• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

kami_best

Registered User
لایک‌ها
106
این واسه حساب نور هست درسته؟
یعنی بابت هر 10 میلیون 3600 باید پس داد درسته؟
چند ماهه؟
بعید میدونم از اینجا وام گرفتن ففکر درستی باشه...
فقط یچیزی لطف میکنید بگید کدوم شعبه باز کردید؟؟؟
من 3 تا شعبه شرق تهران رفتم گفتن 28 و 29 درصد واسه 30 تومن پول...
پرسیدم گفتن چون حساب یکساله هست وام رو 10 ماهه باید پس داد.هنوز بخشنامه این مورد هم نیومده براشون

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
سلام
داداش ادرس شعبه ای که حساب باز کردی رو میدی ؟
ایینجور که من فهمیدم...
بهتر برید سراغ شعب ریحانه گستر و اینجور که بچه ها گفتن شعبه های کارسازانش گدا خونه تره...

raminonline

Registered User
لایک‌ها
787
ایینجور که من فهمیدم...
بهتر برید سراغ شعب ریحانه گستر و اینجور که بچه ها گفتن شعبه های کارسازانش گدا خونه تره...
از کجا میشه فهمید کدوم شعبش هست. من که رفتم زده نور اسم قبلی یا همچین چیزی نداشت.
الان اینی که تهرانسره کدومه؟ ریحانه گستره یا کارسازان؟

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
اگر توی یک شعبه نور حساب و سپرده داته باشی
بری شعبه دیگه سپرده بذاری باید حساب روزشمارجدید بازکنی تواون شعبهیا میاد بهمون حساب روز شمارشعبه اولی؟

Last edited:

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
از کجا میشه فهمید کدوم شعبش هست. من که رفتم زده نور اسم قبلی یا همچین چیزی نداشت.
یکی از بچه ها تو صفحات قبلی یادمه شعب ریحانه گستر رو از تو شعبه عکس ادرساشونو گررفته بود و گزاشته بود...
فک کنم تا 15 صفحه عقب تر باشه...

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
این ادرس تو سایت ریحانه گستر بود برای تهران
فردوسي تهران

ميدان انقلاب خ جمالزاده شمالي خ شباهنگ (خ غلامرضا طوسي )

66596352- 021
66595790-021

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
تهرانسر کارسازان هست

971

Registered User
لایک‌ها
318
موسسه های نور و آرمان که سود 30 و 32 یکساله میدهند اگر قبل از یکسال بخواهیم تمام یا بخشی از سپرده را برداشت کنیم با چه نرخی حساب میکنند؟
متاسفانه در شهر ما موسسه فرشتگان و ریحانه گستر وجود ندارد، کارسازان هم برای 30 میلیون به بالا یکساله 28 درصد، 5 ساله 32 درصد و کوتاه مدت 25 درصد میدهد.
فکر میکنم اگر بیایم تهران و حساب باز کنم باصرفه تر است، آیا سیستم موسسات ادغام شده در سراسر کشور به هم وصل هستند یا نه؟

Last edited:

gole2015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
برای سپرده یکساله 25درصد قوامین حداقل موجودی چقدر باید باشه؟پرداخت سود پس از افتتاح حساب چه زمانیه؟
برای سپرده ربیع 3 با سود 22ماهانه+3پایان سال حداقل موجودی چقدر باید باشه؟

kami_best

Registered User
لایک‌ها
106
موسسه های نور و آرمان که سود 30 و 32 یکساله میدهند اگر قبل از یکسال بخواهیم تمام یا بخشی از سپرده را برداشت کنیم با چه نرخی حساب میکنند؟
متاسفانه در شهر ما موسسه فرشتگان و ریحانه گستر وجود ندارد، کارسازان هم برای 30 میلیون به بالا یکساله 28 درصد، 5 ساله 32 درصد و کوتاه مدت 25 درصد میدهد.
فکر میکنم اگر بیایم تهران و حساب باز کنم باصرفه تر است، آیا سیستم موسسات ادغام شده در سراسر کشور به هم وصل هستند یا نه؟
پیشنهاد میکنم برو یه شهر دیگه 30 درصدی باز کن به سودته.اینا ادغام شدن ولی خوب هر کدوم واسه حودشون تصمیم میگیرن.یعنی دست رییس شعبه هست.ادرس شعبه های نور به تفکیک تو سایتشون هست.یه فایل اکسل هست که دانلود میکنی تو سایتشون

• Like
Reactions: 971

971

Registered User
لایک‌ها
318
یک سوال برایم پیش آمده: اگر در یک روز مقداری پول از حساب کوتاه مدت یک بانک به حساب کوتاه مدت بانک دیگری منتقل شود آیا سودی برای این پول در آن روز پرداخت میشود یا نه و اگر پرداخت شود در بانک مبدا پرداخت میشود یا مقصد؟

gole2015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
برای سپرده یکساله 25درصد قوامین حداقل موجودی چقدر باید باشه؟پرداخت سود پس از افتتاح حساب چه زمانیه؟
برای سپرده ربیع 3 با سود 22ماهانه+3پایان سال حداقل موجودی چقدر باید باشه؟
کسی از دوستان اطلاعی نداره؟

ardana

Registered User
لایک‌ها
63
یک سوال برایم پیش آمده: اگر در یک روز مقداری پول از حساب کوتاه مدت یک بانک به حساب کوتاه مدت بانک دیگری منتقل شود آیا سودی برای این پول در آن روز پرداخت میشود یا نه و اگر پرداخت شود در بانک مبدا پرداخت میشود یا مقصد؟

هیچکدوم ، اون مبلغی که رد و بدل شده اون روز سود نداره
چون سود روزشمار هر روز به کمترین موجودی حساب اون روز تعلق میگیره

• Like

shooshijoon

Registered User
لایک‌ها
110
چون سود سپرده کوتاه مدت در هر روز به حداقل موجودی تعلق میگیره بنابراین در روز انتقال پول از یک بانک به بانک دیگه هیچ سودی به پول منتقل شده تعلق نمیگیره

• Like

971

Registered User
لایک‌ها
318
هیچکدوم ، اون مبلغی که رد و بدل شده اون روز سود نداره
چون سود روزشمار هر روز به کمترین موجودی حساب اون روز تعلق میگیره
این هم نوعی دزدی است، منصفانه ترین راه این است که مبلغ باقیمانده در ساعت 12 شب هر روز را حساب کنند، من امروز مقداری پول از حساب 24 درصد کوثر را به یک حساب کوتاه مدت 25 درصد جدید در نور انتقال دادم، حالا باید حداقل 24 روز صبر کنم تا ضرر واریز نشدن سود امروز جبران شود، بعلاوه اینکه فکر نداشتن مجوز و کارت و اینترنت بانک را هم میکنم.

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
این هم نوعی دزدی است، منصفانه ترین راه این است که مبلغ باقیمانده در ساعت 12 شب هر روز را حساب کنند، من امروز مقداری پول از حساب 24 درصد کوثر را به یک حساب کوتاه مدت 25 درصد جدید در نور انتقال دادم، حالا باید حداقل 24 روز صبر کنم تا ضرر واریز نشدن سود امروز جبران شود، بعلاوه اینکه فکر نداشتن مجوز و کارت و اینترنت بانک را هم میکنم.
با این توصیفات فکر نکنم 1 درصد بیشتر ارزشش را داشته. مگر اینکه مبلغ بالا بوده باشه. در دراز مدت جبران بشه.
در ثانی من فکر کنم کارسازان کوتاه مدت 24.5 است برای زیر 50 میلیون موجودی

• Like
بالا