• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mashhad_boy65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
منم یه 105 تومن داشتم 3-4 ماه پیش گذاشتم قوامین 27% یکساله، الان آینده هم 27% میده یکساله ولی اونموقع نبود. قوامین مجوز داره و ... اما آینده هم بشدت مطمئن هست با اینکه حالا میگن فعلا مجوز نداره ( یه سری کاغذ بازی مونده وگرنه از خیلی از مجوزدارا گردن کلفت تره )
ولی واقعا با این پول چکار میشه کرد جز همین بانک؟ سوالم از اون دوستمونه که گفتن کارای دیگه میشه کرد، بجز اینکه آدم دلار بخره یا طلا صبرکنه ببینه کی گرون میشه بره بفروشه، که همینم من عمرا بتونم ( کلا بغیر از شغل خودم کاردیگه ای بلد نیستم ) شما اگه کاری میدونی که با 100 تومن بشه کرد یه راهنمایی بکن بگو لطفا.

اگر من 100 میلیون داشتم 50 میلییونش رو (نه بیشتر) سهام پدیده میخریدم و 50 میلیونش رو تو بانک آینده میزاشتم . من خودم تیرماه مبلغ 25000000 سهام پدیده خریدم و اول مهر و اول آبان تو دو مرحله به 45000000 فروختم اگر همش رو تا اول آبان نگه میداشتم میتونستم 49000000 بفروشم و الان دوباره رفتم مبلغ 30000000 دیگه خریدم . سودش تو سالهای گذشته و مخصوصا امسال ماهیانه بالای 10 درصد بوده یعنی سالیانه بالای 100 درصد ولی باید ریسک پذیر باشید . بهرحال برای سود بالا ریسک رو هم باید بجان خرید ولی اگر ریسک پذیر نیستید همون بانک آینده و یا قوامین خوبه .

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
اگر من 100 میلیون داشتم 50 میلییونش رو (نه بیشتر) سهام پدیده میخریدم و 50 میلیونش رو تو بانک آینده میزاشتم . من خودم تیرماه مبلغ 25000000 سهام پدیده خریدم و اول مهر و اول آبان تو دو مرحله به 45000000 فروختم اگر همش رو تا اول آبان نگه میداشتم میتونستم 49000000 بفروشم و الان دوباره رفتم مبلغ 30000000 دیگه خریدم . سودش تو سالهای گذشته و مخصوصا امسال ماهیانه بالای 10 درصد بوده یعنی سالیانه بالای 100 درصد ولی باید ریسک پذیر باشید . بهرحال برای سود بالا ریسک رو هم باید بجان خرید ولی اگر ریسک پذیر نیستید همون بانک آینده و یا قوامین خوبه .

داداش ممنون میشم اینا رو جواب بدین :
اگر خریدیم بعدش با فروشش با مشکل روبرو نمیشیم ( یعنی هر وقت دلمون خواست میشه فروختش ) ؟
اگر شهری غیر از مشهد باشم چجوری باید بخرم سهام ؟ ( باید حظوری بیام مشهد )
حداقل چند تا سهم میشه خرید ؟ قیمت هر سهم چه قدره ؟

Gita.

Registered User
لایک‌ها
58
اگر حسابتون از اين جديدها باشه(حدود دو ماه و نيمه اين حساب سه حالته رو باز مي كنن) احتايج به مراجعه نداريد و اتوماتيك ٢٣ مي شه. اما اگر قديميه، مراجعه و حساب سه حالته رو باز كنيد.
لطفا اگر رفتيد بيزحمت يه سوال درباره حساب هاي جديدش هم بپرسيد ببينيد آيا شرايط جديدي برا سود دادن و حساب هاي جديدي ندارن؟ و درصورت امكان اگر خبر جديدي بود اينجا اطلاع رساني كنيد. ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk
ممنون
پس خوب شد پرسیدم. حسابم قدیمیه! بد شد الان 10روزیه که رسوندمش بالای 100. فک کردم اتوماته
تا آخر هفته میرم، خبر میگیرم و اینجا اطلاع میدم

