• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
عزیزم شما دارید میگید بانک آینده مگه ممکنه تا وقتی که بانک مرکزی تایید نکنه موسسه ای به بانک تبدیل بشه استعلام بگیرید از بانک مرکزی من مطمئنم اگر بانک باشه
معتبر هست و مجوز هم دارند
همه چیز ممکنه چطور موسسه ثامن بدون مجوز اما کارت هاش توی خودپرداز های سپه بانک دولتی و صادارت جواب میده در صورتی که در آخرین تصمیمات اتخاذ شده توافق شده به هیچ کدام از موسسات و بانک هایی که مجوز ندارن خدماتی هیچ کدام از بانکها ندن!!
دوم اینکه اسم بانک آینده در لیست مجوز دار ها نیست و حتی شما ایمیل هم یزنید میگن هنوز مجوز ندارن اما وقتی کارتش رو بگیرید و یا حساب باز کنید متصل به شتاب هست!!

کلا در این ایران همه چیز ممکنه بجز اینکه یه فرد بدبخت بخواد با زدن یه مغازه مثلا حداقل یکسال اون کاسبی رو داشته باشه ببینه اگه بصرفه هست بعد بره مجوز بگیره اما الان صدها موسسه و بانک وهزاران شعبات آنها بدون مجوز سالهاست دارن فعالیت میکنن و کسی هم جلوشون رو نمیگیره
کافیه خود شما یه مغازه بزنید سر هفته نشده از ده تا اداره میان درشو تخته کنن برای اینکه میخواین یه لقمه نون حلال کسب کنید حتی اگر هیج کسی هم ازتون معترض نباشه باید ده تا اداره بری مجوز بگیری از هرکدوم جداگانه وگرنه درش تخته میشه اما اونایی که قدرت دارن مشکلی نیست......ختی اگر شاکی داشته باشن......

joibari2

Registered User
لایک‌ها
29
آیا با بستن حساب سپرده سپند بانک اقتصاد نوین از حساب مبلغی رو کم میکنن یا خیر؟

wxz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام من فامیلای بانکی زیاد دارم بانک آینده مجوز نداره و احتمالا جلوش گرفته بشه و منحل جراکه چرا تا ماه پیش یکساله سودش 21% میداد اما
الان یهو کرده 25% درصد پس یعنی منابع و پول نداره و میخواد پولارو جمع کنه بخاطر یک دو درصد پولاتون رو تو بانک ورشکسته ای مثل اینده نذارید که بعدا
دنبالش بدویید

omidhk

Registered User
لایک‌ها
44
دوستان میشه یه نفر طرح یاس بانک سپه رو کامل توضیح بده ؟؟
من چیزی نفهمیدم

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
بانک ملت زده بود اوراق روزشمار 22درصد کسی اطلاع داره چجوریه؟

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
بانک ملت زده بود اوراق روزشمار 22درصد کسی اطلاع داره چجوریه؟

منبع سایت رسمی بانک ملت :

نتشار اوراق گواهی سپرده بانک ملت با نرخ سود ۲۲ درصد
با ‌مجوز بانک ‌مرکزی‌ جمهوری اسلامی ایران، بانک ملت، گواهی ‌سپرده‌ مد‌ت‌دار ویژه ‌سرمایه‌گذاری(عام) با نرخ سود ۲۲ درصد منتشر می کند.

به گزارش روابط عمومی بانک ملت، گواهی سپرده مدت دار ویژه سرمایه گذاری (عام) این بانک، با نام ، یک ساله و به صورت الکترونیک (اوراق چاپی و کوپن وجود ندارد) است و از طریق تمامی شعب به مشتریان عرضه خواهد شد.
نرخ سود علی الحساب اوراق مذکور به صورت سالانه ۲۲ درصد است و قابلیت بازخرید قبل از سررسید با نرخ ۱۷ درصد سالانه را در تمامی شعب دارا خواهد بود.
بر این اساس، فروش اوراق گواهی سپرده بانک ملت ‌از روز شنـبـه‌ ۱۵ آذرماه سال ۱۳۹۳ آغاز شده و تا پایان ساعت کاری روز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۳۹۳ ادامه خواهد یافت ‌و ‌از روز‌ دوم ‌فروش، ‌سود به صورت روزشمار محاسبه خواهد شد.
متقاضی‌ گواهی سپرده مدت دار ویژه سرمایه گذاری (عام) ، باید یک حساب متمرکزدر بانک ملت جهت واریز سود معرفی کند و تمامی عملیات مربوط به خرید، فروش و واریزسود، صرفاً از طریق واریز به حساب معرفی شده صورت می‌پذیرد.
سود علی الحساب‌ گواهی سپرده مذکو، به صورت روزشمار در مقاطع یک ماهه و در سررسید گواهی سپرده ( پانزدهم هرماه ) به صورت مکانیزه از سوی سامانه بانکداری متمرکز به حساب معرفی شده واریز خواهد شد.

