• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
دقیقا همینطوره که میگید...
راستش منم این حالت رو وقتی ثامن بودم نپرسیدم...
اگه باز رفتم ثامن حتما میپرسم و اطلاع میدم...:)

خیلی خیلی ممنون از اطلاعاتتون...حالا فردا میپرسم اگه اینجا هم اینترنت بانک داشت فعال کنم....جدا دارن مجوز میگیرن ؟!
پس خیالمون راحت تر شد...:D:)
ولی خداییش دادا دل شیر داری...
خیلی موسسه بی درو پیکریه...
2 ساعت تو خود سایتش و تو گوگل دنبال ادرس شعبش گشتم هیچی پیدا نکردم...
خیلی خر تو خر...
بهر قسمت از سایتشم مراجعه میکنی صفحه خالی میاد جلو...
من خیلی جاها شعبش رو دیدم اما میخواستم ببینم نزدیکترینش کجاست کلا پیدا نکردم...
من حساب کردم اختلاف سودش با ثامن واسه من 450 تومن میشه
اما اختلاف سودش تو حساب کوتاه مدت 24 درصدش خیلی میشه
همچنین مزیتی که داره بعد 3 ماه کامل میتونی ببندیش....درسته؟
اینطور هم که فهمیدم هم اینترنت بانک داره هم موبایل و هم همراه بانک
همچنین چند روزیش از دم یکی از شعبش رد شدم خودپرداز هم داشت...

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
به نظر باید به لیست سیاه اضافه بشه :D
خیلی مسخره شده داره به زور از مردم باچ میگیره!
فقط حیف که از ملت دسته چک دارم وگرنه همین فردا میبستمش!
البته ناگفته نمونه امکان خیلی خوبی هست و امنیت رو بینهات بالا میبره من خودم بابت اون 5000 تومانی که دادم کاملا راضی هستم بجاش صددرصد خیالم راحته

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
البته ناگفته نمونه امکان خیلی خوبی هست و امنیت رو بینهات بالا میبره من خودم بابت اون 5000 تومانی که دادم کاملا راضی هستم بجاش صددرصد خیالم راحته
بله ولی اجبار کردن توهین به مشتری است!
مثلا ملی از اول با توکن دادن و ما هم راضی هستیم
الان خیلی از بانک ها اگر بخواهید توکن میدن ولی اجباری نیست مثل تجارت و سپه و گردشگری و ...

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
ولی خداییش دادا دل شیر داری...
خیلی موسسه بی درو پیکریه...
2 ساعت تو خود سایتش و تو گوگل دنبال ادرس شعبش گشتم هیچی پیدا نکردم...
خیلی خر تو خر...
بهر قسمت از سایتشم مراجعه میکنی صفحه خالی میاد جلو...
من خیلی جاها شعبش رو دیدم اما میخواستم ببینم نزدیکترینش کجاست کلا پیدا نکردم...
من حساب کردم اختلاف سودش با ثامن واسه من 450 تومن میشه
اما اختلاف سودش تو حساب کوتاه مدت 24 درصدش خیلی میشه
همچنین مزیتی که داره بعد 3 ماه کامل میتونی ببندیش....درسته؟
اینطور هم که فهمیدم هم اینترنت بانک داره هم موبایل و هم همراه بانک
همچنین چند روزیش از دم یکی از شعبش رد شدم خودپرداز هم داشت...
اره بعد 3 ماه ببندی همون سود مقرر رو میده و کم نمیکنه...
اره اونا رو هم داره اما به ما گفت کارت و اینترنت بانک 1 ماه دیگه اماده میشه !:confused::D نمیدونم چرا.
والا نمیدونم .سایت اینا رو نگا نکردم اصلا..از این بابت هم خیالم راحته که اشنا هست این شعبه ای که گذاشتیم...
دوستان جالب اینجاست وقتی میخواستم از بانک سامان بردارم پولارو نمیداد میگفت میخوای چیکار:D میگفت اگه تو شعبه ی دیگه مون بزاری میفهمما :D بعد خواست پیشنهاد وسوسه انگیز بده گفت بهت نیم درصد بیشتر سود میدیم !!:eek::confused: 22.5 %!!!!!
یعنی میخواستم بهش بگم خفه شوووو...:D
خداییش وقتی تا حالا هیچ اتفاقی نیافتاده بین 22 و 28 درصد ادم باید چیکار کنه:(...ریسکش بیشتره ولی ما دیگه مجبور بودیم بزاریم اونجا...

