mashhad_boy65
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 54
- لایکها
- 37
منم یه 105 تومن داشتم 3-4 ماه پیش گذاشتم قوامین 27% یکساله، الان آینده هم 27% میده یکساله ولی اونموقع نبود. قوامین مجوز داره و ... اما آینده هم بشدت مطمئن هست با اینکه حالا میگن فعلا مجوز نداره ( یه سری کاغذ بازی مونده وگرنه از خیلی از مجوزدارا گردن کلفت تره )
ولی واقعا با این پول چکار میشه کرد جز همین بانک؟ سوالم از اون دوستمونه که گفتن کارای دیگه میشه کرد، بجز اینکه آدم دلار بخره یا طلا صبرکنه ببینه کی گرون میشه بره بفروشه، که همینم من عمرا بتونم ( کلا بغیر از شغل خودم کاردیگه ای بلد نیستم ) شما اگه کاری میدونی که با 100 تومن بشه کرد یه راهنمایی بکن بگو لطفا.
اگر من 100 میلیون داشتم 50 میلییونش رو (نه بیشتر) سهام پدیده میخریدم و 50 میلیونش رو تو بانک آینده میزاشتم . من خودم تیرماه مبلغ 25000000 سهام پدیده خریدم و اول مهر و اول آبان تو دو مرحله به 45000000 فروختم اگر همش رو تا اول آبان نگه میداشتم میتونستم 49000000 بفروشم و الان دوباره رفتم مبلغ 30000000 دیگه خریدم . سودش تو سالهای گذشته و مخصوصا امسال ماهیانه بالای 10 درصد بوده یعنی سالیانه بالای 100 درصد ولی باید ریسک پذیر باشید . بهرحال برای سود بالا ریسک رو هم باید بجان خرید ولی اگر ریسک پذیر نیستید همون بانک آینده و یا قوامین خوبه .