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
سلام من فامیلای بانکی زیاد دارم بانک آینده مجوز نداره و احتمالا جلوش گرفته بشه و منحل جراکه چرا تا ماه پیش یکساله سودش 21% میداد اما
الان یهو کرده 25% درصد پس یعنی منابع و پول نداره و میخواد پولارو جمع کنه بخاطر یک دو درصد پولاتون رو تو بانک ورشکسته ای مثل اینده نذارید که بعدا
دنبالش بدویید
معلوم شد فاميلاتون يا اصلا بانكي نيستند يا اصلا چيزي در مورد نرخ سود نميدونن!!!
چون نرخ سود ماه پيش 22%يكساله بود كه طرح جديدي بانك آينده داد كه كوتاه مدت 23% و يكساله هم 27%بده!!!!پس اين 25% از كجا اومده؟؟؟؟
ملت موسسه نور و آرمان ميگذارن عين خيالشون نيبست،بانك آينده كه لااقل بانك هست

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
دنبالش بدویید
فامیلای بانکی ؟؟!!!

خب معلومه دیگه بر فرض ۱ درصد هم که فامیلاتون بانکی باشن معلومه این حرفو میزنن !

پسر عمه منم تو بانک ملت معاون شعبه هست ، هربار میبینمش از گردشگری و آینده بد میگه ( که ما خوبیم اونا بدن !! درست مثل شبکه های اخبار ایران در مورد کشورهای دیگه !! ) یکی نیست بگه اخه بانک ملت که حتی از انتقال حساب به حساب دیگه در بانک خودشم کارمزد کم میکنه یا برای اس ام اس های ارسالی برداشت از موجودی یا واریز سالانه پول میگیره دیگه نباید از این حرفا بزنه که !

شما اگه خودت بانکی هستی که بهتره به همون بانک خودتون برسید کاری به بانک های دیگه نداشته باشید ، اگرم فامیلاتون بانکی هستن زیاد به حرفاشون توجه نکنید چون همونطور که گفتم چیزه دیگه ای ندارن بگن در رقابت با بانک هایی مثل آینده و گردشگری و فقط با تخریب میخوان یکم دلشون خنک بشه !

Sent from my iPhone using Tapatalk

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
همه چیز ممکنه چطور موسسه ثامن بدون مجوز اما کارت هاش توی خودپرداز های سپه بانک دولتی و صادارت جواب میده در صورتی که در آخرین تصمیمات اتخاذ شده توافق شده به هیچ کدام از موسسات و بانک هایی که مجوز ندارن خدماتی هیچ کدام از بانکها ندن!!
دوم اینکه اسم بانک آینده در لیست مجوز دار ها نیست و حتی شما ایمیل هم یزنید میگن هنوز مجوز ندارن اما وقتی کارتش رو بگیرید و یا حساب باز کنید متصل به شتاب هست!!

کلا در این ایران همه چیز ممکنه بجز اینکه یه فرد بدبخت بخواد با زدن یه مغازه مثلا حداقل یکسال اون کاسبی رو داشته باشه ببینه اگه بصرفه هست بعد بره مجوز بگیره اما الان صدها موسسه و بانک وهزاران شعبات آنها بدون مجوز سالهاست دارن فعالیت میکنن و کسی هم جلوشون رو نمیگیره
کافیه خود شما یه مغازه بزنید سر هفته نشده از ده تا اداره میان درشو تخته کنن برای اینکه میخواین یه لقمه نون حلال کسب کنید حتی اگر هیج کسی هم ازتون معترض نباشه باید ده تا اداره بری مجوز بگیری از هرکدوم جداگانه وگرنه درش تخته میشه اما اونایی که قدرت دارن مشکلی نیست......ختی اگر شاکی داشته باشن......

