• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
در مورد انحلال یک بانک خصوصی , قبلا هم بانک مرکزی تذکر داده بود که تو بانک و موسسه های که مجوز ندارن سپرده گذاری نکنید .
اگه ارشیو خبرها رو نگاه کنید بانک مرکزی حتی به اون هایی که پارسال مجوز داد بعد چند ماه باز مجددا تذکر داد سپرده گذاری نکنید فردی که بعد چند ماه سپرده کرده باید با اعتماد بانک مرکزی بره سپرده کنه و باز با از لیست خارج شدن همون بانک با ضرر بسیار از همون بانک خارج کنه سرمایه اش رو و آیا این در همه دنیا اینجوریه یا فقط در ایران؟

mobilebaz

Registered User
لایک‌ها
187
امروز از عسگریه پرسیدم، برای سپرده های بالای 5 میلیون، روزشمار 20 درصد و یکساله هم 25 درصد سود میده.

MAS✪UD

Registered User
لایک‌ها
245
دوستان
مثلا یه بنده خدایی یه مقدار سپرده تو بانک داشت و فوت کرد بانک برای اینکه پول روبده کامل میده ؟
با مقداریش رو بر میداره؟

آخه من شنیدم که دولت بخشی رو بر میداره
در این مورد تا 6 ماه بعد از فوت یکی از وراث درجه اول با گواهی فوت میتونه بیاد 1 میلیون تومن از حساب متوفی بابت هزینه کفن و دفن از بانک دریافت کنه
بعدش وراث باید به همراه گواهی فوت، گواهی انحصار وراثت و مفاصا حساب مالیاتی از دارایی، میان بانک وبانک هم بهشون پولارو میده ازشون رسید میگیره

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
به احتمال زیاد بانکی که میخواد منحل بشه بانک آینده هستش علت اونم اینه که گفتن اولا بانک خصوصیه ثانیا حدود 2 میلیون سپرده گذار داره، نشون به اون نشون که بانک آینده حدودا یه هفته پیش اعلام کرد تعداد سپرده گذاران توی این بانک به یک میلیون و هشتصدهزار نفر یا مورد رسیده، این رقم خیلی با 2 میلیون تفاوتی نداره، من حدود 9 میلیون سپرده یکساله دارم الان نمی دونم چکار کنم؟

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
آخه من شنیدم که دولت بخشی رو بر میداره

بله . به میزان ارث و درجه فامیلی بستگی داره . 5 درصد الی 50 درصد به بالا
گوگل کنید مالیات بر ارث

به احتمال زیاد بانکی که میخواد منحل بشه بانک آینده هستش علت اونم اینه که گفتن اولا بانک خصوصیه ثانیا حدود 2 میلیون سپرده گذار داره، نشون به اون نشون که بانک آینده حدودا یه هفته پیش اعلام کرد تعداد سپرده گذاران توی این بانک به یک میلیون و هشتصدهزار نفر یا مورد رسیده، این رقم خیلی با 2 میلیون تفاوتی نداره، من حدود 9 میلیون سپرده یکساله دارم الان نمی دونم چکار کنم؟

یه آگهی بد موقع هم تو سایتش گذاشته برای مزایده املاک مازاد

مشکلی پیش نمیاد . اصلا این خبر نباید عمومی میشد . اگه بانکی تعطیل بشه حساب ها به یکی از بانکهای دیگه منتقل میشه

پ.ن : هربانکی که هست دارن تهدیدش میکنن درست کار کنه . بعیده تعطیلی در کار باشه

Last edited:

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
سود بالا و تعداد شعب بیش از حد مجاز و..... میباشد که منحل میشود هر کسی میخوادببینه.

یه مورد جدید کشف کردم بانک قوامین 775 شعبه :general707::general707: سود بالا که هم خودتون بهتر می دونین

بانک آینده 400 تا شعبه رو تعطیل کرده که مجوز بگیره . پس از این لحاظ شرایطش نمی خونه

پ.ن : یه احمقی یه خبری رو اعلام میکنه که شونصد میلیون نفر نمی تونن کشف کنن کدوم بانکه :general711:

Last edited:

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
یه مورد جدید کشف کردم بانک قوامین 775 شعبه :general707::general707: سود بالا که هم خودتون بهتر می دونین

بانک آینده 400 تا شعبه رو تعطیل کرده که مجوز بگیره . پس از این لحاظ شرایطش نمی خونه

پ.ن : یه احمقی یه خبری رو اعلام میکنه که شونصد میلیون نفر نمی تونن کشف کنن کدوم بانکه :general711:
به احتمال زیاد قوی قوامین نیست چون این بانک بسیار قدرتمند تر از اون چیزی هست که شما فکرشو کنید و پشتوانش تعاونی ناجا هست و از روز اول هم با سرمایه ناجا تشکیل شده همچنین بانک قوامین خیلی بیشتر از دو میلیون سپرده گذار داره این تعداد سپرده بیشتر به یک بانک تازه تاسیس مثل بانک آینده میخوره نه بانکی که چندین سال در حال فعالیته و پشتوانش هم ناجا هست.

