فكر نكنم اينجوري باشه حتما شعب ديگه سر بزنيدامروز در یکی از شعب آرمان مسولش گفت بخشنامه سود 32% فعلا لغو شده و در حال حاضر با هر مبلغ سپرده فقط سود 27% پرداخت میشه .
قوامین حساب یکساله 4سلام دوستان من از سپرده های قدیم آینده داشتم 23 درصد میگرفتم امروز که برای کاری رفته بودم بانک قضیه 5 تومن کف متوجه شدم کارتم چک کرد گفت شده 10 درصد چون یه بار تو دی ماه موجودی زیر 5 اومده چرا پس هیچ اطلاع رسانی نکردن حساب کردم از دی تا حالا حدود 4 تومن ضرر کردم راهی برای شکایت یا پیگیری وجود نداره؟ راستی حالا روز شمار کجا باز کنم که 20 درصد به بالا سود بده؟
اطلاعیه کسر کارمزد ساپتا از حساب مشتریان (ملی)
http://www.bmi.ir/Fa/Announce.aspx?annId=8230&CatTyp=2
ملی هم مثل ملت پولی شده
به زودی شامل حال همه بانکها میشه.اطلاعیه کسر کارمزد ساپتا از حساب مشتریان (ملی)
http://www.bmi.ir/Fa/Announce.aspx?annId=8230&CatTyp=2
ملی هم مثل ملت پولی شده
اره سالانه 10 تومنیعنی برای SMS که میاد پول میگیره؟
تا توافق 1+5 قطعی و امضا نشه اوضاع اقتصادی بدتر از اونه که بخوان سودا را کم کنند. مطمئن باشید.
امروز دوباره دلار تا 3400 رفت و رو 3340 بسته شد. در حالیکه هفته پیش بعد از بیانیه لوزان 3150 شده بود
سودها را بدون توافق و ثبات اقتصادی بخواهند دستکاری کنند دلار و سکه و مسکن و... وحشتناک میره بالا
سودها فعلا تغییر نمیکنه تا تکلیف توافق و ثبات اقتصادی مشخص بشه.اگر هم کم کنند تا 2 درصد و اونم در ظاهره و در واقعیت بانکها همین سودهای بیشتر را می دهند
فرشتگان همون ارمانه كه از دو موسسه فردوسي و فرشتگان تحت نام ارمان ايرانيان تشكيل شدند البته بعضي شعبشون هنوز ظاهرا تابلو رو تغيير ندادندوستان کسی فرشتگان حساب داره؟
سود کوتاه مدت به خودش واریز میشه یا مثل نور نصفیش به یه قرض الحسنه دیگه؟
قابل اعتماده؟
مگه قرار نبود ادغام بشه با 3-2 تا موسسه دیگه و "آرمان" بشن؟!
تا حالا کسی تو دریافت پول مشکل داشته؟
من الان فردوسی دارم ولی فرشتگان شعبش نردیک تره و سوال هم کردم گفتن هنوز سیستممون به هم متصل نیست و نمی تونید از حساب فردوسی اینجا برداشت یا واریز کنید!فرشتگان همون ارمانه كه از دو موسسه فردوسي و فرشتگان تحت نام ارمان ايرانيان تشكيل شدند البته بعضي شعبشون هنوز ظاهرا تابلو رو تغيير ندادن
دوستان حساب ثامن من 25 درصد بودش..
25 درصد 32 میلیون میکنه 666 تومن
امروز اس ام اس اومد و بعد 15 روز که سود رو ریختن امروز 25 تومن کم کردن از حسابم...
رفتم تو سایتش دیدم زده کسر یک درصد از واریز سود
دلیلش چی هست...
بخوان اینجوری کنن صبح میرم میبندم حسابرو و یدونه 30 درصدی نور وا میکنم...
کسی میدونه شرق تهران کدوم شعبه های نور بهتر هست و درصد بالا میده؟
کلا باید برم نور شعبه کارسازان یا مشیز؟؟؟؟
ممنون
اگه اونقدر گفته همه جا همانطوره. چون نرم افزارشون در همه شعبات یکسانه و سود را هم شعبه نمیده و از طرف مرکزشون واریز میشه.موسسه فرشتگان خیلی مزخرفه!
امروز رفتم شعبه دروازه دولت (تهران) کوتاه مدتی که دوستان گفتند زیر 50 میلیون را 25% میده باز کنم میگه زیر 50 میلیون 10 درصد و بالای 50 میلیون 25% !!!!!!
دوستان در شعب دیگه هم همینطوره؟!!
........................
ضمنا گفت ما اسممون آرمانه ولی هنوز به فردوسی که اونم آرمانه متصل نشدیم!!!!!!!