• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
ممنون
این ۳.۱۲۵ از کجا اومد؟!!!
سپرده ها که سودش میره تو حساب کوتاه مدت
و حسابهای کوتاه مدت هم الآن بصورت قانونی سودشون ۱۰درصدِ

اونی که من حساب کردم پس باید، برای سود در سررسید باشه، درسته؟

Sent from my HM NOTE 1W
نگاه کنید دوست من خود اون 25 درصد که سود با پرداخت ماهانه هست سر سال سودش اگه همون 25 درصد حساب کنیم میشه 3.125 درصد
بله حسابهای کوتاه مدت الان 10 درصد هست و 4 یا 5 تا بانک هستند که 22 یا 23 روز شمار میدن
بله سود در سر رسید خوب کمتر میشه چون سود رو آخر به شما پرداخت میکنند

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
سلام
دوستان کسی اطلاع داره بیشترین نرخ سود روز شمار برای چه بانکی هایی هست ؟
اینا رو تا چند هفته پیش من پرسیدم
اقتصاد نوین افتتاح حساب روز شمار با 10 م کف بعد 3ماه قابل برداشته 22درصد
گردشگری روز شمار 22 درصد کف 10م
مهر اقتصاد کف 5م 22 درصد
آینده 23 درصد روز شمار کف 10 هزار تومان

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
نگاه کنید دوست من خود اون 25 درصد که سود با پرداخت ماهانه هست سر سال سودش اگه همون 25 درصد حساب کنیم میشه 3.125 درصد
بله حسابهای کوتاه مدت الان 10 درصد هست و 4 یا 5 تا بانک هستند که 22 یا 23 روز شمار میدن
ممنون
منم میخاستم بفهمم این ۳.۱۲۵ چطوری بدست میاد
فرمولشو میگین؟
Sent from my HM NOTE 1W

mobilebaz

Registered User
لایک‌ها
187
یکی از دوستان می گفت بانک مسکن 23 درصد روز شمار میده، دوستانی اطلاع دارند ؟

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
ممنون
منم میخاستم بفهمم این ۳.۱۲۵ چطوری بدست میاد
فرمولشو میگین؟
Sent from my HM NOTE 1W
راستش هر کی برای خودش یه فرمولی داره به چند روش میشه محاسبه کرد یک مدلش اینجوریه
(25 درصد سود سالیانه با پرداخت ماهانه) رو تقسیم بر 2 میکنیم میشه 12.5 درصد حالا عدد رو ضرب در 25 درصد میکنیم میشه 3.125 درصد

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
این روش هم برای بانکی ها بیشتر استفاده میشه اون بالایی برای بازاری ها بیشتر استفاده میشه
(25 درصد سود سالیانه با پرداخت ماهانه) رو تقسیم بر 12 میکنیم ضرب در 5.5 میشه 11.458 درصد عدد بدست اومده رو در سود مرکب ضرب میکنیم مثلا 25 درصد جواب میشه 2.864 درصد سود

sphinx2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
79
دلار الان فروش ٣٤٢٥. يعني فقط رشد ١٠٧ تومني در يك روز. بنظرم دوران طلايي سود بانكي به سر اومده. با توجه به تورمي كه رشد دلار ايجاد مي كنه، بازارهاي دلار- حتا سهام و درگام بعدي مسكن استارتشون خورد.

Sent from my iPhone using Tapatalk

alpha041

Registered User
لایک‌ها
83
دلار الان فروش ٣٤٢٥. يعني فقط رشد ١٠٧ تومني در يك روز. بنظرم دوران طلايي سود بانكي به سر اومده. با توجه به تورمي كه رشد دلار ايجاد مي كنه، بازارهاي دلار- حتا سهام و درگام بعدي مسكن استارتشون خورد.

فعلا به بورس نزدیک نشوید که قطعا ضرر می کنید
بنده 10 سال سابقه دارم و خیلی ها را در سال های قبل دیدم که زندگیشون بخاطر افت های این بازار متلاشی شده!
اگر هم وارد می شوید با سرمایه کم و مشورت با یک فرد حرفه ای
بازی های بورس با اون چرندیاتی که تو تلویزیون دیدید از زمین تا آسمون فرق داره

Last edited:

PedramIderli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
سلام دوستان،بانک آینده به مدت محدود سپرده یک ساله ۲۷ درصد باز میکنه که بدون محدودیت مبلغه و واریز سودشم ماهیانس (کارمنده گفت برا مجوز گرفتن دارن ۲۷ درصد میدن که جذب سرمایه کنن) درکل اگه پولتونو تو بانک یا تو دستون می خواید باشه خیلی به دلار توجه کنید که سرمایتون بی ارزش نشه (امکان توافق نکردنشون زیاده) موفق باشید

rjhmk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
سیف ودار ودسته اش دارند دوباره ملت روبه خاک سیاه مینشونن! کجاست اونی که میگفت تورم رو رسوندم به زیر 14 درصد حالا باید سود بانکی هم کم بشه! یکی نیست ترمز این دلار روبکشه،بسه مردیم، انرژی نمیدونم چی چی میخواهیم چکار، ملت گلابی هم رفتن دلار بخرند،افرین که لیاقت ما همینه

Last edited:

Gita.