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
اره بعد 3 ماه ببندی همون سود مقرر رو میده و کم نمیکنه...
اره اونا رو هم داره اما به ما گفت کارت و اینترنت بانک 1 ماه دیگه اماده میشه !:confused::D نمیدونم چرا.
والا نمیدونم .سایت اینا رو نگا نکردم اصلا..از این بابت هم خیالم راحته که اشنا هست این شعبه ای که گذاشتیم...
دوستان جالب اینجاست وقتی میخواستم از بانک سامان بردارم پولارو نمیداد میگفت میخوای چیکار:D میگفت اگه تو شعبه ی دیگه مون بزاری میفهمما :D بعد خواست پیشنهاد وسوسه انگیز بده گفت بهت نیم درصد بیشتر سود میدیم !!:eek::confused: 22.5 %!!!!!
یعنی میخواستم بهش بگم خفه شوووو...:D
خداییش وقتی تا حالا هیچ اتفاقی نیافتاده بین 22 و 28 درصد ادم باید چیکار کنه:(...ریسکش بیشتره ولی ما دیگه مجبور بودیم بزاریم اونجا...

سرمایه اولیه این شرکت براساس مجوز بانک مرکزی، ۳.۰۰۰ میلیارد ریال منقسم به ۳.۰۰۰ میلیون سهم عادی یک هزار ریالی است که ۵۰ درصد آن توسط موسسان و ۵۰ درصد باقیمانده آن هم در پذیره نویسی عمومی تأمین شده است.

عامل عرضه این سهام، کارگزاری بانک ملت و امین آوید بوده و تعهد پذیره نویسی آن نیز توسط تأمین سرمایه های بانک ملت و امین انجام شده است.

اسفند ماه سال 92 با اتمام پذيره نويسي سهام اين موسسه اعتباري،راه براي صدور مجوز نهايي و رسمي اين موسسه از سوي بانك مركزي تسهيل شده است.

موسسات مالی و اعتباری در شرف تاسیس کارسازان آینده، ریحانه گستر مشیز و پیشگامان (از استان يزد) با عنوان موسسه اعتباری نور به فعالیت در بازار پولی و مالی ادامه می دهند.
http://isna.ir/

تعداد کل اخبار: 582
send-comment16.png.xhtml

معاون نظارت بانک مرکزی مطرح کرد
هشدار به موسسه‌های مالی غیر مجاز/ مجوز دو موسسه محرز شد
معاون نظارت بانک مرکزی با بیان اینکه اطلاع دقیقی از فعالیت تمامی موسسات غیر مجاز وجود ندارد و هیچ کسی نمی‌داند که با سپرده‌های مردم در حال چه کاری هستند، گفت: تصور ما دریافت مجوز پنج موسسه تا پایان سال بود که تاکنون ساماندهی موسسه آرمان و نور محرز شده است.

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
من وسوشه شدم میخام از کوثر که 24 درصده پولما بردارم ببرم نور 27 درصد پ امم تقریبا 130 هستش دوستان خاهشا نطر بدهید انجام بدم؟؟؟؟؟؟ و 1سوال دیگه لطفا کسی بلده بگه ممنون
من پولما بخام 1روز بردارم ببرم تو 1 بانک دیگه تو اون روز سودش را نخام از دست بدم باید چیکار کنم ؟؟که اون روز هم سودش بهم تعلق بگیره حالا یا از بانکی که برمیده م یا بانکی که میزارم *** به ساعت ربطی داره مثلا قبل ساعت 10 جابجایی کنم سودشا میدن؟؟؟ ممنون اگه راهنمایی کنین

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
من وسوشه شدم میخام از کوثر که 24 درصده پولما بردارم ببرم نور 27 درصد پ امم تقریبا 130 هستش دوستان خاهشا نطر بدهید انجام بدم؟؟؟؟؟؟ و 1سوال دیگه لطفا کسی بلده بگه ممنون
من پولما بخام 1روز بردارم ببرم تو 1 بانک دیگه تو اون روز سودش را نخام از دست بدم باید چیکار کنم ؟؟که اون روز هم سودش بهم تعلق بگیره حالا یا از بانکی که برمیده م یا بانکی که میزارم *** به ساعت ربطی داره مثلا قبل ساعت 10 جابجایی کنم سودشا میدن؟؟؟ ممنون اگه راهنمایی کنین
به کمترین مقدار در طول همون روز سود میده ( اکثر بانک ها )

pegu206

Registered User
لایک‌ها
867
من فقط موندم بانکها چیکار میکنن بیش از 30درصد سوذ میکنن و ضرر هم توش نیست خعلی جالبه:confused::eek:
شما هرکاری تو هر زمینه ای بررسی کنید اعم از مسکن کشاورزی صنعتی حتی صنایع پتروشیمی و نفت هم مواقعی دچار ضرر و زیان میشن اما بانکها ماشاا... همیشه سودده :general210:
واقعا چرا؟ این سودها از کجا میاد؟ به خدا این سودها آینده این مملکت و جووناشو تباه خواهد کرد (و کرده):general208:
هرکاری میخوای شروع کنی میبینی سود بانکی از تو جلوتره:general208:

