• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

امرسون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
صبح رفتم بانک آینده گفتم میخوام سپرده بهار با سود ۲۳٪ باز کنم، کارمنده اولش گفت سود این حساب پلکانیه،یعنی هر چه بیشتر پول بذاری سود بیشتری میگیری ، گفتم موجودیم شناوره یه رقم ثابت نیست ، داشتم میرفتم رفت با رییس حرف بزنه ، گفت اشکالی نداره.برای افتتاح حساب ۲۰ تومن گرفت ، فقط گفت این طرح موقتیه اگه دوست و آشنایی داری که میخوان حساب باز کنن بگو دست بجنبونن.فقط این مجوز نداشتنش آدمو اذیت میکنه...

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
سریع برید بانک آینده کوتاه مدت روز شمار با نرخ 23 درصد باز کنید. یه طرح چند روزه هست
با تشکر از دوستمون امروز رفتم همین حساب بهار رو باز کردم بسیار عالی

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
صبح رفتم بانک آینده گفتم میخوام سپرده بهار با سود ۲۳٪ باز کنم، کارمنده اولش گفت سود این حساب پلکانیه،یعنی هر چه بیشتر پول بذاری سود بیشتری میگیری ، گفتم موجودیم شناوره یه رقم ثابت نیست ، داشتم میرفتم رفت با رییس حرف بزنه ، گفت اشکالی نداره.برای افتتاح حساب ۲۰ تومن گرفت ، فقط گفت این طرح موقتیه اگه دوست و آشنایی داری که میخوان حساب باز کنن بگو دست بجنبونن.فقط این مجوز نداشتنش آدمو اذیت میکنه...
من امروز رفتم گفتم میخوام روز شمار طرح بهار باز کنم خیلی محترمانه برخورد کردن حتی کپی مدارک هم خودشون گرفتن سودشم گفت 23 درصد کف هم گفت نداره من 200 هزار تومان ریختم تو حساب

Rock Star

Registered User
لایک‌ها
72
این تا چند روز دیگه هست؟ بعد عضو شتاب هم هست؟ ممنون.
هنوز معلوم نیست دقیق. عضو شتاب هست و همه خدمات بانکهای دیگا شایدم بیشتر رو داره. همراه بانک . همراه کارت و...

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
دوستان این سود پلکانی که بانک آینده برا طرح جدیدش میگه دقیقا یعنی چی؟ مثلا من اگه الان 8 یا 9 میلیون بذارم باز همون 23 درصد سودو میده یا بیشتر؟ اگه بیشتر میده سود من با این مبلغ چند درصد میشه؟

Last edited:

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
دوستان من بانک اینده رفتم به من گفتن 24 درصد یکساله و موسسه نور را نرفتم ولی مطمین هست؟کسی خودش توی نور سپرده داره.
در ضمن از پاسخ های شما ممنونم
من گذاشتم نور 32 درصد ماهیانه واریز میکنن و قابل برداشته. اینطور هم که گفتن در حال گرفتن مجوز هستن حتی توی خبر اخبار بانک نوشته شده بود پذیره نویسی هم به پایان رسیده و مبلغ 3 هزار میلیارد ریال هم به بانک مرکزی جهت گرفتن مجوز واریز شده و بزودی مجوز گرفته میشه .... از جمله 5 موسسه ای هست که تا پایان امسال قراره مجوزشون صادر بشه.

Last edited:

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
من گذاشتم نور 32 درصد ماهیانه واریز میکنن و قابل برداشته. اینطور هم که گفتن در حال گرفتن مجوز هستن حتی توی خبر اخبار بانک نوشته شده بود پذیره نویسی هم به پایان رسیده و مبلغ 3 هزار میلیارد ریال هم به بانک مرکزی جهت گرفتن مجوز واریز شده و بزودی مجوز گرفته میشه .... از جمله 5 موسسه ای هست که تا پایان امسال قراره مجوزشون صادر بشه.
قابلیت واریز و برداشت از حساب داره؟کوتاه مدته؟کف موجودی برای افتتاح حساب و دریافت سودچقدره؟

Rock Star

Registered User
لایک‌ها
72
دوستان این سود پلکانی که بانک آینده برا طرح جدیدش میگه دقیقا یعنی چی؟ مثلا من اگه الان 8 یا 9 میلیون بذارم باز همون 23 درصد سودو میده یا بیشتر؟ اگه بیشتر میده سود من با این مبلغ چند درصد میشه؟
شما برو بگو طرح بهار واست باز کنن با هر مبلغی سودش 23 درصد هست

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
شما برو بگو طرح بهار واست باز کنن با هر مبلغی سودش 23 درصد هست
ممنون از پاسختون، اما این سود پلکانی که دوستان گفتن جریانش چیه شامل من با اون مبلغ که قبلا گفتم نمیشه؟ و ضمنا اون سود ۲۷ درصد که شما به یکی از دوستان قبلا گفتین چجوریه؟

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
ممنون از پاسختون، اما این سود پلکانی که دوستان گفتن جریانش چیه شامل من با اون مبلغ که قبلا گفتم نمیشه؟ و ضمنا اون سود ۲۷ درصد که شما به یکی از دوستان قبلا گفتین چجوریه؟
سودش با هر مبلغی 23 درصد هست روز شمار اون کارمند ه هم هر چی گفته الکی بوده پلکانی و اینا نداریم

Rock Star

Registered User
لایک‌ها
72
سودش با هر مبلغی 23 درصد هست روز شمار اون کارمند ه هم هر چی گفته الکی بوده پلکانی و اینا نداریم
نه درست گفته یه حساب پلکانی هم هست ولی این 23 درصد تازه دوباره شروع شده

Rock Star

Registered User
لایک‌ها
72
خواهش میکنم
اون 27 درصد واسه سپردا یکساله هست

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
قابلیت واریز و برداشت از حساب داره؟کوتاه مدته؟کف موجودی برای افتتاح حساب و دریافت سودچقدره؟
32 درصد حساب سپرده یکساله هست و یک دفترچه هم براتون باز میکنه واریز سود به اون که سود قابل برداشت هست و چنانچه سود رو هم برندارید کوتاه مدت 22 درصد هست.

برای بالای 30 میلیون 32 درصد برای زیر 30 میلیون هر مبلغی هم که باشه 27 درصد میدن و کوتاه مدتی هم که برای واریز باز میکن 22 درصد هست.

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
32 درصد حساب سپرده یکساله هست و یک دفترچه هم براتون باز میکنه واریز سود به اون که سود قابل برداشت هست و چنانچه سود رو هم برندارید کوتاه مدت 22 درصد هست.

برای بالای 30 میلیون 32 درصد برای زیر 30 میلیون هر مبلغی هم که باشه 27 درصد میدن و کوتاه مدتی هم که برای واریز باز میکن 22 درصد هست.
عجب سودای خوشگلی میده
برادر اگه این سپرده یکساله رو بخوایم مثلا شش ماه بعد به پولمون نیاز پیدا کنیم و برداریم، قضیه سودش چی میشه؟ چجوری حساب میکنن؟

بالا