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
سهام خیلی ریسک داره. حتی شده گاهی اوقات طرف رفته یه سهامی که تو 1 سال گذشته چیزی جز سوددهی نداشته رو خریده و بعد سهام به شدت افت کرده.
حالا فکر کنید ما با کل سرمایمون این کارو کنیم .
به شخصه آدم ریسک پذیری نیستم برا همین بورس به کارم نمیاد و استرس زاست برام .
طلا و دلار رو هم که حرفشو نزنید یه زمان 1 ربع سکه داشتم همش چشمم به سایت بود. بعدم الان خیلی وقته قیمت طلا تکون نخورده تازه بعد چند سال یه جهشی کرد.تو این چند سال اگه کسی سرمایش طلا بوده باشه ضرر کرده چون بانک بهتر سود میداده بهش.
دیگه بجز بورس و طلا کسی راه سرمایه گذاری ای سراغ داشت که سودش بیشتر از سالی 27 درصد باشه لطفا اینجا به اشتراک بذاره.

Nader62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
الان سهام ریسک بالایی داره.

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
الان غیر از دلالی هیچ کاری نمیصرفه غیر از این بزار بانک یکساله 27 درصد بگیر
راحت
فعلا پولمو گذاشتم بانک آینده . روزشمار 23 درصد میده . اگه یکسالش کنم تو این یکسال میتونم کل پول رو از بانک بردارم ؟
در مورد سهام پدیده : اون اول هر سهم 250 تومن بود دقیقا پارسال همین موقع ها سهامش 3500 بود وسوسه شدم بخرم ولی گفتم شاید دیگه رشد نکنه الان فک کنم هر سهم نزدیک 9-10 تومن باشه ! یعنی بیشتر از این هم ممکنه بششه؟ و اینایی که تو روزنامه تبلیغ خرید و فروش سهام پدیده میکنن و از خود دفتراش قیمتو ارزون تر میدن قابل اعتمادن؟

Last edited:

reza0002

Registered User
لایک‌ها
805
فعلا پولمو گذاشتم بانک آینده . روزشمار 23 درصد میده . اگه یکسالش کنم تو این یکسال میتونم کل پول رو از بانک بردارم ؟
در مورد سهام پدیده : اون اول هر سهم 250 تومن بود دقیقا پارسال همین موقع ها سهامش 3500 بود وسوسه شدم بخرم ولی گفتم شاید دیگه رشد نکنه الان فک کنم هر سهم نزدیک 9-10 تومن باشه ! یعنی بیشتر از این هم ممکنه بششه؟ و اینایی که تو روزنامه تبلیغ خرید و فروش سهام پدیده میکنن و از خود دفتراش قیمتو ارزون تر میدن قابل اعتمادن؟
سلام
عزیز بانک آینده برای کوتاه مدت روزشما 23 درصد میده ؟
منم یکمی پول اضافه دارم تا یه ماه آینده هم خرجش نخواهم کرد پیشنهاد دوستان چیه ؟
کدوم بانک بیشترین سود رو برای کوتاه مدت روز شما ر میده ؟

mashhad_boy65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
داداش ممنون میشم اینا رو جواب بدین :
اگر خریدیم بعدش با فروشش با مشکل روبرو نمیشیم ( یعنی هر وقت دلمون خواست میشه فروختش ) ؟
اگر شهری غیر از مشهد باشم چجوری باید بخرم سهام ؟ ( باید حظوری بیام مشهد )
حداقل چند تا سهم میشه خرید ؟ قیمت هر سهم چه قدره ؟

