ali3250
Registered User
- نوشتهها
- 2,255
- لایکها
- 63
منم شیرازم .سلام.شعبه شیراز رفتم.تهران نیستم
منم شیرازم .سلام.شعبه شیراز رفتم.تهران نیستم
يه بار من از اين موسسات پرسيدم روزي كه حساب رو باز كنيد هم سود مياد روش اون قضيه ردو بدل شدن درسته ولي اينجا شما يه حساب جديد باز كرديد كه كمترين مانده حسابش همون ميزانيه كه امروز ريختيد توشاین هم نوعی دزدی است، منصفانه ترین راه این است که مبلغ باقیمانده در ساعت 12 شب هر روز را حساب کنند، من امروز مقداری پول از حساب 24 درصد کوثر را به یک حساب کوتاه مدت 25 درصد جدید در نور انتقال دادم، حالا باید حداقل 24 روز صبر کنم تا ضرر واریز نشدن سود امروز جبران شود، بعلاوه اینکه فکر نداشتن مجوز و کارت و اینترنت بانک را هم میکنم.
زرهی .روبروی خیابان شهید فلاحیمنم شیرازم .
کمترین موجودی در روز افتتاح حساب در تمام بانکها صفر ریال استيه بار من از اين موسسات پرسيدم روزي كه حساب رو باز كنيد هم سود مياد روش اون قضيه ردو بدل شدن درسته ولي اينجا شما يه حساب جديد باز كرديد كه كمترين مانده حسابش همون ميزانيه كه امروز ريختيد توش[/QUOT
البته به بنده گفتن بالای 100 هستثامن الان 27 درصد سود یکساله میده
من در نور حساب باز کردم، یکی از کارمندانش میگفت که روز اول حساب نمیشود، انشالله که اشتباه میکرد.بانك بله ولي مثلا ارمان براي من روز افتتاح حساب رو هم كه حدود صد هزار تومن ميشد محاسبه كرد
دوساان تو صفحه های قبل توضیح دادن. به هر حال بهترین از نظر من حساب یکساله نور با سود 29 یا 30 هست25 میلیون
و یا
50 میلیون رو کدوم بانک یا موسسه معتبر برای سوددهی خوب بزارم ؟ چه طرحی ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان 12 تومن رو کجا بذارم خوب سود روزشمار بده؟
موسسه خوب و با مجوز العان چند ردصد سود میده؟
سود نوشته نمیشوددر قراردادهای بلندمدت موسسه نور مقدار سود نوشته میشود یا نه؟ مقدار سود در صورت برداشت قبل از از سررسید چطور؟ می ترسم اگر ننویسند بعدا خلاف وعده شان عمل کنند و یا نرخ آن روز را در نظر بگیرند(مثلا 10 درصد برای کوتاه مدت)
و نکته ی جالب تر اینکه الان که محاسبه دقیق کردم دیدم 22% حساب کردن. باید حتما امروز برم ببینم چه خبره. امیدوارم کوثر اعتبار خودشو زیر سوال نبرده باشه.دوستان کوثر امروز سود حساب 24 درصدی رو برای 24 روز واریز کرد. آیا برای شما هم همینطور بوده؟ در صورتی که من بیشتر از 40 روز بود حسابو باز کرده بودم. کسی میدونه جریان چیه؟
پس خرابکاریشون سراسری هست. من فقط امیدوارم زیرش نزده باشن. چون اعتبارشون کامل از دست میره. با توجه به احتمال کاهش سود توسط بانک مرکزی ممکنه پشیمون شده باشن. حالا تعداد روزش دیگه نمیدونم چه صیغه ایه.من هم بیشتر از 40 روزه همون حساب کوثر باز کردم، امروز سود 22 روز را ریختند، و اعداد و ارقام واریزی با هیچ حساب کتابی درست در نمیاد! (به نحوه محاسبات بانکی هم کاملا آشنایی دارم) باید امروز به شعبه مراجعه کنم ببینم چه خبره.
ممكنه بخوان سود رو تو دو مرحله بريزند بخاطر بانك مركزي كاري كه قوامين ميكنهپس خرابکاریشون سراسری هست. من فقط امیدوارم زیرش نزده باشن. چون اعتبارشون کامل از دست میره. با توجه به احتمال کاهش سود توسط بانک مرکزی ممکنه پشیمون شده باشن. حالا تعداد روزش دیگه نمیدونم چه صیغه ایه.
دقیقا فعلا تنها دلخوشی موجود همینه.ممكنه بخوان سود رو تو دو مرحله بريزند بخاطر بانك مركزي كاري كه قوامين ميكنه