کنم، کارمنده اولش گفت سود این حساب پلکانیه،یعنی هر چه بیشتر پول بذاری سود بیشتری میگیری ، گفتم موجودیم شناوره یه رقم ثابت نیست ، داشتم میرفتم رفت با رییس حرف بزنه ، گفت اشکالی نداره.برای افتتاح حساب ۲۰ تومن گرفت ، فقط گفت این طرح موقتیه اگه دوست و آشنایی داری که میخوان حساب باز کنن بگو دست بجنبونن.فقط این مجوز نداشتنش آدمو اذیت میکنه...
خواهش میکنم وظیفه بودبا تشکر از دوستمون امروز رفتم همین حساب بهار رو باز کردم بسیار عالی
خواهش میکنم وظیفه بود
هنوز معلوم نیست دقیق. عضو شتاب هست و همه خدمات بانکهای دیگا شایدم بیشتر رو داره. همراه بانک . همراه کارت و...این تا چند روز دیگه هست؟ بعد عضو شتاب هم هست؟ ممنون.
من گذاشتم نور 32 درصد ماهیانه واریز میکنن و قابل برداشته. اینطور هم که گفتن در حال گرفتن مجوز هستن حتی توی خبر اخبار بانک نوشته شده بود پذیره نویسی هم به پایان رسیده و مبلغ 3 هزار میلیارد ریال هم به بانک مرکزی جهت گرفتن مجوز واریز شده و بزودی مجوز گرفته میشه .... از جمله 5 موسسه ای هست که تا پایان امسال قراره مجوزشون صادر بشه.دوستان من بانک اینده رفتم به من گفتن 24 درصد یکساله و موسسه نور را نرفتم ولی مطمین هست؟کسی خودش توی نور سپرده داره.
در ضمن از پاسخ های شما ممنونم
حداقل مبلغ برای افتتاح حساب چه قدره ؟ سود 23 درصدی با کارت هست یا فقط برای دفترچه ؟با تشکر از دوستمون امروز رفتم همین حساب بهار رو باز کردم بسیار عالی
قابلیت واریز و برداشت از حساب داره؟کوتاه مدته؟کف موجودی برای افتتاح حساب و دریافت سودچقدره؟من گذاشتم نور 32 درصد ماهیانه واریز میکنن و قابل برداشته. اینطور هم که گفتن در حال گرفتن مجوز هستن حتی توی خبر اخبار بانک نوشته شده بود پذیره نویسی هم به پایان رسیده و مبلغ 3 هزار میلیارد ریال هم به بانک مرکزی جهت گرفتن مجوز واریز شده و بزودی مجوز گرفته میشه .... از جمله 5 موسسه ای هست که تا پایان امسال قراره مجوزشون صادر بشه.
شما برو بگو طرح بهار واست باز کنن با هر مبلغی سودش 23 درصد هستدوستان این سود پلکانی که بانک آینده برا طرح جدیدش میگه دقیقا یعنی چی؟ مثلا من اگه الان 8 یا 9 میلیون بذارم باز همون 23 درصد سودو میده یا بیشتر؟ اگه بیشتر میده سود من با این مبلغ چند درصد میشه؟
ممنون از پاسختون، اما این سود پلکانی که دوستان گفتن جریانش چیه شامل من با اون مبلغ که قبلا گفتم نمیشه؟ و ضمنا اون سود ۲۷ درصد که شما به یکی از دوستان قبلا گفتین چجوریه؟شما برو بگو طرح بهار واست باز کنن با هر مبلغی سودش 23 درصد هست
سودش با هر مبلغی 23 درصد هست روز شمار اون کارمند ه هم هر چی گفته الکی بوده پلکانی و اینا نداریمممنون از پاسختون، اما این سود پلکانی که دوستان گفتن جریانش چیه شامل من با اون مبلغ که قبلا گفتم نمیشه؟ و ضمنا اون سود ۲۷ درصد که شما به یکی از دوستان قبلا گفتین چجوریه؟
نه درست گفته یه حساب پلکانی هم هست ولی این 23 درصد تازه دوباره شروع شدهسودش با هر مبلغی 23 درصد هست روز شمار اون کارمند ه هم هر چی گفته الکی بوده پلکانی و اینا نداریم
خواهش میکنمممنون از پاسختون، اما این سود پلکانی که دوستان گفتن جریانش چیه شامل من با اون مبلغ که قبلا گفتم نمیشه؟ و ضمنا اون سود ۲۷ درصد که شما به یکی از دوستان قبلا گفتین چجوریه؟
32 درصد حساب سپرده یکساله هست و یک دفترچه هم براتون باز میکنه واریز سود به اون که سود قابل برداشت هست و چنانچه سود رو هم برندارید کوتاه مدت 22 درصد هست.قابلیت واریز و برداشت از حساب داره؟کوتاه مدته؟کف موجودی برای افتتاح حساب و دریافت سودچقدره؟
عجب سودای خوشگلی میده32 درصد حساب سپرده یکساله هست و یک دفترچه هم براتون باز میکنه واریز سود به اون که سود قابل برداشت هست و چنانچه سود رو هم برندارید کوتاه مدت 22 درصد هست.
برای بالای 30 میلیون 32 درصد برای زیر 30 میلیون هر مبلغی هم که باشه 27 درصد میدن و کوتاه مدتی هم که برای واریز باز میکن 22 درصد هست.