• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
من دوتا حساب تو ملی دارم یعنی اولین حساب رو به جای کوتاه مدت برام قرضالحسنه باز کردن که همراه رو فعال کردم و رمز حساب گرفتم بعد دو ماه متوجه شدم که حساب قرض الحسنه هست.دوباره رفتم تو همون شعبه کوتاه مدت باز کردم
الان برای فعال کردن همراه بانک دوباره باید به شعبه برم یا اینکه با همون رمز حساب قبلی میشه؟(چون از یه شماره مشتری هستن گفتم)

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
------
یکی از مشکلات قوامین همینه که از این سوتی های اینچنینی میدن
هنوز سیستم و روش کارشون صندوقیه و هنوز همه اموراتشون محلی و دستنویسه
گواهی سپرده ای که به شما دادن اصلاً بی معنیه و ربطی به 2 میلیون نداره چون وقتی میتونی حساب رو افتتاح کنی که حداقل 2 میلیون داشته باشی
بدون 2 میلیون اولیه اصلاً حساب 4 رو براتون باز نمی کنن
پس وقتی این حساب رو باز کردین یعنی حداقل 2 میلیون رو بهشون دادین
اینترنت بانکش چیز خاصی نداره
فقط حسابهات رومیتونی ببینی
و البته گردش حسابت رو
اره حرف شما درسته
یعنی حواله هم نداره؟
ما االان این کارت های عابر بانک بانکها رو بگیریم کیلویی بفروشیم بهتر سود میکنیم از بس این بانک و اون بانک حساب باز کردیم :D

raminonline

Registered User
لایک‌ها
787
میشه بیشتر توضیح بدین چقدر بخابونیم 20تومن وام میدن ؟ اصل پولا با وام پس میدن دیگه؟اگه 20 وام بگیرم هر ماه چقدر باید پرداخت کنم!ایا ارزش داره بگیریم وامابعد بزاریم تو حساب دیگه سود 24 درصد بگیریم از بانک ضمن اینکه 20تومن اگه بخابونیم سودش هرماه 410هزارتومانه 4تاش 1640000 اگه با اقساط 10ماه پس بدیم چقدر سود اومده روش میشه 1حساب کتابی بکنین ببینیم به صرف در میاد اخرش متشکر
20 تومن برای حداقل 4 ماه. اصل پول هم میدن. اگر 20 وام بگیرید باید 10 ماهه برگردونید که میشه دو میلیون. به ازای هر ماه اضافه هم 2.5 ماه به اقساط اضافه میشه.
اگر 20 میلیون رو بزارید تو رسالت و اگر نرخ سود بیرون رو 24 درصد در نظر بگیریم یعنی طی 4 ماه شما 1.6 میلیون سود پولتون رو نگرفتید. 2 درصد هم کارمزد دارهکه میشه 400 هزار. پس یعنی 2 میلیون معادل ده درصد پرداخت میکنید که در واقع میشه گفت بهره وامتون 10 درصده.
حالا اگه همون 20 پول وام گرفته شده رو بزاریم تو حساب 24 درصد و با احتساب اینکه هر ماه از این حساب 2 میلیون باید کم کنیم برای پرداخت قسطش بعد از 10 ماه 2.2 میلیون سود میگیریم.
در واقع سود حاصل از این کار 200 هزار تومن تو 14 ماهه یعنی 1 درصد.
اینم توجه کنید که اگه سندی رو برای اولین بار تو بانک میخواید بزارید حدود 400 500 هزار خرج کارشناس و دفتر و ... است.
با توضیحات بالا واضحه که گرفتن وام فقط وقتی ارزش داره که واسه اون پول هدف و برنامه داشته باشید

shooshijoon

Registered User
لایک‌ها
110
اره حرف شما درسته
یعنی حواله هم نداره؟
ما االان این کارت های عابر بانک بانکها رو بگیریم کیلویی بفروشیم بهتر سود میکنیم از بس این بانک و اون بانک حساب باز کردیم :D
من هم مثل شما حسابهای مختلفی تو بانکهای مختلف باز کردم
هیچکدوم از بانکها اندازه قوامین درپیت نیست
هر شعبه اش حرف خودشو میزنه
اینترنتش هم فقط حواله داخلی داره

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
من هم مثل شما حسابهای مختلفی تو بانکهای مختلف باز کردم
هیچکدوم از بانکها اندازه قوامین درپیت نیست
هر شعبه اش حرف خودشو میزنه
اینترنتش هم فقط حواله داخلی داره

پارسال که شعبه هاش شبیه خواربار فروشی بود الان بهتر شده اینتربانکش کارت به کارت داره :D
میگن قراره امسال ساتنا و پایا و مشخصات سپرده بلند مدت و....اضافه شه فعلا که انتظارات مردم از موسسه ها و بانک های خصوصی فقط سود بالا-مجوز و اتصال به شتاب است.

