• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

shooshijoon

Registered User
لایک‌ها
110
بانک قوامین امروز 3 درصد مازادی که گفته بود رو پرداخت کرد.یعنی برای سپرده 25 درصد یک ساله (بدون حق برداشت) یه 22 درصد پرداخت کردن و فرداش 3 درصد باقیمانده رو پرداخت کردند.
ممنون بابت اطلاع رسانی

عصفور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
86
سلام لطفا کسی اگر جواب این سوالات رو میدونه بگه :
1 // بانک آینده آیا پس از مجوز اون حسابهای طرح بهار 23 درصدی رو سودش رو کم کرده ؟ آخرین بارشنیدم که به کف 5 م تغییر داده !!
2 // حالا که مجوز دارن حتما باید این سپرده های 23 % رو ببندن یا نه مشکلی نداره ؟

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
موافقم دوست گرامی اما آخه فقط موسسات و بانک هایی مثه قوامین این شرایط رو دارن ولی اکثر بانک های خصوصی روز شمار 22 درصد یا حتی 22.3 درصد رو دارن مثه سینا پاسارگاد مسکن و...که به اسم سپرده یک ساله افتتاح میکنند ولی بعد از یک ماه برداشت کنی هیج جریمه ای به اون تعلق نمیگیره.برای سود های بالاتر هم مثه 24 یا 25 درصد حتی برای یک ساله بنده هم بعد از گردشگری که به فنا رفت هیچ بانکی بجز قوامین پیدا نکردم.اگه کسی میشناسه به ما هم معرفی کنه لطفا.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن گفته حداکثر تا نیمه اول اردیبهشت مدیران بانک‌ها بانک مرکزی و وزارت امور اقتصادی و دارایی تکلیف نرخ سود سپرده ها و تسهیلات بانکی مشخص می‌کنند.یعنی کم میکنند.کسی میدونه غیر از قوامین کدام بانک مجوز دار بیشتر از 22 درصد یکساله میده؟

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
سلام لطفا کسی اگر جواب این سوالات رو میدونه بگه :
1 // بانک آینده آیا پس از مجوز اون حسابهای طرح بهار 23 درصدی رو سودش رو کم کرده ؟ آخرین بارشنیدم که به کف 5 م تغییر داده !!
2 // حالا که مجوز دارن حتما باید این سپرده های 23 % رو ببندن یا نه مشکلی نداره ؟
1. به کسایی که زیر 5 نیومده باشه هنوز میده. و البته مواردی هست که به موجودی زیر یک میلیون هم 23 درصد رو داده. ولی عددی که بهش روش حساب کرد همون 5 میلیون هست. درکل احساس میکنم این مورد بستگی به شعبه داره.
2. تا امروز که نبستن. فردا رو خدا میدونه. ولی بعید میدونم. چون اگه ببندن منابعشون خیلی کم میشه.

Ramin2002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
من امروز ارمان فردوسی کرج رفتم گفت 5 ساله 32 درصد میدیم ولی پولتون باید 5 سال بمونه و اگر بردارید ما با التفاوت سود 5 ساله و اون مقداری که پولتون خوابیده محاسبه میشه.....اگه مثل ثامن بود که میشد بعد از یکسال هر زمان بخوای برداشت کنید خوب بود ثامن طرح 5 ساله 25 درصدش اینطوریه ....اینجوری مطمئنی با کاهش سود بانکی تا 5 سال بهت سود 25 درصد حتما داده میشه

موسسه ثامن پرسیدم 5 ساله باز نمیکنه.....فقط گفتن 1 ساله 25 درصد....آیا غیر از اینه؟؟؟

kami_best

Registered User
لایک‌ها
106
امروز سه تا شعبه نور رفتم. یکی ریحانه گستر گفت یکساله 22 درصد.یکی دیگه بازم ریحانه گستر گفت 27 درصد.یکی کارسازان گفت 30 درصد و 25 درصد روزشمار

cyrus94

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
الان فرشتگان حساب های کوتاه مدت روزشمار با شرایط جدیدی باز میکنه و سودشو بالا برده
با سلام
کسی از سود و طرحهای مالی و اعتباری مهر (بانک مهر اقتصاد) خبر داره؟؟؟

cyrus94

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
روزشمار مهر اقتصاد چنده؟ طرح جدیدی ندارن؟

