• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

sphinx2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
79
کارت داره
حساب کوتاه مدته دیگه
حقيقتش من امروز باز كردم ولي انقدر دير رفتم شعبه كه آخر وقت بود و فقط با دو تومن باز كردم(فقط دفترچرو فرصت كرد صادر كنه). ولي كوتاه مدت نيست. من كوتاه مدت قوامين از قبل دارم. تو دفترچه جلو نوع حساب نوشته: سپرده كوتاه مدت
اما تو حساب امروز زده نوع حساب: سپرده يكساله (٤)
شما برا همين حساب كارت هم دارين؟ به شتاب هم وصله؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited:

shooshijoon

Registered User
لایک‌ها
110
ببخشيد اين حساب قوامين كه بايد دو تومن توش بمونه(بهش مي گن حساب يكساله ٤)، كارت براي واريز و برداشت هم داره احيانا يا بايد واريز و برداشت داخل شعبه باشه؟

بله کارت هم داره
شتاب هم هست

shooshijoon

Registered User
لایک‌ها
110
حقيقتش من امروز باز كردم ولي انقدر دير رفتم شعبه كه آخر وقت بود و فقط با دو تومن باز كردم(فقط دفترچرو فرصت كرد صادر كنه). ولي كوتاه مدت نيست. من كوتاه مدت قوامين از قبل دارم. تو دفترچه جلو نوع حساب نوشته: سپرده كوتاه مدت
اما تو حساب امروز زده نوع حساب: سپرده يكساله (٤)
شما برا همين حساب كارت هم دارين؟ به شتاب هم وصله؟

کارت هم داره
برو شعبه کارت هم بهت میده

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
دوستان کسی خبر نداره کوثر حساب 24 درصد باز میکنه به مناسبت این عید؟؟؟ کسی خبر داره بگه

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
حمید تهرانفر در پاسخ به تکلیف چند موسسه اعتباری در شرف تاسیس برای کسب مجوز اظهار داشت: موسسه آرمان و نور دو موسسه ای هستند که در حال نهایی کردن پروسه اخذ مجوز می باشند.

وی گفت: موسسه آرمان به احتمال فراوان بهار 94 مجوز نهایی خود را کسب می کند.موسسه نور نیز طی هفته پیش رو با ثبت خود در اداره ثبت شرکت ها به گرفتن مجوز نهایی از بانک مرکزی نزدیک تر می شود.

معاون نظارتی بانک مرکزی اظهارداشت: اساسنامه موسسه اعتباری در شرف تاسیس نور در شورای پول و اعتبار تصویب شده است.

وی درباره موضوع برداشت شبانه از حساب برخی بانک ها در دولت قبل گفت: این موضوع در حال بررسی و رسیدگی در دیوان محاسبات است و بطور قطع امسال تکلیف این برداشت نیز مشخص خواهد شد.

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
قوامین برای من که سپرده یک ساله 25 درصدی داشتم 22 درصد واریز کرد.این 3 درصد باقیمانده رو میریزن؟چند روز بعد میریزن؟کسی یک ساله قوامین رو داره؟

ardana

Registered User
لایک‌ها
63
قوامین برای من که سپرده یک ساله 25 درصدی داشتم 22 درصد واریز کرد.این 3 درصد باقیمانده رو میریزن؟چند روز بعد میریزن؟کسی یک ساله قوامین رو داره؟

سه درصد باقیمونده رو در سررسید پرداخت میکنن

enginier_Mohsen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من ديروز يكساله ثامن باز كردم ٢٥٪ اينم مثل قوامين در سر رسيد اون ٣٪ رو ميده؟
به موقع سود هارو واريز مي كنن؟

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413

این حساب منم باز کردم ... ولی دو نوع حساب بود ... یکی 22 درصد + سه درصد که آخر سال واریز میشد ... حساب دوم 25 درصد مستقیم بود که نهایتن 1 روز بعد واریز سود 22 درصدی 3 درصد باقیش واریز میکنن

من حساب دوم باز کردم که امروز 22 درصد ریختن و فردا امیدوارم 3 درصد باقیش واریز بشه اگر نه حساب میبندم و پول بر میدارم نمیصرفه

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299

شما مطمئنی دوست عزیز؟آخه دو جور حساب دارن.یکی همین که شما میگی 3 درصد رو در سررسید میدن یکی هم 25 درصد واریز ماهیانه به شرطی که به اصل پول دست نزنی.دوستان همین جا هم گفتن این دومی رو 25 درصد ماهیانه واریز میکنن.

