شما فردا برو بگو شعبه پونك داره ٣٠ ميده اگه نميديد فسخ كنيد قراردادموکدوم شعبه؟
رو سپردتون نرخ سود رو نوشته؟
شما فردا برو بگو شعبه پونك داره ٣٠ ميده اگه نميديد فسخ كنيد قراردادموکدوم شعبه؟
داداش تو قراردادت زده 22 درصد یا 25 درصد ؟بانک قوامین امروز 3 درصد مازادی که گفته بود رو پرداخت کرد.یعنی برای سپرده 25 درصد یک ساله (بدون حق برداشت) یه 22 درصد پرداخت کردن و فرداش 3 درصد باقیمانده رو پرداخت کردند.
بانک قوامین تو هیچکدوم از قراردادهاش نرخ سود رو نمیزنه!!داداش تو قراردادت زده 22 درصد یا 25 درصد ؟
بله میزنهبانک قوامین تو هیچکدوم از قراردادهاش نرخ سود رو نمیزنه!!
داداش تو قراردادت زده 22 درصد یا 25 درصد ؟
من سپرده یکساله4 دارم که 6 فروردین باز کردم ولی توی گواهی سپرده ای که بهم دادن نرخ سود رو (22 درصد ) ننوشتهبرای منم که 25 درصده هیچ عددی رو ننوشته حتی همون 22 رو....ولی برای طرحایی که 22 درصده مثله سپرده یک ساله 4 توی برگه نوشته 22 درصد.
نه. 30 درصد برای بالای 100 میلیونه. 50 تا 100 را 29 و زیر 50 را 28 میده . که حالا 29 باز کرده.دروغ گفته دوست عزیز.من صبح با مبلغ 20 تومن سوال کردم 30 درصد
تا توافق 1+5 قطعی و امضا نشه اوضاع اقتصادی بدتر از اونه که بخوان سودا را کم کنند. مطمئن باشید.امروز شبکه خبر هم برنامه راجع به کم کردن سودای بانکی داشت اعضای شورای پول و اعتبار و بانک مرکزی.همه گفتن باید زودتر سودا بشه 19 تا 20 درصد.کسی میدونه قوامین تا کی این 3 تا طرحشو داره؟
البته سود خيلي به دلار هم وابسته نيست و با توجه به شرايط كم شدن سود حداقل به صورت رسمي احتمالش بالاست ولي احتمال داره بانك ها باز هم كلك رشتي سوار كنند تا يه جورايي قانون رو دور بزنندتا توافق 1+5 قطعی و امضا نشه اوضاع اقتصادی بدتر از اونه که بخوان سودا را کم کنند. مطمئن باشید.
امروز دوباره دلار تا 3400 رفت و رو 3340 بسته شد. در حالیکه هفته پیش بعد از بیانیه لوزان 3150 شده بود
سودها را بدون توافق و ثبات اقتصادی بخواهند دستکاری کنند دلار و سکه و مسکن و... وحشتناک میره بالا
شعبي هستند كه واسه زير صد تومن هم ٣٠ بدندنه. 30 درصد برای بالای 100 میلیونه. 50 تا 100 را 29 و زیر 50 را 28 میده . که حالا 29 باز کرده.
ریحانه گستر که تا همین هفته پیش 30 درصد بود. یعنی تغییر داد؟امروز سه تا شعبه نور رفتم. یکی ریحانه گستر گفت یکساله 22 درصد.یکی دیگه بازم ریحانه گستر گفت 27 درصد.یکی کارسازان گفت 30 درصد و 25 درصد روزشمار
ولی به من گفته بود 30 درصد. یعنی به این زودی تغییر دادند؟دیروز نور تهرانسر 29 درصد یکساله با 44 میلیون باز کردم. کارمنده میگفت 27 با رئیس که صحبت کردم شد 29. سود هم به یه حساب کوتاه مدت 25 درصد ریخته میشه. سود اون حساب کوتاه مدت هم 15 درصدش به یه حساب قرض الحسنه ریخته میشه و 10 درصدش رو خودش واریز میشه.
شیراز.شعبه کارسازان ایندهکدوم شعبه؟
من خودم حساب باز کردم با 20 تومن 30 درصد.البته شیراز هستمنه. 30 درصد برای بالای 100 میلیونه. 50 تا 100 را 29 و زیر 50 را 28 میده . که حالا 29 باز کرده.
ریحانه گستر دو تا شعبه رفتم جالبه یکی گفت 22 یکی گفت 30.به طرف گفتم همکارتون گفته 22 درصد گفت اختیار سود دست مدیر شعبه هستریحانه گستر که تا همین هفته پیش 30 درصد بود. یعنی تغییر داد؟
من که هرکاری کردم 29 بالاتر نداد. رئیسشون مرده تقریبا 35 ساله میزنه. من رفتم شعبه تهرانسر تو بلوار لاله.ولی به من گفته بود 30 درصد. یعنی به این زودی تغییر دادند؟
رییسشون اون زن مسنه است؟