برا منم واریز شد.مسکن مثل قبل 22.2 درصد واریز شد![]()
برا منم واریز شد.مسکن مثل قبل 22.2 درصد واریز شد![]()
سایتی که حتی یک شماره تلفن یا آدرس نداره و حتی هیچ گونه مجوز ثبت شده ای و یا عامل بورس گذار نداره و هیچ طرف قرار داد مکتوبی هم نداره چطور میشه اعتماد کرد؟سایت آراد تحلیل با 6 سال سابقۀ فعالیت در بورس، با طرح ویژه سود تضمینی هر ماه 5% سود تضمین شده به سرمایه گذاران پرداخت می کنه.
یعنی با سرمایه شما اقدام به خرید سهام نموده و با فروش به موقع آن، 5% سود تضمینی به شما تعلق میگیره.
با 50 میلیون تومان سرمایه گذاری، پس از یک ماه 2,500,000 تومان سود به حساب شما واریز خواهد شد.
حداقل سرمایه در این طرح 1 میلیون تومان درنظر گرفته شده
به هر 1 میلیون تومان سرمایه گذاری، هر ماه 50 هزار تومان سود تعلق می گیره. توضیحات کاملتر در سایت فوق درج شده.
سرمایه گذاری در اون سایت به افراد ریسک پذیر پیشنهاد میشه.سایتی که حتی یک شماره تلفن یا آدرس نداره و حتی هیچ گونه مجوز ثبت شده ای و یا عامل بورس گذار نداره و هیچ طرف قرار داد مکتوبی هم نداره چطور میشه اعتماد کرد؟
حتی خیلی جاها با وجود نوشتن قرار داد هم باز به مشکل برمیخورند
اینکه یه سایت ساده و فرم ساده هست که با نصب یک اسکریپت میشه براحتی راهش انداخت.
چون هیچ قرارداد شرعی بین سرمایه گذار و سایت بسته نمیشه سود بدست آمده دقیقا ربا خواهد بودسرمایه گذاری در اون سایت به افراد ریسک پذیر پیشنهاد میشه.
کسی هم که قصد خیانت داشته باشه با روش های مختلف میتونه کلاهبرداری کنه.
خودشونم گفتند کسانی که اعتماد ندارند میتونند در بانک سرمایه گذاری کنند.
خودم 2 میلیون بهشون داده بودم هر ماه 100 هزار تومان سود به حساب واریز می کردند ولی اعتماد نکردم سرمایه رو بیشتر کنم، اصل سرمایه رو ازشون گرفتم.
در اون سایت بعضیا کامنت گذاشته بودند مبالغ 60 تا 85 میلیون سرمایه گذاری کردند. شاید خودشون اینارو گذاشتند تا بقیه رو اغفال کنند هرچند مسئول سرمایه هر شخص خودشه.
به هرحال از سود بدست آمده 2% به عنوان کارمزد کسر می کنند و 5% سود پرداخت می کنند.
ببخشید جسارت میکنم ولی اینکار دیوانگی محض هست. وام حتی اگه 100 درصد سپرده هم باشه، کلاهبرداریه.سلام
لطفا میشه راهنمایی کنید
من تو موسسه ثامن الحجج یک حساب بلند مدت 5 ساله دارم مبلغ سپرده من هم 40 میلیون میشه
وتو این موسسه یک شرایط جدید گذاشتن برای وام
وام در قبال سپرده بدون ضامن
و من می خواهم 40 تومان بگذارم پیش موسسه و مبلغ 35 تومان وام بگیرم
وسود وام ان هم 25 درصد می باشه
وبه عنوان مثال من می خواهم این کار کنم
می خواهم سود سپرده خود بدم به جای سود وام که گرفتم
ومبلغ 35 تومان دوباره بگذارم تو موسسه کوثر
که زیر نظر بانک مرکزی هم است ای ارزش داره این کار کنم یا خیر
لطفا راهنمایی کنید
کاش به همینجا ختم میشد که صادقانه بودند بعد از قسط یندی و مبالغ کارمزد و غیره وقتی محاسبه میکنی با سود پرداختی بیش از 30 درصد سود ازت دارن میگیرن که ذکر میکنند 25 درصد!!ببخشید جسارت میکنم ولی اینکار دیوانگی محض هست. وام حتی اگه 100 درصد سپرده هم باشه، کلاهبرداریه.
شما 40 میلیون میدید به اونا مثلا به سود 22
بعد 35 میگیرید با سود 25؟
آیا این واقعا عاقلانه هست؟
خب اصل پول خودتونو بذارید هرجا میخواین بذارین.
شما میخواین فقط تو ذهنتون 75 داشته باشین. ولی در اصل اینجوری 5 تومن از 40 تومن خودتونو خیلی راحت و با پیچیده کردن ی سری معادلات بانکی دارین تقدیم به بانک می کنین.
در صورتی که وام گرفته شده بصورت سپرده گذاری در جای دیگه باشه به نظر من هم کار اشتباهیه ولی اگر از وام برای خرید کالا استفاده بشه اتفاقا خیلی کار خوبیم هستببخشید جسارت میکنم ولی اینکار دیوانگی محض هست. وام حتی اگه 100 درصد سپرده هم باشه، کلاهبرداریه.
