ميتونيد الان روز شمار٢٥ درصد باز كنيد مابقي پولتون ازاد شد سپرده يكسالش كنيدالان من یک حدود10تومن دارم که ازاده و8تومنم توی بانکه واخر اردیبهشت سررسیدش هست
الان بنظرتون صبرکن تا اخر اردیبهشت همهرو یک جا بذارم یابرم الان این10تومنو بذارم؟
ميتونيد الان روز شمار٢٥ درصد باز كنيد مابقي پولتون ازاد شد سپرده يكسالش كنيدالان من یک حدود10تومن دارم که ازاده و8تومنم توی بانکه واخر اردیبهشت سررسیدش هست
الان بنظرتون صبرکن تا اخر اردیبهشت همهرو یک جا بذارم یابرم الان این10تومنو بذارم؟
به ازاي كمترين مانده حساب شما در هر روز سود ميدند حتما نبايد يك ماه كامل بمونه وليكن واسه روز شمار ظاهرا بايد ماه اول يك ماه بگذره و اگه شما مثلا روز ٢٠ حساب باز كنيد يكم ماه بعد نه ماه بعدش مجموعا سود چهل روز رو براي شما واريز ميكننداین رو زشمار یک ماه کامل باید بمونه تا سود بده یا به اعضای هرروز سود میده؟
بعدش مترسم بخاطر جریانات توافق اینا سود رو کم کنند
نه من تصمیم موسسه نور هست چون حساب دارم اونجابنده هم شرایط شما رو دارم و هنوز تصمیم نگرفتم کجا حساب باز کنم.
اما فکر کنم موسسه آرمان-فرشتگان سعادت آباد گزینه بدی نباشه.
نور یکساله 30 درصد میده ؟ سودش هر ماه قابل برداشته ؟ميتونيد الان روز شمار٢٥ درصد باز كنيد مابقي پولتون ازاد شد سپرده يكسالش كنيد
بلهنور یکساله 30 درصد میده ؟ سودش هر ماه قابل برداشته ؟
امروز از شعبه نور تهرانسر پرسیدم، گفت 30 درصد یکساله، روزشمار 25 درصد. پرسیدم اگه یکساله باز کردم خواستم حسابمو ببندم، جریمه میخوره؟ گفت حداقل یک ماه باید بمونه، بعدش اگه خواستی ببندی 24.5 درصد تعلق میگیره یعنی ما به التفاوت 30 تا 24.5 پس گرفته میشه.دوستان؟
درخواست کتبی بانکها از بانک مرکزی
تشکیل جلسه تعیین سود بانکی
با تورم 15 درصد ، دادن سود 22 درصد توجیه اقتصادی ندارد
http://www.akhbarbank.com/vdchmmnx.23nixdftt2.html
این تورم 15 درصد رو دقیقن چجوری حساب کردن؟!!!!
امروز از شعبه نور تهرانسر پرسیدم، گفت 30 درصد یکساله، روزشمار 25 درصد. پرسیدم اگه یکساله باز کردم خواستم حسابمو ببندم، جریمه میخوره؟ گفت حداقل یک ماه باید بمونه، بعدش اگه خواستی ببندی 24.5 درصد تعلق میگیره یعنی ما به التفاوت 30 تا 24.5 پس گرفته میشه.
من که خودم سر ماه میرم نور حساب باز میکنم.
ممنون مي شم آدرسشو بدين. اسم خيابون حداقلامروز از شعبه نور تهرانسر پرسیدم، گفت 30 درصد یکساله، روزشمار 25 درصد. پرسیدم اگه یکساله باز کردم خواستم حسابمو ببندم، جریمه میخوره؟ گفت حداقل یک ماه باید بمونه، بعدش اگه خواستی ببندی 24.5 درصد تعلق میگیره یعنی ما به التفاوت 30 تا 24.5 پس گرفته میشه.
من که خودم سر ماه میرم نور حساب باز میکنم.
بلوار اصلی تهرانسر، روبروی بانک ثامنممنون مي شم آدرسشو بدين. اسم خيابون حداقل
Sent from my iPhone using Tapatalk