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099

قوامین که پشتش گرمه search.jpg

اگر به سود بالا باشه الان بیشتر بانک ها داره تخلف میکنن پس باید همه شون ورشکست اعلام کنن .

cold_fear

Registered User
لایک‌ها
46
بانک آینده است به احتمال زیاد
البته صحبت از پاسارگاد و مهر اقتصاد هم هست

bazikhoor

Registered User
لایک‌ها
171
من اول هفته حساب باز کردم چهار تومنی هم تو حسابمه حالا با این نفاسیر چیکار کنیم اساتید راهنمایی کنید.

cold_fear

Registered User
لایک‌ها
46
من اول هفته حساب باز کردم چهار تومنی هم تو حسابمه حالا با این نفاسیر چیکار کنیم اساتید راهنمایی کنید.
نگران نباشید دوست عزیز
در چنین مواقعی بانک مرکزی داراییهای بانک متخلف رو به یه بانک دیگه منتقل میکنه و اون بانک متعهد میشه تا به حسابهای مشتریان اون بانک رسیدگی کنه
یه احتمال دیگه اینه که فقط یه تهدید هست برای بعضی بانکها که خلاف قانون عمل میکنند
جای نگرانی نیست

sphinx2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
79
من سايتا رو سرچ كردم. اونايي كه غير مستقيم آدرس دادن آدرس آينده رو دادن.
بنظرم موضوع فقط تهديد بانكه برا قبول شرايط بانك مركزي.
كسي در اين شرايط بخاطر هزينه هاي اجتماعي قضيه، هيچ بانكي رو منحل نمي كنه.
من توش حساب ندارم. ولي بنظرم نگراني دوستان بي مورده

Sent from my iPhone using Tapatalk

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
نگران نباشید دوست عزیز
در چنین مواقعی بانک مرکزی داراییهای بانک متخلف رو به یه بانک دیگه منتقل میکنه و اون بانک متعهد میشه تا به حسابهای مشتریان اون بانک رسیدگی کنه
یه احتمال دیگه اینه که فقط یه تهدید هست برای بعضی بانکها که خلاف قانون عمل میکنند
جای نگرانی نیست
اگه یادتون باشه البته قبلا یکی از موسسات منحل و در قوامین ادغام شد به دستور بانک مرکزی ...... اما کسانی که در اون موسسه که منحل شده بود حساب داشت برای گرفتن پولشون مراجعه میکردند قوامین تا مدتها بلکه چندین ماه میگفت در حال ادغام هستیم و حسابرسی و نمیتونیم مبالغ شما رو الان بدیم و باید صبر کنید.

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
به گفته وی، هم اکنون پرونده تخلفات مسئولان موسسه اعتباری توسعه و شرکت بیمه توسعه در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی مطرح شده است.

برخی رسانه ها در گمانه زنی های اولیه از بانک ادغامی "آ" به عنوان بانکی که احتمال لغو مجوز آن برده می شود یاد کردند اما یک منبع مطلع به صبحانه گفت: اساساً هنوز مراحل صدور مجوز بانک "آ" تکمیل نشده و صرفاً اساسنامه آن به تصویب شورای پول و اعتبار رسیده، فلذا موضوعیتی در خصوص ابطال آن وجود ندارد.

مشخص شد بانک آینده نیست.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
هر ایرانی چند کارت بانکی دارد

13930911000791.jpg

bigman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دقیقا تفاوت این دو سپرده چیه ؟؟

سپرده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ سرمایه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌گذاری کوتاه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مدت = 10 درصد
سپرده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ کوتاه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مدت ویژه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ سه‌ماهه = 14 درصد

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
بانک آینده یکی از بهترین مدیران بانکی یعنی رسول اف رو به عنوان مدیرعامل داره که خیلی خوب کار کرده. امکان نداره منحل بشه، بزودی هم مجوزش رو میگیره.

بالا