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
موسسه ثامن پرسیدم 5 ساله باز نمیکنه.....فقط گفتن 1 ساله 25 درصد....آیا غیر از اینه؟؟؟
من الان یکسال و چند ماهه که این حساب رو دارم و وقتی باز کردم 5 ساله با قابلیت برداشت پول بعد از یکسال بود....نمیدونم الانم باز کیکنند یا خیر

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
یه ده بیس تومنه
کدوم بانک بخابونم؟ میخوام شتاب و نت بانک حتماً داشته باشه حالا سودش یکی دو درصدم کمتر بود ولی معتبر باشه

rt912

Registered User
لایک‌ها
392
من امروز ارمان فردوسی کرج رفتم گفت 5 ساله 32 درصد میدیم ولی پولتون باید 5 سال بمونه و اگر بردارید ما با التفاوت سود 5 ساله و اون مقداری که پولتون خوابیده محاسبه میشه.....اگه مثل ثامن بود که میشد بعد از یکسال هر زمان بخوای برداشت کنید خوب بود ثامن طرح 5 ساله 25 درصدش اینطوریه ....اینجوری مطمئنی با کاهش سود بانکی تا 5 سال بهت سود 25 درصد حتما داده میشه
من آرمان امروز پرسیدم گفتند فقط یک ساله دارند!! عجب وضعی شده ها هر شعبه به سلیقه خودش یه شرایطی گذاشته

raminonline

Registered User
لایک‌ها
787
دیروز نور تهرانسر 29 درصد یکساله با 44 میلیون باز کردم. کارمنده میگفت 27 با رئیس که صحبت کردم شد 29. سود هم به یه حساب کوتاه مدت 25 درصد ریخته میشه. سود اون حساب کوتاه مدت هم 15 درصدش به یه حساب قرض الحسنه ریخته میشه و 10 درصدش رو خودش واریز میشه.

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
دیروز نور تهرانسر 29 درصد یکساله با 44 میلیون باز کردم. کارمنده میگفت 27 با رئیس که صحبت کردم شد 29. سود هم به یه حساب کوتاه مدت 25 درصد ریخته میشه. سود اون حساب کوتاه مدت هم 15 درصدش به یه حساب قرض الحسنه ریخته میشه و 10 درصدش رو خودش واریز میشه.
15درصد بحساب قرض الحسنه یعنی چی؟
یعنی میاد روی حساب سپرده اصلی و غیر قابل رداشت؟؟

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
فكر كنم يه درصد كم گذاشتند

raminonline

Registered User
لایک‌ها
787
15درصد بحساب قرض الحسنه یعنی چی؟
یعنی میاد روی حساب سپرده اصلی و غیر قابل رداشت؟؟
نه منظورم اینه که سودی که به حساب کوتاه مدت تعلق میگیره 10 درصدش به خودش واریز میشه و 15 درصدش میریزه تو حساب قرض الحسنه
فكر كنم يه درصد كم گذاشتند
هرچی چونه زدم با رئیسش گفت 29. حتی گفتم دوستم همینجا 30 باز کرده بعد اسم سپرده گذار رو میخواست.
گفت 32 رو برای حسابهای 5 ساله میدادیم و دیگه باز نمیکنیم و 30 رو برای مبلغ 300 400 میلیون. هیچ جوره 30 رو قبول نکرد.

kami_best

Registered User
لایک‌ها
106
نه منظورم اینه که سودی که به حساب کوتاه مدت تعلق میگیره 10 درصدش به خودش واریز میشه و 15 درصدش میریزه تو حساب قرض الحسنه

هرچی چونه زدم با رئیسش گفت 29. حتی گفتم دوستم همینجا 30 باز کرده بعد اسم سپرده گذار رو میخواست.
گفت 32 رو برای حسابهای 5 ساله میدادیم و دیگه باز نمیکنیم و 30 رو برای مبلغ 300 400 میلیون. هیچ جوره 30 رو قبول نکرد.
دروغ گفته دوست عزیز.من صبح با مبلغ 20 تومن سوال کردم 30 درصد

بالا