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
اصلي ترين كار سوده بانكها حالا شده واردات و صادرات،اگه توش ضرره به ما هم بگيد
مسكن هم كه با وجود رشد چند سال قبل سود كلاني كردند

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
یعنی اگه من ساعت 12 ظهر هم 1حساب برم باز کنم پول توش بزارم اون روز سود بهش تعلق میگیره ؟؟؟؟؟؟
بله . مثلا شما یک میلیون ساعت 12 ظهر افتتاح حساب میکنید و ساعت 20 شب 400 هراز برداشت می کنید سود اون روز 600 هزار تومان برات حساب می کنن .

mehdi9271

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ماه قبل بانک آینده میگفت که حسابهای زیر 3میلیون رو 10 درصد کرده اند ، حساب من هم بالای 3 بوده ولی این ماه سود واریز شده 10 درصدی بوده، ازشون که پرسیدم میگن که حسابهای زیر 5میلیون شده!!!!!!!!!!!! دزدی تو روز روشن!!!!!!!

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
من فقط موندم بانکها چیکار میکنن بیش از 30درصد سوذ میکنن و ضرر هم توش نیست خعلی جالبه
وقتی تورم حدود 25% هست، عملا سودی اگر اونم 30% داده بشه که به ندرت داده می شه، می شه عملا 5% سود. شما بخوای یه سوپر هم باز کنی جنس بخری و بفروشی، توش حداقل 5% سود داره. 25% تورم هم که به جنسی که توی مغازه مونده می خوره، یعنی توی چهار سال اجناس دو برابر می شه. بنابراین این عدد عجیبی نیست با این نرخ تورم. شما نمی تونید دستوری نرخ بهره رو کم کنید. باید جلوی چاپ اسکناس رو بگیرید، جلوی استقراض دولت از بانک مرکزی رو بگیرید، و ... کارهای تورم زایی که در دولت قبل به وفور انجام شد و نرخ تورم رو تا 40% رسمی و البته خیلی بالاتر در عمل بالا برد.

pegu206

Registered User
لایک‌ها
867
وقتی تورم حدود 25% هست، عملا سودی اگر اونم 30% داده بشه که به ندرت داده می شه، می شه عملا 5% سود. شما بخوای یه سوپر هم باز کنی جنس بخری و بفروشی، توش حداقل 5% سود داره. 25% تورم هم که به جنسی که توی مغازه مونده می خوره،
دوست عزیز 25% تورم برای همه کالاها که نیست بعضیا بیشتر بعضیام کمتر این تورم هم رو کالاهای مصرفیه که سرمایه بانک اون سمت نمیره درسته؟
من مسئلم اینه که مثلا بانکی که در یکسال گذشته اومده تو بورس پتروشیمی مسکن با وجود این رکود وحشتناک سرمایه گذاری کرده آیا بیش از 30% سودکرده؟عایا؟:confused:

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
دوست عزیز 25% تورم برای همه کالاها که نیست بعضیا بیشتر بعضیام کمتر این تورم هم رو کالاهای مصرفیه که سرمایه بانک اون سمت نمیره درسته؟
من مسئلم اینه که مثلا بانکی که در یکسال گذشته اومده تو بورس پتروشیمی مسکن با وجود این رکود وحشتناک سرمایه گذاری کرده آیا بیش از 30% سودکرده؟عایا؟:confused:
دقیقا، برای بعضی دیگه از کالا ها هم بیشتر از 25% هست. شما از کجا می گی بانک توی پتروشیمی سرمایه گذاری کرده؟ کدوم بانک این کار رو کرده؟ من و تو که وارد نیستیم بعید نیست این کار رو کرده باشیم، اما بانک؟ جدا؟

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
بانک ها و موسسات مالی از روش بازی پول یا همون money game استفاده می کنند. کدوم شرکت و بنگاه اقتصادی می تونه سره یک روز و ساعت و ثانیه مشخص سود هزاران نفر رو پرداخت کنه. چرا اگر مشتریان بانک برای گرفتن پولشون به شعب سرازیر بشوند این موسسات نابود می شوند.

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
سلام دوستان

22 میلیون پول تو بانک ملی دارم می خوام بخوابونم برای سود یک ساله . کدوم بانک سود بیشتری میده ؟ همونجا باشه یا بانک دیگه بهتری هم هست ؟

بالا