• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
بالای 50 تومن تو حساب نگه دارید روزانه 28 درصد سود میده
سلام، آرمان یا همون فرشتگان برای بالای 50 میل مگه سودش 32 درصد نبود؟؟؟؟ یعنی الان سودش 28 درصد شده؟

Last edited:

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
سلام، آرمان یا همون فرشتگان برای بالای 50 میل مگه سودش 32 درصد نبود؟؟؟؟ یعنی الان سودش 28 درصد شده؟
نه ايشون روز شمارشو ميگند كه قبلا ٢٧ بوده حالا سوال منم اينه يك سالشم تغيير كرده؟؟

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
گردشگری سودی که این دوره داده کاهش پیدا کرده .
قبلا اگه بر فرض 5.5 سود رو واریز میکرد ، الان شده 5 تومن

امرسون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
عزیزان فردوسی (آرمان) شعبه پونک پنج ساله به شرط برداشت بعد یک سال 30% میده روزشمارشم 25% . بالای ۵۰ تومن یکساله 32% میدن . متأسفانه atm و کارت و تلفنبانک واینترنتبانک و غیره فعلآ ندارن .فقط تو گواهی من سی میلیونو به صورت ۳۰۰ فقره ۱۰۰ تومنی نوشته شده متوجه نشدم چرا.

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
  • من یکسال پیش موسسه کوتر حساب کلید طلایی 24 درصد باز کردم هر ماه تو سر رسیدش سودو دریافت میکردم اما امسال گویا سودش و آوردن پایین ..این سری کمتر واریز کردن واسم

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
ماه 29 روزه بوده،دقیق حساب کنید متوجه میشید...

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
عزیزان فردوسی (آرمان) شعبه پونک پنج ساله به شرط برداشت بعد یک سال 30% میده روزشمارشم 25% . بالای ۵۰ تومن یکساله 32% میدن . متأسفانه atm و کارت و تلفنبانک واینترنتبانک و غیره فعلآ ندارن .فقط تو گواهی من سی میلیونو به صورت ۳۰۰ فقره ۱۰۰ تومنی نوشته شده متوجه نشدم چرا.
سلام، منم حدود 9 میلیون تو بانک آینده سپرده یکساله دارم و تو برگه قرارداد نوشته 90 فقره 100 تومنی مشکل خاصی نیست و معناش همون مبلغ سپرده هست البته به یه شکل دیگه، یه سئوال از شما و دوستان دیگری که مطلع هستن: این سود سپرده 32 درصد آرمان/فردوسی/فرشتگان آیا کف‌اش "دقیقا" 50 میلیونه یا نه بالای 50 میلیون؟؟؟

Last edited:

امرسون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
تا جایی که به من گفت برای ۳۲% کف سپرده یکساله حتمآ باید ۵۰ تومن باشه ، رئیس شعبه پونکش خانومه و فوق العاده باحوصله و خوش برخورده ، اگه موجودیتون بین ۲۰-۳۰ تومن هست تا ۳۰ درصد باهاتون راه میاد . البته اگه فعلٱ با مجوز نداشتن و عدم امکانات بانکیش مسئله ندارید خوبه .

Afshin75

Registered User
لایک‌ها
109
سود 32 درصد سالیانه هست. 28 درصد سود روزشمار برای حساب کوتاه مدت. هردو حالت فقط برای بالای 50 میلیون .

chama

Registered User
لایک‌ها
241
متاسفانه برداشت از حساب ذینفع متفاوت کوثر فقظ با مراجعه به شعبه امکان پذیر است!
در اینترنت بانک در قسمت انتقال وجه به عنوان حساب مبداء تعریف نشده و فقط حساب شتابی واریز سود هست!
من دنبال یک حساب روزشمار با سود بالا هستم که بتوان با کارت و یا اینترنت از حساب برداشت کرد.
دوستانی که حساب یکساله 22 درصد قوامین که دو میلیون مسدود میشه و روزشمار هست را دارند بررسی کنند در اینترنت بانک میتوانند انتقال وجه از حساب 22 بزنند؟ و روی این حساب کارت شتابی دریافت کردند؟ سود به همین حساب واریز می شود؟

ممنون

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
من فکر میکنم بخاطر اینه که حسابرسیشون سخت تر بشه وقتی روش دستی باشه خیلی بیشتر میتونن کتمان کنند حسابرسیاشونو برای همینه اکثر موسسات خیلی راغب نیستند به شتاب وصل کنند بعضی حساب هارو و روش کارت بدند!

سود بانکی هم زمزمه هاش داره میرسه میخوان کم کنند خدا به داد بازارهای دیگه مثل مسکن برسه.

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
در اینترنت بانک در قسمت انتقال وجه به عنوان حساب مبداء تعریف نشده و فقط حساب شتابی واریز سود هست!
من دنبال یک حساب روزشمار با سود بالا هستم که بتوان با کارت و یا اینترنت از حساب برداشت کرد.
دوستانی که حساب یکساله 22 درصد قوامین که دو میلیون مسدود میشه و روزشمار هست را دارند بررسی کنند در اینترنت بانک میتوانند انتقال وجه از حساب 22 بزنند؟ و روی این حساب کارت شتابی دریافت کردند؟ سود به همین حساب واریز می شود؟

ممنون
بله قوامين يه حساب متصل به كارت داريد كه سود رو خودش مياد امكان كارت به كارت اينترنتي هم داره ولي ساتنا و پايا در حال حاضر نداره در كل خوبه

shooshijoon

Registered User
لایک‌ها
110
بله قوامين يه حساب متصل به كارت داريد كه سود رو خودش مياد امكان كارت به كارت اينترنتي هم داره ولي ساتنا و پايا در حال حاضر نداره در كل خوبه
من اینترنت بانک قوامین دارم ولی کارت به کارت نداره! فقط انتقال وجه داخلی داره. هر چی گشتم امکان انتقال وجه کارت به کارت شتابی رو پیدا نکردم.

dollar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,639
یک ساله ارمان سودش قابل برداشته هر ماه؟ برای سودش یک دفترچه جدا میدن اون 25 درصده ؟

بالا