شما 40 میلیون میدید به اونا مثلا به سود 22
بعد 35 میگیرید با سود 25؟
آیا این واقعا عاقلانه هست؟
خب اصل پول خودتونو بذارید هرجا میخواین بذارین.
شما میخواین فقط تو ذهنتون 75 داشته باشین. ولی در اصل اینجوری 5 تومن از 40 تومن خودتونو خیلی راحت و با پیچیده کردن ی سری معادلات بانکی دارین تقدیم به بانک می کنین.
شما هر جور حساب کنی اینکار ضرر هست.در صورتی که وام گرفته شده بصورت سپرده گذاری در جای دیگه باشه به نظر من هم کار اشتباهیه ولی اگر از وام برای خرید کالا استفاده بشه اتفاقا خیلی کار خوبیم هست
فرض کنید ایشون بخوان یک ماشین 35 تومنی بخرن. به جای اینکه کل پولی که دارن بدن ماشین نقد بگیرن بجاش پولشونو توی موسسه می زارن و 35 تومن وام می گیرن و اختلاف بین سود پولشون و قسط وام رو به موسسه پرداخت می کنن. یه جوری میشه ماشین از دم قسط! که عمرا با این شرایط کسی به شما ماشین بفروشه تازه بعد 3 4 سال علاوه بر ماشین پول اصلیشونم دارن
خوب گفتی، حالا من یه چیزی توی کامنتای این صفحه خوندم، ظاهرا اینا یه سایت دیگه داشتن به اسم پارسیان و اونجا مشغول بودن، اینکه چرا مجبور شدن از اونجا کوچ کنن به آراد معلوم نیست. هیچ لینک و عکس و سندی هم از اون سایت پارسیانی که ادعاشو دارن پیدا نمیشه!قابل توجه دوستان در مورد سایت aradtahlil.com
Registered On May 12, 2014
Expires On May 12, 2015
May 2014 این دامین خریداری شده
سلام درسته دوست عزیز برای من هم گفتند 27 ولی الان 22 درصد واریز شده چون حتی در برگه سپرده هم جایی ذکر نشده 27 درصد و احتمالا میتونن هر کاری انجام بدن چون در برگه سپرده هم ذکر نشدهسلام دوستان عزیز
لطفا توجه فرمایید.
در تاریخ 9 دیماه در موسسه نور سپرده یکساله باز کردم با نرخ 27 درصد. چند بار از مسئول شعبه پرسیدم که نرخ سودش 27 درصد هست ؟ و جواب داد بله به شما 27 میدیم. چند روز بعد باز هم به شعبه رفتم و تأکید کردم که سپرده من 27 هست و باز هم جواب دادند بله و مسئول شعبه گفت که چقدر میپرسی ؟ مگه چند روز پیش نپرسیدی ؟
در نهایت امروز که یکم بهمن هست و بابت 22 روز، اولین سود رو واریز کردند، با نرخ 22 حساب کرده اند یعنی عملا دروغ گفته اند. نمیدونم اسم این کار رو چی میزارن ولی در سررسید یکماهه سپرده و بقیه حساب های موسسه نور رو می بندم. آخه چرا باید در موسسه ای سرمایه گذاری کنم که مثل بانک سود میده و مجوز هم نداره و عضو شتاب هم نیست ؟؟؟؟
از طرفی با توجه به اینکه دروغ هم گفته اند آیا میشه دیگه بهشون اعتماد کرد ؟؟
دوستان عزیز لطفا در صورت مواجه با این شرایط سریعا سپرده رو ببندین و جابجا کنین ببرین بانک بزارین. حداقل بانک مجوز داره و کارت شتاب داره.
با تشکر
عجله نکنید.چون بعضی از بانکها و موسسه ها الباقی سودو چند روز بعد واریز میکنن.سلام درسته دوست عزیز برای من هم گفتند 27 ولی الان 22 درصد واریز شده چون حتی در برگه سپرده هم جایی ذکر نشده 27 درصد و احتمالا میتونن هر کاری انجام بدن چون در برگه سپرده هم ذکر نشده
الان بانکها روی سپرده 22 درصد وام 28 درصد میدن یعنی اگر شما جایی سپرده داشته باشید باید اول 22 درصد بزارید تا روی اون وام 28 درصدی بدنسلام
اول یک تشکر از بابت کامنهای که برای من گذاشتین
من اطاعات کاملی از این روش و محاسبه از ریس شعبه نپرسیدم
وقت رئیس شعبه یک مثال به هم زد
به عنوان مثال ما 1000000 به شما وام میدیم وگفت سود ان میشه 200 هزار تومان و شما باید مبلغ 250 تومان
شما باید ماهانه پرداخت کنید
و چیزی دیگر نپرسیدیم
خوب طبق کامنهای که دوستان گذشته بودین گفته بودین کار درست نیست
ولی
خوب اگر من این وام بگیریم ودوباره ان بگذارم تو یک موسسه دیگه
به عنوان مثال من در مدت سه سال وام پرداخت کنم
بعد از سه کل موجودی من میشه
100
میلیون
چطور شد 100 به این شکل
سپرده من 40 و وام گرفته شده هم 35
و