• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

afshar62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
من به شما ثامن رو پیشنهاد میکنم...
حدالاقلش اینه که هم قابل اعتماد تر هست هم شعبه هاش پراکندگی عالی داره و اکثرا حدالاقل تو تهران هرموقه بخوای بری یکی از شعبه هاش 10 دقیقه بیشتر طول نمیکشه...
عملا ارمان تا شعاع 20 کیلومتری ما پیدا نمیشه و همچنین نور هم کلا پیشنهاد نمیکنم...
ثامن خوبیش اینه که هم تلفنبانک داره هم موبایل بانک داره هم اینترنت بانک...
سودشم از همه موسسه ها بالاتره...
با پرداخت پول ادم هم خیلی راحته به شکلی که امروز یه بنده خدا اومده بود موسسه گفت 400 میلیون از پولمو میخوام بردارم و 50 بمونه خیلی سریع و راحت در عرض چند دقیقه چک دادن بهش و چکش هم مال بانک ملت بود...
طرف باجه بغلی من بود زیر چشی داشتم دنبال میکردم صحبت هاشونو...
طبق تحقیقات منم فعلا بهترین گزینه ثامنه. البته تحقیقات من واسه 20 میلیون بود. :$

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
الان کدوم بانک سپرده کوتاه مدت بدون حداقل موجودی بالای 10 درصد سود میده فردا برم باز کنم

shantia67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
سپرده روزشمار صندوق یکم بانک کشاورزی که زده 22درصد روزشمار سود پرداخت میکنه..کسی در موردش اطلاعی داره
مثلا برای 70 ملیون چقدر ماهیانه پرداخت میکنه؟
و اگه بعد مثلا 5 ماه پول رو بخوای برداری ..بازم همین 22 درصده یا جریمه بهش تعلق میگیره؟

ما سال پیش این سپرده رو افتتاح و مهر بستیم که 20 درصد تضمینی بود و سود هر سه ماه یکبار واریز می شد . برای برداشت باید 4 یا 5 روز زود تر به شعبه بانک اعلام کنید تا پول از بورس خارج و به حساب شما واریز شود . این سپرده نوعی صندوق سرمایه گذاری بورسی با در امد ثابت و سود تضمینی 22 درصد است .در هنگام بستن هیچ جریمه ای ندارد .

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
دوستان من امروز چند جا دیگه هم رفتم....اگه یادتون باشه ثامن گفته بود که 27 درصد سود میده به 300 میلیون.
موسسه ثامن الحجج هم یه شعبه اش گفت حداکثر میتونه 26 درصد بده ولی شعبه دیگه اش گفت 27 درصد و به سود پول هم 20 درصد سود میده.و اینکه اگه 3 ماه بگذره از شروع سپرده و بخوایم مبلغی برداریم یا کل پول رو برداریم همون 27 درصد رو میده و چیزی کم نمیکنه !
موسسه ارمان هم گفت 22 درصد و اصلا بیشتر نمیده ! :دی
نور هم میخواستم برم وقت نشد :دی
حالا میخواستم بدونم...اینا حرفاشون قابل اعتماد هست ؟ مثلا پول رو نذاریم بعد 6 ماه مثلا خواستیم برداریم همین ثامن الحجج بزنه زیر حرفش و مثلا 22 درصد بده ؟ اخه یکی از این رییس شعبه ها گفت اعتماد نکن به اینایی که میگن سود رو کم نمیکنن...

والا اطلاعی ندارم اصلا از این موسسه...خودم دنبال اینم بدونم ثامن و ثامن الحجج چقدر قابل اعتمادن..که البته اینجور که فهمیدم مشکلی نداشتن تا حالا.
بذار ثامن. معتبره .. گول 2% اضافه ی کوتاه مدت ثامن الحجج! و نخور بابا. سیستم و بند و بساط ثامن خیلی کامله. اصلا مقایسش نکن با موسسه های دیگه.