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
دوستانیکه میرن بانک قوامین سپرده باز کنن، یه سوال بپرسن ببینن بدون سپرده تا 20م با ضامن وام میده؟؟
سودش برام مهم نیست...20ت لازم دارم...
ممنون میشم ازتون
سپاس
قوامین تا هر مقداری نیاز داشته باشید وام میده ! فقط باید اثبات کنید میتونید قسط بدید ! مثل فیش حقوقی

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
20 تومن برای حداقل 4 ماه. اصل پول هم میدن. اگر 20 وام بگیرید باید 10 ماهه برگردونید که میشه دو میلیون. به ازای هر ماه اضافه هم 2.5 ماه به اقساط اضافه میشه.
اگر 20 میلیون رو بزارید تو رسالت و اگر نرخ سود بیرون رو 24 درصد در نظر بگیریم یعنی طی 4 ماه شما 1.6 میلیون سود پولتون رو نگرفتید. 2 درصد هم کارمزد دارهکه میشه 400 هزار. پس یعنی 2 میلیون معادل ده درصد پرداخت میکنید که در واقع میشه گفت بهره وامتون 10 درصده.
حالا اگه همون 20 پول وام گرفته شده رو بزاریم تو حساب 24 درصد و با احتساب اینکه هر ماه از این حساب 2 میلیون باید کم کنیم برای پرداخت قسطش بعد از 10 ماه 2.2 میلیون سود میگیریم.
در واقع سود حاصل از این کار 200 هزار تومن تو 14 ماهه یعنی 1 درصد.
اینم توجه کنید که اگه سندی رو برای اولین بار تو بانک میخواید بزارید حدود 400 500 هزار خرج کارشناس و دفتر و ... است.
با توضیحات بالا واضحه که گرفتن وام فقط وقتی ارزش داره که واسه اون پول هدف و برنامه داشته باشید
مرسی و متشکر از توضیحات کاملتون خیلی خوبه که دوستان اینجا راهنمایی میکنن و فقط خاننده نیستن ..

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
در مورد حساب قوامین بگم که به منم گواهی دادن. این گواهی دستی هست چون که خودش ی راه واسه دور زدن و ادن سود 22% روزشمار هست.

shooshijoon

Registered User
لایک‌ها
110
در مورد حساب قوامین بگم که به منم گواهی دادن. این گواهی دستی هست چون که خودش ی راه واسه دور زدن و ادن سود 22% روزشمار هست.
گواهی بابت چه مبلغی دادن؟
مگر حساب بالا پایین نمیشه؟!
به من که گواهی ندادن
بنظرت لازمه برم دنبالش؟
یعنی من که الان گواهی ندارم چی میشه؟!

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
راستی دوستان یه سوال
الان من کارت پدرم رو ببرم بانک و اونجا برای واریز به حساب خودم کارت بکشم اسم روی کارت براشون مهمه که حتما به اسم صاحب حساب باشه؟

نه مهم نیست
من خودم این کارو کردم
کلا کارت بانکت با رمز کارت دست هر کسی باشه میتونه بره موجودیتو خالی کنه (تا سقف 15 میلیون از دستگاه پوز و تا سقف 200 تومن از عابر بانک در یک 24 ساعت)

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
گواهی بابت چه مبلغی دادن؟
مگر حساب بالا پایین نمیشه؟!
به من که گواهی ندادن
بنظرت لازمه برم دنبالش؟
یعنی من که الان گواهی ندارم چی میشه؟!
من با دوتومن ی حساب باز کردم که داشته باشمش واسه روز مبادا. گواهی هم ازشون گرفتم.
دوستم حساب ربیع 3 هم داره که گواهی کامپیوتری بهش دادن. اما حساب یکساله 4 رو برای این کامپیوتری نمیدن که بتونن دور بزنن. بالای گواهی تایپ شده که در صورتی که موجودی زیر 2 تومن بیاد سود کنسل هست.

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
نه مهم نیست
من خودم این کارو کردم
کلا کارت بانکت با رمز کارت دست هر کسی باشه میتونه بره موجودیتو خالی کنه (تا سقف 15 میلیون از دستگاه پوز و تا سقف 200 تومن از عابر بانک در یک 24 ساعت)
اون بانکی که اینکارو کرده تخلف محض هست. کارتی که پول ازش برداشت میشه حتما باید کارت شناسایی همراهت باشه. حالا میخواد واسه هربانکی باشه و توی هربانکی رفته باشه. انتقال گیرنده مهم نیست. انتقال دهنده مهمه. الزاما باید کارت شناسایی باشه.

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
نه مهم نیست
من خودم این کارو کردم
كارت رو داخل بانك فقط صاحب كارت ميتونه استفاده كنه حالا بيرون براي خريد مهم نيست اگر بانكيه ايرادي نگرفته خيلي حال داده بهتون در ضمن از دستگاه پوز خيلي بيشتر از ١٥ تومن ميتوني خريد كني تا ٣٠٠ مليون رو كه مطمىن هستم بيشترشو نميدونم

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
حساب کوثر24% که در اسفند بازکردم،برای واریز سودش، حساب 20%قدیم کوثر که 10%شده بود را اعلام کردم ولی اصلا بعد از یکماه سودی نه به حساب24%نه به حساب10% واریز نشده...برای بقیه دوستان چی شده؟سود 24% شما واریز شده؟به حساب شتابی جدید واریز کرده یا خود24% جدید(کدآخر حساب47)؟كلا چي كار كردين؟
يعني يك نفر اين حساب24%جديد را نداشت كه راهنماي كنه؟

shooshijoon

Registered User
لایک‌ها
110
من با دوتومن ی حساب باز کردم که داشته باشمش واسه روز مبادا. گواهی هم ازشون گرفتم.
دوستم حساب ربیع 3 هم داره که گواهی کامپیوتری بهش دادن. اما حساب یکساله 4 رو برای این کامپیوتری نمیدن که بتونن دور بزنن. بالای گواهی تایپ شده که در صورتی که موجودی زیر 2 تومن بیاد سود کنسل هست.
این کار جزء عجایب قوامینه!!!!
شما حساب رو با 2 میل باز کردی و بهت گواهی سپرده دادن
اگر فردا 100 میل بریزی به حساب، دیگه گواهی سپرده یعنی چی؟
یا برعکس اگر با 100 میل حساب باز کنی و چند روز بعد ازش برداری گواهی سپرده برای چه مبلغیه؟
اصلاً گواهی سپرده برای حسابی که بالا پایین میشه یعنی چی؟
همین الان میشه با جی بی کارتی که متصل به حسابتونه کل 2 میل رو کارت به کارت کنی به یه بانک دیگه و حسابتون رو خالی کنی
حالا معنی گواهی سپرده برای این حساب چیه؟! فقط خدا میدونه.
بعید میدونم خود بانک قوامین هم بدونه که این گواهی سپرده یعنی چی؟!

امرسون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
جناب rahshab شما در شعبه نور خیابان ستارخان نبش سه راهی تهران ویلا افتتاح کردید ؟ توی قرارداد یکسالتون قید شده ۳۲ درصد یا خیر؟ در قسمت نظرات مربوط به خبر احتمال مجوز به نور در سایت اخباربانک کارمندان خود نور از برخورد بد رؤسای شعبشون و سردواندن مشتریا و همینطور احتمال عدم مجوز به این موسسه میگفتن نظر شما چیست؟

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
سلام دوستانه گل کسی گردشگری حساب داره راهنمایی کنه ممنون من اخر سال 92 حساب 23درصد طرح نیکا باز کردم تو گردشگری و بعدش 2ماه بعد پولما نیاز داشتم و خالی کردم حسابما الان رفتم تو اینترنت بانکم دیدم کردنش 10 در صد و نوشته اگه بخام همون 23 درصد بشه باید چیکار کنم امکان تغیر نرخ سود داره اگه پولما 50میلیون بزارم؟؟؟ یا دیگه همین 10درصده افزایشم نمیدن؟؟؟

Last edited:

ولکا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام قوامین با 22 درصد کوتاه مدت

بالا