• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
دوستان یک سوال خارج از بخث عذر میخوام ازدوستان
بنظرتون بیمه عمر میتونه مفیدتر باشه یا حساب پس انداز بلند مدت در موسسات با سود بالا؟

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
دوستان یک سوال خارج از بخث عذر میخوام ازدوستان
بنظرتون بیمه عمر میتونه مفیدتر باشه یا حساب پس انداز بلند مدت در موسسات با سود بالا؟
اگه بحث هزینه درمان و خدایی نکرده مرگ رو فاکتور بگیرین، سرمایه گذاری در بانک خیلی بهتره.
حساب گنجینه سپهر صادرات و طرح آتیه کشاورزی رو پیگیری کنید.
اما درکل من این روش رو برای سرمایه گذاری توصیه نمیکنم. اگه بتونین وام بگیرین و قسط بدین زودتر به نتیجه میرسین. (البته با منبع درآمد)

seminar

Registered User
لایک‌ها
44
من یه حساب قدیمی مهر داشتم سال 93
23درصد بود
الان تو سال جدید. یا این وصعیت گرونی و افزایش قیمت سود بازم فک کنم 23درصد هستتش... خدایی این بانک ها خیلی نامردان این وسط خودشون سود میکنن

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
بچه ها کسانی که حساب توی نور ریحانه گستر دارند،آیا اینرنت بانکشون کار میکنه؟

قوی سیاه

Registered User
لایک‌ها
96
چوب حراج بر اموال موسسه فرشتگان

1mam09rxwnm94ys8r0u3.jpg

آیا صلاح است موسسه‌ای که در اکثر نقاط کشور شعبه دارد، با دادن شماره تلفن تنها و بدون اسناد مزایده، اموال خود را به فروش برساند؟

موسسه آرمان در آستانه دریافت مجوز از سوی بانک مرکزی اقدام به فروش اموال خود در سه نقطه از تهران کرده است. در آگهی مزایده این اموال آمده است «موسسه مالی و اعتباری فرشتگان (آرمان در شرف تاسیس) در نظر دارد بخشی از املاک مازاد خود را به فروش رساند»
این اموال شامل دو قطعه زمین در ابعاد ۲۵۰۰ متر در سعادت آباد، کوی فراز و ۱۶۰۰ متر در آفریقا نبش ستاری است که دارای پروانه ساخت نیز هست. علاوه بر آن یک ساختمان اداری –تجاری واقع در سعادت آباد، بلوار سرو شرقی نیز در آگهی مزایده برای فروش گذاشته شده که در تماس با مسئول پشتیبانی این موسسه عنوان شد؛ فروش ساختمان اداری منتفی شده است.
پُردلی مدیرعامل موسسه فرشتگان در گفت و گو با ما ، علت فروش این اموال را مازاد بودن آن بر سرمایه عنوان کرد که بر اساس تاکید بانک مرکزی باید این امال مازاد به فروش برسد. پردلی ارایه توضیحات بیشتر در خصوص چگونگی و زمان دریافت مجوز بانک مرکزی را منوط به گفت و گوی حضوری کرد ولی این آگهی فروش را در راستای سیاست‌های ابلاغی بانک مرکزی دانست.سال گذشته دو موسسه فرشتگان و فردوسی برای احراز شرایط اعلامی بانک مرکزی ادغام شدند و پس از آن نام آرمان را برای خود برگزیدند. به گفته یک منبع آگاه هیچ یک از طرفین نام موسسه مقابل را نمی‌پذیرفت بنابراین بنا بر پیشنهاn بانک مرکزی نامی جدید برای موسسه انتخاب شد.