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
دوستان امروز در یک حرکت عجیب ما پول رو گذاشتیم موسسه نور :D
تصمیم بر سپرده گذاشتن در ثامن گرفته بودیم که امروز نور رو هم پرسیدم و اونها 28 درصد رو اعلام کردن با 24 درصد روزشمار :eek::D
البته در مورد اعتبارش هم یکی از اشنایان تاییدش کرد که چندین ساله تو نور حساب داره و به خاطر اشنایی ایشون و... تونستیم 28 درصد رو بگیریم ;)
در کارت سپرده هم 28 درصد قید شده و کلا اوکی بود همه چیز... و واسه دوستان دیگری که مبلغ بالای 100 میلیون میخوان سپرده بزارن بگم که اینجور که من فهمیدم موسسه نور و ثامن و ثامن الحجج بیشترین سود رو میدن فعلا تو این شرایط.

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
تصمیم بر سپرده گذاشتن در ثامن گرفته بودیم که امروز نور رو هم پرسیدم و اونها 28 درصد رو اعلام کردن با 24 درصد روزشمار :eek::D
البته در مورد اعتبارش هم یکی از اشنایان تاییدش کرد که چندین ساله تو نور حساب داره و به خاطر اشنایی ایشون و... تونستیم 28 درصد رو بگیریم ;)
در کارت سپرده هم 28 درصد قید شده و کلا اوکی بود همه چیز... و واسه دوستان دیگری که مبلغ بالای 100 میلیون میخوان سپرده بزارن بگم که اینجور که من فهمیدم موسسه نور و ثامن و ثامن الحجج بیشترین سود رو میدن فعلا تو این شرایط.

حساب 28%يكساله هست؟
اگه زودتر از موعد خواستي ببندين چي؟مثل ثامن هست؟
سود سپرده يكساله به حساب 24%واريز ميشه؟

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
دل شیر داری

Sent from my SM-G900FD using Tapatalk

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
عذر میخام مبلغ شما چقدر هست که 28 گفتن میشه 1کم توضیح بدید ایا به همه میدن ؟ بالا 100 28 میدن؟ زیره 100 چقدر میدن..تا چه حد اعتبار داره نخورن برن ما تو اصفهان 1شرکت گیتی پسند بود بیچارمون کرد ورشکس کرد 2سال سود پولنونا که خورد هیچی اصل پولمم با نکافات بعدی 1سال گرفتم ..اینا 1شایعه بندازن ملت هجوم بیارن ورشکست میکنن ...

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
سلام، بانک رسالت به ازای هر مبلغی که تا 20 میلیون تومان سپرده میکنی بعد از چهار ماه یک برابرشو با بازپرداخت 10 ماهه (هر ماه سپرده 2.5 ماه بازپرداخت) وام میده با سود اگر اشتباه نکنم 2 یا 6 درصد،
هرچقدر پولت بیشتر بمونه زمان بازپرداخت بیشتر میشه،
البته برای بازپرداخت چند ماه بیشتر هم میتونید با رییس شعبه مذاکره داشته باشید.

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
اصل پول که مثلا 20 گزاشتین را بعده 4ماه پس میدن ؟؟؟ یا تا کله وام پرداخت شد؟؟؟؟

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
حساب 28%يكساله هست؟
اگه زودتر از موعد خواستي ببندين چي؟مثل ثامن هست؟
سود سپرده يكساله به حساب 24%واريز ميشه؟
بله یک ساله هست...اگه فک کنم از 3 ماه بگذره چیزی از سود کم نمیکنن و پول رو با سود میدن...
ثامن گفته بود به ما که اگه بخوایم زودتر از یک سال برداریم هرچی مدت زمان بیشتر از شروع سپرده گذاری بگذره به همون نسبت سود بیشتر میده و اگه 9 ماه گذشته باشه تقریبا همون سود مقرر رو میده.
ثامن الحجج هم مثل این نور گفته بود بعد از 3 ماه چیزی از سود کم نمیکنه.
بله سودش هم به حساب 24 درصد واریز میشه.
دل شیر داری

Sent from my SM-G900FD using Tapatalk
:D:D
پول که برای خود من نبود مال خانواده بود :D ولی ریسکی نداره...فرقی با موسسه های دیگه نداره..بقیه گفته بود 27 درصد این گفت 28.

