نهاگه از پولت هم برداشت کنی باز هم سه درصد واریز میکنن ؟ سه درصد درصد بانک قوامین منظورم هستا
نهاگه از پولت هم برداشت کنی باز هم سه درصد واریز میکنن ؟ سه درصد درصد بانک قوامین منظورم هستا
داره ولی دیگه 3 درصد اضافه را نمیریزنقابلیت برداشت داره ؟ باز هم سه درصد واریز میکنن ؟
شما یه زنگ بزن سوال کن ازشونیعنی صبرکنم؟
میترسم سودا کمشه
مثل همیشه عالیدوستان توجه کنن حسابهای سود دار قوامین سه نوع هستند که دقیق میگم براتون:
1. طرح یکساله 4 روزشمار 22 درصد باقابلیت برداشت از روز افتتاح با رعایت شرط کف دو میلیون تومان. روز واریز اولین سود یکم ماه بعد. (یعنی مثلا اگه شما از یکم تا 31 فروردین حسابو بازکنید، اولین سود روز 1 خرداد به حسابتون واریز میشه و...)
2. طرح ربیع 3 روزشمار 22 درصد
قابلیت برداشت از حساب یک ماه بعد از افتتاح حساب. بدون قابلیت واریز.
پاداش ویژه:3 % پاداش بعد از یکسال به حداقل مانده حساب.
یعنی اگه مثلا شما 10 میلیون حساب باز کرده باشی بعد تا یکسال اصلا ازش برداشت نکنی 3% به کل 10 تومن تعلق میگیره که میشه 300 هزار تومن. اگه مثلا 4 تومن برداشت کرده باشه فقط به 6 تومن باقی مانده تعلق میگیره که میشه 180.
3. حساب یکساله 25 درصدی
این حساب نه قابلیت واریز داره و نه برداشت.
در وصرتی که شما هر زمان قبل از یکسال بخواین برداشت کنید باید جریمه بدید.
نحوه واریز سود که احتمالا به صورت یک 22 درصدی و یک 3 درصدی در هرماه هست. (اینو سوال کنید دقیق نمیدونم.)
البته ی حساب دیگه هم داشتند به نام سپرده شش ماهه اردیبشهت 24.5 درصدی . اردیبهشت تموم میشه مهلت برای من , میرم بپرسم شاید تمدیدش کرده باشن ( فقط واسه اونایی ک قبلا حساب داشتن )دوستان توجه کنن حسابهای سود دار قوامین سه نوع هستند که دقیق میگم براتون:
1. طرح یکساله 4 روزشمار 22 درصد باقابلیت برداشت از روز افتتاح با رعایت شرط کف دو میلیون تومان. روز واریز اولین سود یکم ماه بعد. (یعنی مثلا اگه شما از یکم تا 31 فروردین حسابو بازکنید، اولین سود روز 1 خرداد به حسابتون واریز میشه و...)
یعنی اگه مثلا شما 10 میلیون حساب باز کرده باشی بعد تا یکسال اصلا ازش برداشت نکنی 3% به کل 10 تومن تعلق میگیره که میشه 300 هزار تومن. اگه مثلا 4 تومن برداشت کرده باشه فقط به 6 تومن باقی مانده تعلق میگیره که میشه 180.
3. حساب یکساله 25 درصدی
نحوه واریز سود که احتمالا به صورت یک 22 درصدی و یک 3 درصدی در هرماه هست. (اینو سوال کنید دقیق نمیدونم.)
دقیقا چی رو سوال کنم؟شما یه زنگ بزن سوال کن ازشون
حساب کوتاه مدت یا رو زشمار سود ش چقدره؟دوستان توجه کنن حسابهای سود دار قوامین سه نوع هستند که دقیق میگم براتون:
3. حساب یکساله 25 درصدی
تنها موسسه كوثر و عسگريه و يه موسسه ديگه الان اسمش يادم نيست اينها فقط به شتاب متصلند كه همگي سود روز شمارشون حداكثر ٢٢ درصد مثل قوامين براي بيشتر از اين مقدار بايد موسساتي رو در نظر داشته باشيد كه به شتاب وصل نيستند و خوب طبيعتا سودشونم بالاتره مثل نور ٢٥ و ارمان بين ٢٧ و ٢٨یک بار پرسیدم اساتید جواب ندادند
دنیال یک موسسه ام کارت عضو شتاب داشته باشه
یکی دوتومنی بریزم توش برای مصارف روزانه چیزی میخرم با کارت پرداخت کنم
یا کارت بکارت کنم و خرید اینترنتی انجام بدم
میخوام سود هم بیاد روش الان سود کوتاه مدت بانگ های دولتی کمه حرور10 -12 درصد یچیزی میخوام بالاتر از 12درصد باشه کدوم موسسه برم؟
مورد اول یعنی حساب کوتاه مدت روزشمار هست با شرط حداقل دو میلیون.حساب کوتاه مدت یا رو زشمار سود ش چقدره؟
من یکساله 4 باز کردم گفت تا یک ماه نمیتونی برداشت کنی امضا هم گرفت که اگه برداشت کنم سودی تعلق نمیگیره .دوستان توجه کنن حسابهای سود دار قوامین سه نوع هستند که دقیق میگم براتون:
3. حساب یکساله 25 درصدی
من یکساله 4 باز کردم گفت تا یک ماه نمیتونی برداشت کنی امضا هم گرفت که اگه برداشت کنم سودی تعلق نمیگیره .
ولی اگه سود افزایش پیدا کرد چیمن امروز ارمان فردوسی کرج رفتم گفت 5 ساله 32 درصد میدیم ولی پولتون باید 5 سال بمونه و اگر بردارید ما با التفاوت سود 5 ساله و اون مقداری که پولتون خوابیده محاسبه میشه.....اگه مثل ثامن بود که میشد بعد از یکسال هر زمان بخوای برداشت کنید خوب بود ثامن طرح 5 ساله 25 درصدش اینطوریه ....اینجوری مطمئنی با کاهش سود بانکی تا 5 سال بهت سود 25 درصد حتما داده میشه
منظورش این بود تا یک ماه نمیتونم برداشت کنم2 میلیون رو برداری حساب بسته میشه هیچ بانکی زیر یک ماه سود نمیده
احتمالا اضافه بر 2 میلیون رو میتونی برداری
خوب دوست عزيز بقيه جاها خبري نيست اخه مثلا ملي يا ملت اگه طرح به درد بخور داشت خوب ميگفتند دوستان بانك ها ديگه روز شمار ١٠ يكساله ٢٢اقا این تاپیک مخصوص بانک اینده و قوامین و موسساتی مثل موسسه نو و کوثر شده... والسلام
لطفا اگه دوستان از طرحها یا حسابهای ویژه بانکهای دولتی یا خصوصی که با کف 2 یا 5 یا 10 یا 20 تومن سود 20 درصد یا بیشتر می دهند اطلاعی دارند اعلام کنند
با تشکر
اقا این تاپیک مخصوص بانک اینده و قوامین و موسساتی مثل موسسه نو و کوثر شده... والسلام
لطفا اگه دوستان از طرحها یا حسابهای ویژه بانکهای دولتی یا خصوصی که با کف 2 یا 5 یا 10 یا 20 تومن سود 20 درصد یا بیشتر می دهند اطلاعی دارند اعلام کنند
با تشکر