با این حال، هنوز مدیرعاملی برای موسسه جدید انتخاب نشده و هر یک از موسسات مدیرعامل قبلی خود را دارند. شنیده‌ها حاکی است قرار است تا ماه آینده بانک مرکزی اجازه برگزاری مجمع عمومی را صادر کند که پس از برگزاری این مجمع نسبت به انتخاب اعضای هیات مدیره و مدیرعامل اقدام خواهد شد.از سوی دیگر، موسسه آرمان در شرایطی در لیست دریافت مجوز بانک مرکزی قرار گرفته که سودهای پرداختی این موسسه به سپرده‌ها متناسب با نرخ‌های اعلامی بانک مرکزی نیست.
در تماس با یکی از شعب موسسه آرمان اعلام شد سپرده‌های کوتاه مدت روزشمار ۲۵ درصد و سپرده‌های بلندمدت یکساله ۲۷ درصد سود از موسسه دریافت می‌کنند. این در حالی است که نرخ سود اعلام شده در آذر سال ۱۳۹۳ از سوی بانک مرکزی ۲۲ درصد برای حساب‌های یکساله و ۱۰ درصد حساب‌های روزشمار بوده است.البته در گفت و گو با یکی از مسئولان این موسسه که تمایلی به اظهار نام خود نداشت عنوان شد این سودها متعلق به گذشته بوده و اکنون اصلاح نرخ سود سپرده‌ها مطابق با قوانین بانک مرکز در دستور کار است.

در این میان، آنچه می تواند مورد توجه قرار گیرد، اینکه در شرف تاسیس در این آگهی چه معنا دارد؟ اموال آرمان ادغام شده با فردوسی است یا فرشتگان؟ چرا اسناد مزایده وجود ندارد؟
جالب اینکه فقط در منطقه دو شهرداری دو مجتمع تجاری و اداری به فروش می رسد، در منطقه دیگر شهرداری آن هم در خیابان جردن یک زمین مجتمع تجاری و اداری به فروش می رسد. اینکه یک موسسه کوچک آنقدر در دو منطقه سرمایه گذاری کرده، در مناطق دیگر چقدر سرمایه گذاری کرده است؟توصیه ضروری اینکه آیا صلاح است موسسه‌ای که در اکثر نقاط کشور شعبه دارد، با دادن شماره تلفن تنها و بدون اسناد مزایده، اموال خود را به فروش برساند؟
http://www.iranjib.ir/shownews/11215/چوب-حراج-بر-اموال-موسسه-فرشتگان/

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
دوستان بهم خبر رسید مسکن داره 22.2 با کف ده تومن باز میکنه.
من امروز فردا نمی رسم برین. تونستین حضوری برین ببینین صحت داره یا نه.
اینو برای اون دوستانی میگن که حساب روزشمار میخواستن.

قوی سیاه

Registered User
لایک‌ها
96
بانک مسکن ظاهراً فقط همین امروز تا پایان وقت اداری این حساب روزشمار رو باز میکرده ؛ تو بعضی خبرها نوشته سود روز شماره 22.2 درصد تو بعضی ها هم نوشته سود روز شمار 23% . کف مبلغ هم 10 میلیون تومنه . به نظر هم میرسه به خاطر بازار گرمی و اینکه مشتری رو وسوسه کنه ، تا حساب باز کنه این مهلت یک روزه رو قرار داده !!! شایدم خواسته زودی همه چیز رو فیصله بده تا بانک مرکزی خِرِش رو نگیره !

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
لطفا اینجا اخبار نگذارید.
هر کسی خواست میره تو سایت خباربانک و سایتهای دیگه می تونه

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
دوستان 15 اردیبهشت قراره سودا رو بیارن پایین این سپرده یکساله 4 قوامین هم میاد پایین؟
چون سپرده یکساله هستش و برگه سپرده داره
بانگ دی که دمش گرم سه ماه بعد از پایین اوردن سودا هم همون 20 درصد رو سال قبل میداد

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
یک سوال
ایا سود کوتاه مدتی که مثلنا در شروع قرار داد با25درصد باز شده قابل کاهشه؟
من چند بارموسسه نور پرسیدم گفتند سود حساب های قدیمی که باز شده همون25 باقی میمونه تحت هر شرابطی

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
یک سوال
من چند بارموسسه نور پرسیدم گفتند سود حساب های قدیمی که باز شده همون25 باقی میمونه تحت هر شرابطی
معمولا تغییری نمیکنه.