اگر واقعا همچین چیزی باشه با دزدی هیچ تفاوتی نداره !

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بااب این بانک مرکزی چی از جون ما میخواد؟؟؟؟ بازم که گیر دادن به سود ها!!!!
بانک آینده سودش رو کم کنه کل پولم رو میکشم بیرون از بانکش! لا اقل جایی میذارم که مجوز داشته باشه...
کل ملت هم حسابشون رو می بندن..اون وقت بانک آینده میمونه و حوض خالی بدون پول!!
عوضی ها روز به روز همه چی گرون میشه...چشمشون به دو زار پولی هست که ملت سود میگرفتن از بانکا!!

belak24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
430
من میخام یه سپرده بلند مدت باز منم 10م هم دارم و بعد میخام از روی سپرده ام مثلا 90درصدش رو وام بگیرم و یا 80درصدش رو کارت اعتباری بگیرم(کارت اعتباری که بشه قسطی پرداخت کرد)
کجارو پیشنهاد میدید؟

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
بعضی از موسسات بیمه وابسته به بانکها دارن ورشکسته میشن .

حواستون به این همه تبلیغات بانکها برای جذب سپرده باشه !!

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
تا الان که ساعت ۱۴:۳۰ دقیقه هست دلار ۵۵ تومن(۱.۶٪) نسبت به شنبه رشد داشته با این رشد طی ماه اخیر حدود ۱۰٪ از ارزش ریال کاسته شده!۱۰٪ طی ۱ماه! بعد آقایون میگن سود بانکی باید کم بشه!
بازده سپرده بانکی ریالی ۲۲٪ از اول سال منفی ۲/۵ درصد بوده
یعنی دلار میخریدی میزاشتی تو بالش الان ۲/۵ درصد جلو بودی و اگه سپرده ۸٪ نزد بانک ملت باز میکردی حدود ۸/۵ درصد بازده بیشتری نسبت به سپرده ریالی تو این ۹مال از سال ۹۳ کسب میکردی!

wxz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
معلوم شد فاميلاتون يا اصلا بانكي نيستند يا اصلا چيزي در مورد نرخ سود نميدونن!!!
چون نرخ سود ماه پيش 22%يكساله بود كه طرح جديدي بانك آينده داد كه كوتاه مدت 23% و يكساله هم 27%بده!!!!پس اين 25% از كجا اومده؟؟؟؟
ملت موسسه نور و آرمان ميگذارن عين خيالشون نيبست،بانك آينده كه لااقل بانك هست

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
الان بانک اینده که روزشمارش 23 درصد بود چند درصد میشه ؟

wxz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان خدایی نکرده من جسارتی خدمت شما نکردم فقط حرفم اینه بانک اینده ای که 22% میداد یهو چطور شد کرد 27% منطقی باشیم لطفا معلومه داره دنبال منابع و پول میگرده جون نداره شما از هر بانک دولتی یا خصوصی بپرسید میگن نرید پولتون رو بذارید بعدش در جواب شما دوست عزیز بخدا فامیلامون که گفتم برا ملت نیستند و منم قبول دارم بانک ملت برا همه چی کارمزد میگیره و مدام سیستم هاش قطعه ببینید ی مثال بانکهای دولتی و قدیمی ملی صادرات سپه کشاورزی و ..... جاشون محکمه شما برا سرمایه گذاری بانکی رو بردار که قوی و امن باشه مثل پاسارگارد پارسیان قوامین که حتی قوامین دولتی محسوب میشه و کلیه منابع و دارایی هاش دولتی و محکمه من نرفتم برا مثال همین اقا گفت قوامین سپرده های خوب با سود بالا داره اما من پول نداشتم بذارم بهرحال ادم باید پولشو جایی بذاره که شب راحت بخوابه نه بانک اینده ای که یا تو لیست نیست یا میگن منحل شد یا اسمش عوض میشه یا یهو سود بالا میده که پول رو جمع کنه ممنونم ببخشید زیاد حرف زدم

wxz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
تا هفته دیگه معلوم میشه فعلا باید منتظر بود جون همه بانک ها 10 درصد هست و غیر این رو گیر میدند

بالا