من دو هفته پیش پرسیدم برای روز شمار باید 10 م کف بزاری بعد 3 ماه میتونی برداری 10 م رو ولی به نطر من خوب نیست شرایطشکسی میدونه اقتصاد نوین الان روز شمارش چنده؟
دوست عزیز اگه سود رو در سرسید بده با این که سود رو ماهانه بدی خیلی فرق میکنه مثال اگه سود رو در سررسید 35 درصد برای هر سال حساب کنه انگار سود واقعی پول شما میشه 22 درصد یعنی سرتون کلاه گشادی رفته27 درصد سالیانه برای 5 سال که سودی نیست بانک پاسارگاد 35% میده صادرات هم 35^ میده
یعنی 175% میاد رو پولت بعد از 5 سال
دوستان موسسه یا بانکی رو می شناسید که روزشمار 23% به بالا بده ؟
و یا بانکی که وام بالای 100 میلیون با بهره 12 الی 18 درصد بده ( بدون ارائه طرح ) ؟ با رهن ملک و گذاشت 1 برابر پول در بانک
چند هفته پیش با کف 10م حدود 22 درصد بود فکر کنم دقیقش رو باید از شعبه بپرسیدکسی سود حساب کوتاه مدت بانک گردشگری رو نمیدونه ؟
5شنبه رفتم بانک گفت یکساله کف 10 میلیون 22.2%بانک سینا یک ساله چقدر سود میده؟
چند درصد ؟من دو هفته پیش پرسیدم برای روز شمار باید 10 م کف بزاری بعد 3 ماه میتونی برداری 10 م رو ولی به نطر من خوب نیست شرایطش
سودش بعد از سه سال میشهاونایی که ریاضیشون خوبه لطفا کمک کنن!
35 میلیون تومن با سود 25 درصد بعد از 3 سال، اصل و سودش مجموعا چقدر میشه؟ ممنون!
22 درصدبانک سینا یک ساله چقدر سود میده؟
22 درصدچند درصد ؟
اگه بخوای سود واقعی 25 درصد حساب کنی با اصل پول میشه 73/615/569 تومان ولی اگه 25 درصد در سررسید منظورتونه کمتر میشهاونایی که ریاضیشون خوبه لطفا کمک کنن!
35 میلیون تومن با سود 25 درصد بعد از 3 سال، اصل و سودش مجموعا چقدر میشه؟ ممنون!
اگه بخوای سود واقعی 25 درصد حساب کنی با اصل پول میشه 73/615/569 تومان ولی اگه 25 درصد در سررسید منظورتونه کمتر میشه
من 25 درصد ماهانه حساب کردم ولی در سررسید کمتر میشهبرادر میشه توضیح بدین
اونی که من گفتم اشتباه بود؟
من گیج شدم[emoji53]
Sent from my HM NOTE 1W
برادر میشه توضیح بدین
اونی که من گفتم اشتباه بود؟
من گیج شدم[emoji53]
Sent from my HM NOTE 1W
27 درصد سالیانه برای 5 سال که سودی نیست بانک پاسارگاد 35% میده صادرات هم 35^ میده
یعنی 175% میاد رو پولت بعد از 5 سال
من 25 درصد ماهانه حساب کردم ولی در سررسید کمتر میشه
مثال شما 10 میلیون میزاری بانک 25 درصد یک ساله با پرداخت سود ماهانه حالا همون سودی که ماهانه دریافت میکنی هم اگه دست نزنی 3.125 درصد به سود سالانه اضافه میشه و سود در سررسید سالیانه میشه 28.125 درصد البته بانکها سود رو معمولا یا نقدی میدن یا میریزن به یه حساب روزشمار
بانک آینده الان دوستان میگن 27 ردصد یکساله با پرداخت سود ماهانه همچنین روز مشار هم 23 درصد اگه هنوز باشه
شما سود مرکب (سود ِ سود) رو حساب نکردین .