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
یک سوال

قاعدتا چون قرارداده کم نمیشه ولی در پایان دوره قرداد دیگه با اون نرخ تمدید نمیکنن یا ممکنه مثله بانک های گردشگری و دی و تجارت و...حساب روز شمار رو بی خبر کم کنن.الان سودای بانک ها که از 15 ام کم شه مثلا بشه 19-20 درصد خیلی ها میان سراغ موسسات.ولی موسسات هم دیوونه نیستن با همون نرخ قبلی سود بدن فرضا قبلا بانک 22 میداده موسسه 26 الان بانک 20 درصد سود بده موسسه 23 درصد هم سود بده باز هم جذابیت داره واسه ملت.
کلا گذاشتن پول توی بانک واسه همین 1-2 سال رکود خوب بود و الا هر روز ارزش پولمون میاد پایین.خدا لعنت کنه کسی رو که گفته تورم شده 15 درصد و سودا باید کم شه.

roohroba

Registered User
لایک‌ها
0
سود سپرده بلند مدت یکساله 22 درصده! آیا بانک یا موسسه ای هست که بیشتر سود بده یکساله را؟
من شنیدم ثامن الحجج 25 درصد میده، درسته؟ و اینکه این موسسات نور و آرمان تو اصفهانم هستند یا خیر؟

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
قاعدتا چون قرارداده کم نمیشه ولی در پایان دوره قرداد دیگه با اون نرخ تمدید نمیکنن یا ممکنه مثله بانک های گردشگری و دی و تجارت و...حساب روز شمار رو بی خبر کم کنن.الان سودای بانک ها که از 15 ام کم شه مثلا بشه 19-20 درصد خیلی ها میان سراغ موسسات.ولی موسسات هم دیوونه نیستن با همون نرخ قبلی سود بدن فرضا قبلا بانک 22 میداده موسسه 26 الان بانک 20 درصد سود بده موسسه 23 درصد هم سود بده باز هم جذابیت داره واسه ملت.
کلا گذاشتن پول توی بانک واسه همین 1-2 سال رکود خوب بود و الا هر روز ارزش پولمون میاد پایین.خدا لعنت کنه کسی رو که گفته تورم شده 15 درصد و سودا باید کم شه.
من منظورم حساب کوتاه مدت هستا
اون که دیگه قرادادی نیست حساب معمولی هستش مادام العمر درست نمی گم
بذارید بیشتر بگم
وقتی میری توی بانک یا موسسه حساب بلند مدت بذاری بهت میگن اول یک حساب باز کن که سودت بیاد توی اون حساب حالا تو میتونی یک حساب کوتاه مدت باز کنی که دو کار کنه
1-اولا سود حاصل از قرار داد بلند مدت میاد تو اون
2- هرچی پول توی اون حسابم باشه برحسب ماه همون تقدر درصدی صد کوتاه مدت یا روزشمار بهش تعلق میگیره 10-12 یا 25 درصد
منظور من مورد دوم هست

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
کسی دقیق اطلع داره موسسات نور و ارمان سودشونو چقدر کردند؟

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
من منظورم حساب کوتاه مدت هستا
اون که دیگه قرادادی نیست حساب معمولی هستش مادام العمر درست نمی گم
بذارید بیشتر بگم
وقتی میری توی بانک یا موسسه حساب بلند مدت بذاری بهت میگن اول یک حساب باز کن که سودت بیاد توی اون حساب حالا تو میتونی یک حساب کوتاه مدت باز کنی که دو کار کنه
1-اولا سود حاصل از قرار داد بلند مدت میاد تو اون
2- هرچی پول توی اون حسابم باشه برحسب ماه همون تقدر درصدی صد کوتاه مدت یا روزشمار بهش تعلق میگیره 10-12 یا 25 درصد
منظور من مورد دوم هست
این بستگی موسسه مورد نظر داره. اما به احتمال قوی بانکها (نه موسسات) بعد از تغییرات سود، حساب دوم که سود بهش واریز میشه رو بر اساس عدد بانک مرکزی تغییر میدن.

بالا