از اولش تا الان سهام پدیده رو خود شرکت بازخرید میکنه . البته جایی تعهد نداده اینکار رو بکنه ولی تاحالا روند خرید سهام از سهامدارا مختل نشده . در بدترین حالت چک 40 روزه میدن و در شرایط ایده ال دلالا به قیمت پایین تر نقد میخرن . تو خیلی شهرها شعبه داره . تا امروز سهام پدیده افت قیمت نداشته و همیشه صعودی بوده ولی به معنای این نیست که هیچ ریسکی نداره . الان شما تو موسسات مالی اعتباری که در شرف مجوز هستن و مجوز قطعی ندارن پول بزارید هم ریسک داره چه برسه به خرید سهام یک شرکت سهامی خاص . ریسکش هم ورشکستگی شرکت یا ایجاد مشکلات و موانغ قانونی و یا مشکلات در اجرای پروژه هاست . به هر حال شما ریسک میکنید و سود زیادی میبرید یا اصلا ریسک نمی کنید و به سود بانکی (حفظ ارزش پول در برابر تورم) قناعت دارید .
الان شهر رویایی پدیده شاندیز و شهر افسانه ای کیش در حال ساخت هست و بزودی شهر خیالی رامسر هم شروع میشه و در تبریز و کرمان و شهرهای دیگه هم زمین خریداری کردن که تو سایتش اطلاعاتش هست به ترتیب اونجاها هم شورع میشن .
http://1padide.ir/?author=1#jp-carousel-164
در هر صورت به نظر من آدم نباید تمام سرمایشو سهام بخره . همیشه حواست به بازار باشه و طمع نکنی . یک حد سود برای خودت در نظر بگیری به اون حد که رسیدی اصل پولتو بکشی بیرون و سودش رو تو سهام نگه داری .
اینم آدرس شعبه هاش تو شهرهای مختلف
http://www.padide.com/menu/2197/دفاتر-خدمات-سهام-داران
حداقل تعداد سهامی که میشه خرید 20 سهم هست . امروز قیمت هر سهم 11798 تومان. من تیرماه هر سهم 6300 تومان خریدم . اول آذر ماه هر سهم حدود 11200 تومان بود . اول آیان هر سهم 10000 تومان بود و ...

mashhad_boy65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
برای اقدام به سرمایه گذاری تو هر کاری نباید چشم بسته عمل کرد :
برای پدیده من توصیه میکنم اول به سایتهای زیر سر بزنید .
بعد حضورا به یکی از دفاتر سهام مراجعه کنید و جو اونجا رو ببینید
اگر تونستین با چند سهامدار که خیرخواه شما باشن هم صحبت کنین .
http://www.padide.com/
http://saham.padideh.com/
http://1padide.ir/?author=1#jp-carousel-164
http://boursebazan.ir/f3/پدیده-شاندیز-1967/index510.html

اگر حوصله پیگیری و دنبال کردن اخبار و ریسک رو ندارین صاف برین بانک و پولاتونو بزارید اونجا و اصلا هم سراغش رو نگیرین و فقط ماه به ماه سود پولتونو بردارید . البته 80 الی 90 درصد سودی که برداشتید ارزش کاهش یافته پول خودتون بوده ولی بی دردسرترین و مطمئن ترین کار ممکنه .

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
والا یکساله هم ارزش نداره من 23% پولمو پارسال گذاشتم تو بانک مهر که اشتباه هم کردم کاش میزاشتم کوثر 24% میداد روزشمار ولی خوب 1 درصد مهم نیست ماهی 2 میلیون میده خدا رو شکر هم به پس اندازم اضافه میشه هم خرج ماهیانه راحت درمیاد
یک کارخونه یا شرکت نمیدونم اسمش عسل 24 میگه 3 ساله 120 درصد سود میده یعنی سالی 40% ولی خوب ترس داره سرمایه گذاری داخل اینجا
کسی هست این کارو کرده باشه ؟
اینم لینکشه : http://www.asal24.com/world/a/finance

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
يكي از دوستام گفت ظاهرا بانك تجارت هم سوداش را افزايش داده،باكف 20 م تومان 24%ميده و باكف100م تومان 25%!!!!گفت روزشمار(شك هستم منظورش همون كوتاه مدت هست يا نه)من باورم نشد!!!از بچه ها اگه كسي تونست از بانك تجارت آمار بگيره لطف كنه بگه تا مطمئن بشي كوتاه مدت هست يا يكساله و كلا واقعيت داره؟..ممنون

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
دوستان بعد از فعالسازی اس ام اس هشداری بانک ملی فرداش فعال میشه؟
من رفتم یارو کارمند بانک شماره حساب و موبایل رو گرفت با کارت ملی بعد از چند دقیقه داد گفت فردا فعال میشه

