http://www.akhbarbank.com/vdcbz9bf.rhb58piuur.htmlکسی از شرایط سود روز شمار 22% بانک کشاورزی خبر داره ؟ واقعا روزشماره ؟
اگه بحث هزینه درمان و خدایی نکرده مرگ رو فاکتور بگیرین، سرمایه گذاری در بانک خیلی بهتره.دوستان یک سوال خارج از بخث عذر میخوام ازدوستان
بنظرتون بیمه عمر میتونه مفیدتر باشه یا حساب پس انداز بلند مدت در موسسات با سود بالا؟
بله متوجه شدم ، ممنون از تذکرتون.لطفا اینجا اخبار نگذارید.
هر کسی خواست میره تو سایت خباربانک و سایتهای دیگه می تونه
معمولا تغییری نمیکنه.یک سوال
ایا سود کوتاه مدتی که مثلنا در شروع قرار داد با25درصد باز شده قابل کاهشه؟
من چند بارموسسه نور پرسیدم گفتند سود حساب های قدیمی که باز شده همون25 باقی میمونه تحت هر شرابطی
یک سوال
ایا سود کوتاه مدتی که مثلنا در شروع قرار داد با25درصد باز شده قابل کاهشه؟
من چند بارموسسه نور پرسیدم گفتند سود حساب های قدیمی که باز شده همون25 باقی میمونه تحت هر شرابطی
من منظورم حساب کوتاه مدت هستاقاعدتا چون قرارداده کم نمیشه ولی در پایان دوره قرداد دیگه با اون نرخ تمدید نمیکنن یا ممکنه مثله بانک های گردشگری و دی و تجارت و...حساب روز شمار رو بی خبر کم کنن.الان سودای بانک ها که از 15 ام کم شه مثلا بشه 19-20 درصد خیلی ها میان سراغ موسسات.ولی موسسات هم دیوونه نیستن با همون نرخ قبلی سود بدن فرضا قبلا بانک 22 میداده موسسه 26 الان بانک 20 درصد سود بده موسسه 23 درصد هم سود بده باز هم جذابیت داره واسه ملت.
کلا گذاشتن پول توی بانک واسه همین 1-2 سال رکود خوب بود و الا هر روز ارزش پولمون میاد پایین.خدا لعنت کنه کسی رو که گفته تورم شده 15 درصد و سودا باید کم شه.
این بستگی موسسه مورد نظر داره. اما به احتمال قوی بانکها (نه موسسات) بعد از تغییرات سود، حساب دوم که سود بهش واریز میشه رو بر اساس عدد بانک مرکزی تغییر میدن.من منظورم حساب کوتاه مدت هستا
اون که دیگه قرادادی نیست حساب معمولی هستش مادام العمر درست نمی گم
بذارید بیشتر بگم
وقتی میری توی بانک یا موسسه حساب بلند مدت بذاری بهت میگن اول یک حساب باز کن که سودت بیاد توی اون حساب حالا تو میتونی یک حساب کوتاه مدت باز کنی که دو کار کنه
1-اولا سود حاصل از قرار داد بلند مدت میاد تو اون
2- هرچی پول توی اون حسابم باشه برحسب ماه همون تقدر درصدی صد کوتاه مدت یا روزشمار بهش تعلق میگیره 10-12 یا 25 درصد
منظور من مورد دوم هست