shooshijoon

Registered User
لایک‌ها
110
شما مطمئنی دوست عزیز؟آخه دو جور حساب دارن.یکی همین که شما میگی 3 درصد رو در سررسید میدن یکی هم 25 درصد واریز ماهیانه به شرطی که به اصل پول دست نزنی.دوستان همین جا هم گفتن این دومی رو 25 درصد ماهیانه واریز میکنن.
من قبلاً این مورد رو از قوامین پرسیدم
اول سود 22 درصد شما مطابق معمول واریز میشه
دو یا سه روز بعد هم 3 درصد باقی مانده رو میریزن
رئیس شعبه اینجوری گفت
لطفاً اگر بقیه سودت رو ریختن ، خبر بده
چون من هم همین حساب رو دارم که هنوز زمان سودش نرسیده

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
دوستان من حدود8 تومن توی باتک صادرات دارم که سررسیدش 1خردادا هستش
ماهی150 حدودا میده اگر بخوام الان پولمو بگیرم بببرم توی موسسه خصوصی
چقدر جرییمه مکنند؟ کسی میدنه
حدود 10ماه لوده و دوماهش باقی مانده

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
دوستان من حدود8 تومن توی باتک صادرات دارم که سررسیدش 1خردادا هستش
ماهی150 حدودا میده اگر بخوام الان پولمو بگیرم بببرم توی موسسه خصوصی
چقدر جرییمه مکنند؟ کسی میدنه
حدود 10ماه لوده و دوماهش باقی مانده
به نظرم بزاريد اون دو ماه تموم شه چون ٢٣ داره ميده خوبه نمي ارزه به خاطر نهايتا ماهي ٦٠ تومن بيشتر يهو ٢٠٠ ٣٠٠ جريمه بخوره البته اگه ١٠ درصد حساب كنند اگه نه بيشتر كه خوب جاي تامل داره چون ممكن تا دو ماه ديگه موسسات هم تغيير تحول داشته باشند

ali3250

Registered User
لایک‌ها
63
من ديروز يكساله ثامن باز كردم ٢٥٪ اينم مثل قوامين در سر رسيد اون ٣٪ رو ميده؟
به موقع سود هارو واريز مي كنن؟

یه مدت حساب روز شمار ثامن داشتم بدون قابلیت واریز . انصافا به موقع واریز میکنه . کارشون تمیزه . خیالت راحت
برا من که بیشتر از 22 درصد واریز میکردن ! دقیق حساب نکردم ولی فکر کنم 25 واریز میکردن البته حساب اونجوری دیگه باز نمیکنن . روز شمارش الان شده 22

enginier_Mohsen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
یه مدت حساب روز شمار ثامن داشتم بدون قابلیت واریز . انصافا به موقع واریز میکنه . کارشون تمیزه . خیالت راحت
برا من که بیشتر از 22 درصد واریز میکردن ! دقیق حساب نکردم ولی فکر کنم 25 واریز میکردن البته حساب اونجوری دیگه باز نمیکنن . روز شمارش الان شده 22
ممنون از پاسختون
رو اين حساب ي كارت هم دادن كه سودش هر ماه به اون كارت واريز ميشه اون كارت هم بهش سود روز شمار ٢٢٪ تعلق مي گيره

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
یعنی صبرکنم؟
میترسم سودا کمشه

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
دوستان سپرده یکساله3 قوامین که اگه به حسابت دست نزنی 3 درصد هم آخر سال بیشتر سود میدن قابلیت افزایش داره؟مثلا میتونم با 10 میلیون افتتاح کنم و هر ماه بهش اضافه کنم؟

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
دوستان سپرده یکساله3 قوامین که اگه به حسابت دست نزنی 3 درصد هم آخر سال بیشتر سود میدن قابلیت افزایش داره؟مثلا میتونم با 10 میلیون افتتاح کنم و هر ماه بهش اضافه کنم؟
اون طرح ربیع 3 هست اسمش و قابلیت واریز نداره.

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
این حساب منم باز کردم ... ولی دو نوع حساب بود ... یکی 22 درصد + سه درصد که آخر سال واریز میشد ... حساب دوم 25 درصد مستقیم بود که نهایتن 1 روز بعد واریز سود 22 درصدی 3 درصد باقیش واریز میکنن

من حساب دوم باز کردم که امروز 22 درصد ریختن و فردا امیدوارم 3 درصد باقیش واریز بشه اگر نه حساب میبندم و پول بر میدارم نمیصرفه
اگه از پولت هم برداشت کنی باز هم سه درصد واریز میکنن ؟ سه درصد درصد بانک قوامین منظورم هستا

بالا