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
منم یه 105 تومن داشتم 3-4 ماه پیش گذاشتم قوامین 27% یکساله، الان آینده هم 27% میده یکساله ولی اونموقع نبود. قوامین مجوز داره و ... اما آینده هم بشدت مطمئن هست با اینکه حالا میگن فعلا مجوز نداره ( یه سری کاغذ بازی مونده وگرنه از خیلی از مجوزدارا گردن کلفت تره )
ولی واقعا با این پول چکار میشه کرد جز همین بانک؟ سوالم از اون دوستمونه که گفتن کارای دیگه میشه کرد، بجز اینکه آدم دلار بخره یا طلا صبرکنه ببینه کی گرون میشه بره بفروشه، که همینم من عمرا بتونم ( کلا بغیر از شغل خودم کاردیگه ای بلد نیستم ) شما اگه کاری میدونی که با 100 تومن بشه کرد یه راهنمایی بکن بگو لطفا.
این 27 درصد در سررسید هست یا روزشمار ؟

xms

Registered User
لایک‌ها
387
معاون نظارت بانک مرکزی به ایسنا اعلام کرد
کاهش نرخ سود سپرده در دستور کار نیست

معاون نظارت بانک مرکزی تاکید کرد: در حال حاضر کاهش نرخ سود بانکی به طور جدی در دستور کار شورای پول و اعتبار نیست و بعید است به زودی در این مورد تصمیم گیری شود.

حمید تهرانفر در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، درباره اظهارات متفاوتی که اخیرا در رابطه با بررسی کاهش مجدد نرخ سود بانکی در شورای پول و اعتبار مطرح می شود، اظهار کرد: ما در بانک مرکزی اعلام نکردیم که نرخ سود بانکی کاهش می‌یابد، بلکه فقط عنوان کردیم که با توجه به کاهش نرخ تورم، قابل بررسی است؛بنابراین کاهش نرخ سود بانکی به هیچ عنوان به‌طور جدی در دستور کار شورای پول و اعتبار قرار ندارد.

وی همچنین با بیان اینکه زمان مشخصی برای کاهش نرخ سود بانکی تعیین نشده و فکر نمی کنم در آینده نزدیک مورد بررسی قرار گیرد، گفت: اما برآوردها حاکی از آن است که با کاهش تورم ثبات بیشتری برای اقتصاد کشور به دست می‌آید و هرچه که این روند ادامه داشته باشد کاهش نرخ سود مقبول‌تر است.

تهرانفر با اشاره به اینکه اگر روندهای مورد نظر برای کاهش نرخ تورم ادامه یابد به نقطه ای خواهیم رسید که بانکها هم کاهش نرخ سود را می پذیرند، بیان کرد: به عبارتی دیگر اگر اکنون می‌گوییم که قاعده نرخ‌های سود 26.5 تا 27 درصد است وقتی که چنین اتفاقی افتاد طبیعی است که نظم بازار هم در نرخ‌های پایین‌تری عمل کرده و ما از بازار دنباله‌روی می کنیم و بانک‌ها هم وادار می شوند که خودشان را با شرایط تطبیق دهند.

به گزارش ایسنا، با رقابتی شدن تعیین نرخ سود سپرده های بانکی که در اواخر سال گذشته به اوج رسید ، با تفاهم انجام شده بین بانکها و تایید بانک مرکزی نرخ سود سپرده در اردیبهشت ماه امسال ساماندهی و کاهش یافت.

براین اساس نرخ های سودی که گاهی از 30 درصد عبور می کرد به گونه ای تصویب شد که سود روزشمار به 10 درصد و سود سپرده یکساله به حداکثر 22 درصد کاهش یافت.

اما در ادامه روند کاهشی تورم در سال جاری و ریزش آن به زیر 20 درصد زمزمه های کاهش مجدد نرخ سود بانکی مطرح شد که گاها عنوان شد که در دستور کار شورای پول و اعتبار قرار گرفته است.

انتهای پیام

بالا