یعنی سپرده 23 درصدی روزشمار بعد از سه ماه میشه 24 ؟؟؟
کسی اینترنت بانک آینده رو داره ؟ سیستمش مثل دِی هست ولی برای دِی چند روزی هست که تغییر کرده و دیگه توکن نمیخواد .
با این سودی که آینده میده نتونستم جلوی خودمو بگیرم و صبح یک طرح بهار زدم زمین !!
من فرق سپرده سرمایه گذاری را با روز شمار کوتاه مدت متوجه نشدم یکی میتونه تفاوتهاش رو بگه
بهشون بگو تو شعبه دیگه دوستت باز کرده با کف ۱۰ هزار تومن اگه گفت کدوم شعبه بگو شعبه بازار موبایل کد شعبه ۲۰۲، بگو پس برم اونجا باز کنم ! اینو بگی احتمالا میره با رئیس یا معاون شعبه یه مشورت میکنه بعدش برات با همون کف ۱۰ تومن باز میکنه ( البته حتما حتما حتما بپرس طرح بهار باشه )من رفتم شعبه آینده سوال کردم گفت 23 در صد حداقل موجودیش 5 میلیون تومن هست ولی روز شمار ....
کسی میدونه تو سررسید کدوم بانک از همه بیشتر میده؟
آینده تو سررسیدش چنده؟با چقدر موجودی؟
کسی میدونه توی سرسید پولمو توی کدوم بانک بزارم که بعد یک سال پولم دوبرابر بشه..
بانک آینده تو سرسید چند درصد میده؟
آره ...نداریم؟...دو برابر تو یک سال ؟
آره ...نداریم؟...
خوب اونا تو سررسید که نیستن یک ساله معمولین که ماه به ماه سودشون به حساب واریز میشه اما تو سررسید معمولا همیشه بیشتره... اصولا تو بانکایی که سپرده یکسالشون بیشتره ممکنه سود تو سر رسیدشون هم بیشتر باشه....معلومه که نداریم بیشترین سپرده ی یک ساله 28 درصد هست که اون هم تازه موسسه های بدون مجوز دارن میدن .تقریبا بعد از 4 سال میشه دو برابر کرد .
خوب اونا تو سررسید که نیستن یک ساله معمولین که ماه به ماه سودشون به حساب واریز میشه اما تو سررسید معمولا همیشه بیشتره... اصولا تو بانکایی که سپرده یکسالشون بیشتره ممکنه سود تو سر رسیدشون هم بیشتر باشه....
یه ساله دو برابر؟!!!!!کسی میدونه توی سرسید پولمو توی کدوم بانک بزارم که بعد یک سال پولم دوبرابر بشه..
بانک آینده تو سرسید چند درصد میده؟
منم اسفند 92 بانک ملی باز کردم 55درصد 2ساله (4درصد رفت تو پاچم)یه ساله دو برابر؟!!!!!
ما قبل از کاهش سود هابانک صادرات باز کردیم 59 درصد دوساله(پرداخت سود در سر رسید)
sp
یادمه گفتیمنم اسفند 92 بانک ملی باز کردم 55درصد 2ساله (4درصد رفت تو پاچم):general208: