• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
من دوتا حساب تو ملی دارم یعنی اولین حساب رو به جای کوتاه مدت برام قرضالحسنه باز کردن که همراه رو فعال کردم و رمز حساب گرفتم بعد دو ماه متوجه شدم که حساب قرض الحسنه هست.دوباره رفتم تو همون شعبه کوتاه مدت باز کردم
الان برای فعال کردن همراه بانک دوباره باید به شعبه برم یا اینکه با همون رمز حساب قبلی میشه؟(چون از یه شماره مشتری هستن گفتم)
دوستان کسی نیست برای جوابمون راهنمایی کنه

elfy

Registered User
لایک‌ها
67
سلام دوستانه گل کسی گردشگری حساب داره راهنمایی کنه ممنون من اخر سال 92 حساب 23درصد طرح نیکا باز کردم تو گردشگری و بعدش 2ماه بعد پولما نیاز داشتم و خالی کردم حسابما الان رفتم تو اینترنت بانکم دیدم کردنش 10 در صد و نوشته اگه بخام همون 23 درصد بشه باید چیکار کنم امکان تغیر نرخ سود داره اگه پولما 50میلیون بزارم؟؟؟ یا دیگه همین 10درصده افزایشم نمیدن؟؟؟
بالا ۵۰ تومن سود ۲۳ میدن فکر کنم به من که اینطور گفتن

inoora

Registered User
لایک‌ها
75
گردشگری
زیره پنجاه میل = 10 درصد
از 50 تا صد میل = 22 درصد
بالای صد میل = 23 درصد

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
گردشگری بالای 100 واسه من 22 ریخت نه 23 و کارمنداشم گفتن خیالتون راحت زیر 50 میلیون نیاد همون 22 میریزم اما اینکه توی اینترنت بانکشم زده 10 درصد و رییس شعبه هم میگفت از اردیبهشت سخت گیری ها زیادتر میشه یعنی عملا نمیشه دیگه بهشون اعتماد کرد.

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
این کار جزء عجایب قوامینه!!!!
شما حساب رو با 2 میل باز کردی و بهت گواهی سپرده دادن
اگر فردا 100 میل بریزی به حساب، دیگه گواهی سپرده یعنی چی؟
یا برعکس اگر با 100 میل حساب باز کنی و چند روز بعد ازش برداری گواهی سپرده برای چه مبلغیه؟
اصلاً گواهی سپرده برای حسابی که بالا پایین میشه یعنی چی؟
همین الان میشه با جی بی کارتی که متصل به حسابتونه کل 2 میل رو کارت به کارت کنی به یه بانک دیگه و حسابتون رو خالی کنی
حالا معنی گواهی سپرده برای این حساب چیه؟! فقط خدا میدونه.
بعید میدونم خود بانک قوامین هم بدونه که این گواهی سپرده یعنی چی؟!
دقیقا حق با شماست. کلا قوامین همه چیزیش جالبه. مثلا برای واریز وجه به حسابتون تو کارت خوان های شعب از گزینه خرید استفاده می کنید که البته خوبه و موجب میشه هیچ کارمزدی واسه مشتری نداشته باشه.
اما اینو بگم علت اصلی صدور این گواهی:
این گواهی فقط واسه دو میلیون کف حساب صادر میشه. و چون این دو میلیون مسدود هست شما برای گرفتنش باید این گواهی رو ببرید و دو میلیونو بگیرید. اگه بخوان قانونی عمل کنن که هیچ حساب بلندمدتی مشمول واریز نمیشه!! اصلا ما هیچ حسابی نداریم که سودشو ماه اول واریز نکنن و بگن اولین روز ماه دوم بعد از افتتاح حساب سود واریز میشه. اینا همش راه های گیج کردن بانک مرکزی هست.

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
جناب rahshab شما در شعبه نور خیابان ستارخان نبش سه راهی تهران ویلا افتتاح کردید ؟ توی قرارداد یکسالتون قید شده ۳۲ درصد یا خیر؟ در قسمت نظرات مربوط به خبر احتمال مجوز به نور در سایت اخباربانک کارمندان خود نور از برخورد بد رؤسای شعبشون و سردواندن مشتریا و همینطور احتمال عدم مجوز به این موسسه میگفتن نظر شما چیست؟
من عرض كردم ارمان تو ستارخان باز كردم ٣٢ درصد ولي شعبه نور رو هم سوال كردم گفتن ٣٠ درصد برخوردشون حالا حداقل كه با من خيلي خوب بود حداقل نسبت به بانك ها خيلي بهتر بود كلا بر اساس نظرات غير رسمي نميشه تصميم گيري كرد نور هم موسسه جا افتاده اي هست

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
گردشگری بالای 100 واسه من 22 ریخت نه 23 و کارمنداشم گفتن خیالتون راحت زیر 50 میلیون نیاد همون 22 میریزم اما اینکه توی اینترنت بانکشم زده 10 درصد و رییس شعبه هم میگفت از اردیبهشت سخت گیری ها زیادتر میشه یعنی عملا نمیشه دیگه بهشون اعتماد کرد.
برای 10 میلیون چند ردصد سود میدن؟

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
کافیه در همراه بانک( موبایل بانک) قسمت
تنظیمات ،حساب بروز کنید، یا خودتون حساب جدی رو تعریف کنید
یعنی با همون رمز حساب قبلی دوباره حساب جدید رو ثبت کنم.فکر کنم بانک ملی و صادرات هر کدوم برای یه حساب یه رمز میخواد .
الان با رمز حساب قبلی میتونم حساب جدید ثبت کنم؟
یه سوال دیگه تو بانک پاسارگاد تو هر شعبه ای که حساب باز کنن یه شماره مشتری میدن یا همشون یکیه؟

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
یعنی با همون رمز حساب قبلی دوباره حساب جدید رو ثبت کنم.فکر کنم بانک ملی و صادرات هر کدوم برای یه حساب یه رمز میخواد .
الان با رمز حساب قبلی میتونم حساب جدید ثبت کنم؟
یه سوال دیگه تو بانک پاسارگاد تو هر شعبه ای که حساب باز کنن یه شماره مشتری میدن یا همشون یکیه؟
خب امتحانش که ضرر نداره یه تست بکنید اگر نشد برید شعبه یه رمز دیگه بگیرید
پاسارگاد شماره مشتری برای همه حسابهای شما یکسانه و ربطی به شعبه نداره

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
در سیستم یکپارچه بانکی
شماره مشتری مثل کد ملی ،یکسان و منحصر به فرد
ربطی به نوع حساب یا شعبه ای که در آن حساب افتتاح مکنید نداره

shooshijoon

Registered User
لایک‌ها
110
دقیقا حق با شماست. کلا قوامین همه چیزیش جالبه. مثلا برای واریز وجه به حسابتون تو کارت خوان های شعب از گزینه خرید استفاده می کنید که البته خوبه و موجب میشه هیچ کارمزدی واسه مشتری نداشته باشه.
اما اینو بگم علت اصلی صدور این گواهی:
این گواهی فقط واسه دو میلیون کف حساب صادر میشه. و چون این دو میلیون مسدود هست شما برای گرفتنش باید این گواهی رو ببرید و دو میلیونو بگیرید. اگه بخوان قانونی عمل کنن که هیچ حساب بلندمدتی مشمول واریز نمیشه!! اصلا ما هیچ حسابی نداریم که سودشو ماه اول واریز نکنن و بگن اولین روز ماه دوم بعد از افتتاح حساب سود واریز میشه. اینا همش راه های گیج کردن بانک مرکزی هست.
خوب الان تکلیف یه نفر مثل من که بهش گواهی ندادن چی میشه؟
یعنی 2 میلیون رو بهم پس نمیدن؟!
مگه نمیشه همون 2 میلیون کف حساب رو با دستگاه ATM کارت به کارن کرد؟!
تو اینترنت بانکش نوشته موجودی واقعی 20 میلیون ریال ، موجودی در دسترس 20 میلیون ریال!!

Last edited:

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
تو اینترنت بانکش نوشته موجودی واقعی 20 میلیون ریال ، موجودی در دسترس 20 میلیون ریال!!
والا نمیدونم. اینو باید از خودشون بپرسید. در حدی که میدونستم پاسخ دادم. دقیقا بالای کارت گواهی سپرده هم نوشته در صورتی که موجودی زیر 2 تومن بیاد لغو میشه قرار داد.

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
من موجودی گرفتم موجودی اصلی مثلا نوشته بود 10 میلیون مبلغ در دسترس 8 میلیون
اون دو میلیون بلوکه هستش

shooshijoon

Registered User
لایک‌ها
110
من موجودی گرفتم موجودی اصلی مثلا نوشته بود 10 میلیون مبلغ در دسترس 8 میلیون
اون دو میلیون بلوکه هستش
با چی و از کجا موجودی گرفتی؟
من از ATM قوامین که موجودی گرفتم فقط موجودی رو بهم داد
نوشته : موجودی فلان مقدار
چیزی از مبلغ در دسترس ننوشته!