Registered User
لایک‌ها
58
یه حساب گردشگری 22% دارم. چند روزیه که موجودیم رو به بالای 100 میلیون افزایش دادم.
آیا اتوماتیک به 23% تبدیل میشه یا باید به بانک مراحعه کنم؟
TNX :)

sphinx2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
79
یه حساب گردشگری 22% دارم. چند روزیه که موجودیم رو به بالای 100 میلیون افزایش دادم.
آیا اتوماتیک به 23% تبدیل میشه یا باید به بانک مراحعه کنم؟
TNX :)
اگر حسابتون از اين جديدها باشه(حدود دو ماه و نيمه اين حساب سه حالته رو باز مي كنن) احتايج به مراجعه نداريد و اتوماتيك ٢٣ مي شه. اما اگر قديميه، مراجعه و حساب سه حالته رو باز كنيد.
لطفا اگر رفتيد بيزحمت يه سوال درباره حساب هاي جديدش هم بپرسيد ببينيد آيا شرايط جديدي برا سود دادن و حساب هاي جديدي ندارن؟ و درصورت امكان اگر خبر جديدي بود اينجا اطلاع رساني كنيد. ممنون

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
نفت 66 دلاری!! دلار 3470 تومنی! و سکه 960 تومانی رو به همه دوستان تبریک عرض میکنم!!... باشد که رستگار شویم زیر سایه اقتصاد با ثبات و مثال زدنی جمهوری اسلامی ایران ..........

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
من این خبر رو امروز ساعت 7 از رادیو ایران شنیدم :

(( بانک مرکزی به سپرده گذارانی که در موسسه های بدون مجوز سپرده گذاری میکنند هشدار داده و گفته این موسسات برای جذب سپرده سود ها ی بیشتری میدهند که اگر سپرده شون با مشکل رو برو بشه بانک مرکزی مسئولیتی ندارد . ))

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
خوب درست هم میگن
مجوزی ندارن برای فعالیت
بانک خصوصی هم مثلا احتمال0/00001درصد هم در بره یا ورشکسته بشه بانک میگه که تمام موجودی رو پرداخت نمیکنیم یا مثلا نصف سپرده
شاید اصلا بگه کهمجوزش لغو شده بود
وقتی یه بانک تو دو سال دو بار مجوزش لغو میشه و دوباره مجوز میگیره انگه بغالی شده میرن میگن مجوز بده پول میگره میده
خوب اینطوریه ما هم میریم بانک میزنیم:D

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
سلام . من 110 تومن دارم . کدوم بانک یا موسسه بذارم مطمئن تر و سودش بیشتره ؟ ممنون.

bazikhoor

Registered User
لایک‌ها
171
الان غیر از دلالی هیچ کاری نمیصرفه غیر از این بزار بانک یکساله 27 درصد بگیر
راحت

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
سلام . من 110 تومن دارم . کدوم بانک یا موسسه بذارم مطمئن تر و سودش بیشتره ؟ ممنون.
منم یه 105 تومن داشتم 3-4 ماه پیش گذاشتم قوامین 27% یکساله، الان آینده هم 27% میده یکساله ولی اونموقع نبود. قوامین مجوز داره و ... اما آینده هم بشدت مطمئن هست با اینکه حالا میگن فعلا مجوز نداره ( یه سری کاغذ بازی مونده وگرنه از خیلی از مجوزدارا گردن کلفت تره )
ولی واقعا با این پول چکار میشه کرد جز همین بانک؟ سوالم از اون دوستمونه که گفتن کارای دیگه میشه کرد، بجز اینکه آدم دلار بخره یا طلا صبرکنه ببینه کی گرون میشه بره بفروشه، که همینم من عمرا بتونم ( کلا بغیر از شغل خودم کاردیگه ای بلد نیستم ) شما اگه کاری میدونی که با 100 تومن بشه کرد یه راهنمایی بکن بگو لطفا.

بالا