بالای 50 تومن تو حساب نگه دارید روزانه 28 درصد سود میدهمیشه توضیح بدید شرایط جدید چیه؟
بالای 50 تومن تو حساب نگه دارید روزانه 28 درصد سود میدهمیشه توضیح بدید شرایط جدید چیه؟
البته سالانه 28 درصد .بالای 50 تومن تو حساب نگه دارید روزانه 28 درصد سود میده
كدوم شعبه چون قبلا ٢٧ بود بعد تو يكسالش چي تغييري نداده؟بالای 50 تومن تو حساب نگه دارید روزانه 28 درصد سود میده
سلام، آرمان یا همون فرشتگان برای بالای 50 میل مگه سودش 32 درصد نبود؟؟؟؟ یعنی الان سودش 28 درصد شده؟بالای 50 تومن تو حساب نگه دارید روزانه 28 درصد سود میده
نه ايشون روز شمارشو ميگند كه قبلا ٢٧ بوده حالا سوال منم اينه يك سالشم تغيير كرده؟؟سلام، آرمان یا همون فرشتگان برای بالای 50 میل مگه سودش 32 درصد نبود؟؟؟؟ یعنی الان سودش 28 درصد شده؟
سلام، منم حدود 9 میلیون تو بانک آینده سپرده یکساله دارم و تو برگه قرارداد نوشته 90 فقره 100 تومنی مشکل خاصی نیست و معناش همون مبلغ سپرده هست البته به یه شکل دیگه، یه سئوال از شما و دوستان دیگری که مطلع هستن: این سود سپرده 32 درصد آرمان/فردوسی/فرشتگان آیا کفاش "دقیقا" 50 میلیونه یا نه بالای 50 میلیون؟؟؟عزیزان فردوسی (آرمان) شعبه پونک پنج ساله به شرط برداشت بعد یک سال 30% میده روزشمارشم 25% . بالای ۵۰ تومن یکساله 32% میدن . متأسفانه atm و کارت و تلفنبانک واینترنتبانک و غیره فعلآ ندارن .فقط تو گواهی من سی میلیونو به صورت ۳۰۰ فقره ۱۰۰ تومنی نوشته شده متوجه نشدم چرا.
سود 32 درصد سالیانه هست. 28 درصد سود روزشمار برای حساب کوتاه مدت. هردو حالت فقط برای بالای 50 میلیون .سلام، آرمان یا همون فرشتگان برای بالای 50 میل مگه سودش 32 درصد نبود؟؟؟؟ یعنی الان سودش 28 درصد شده؟
من فکر میکنم بخاطر اینه که حسابرسیشون سخت تر بشه وقتی روش دستی باشه خیلی بیشتر میتونن کتمان کنند حسابرسیاشونو برای همینه اکثر موسسات خیلی راغب نیستند به شتاب وصل کنند بعضی حساب هارو و روش کارت بدند!متاسفانه برداشت از حساب ذینفع متفاوت کوثر فقظ با مراجعه به شعبه امکان پذیر است!
بله قوامين يه حساب متصل به كارت داريد كه سود رو خودش مياد امكان كارت به كارت اينترنتي هم داره ولي ساتنا و پايا در حال حاضر نداره در كل خوبهمتاسفانه برداشت از حساب ذینفع متفاوت کوثر فقظ با مراجعه به شعبه امکان پذیر است!
در اینترنت بانک در قسمت انتقال وجه به عنوان حساب مبداء تعریف نشده و فقط حساب شتابی واریز سود هست!
من دنبال یک حساب روزشمار با سود بالا هستم که بتوان با کارت و یا اینترنت از حساب برداشت کرد.
دوستانی که حساب یکساله 22 درصد قوامین که دو میلیون مسدود میشه و روزشمار هست را دارند بررسی کنند در اینترنت بانک میتوانند انتقال وجه از حساب 22 بزنند؟ و روی این حساب کارت شتابی دریافت کردند؟ سود به همین حساب واریز می شود؟
ممنون
اين ٢٨ درصديه كدوم شعبشه؟سود 32 درصد سالیانه هست. 28 درصد سود روزشمار برای حساب کوتاه مدت. هردو حالت فقط برای بالای 50 میلیون .
من اینترنت بانک قوامین دارم ولی کارت به کارت نداره! فقط انتقال وجه داخلی داره. هر چی گشتم امکان انتقال وجه کارت به کارت شتابی رو پیدا نکردم.بله قوامين يه حساب متصل به كارت داريد كه سود رو خودش مياد امكان كارت به كارت اينترنتي هم داره ولي ساتنا و پايا در حال حاضر نداره در كل خوبه
یک ساله ارمان سودش قابل برداشته هر ماه؟ برای سودش یک دفترچه جدا میدن اون 25 درصده ؟عزیزان فردوسی (آرمان) شعبه پونک پنج ساله به شرط برداشت بعد یک سال 30% میده روزشمارشم 25% . بالای ۵۰ تومن یکساله 32% میدن . متأسفانه atm و کارت و تلفنبانک واینترنتبانک و غیره فعلآ ندارن .فقط تو گواهی من سی میلیونو به صورت ۳۰۰ فقره ۱۰۰ تومنی نوشته شده متوجه نشدم چرا.