Amadea
مدیر بازنشسته
موجودیتون کمتر از 3 تومن شده؟بانک اینده بودم سودش به 10 % تنزل پیدا کرده نه خبر میدند نه چیزی !!!
موجودیتون کمتر از 3 تومن شده؟بانک اینده بودم سودش به 10 % تنزل پیدا کرده نه خبر میدند نه چیزی !!!
این طوری که معموله تو شهر های مختلف جواب های مختلفی میدن . مثلا تو شعبه شهر ما سود یکسان دارن 22 درصد منظورمه ( البته از کارمندش سوال کردم ) میگن باید برید پیش رئیس شعبه .دوست من arashhamidi2014 و tom cruise
اگه رفتی قوامین تونستی سوال کن ببین برای بالای 50 میلیون یا 100 میلیون سود بالاتری میدن؟ بلند مدت
برای چه کف مبلغی منظورتونه؟بانک سرمایه 24 % یک ساله پرداخت در سر رسید میده
خواستید برید
دوست من arashhamidi2014 و tom cruise
اگه رفتی قوامین تونستی سوال کن ببین برای بالای 50 میلیون یا 100 میلیون سود بالاتری میدن؟ بلند مدت
برای چه کف مبلغی منظورتونه؟
هر مبلغی فقط تا یک سال نمیتونی دست بهش بزنی ( پرداخت در سر رسیده)
ماه به ماه نیست . بعد یک سال سود + اصل پولیعنی سود ماه به ماه میشه برداشت کرد یا باید سر سال برداشت ؟
قوامینو نمیدونم اما ثامن 26% یکساله داره که هر موقع بخوای پولتو دربیاری 24% حساب میشه پولتونم ماهیانه میره رو یه حساب 18% دیگه...کسی میدونه که سپرده یکساله بانک قوامین با سود ۲۸٪ رو رقم های بالا ، هنوز برقراره یا نه ؟
با کارت ثامن تا همین یه هفته پیش میشد به حساب سپه کارت تو کارت کرد، یا از ATM سپه پول گرفت، اما الان نمیشه!!! شما حالا رفتی شعبه کارتی چیزی بگیری یه سوال بکن ببین چرا اینجوری شده!قوامینو نمیدونم اما ثامن 26% یکساله داره که هر موقع بخوای پولتو دربیاری 24% حساب میشه پولتونم ماهیانه میره رو یه حساب 18% دیگه...
من امروز بازش کردم حدالاقلشم بالای 50 میلیونه...
برای منم همین مشکل پیش اومده بود. از هیچکدوم از عابربانک های صادرت و نه از سپه نتونستم پول برداشت کنم. قبلا میشد.با کارت ثامن تا همین یه هفته پیش میشد به حساب سپه کارت تو کارت کرد، یا از ATM سپه پول گرفت، اما الان نمیشه!!! شما حالا رفتی شعبه کارتی چیزی بگیری یه سوال بکن ببین چرا اینجوری شده!
من همونروز که درخواست کارت دادم پرسیدم چطوری میشه از بانکای دیگه برداشت داشت گفت تا چند روز پیش میشد برداشت کرد اما الان نمیشه...با کارت ثامن تا همین یه هفته پیش میشد به حساب سپه کارت تو کارت کرد، یا از ATM سپه پول گرفت، اما الان نمیشه!!! شما حالا رفتی شعبه کارتی چیزی بگیری یه سوال بکن ببین چرا اینجوری شده!
نه دوست من ندارهمن همونروز که درخواست کارت دادم پرسیدم چطوری میشه از بانکای دیگه برداشت داشت گفت تا چند روز پیش میشد برداشت کرد اما الان نمیشه...
گفتم چرا من قبلا از سپه پول میگرفتم...
گفت اره اما داریم سیستممون رو عوض میکنیم و قراره کلا به شتاب بپیوندیم تا اخر سال...
فقط بچه ها یه سوالی دارم من؟؟؟؟
این ثامن مجوز داره از بانک مرکزی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه مجوز نداره. ولی خونواده من چند سالی هست با این موسسه کار میکنند. تا حالا که مشکلی نداشته.من همونروز که درخواست کارت دادم پرسیدم چطوری میشه از بانکای دیگه برداشت داشت گفت تا چند روز پیش میشد برداشت کرد اما الان نمیشه...
گفتم چرا من قبلا از سپه پول میگرفتم...
گفت اره اما داریم سیستممون رو عوض میکنیم و قراره کلا به شتاب بپیوندیم تا اخر سال...
فقط بچه ها یه سوالی دارم من؟؟؟؟
این ثامن مجوز داره از بانک مرکزی؟؟؟؟؟؟؟؟؟