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
عذر میخام مبلغ شما چقدر هست که 28 گفتن میشه 1کم توضیح بدید ایا به همه میدن ؟ بالا 100 28 میدن؟ زیره 100 چقدر میدن..تا چه حد اعتبار داره نخورن برن ما تو اصفهان 1شرکت گیتی پسند بود بیچارمون کرد ورشکس کرد 2سال سود پولنونا که خورد هیچی اصل پولمم با نکافات بعدی 1سال گرفتم ..اینا 1شایعه بندازن ملت هجوم بیارن ورشکست میکنن ...
برای ما 300 میلیون بود.
به همه که فک کنم از 200 300 میلیون به بالا 27 درصد رو راحت میدن این موسسه های نور و ثامن و ثامن الحجج..البته خیلی فرق داره باید کلی بپرسین..همین موسسه ها شعبه به شعبه فرق میکرد سود هاشون ! خیلی بی دروپیکره این مملکت:D
ما هم به خاطر دوستمون 28 درصد رو زنگ زد تهران و اجازه گرفت.
زیر 100 و ... هم شرمنده اطلاع ندارم...
اعتبارش که خوبه..تو این همه وقت کدوم بانک یا موسسه ای تو ایران ورشکست شده ؟ خود ما به خاطر همین کلی سال تو بانک سامان پولامون بود...الان که حساب میکنم اگه 5 6 سال پیش تو این موسسه ها گذاشته بودیم چه سودی کرده بودیم کلی افسوس میخورم...
اون اصفهان هم نمیدونم چی بوده ؟ شرکت بوده یا موسسه و بانک ؟ اگه از این استانی ها بوده خب اره اونا ریسکش بالاس..اما این موسسه ها کشوری هستن دیگه و مشکلی هم نداشتن تا حالا...دیگه گذاشتیم رفت:D
راستی دوستان سودش هم ماه به ماه پرداخت میشه.

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
برای ما 300 میلیون بود.
به همه که فک کنم از 200 300 میلیون به بالا 27 درصد رو راحت میدن این موسسه های نور و ثامن و ثامن الحجج..البته خیلی فرق داره باید کلی بپرسین..همین موسسه ها شعبه به شعبه فرق میکرد سود هاشون ! خیلی بی دروپیکره این مملکت
:D
اعتبارش که خوبه..تو این همه وقت کدوم بانک یا موسسه ای تو ایران ورشکست شده ؟ خود ما به خاطر همین کلی سال تو بانک سامان پولامون بود...الان که حساب میکنم اگه 5 6 سال پیش تو این موسسه ها گذاشته بودیم چه سودی کرده بودیم کلی افسوس میخورم...
اون اصفهان هم نمیدونم چی بوده ؟ شرکت بوده یا موسسه و بانک ؟ اگه از این استانی ها بوده خب اره اونا ریسکش بالاس..اما این موسسه ها کشوری هستن دیگه و مشکلی هم نداشتن تا حالا...دیگه گذاشتیم رفت:D

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
برای ما 300 میلیون بود.
به همه که فک کنم از 200 300 میلیون به بالا 27 درصد رو راحت میدن این موسسه های نور و ثامن و ثامن الحجج..البته خیلی فرق داره باید کلی بپرسین..همین موسسه ها شعبه به شعبه فرق میکرد سود هاشون ! خیلی بی دروپیکره این مملکت:D
درسته ولی خوب تو این مملکت اگه 1فنگی بندازه و بگه مجوز ندارن و نمیتونن فعالیت کنن خوب همه هجوم بیارن بخان پولاشونا بگیرن خوب تخته میشه موسسه ..1سوال واسم هست اینا با پولا چیکار میکنن که این سودارا میتونن در بیارن و سوال بعد موسسه نور عابر بانکی چی ی داره یا فقط باید با دفترچه حظوری رفت؟؟ بعده 3ماه خاستیم پول برداریم همون 27 درصد میده ؟؟؟؟؟؟ یا کمتر میشه سودش

بالا