• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
این هم نوعی دزدی است، منصفانه ترین راه این است که مبلغ باقیمانده در ساعت 12 شب هر روز را حساب کنند، من امروز مقداری پول از حساب 24 درصد کوثر را به یک حساب کوتاه مدت 25 درصد جدید در نور انتقال دادم، حالا باید حداقل 24 روز صبر کنم تا ضرر واریز نشدن سود امروز جبران شود، بعلاوه اینکه فکر نداشتن مجوز و کارت و اینترنت بانک را هم میکنم.
يه بار من از اين موسسات پرسيدم روزي كه حساب رو باز كنيد هم سود مياد روش اون قضيه ردو بدل شدن درسته ولي اينجا شما يه حساب جديد باز كرديد كه كمترين مانده حسابش همون ميزانيه كه امروز ريختيد توش

• Like
Reactions: 971

shooshijoon

Registered User
لایک‌ها
110
يه بار من از اين موسسات پرسيدم روزي كه حساب رو باز كنيد هم سود مياد روش اون قضيه ردو بدل شدن درسته ولي اينجا شما يه حساب جديد باز كرديد كه كمترين مانده حسابش همون ميزانيه كه امروز ريختيد توش[/QUOT
کمترین موجودی در روز افتتاح حساب در تمام بانکها صفر ریال است

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
بانك بله ولي مثلا ارمان براي من روز افتتاح حساب رو هم كه حدود صد هزار تومن ميشد محاسبه كرد

• Like

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دوستان 12 تومن رو کجا بذارم خوب سود روزشمار بده؟
موسسه خوب و با مجوز العان چند ردصد سود میده؟

babialex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
25 میلیون
و یا
50 میلیون رو کدوم بانک یا موسسه معتبر برای سوددهی خوب بزارم ؟ چه طرحی ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

971

Registered User
لایک‌ها
318
بانك بله ولي مثلا ارمان براي من روز افتتاح حساب رو هم كه حدود صد هزار تومن ميشد محاسبه كرد
من در نور حساب باز کردم، یکی از کارمندانش میگفت که روز اول حساب نمیشود، انشالله که اشتباه میکرد.

raminonline

Registered User
لایک‌ها
787
25 میلیون
و یا
50 میلیون رو کدوم بانک یا موسسه معتبر برای سوددهی خوب بزارم ؟ چه طرحی ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
دوساان تو صفحه های قبل توضیح دادن. به هر حال بهترین از نظر من حساب یکساله نور با سود 29 یا 30 هست
دوستان 12 تومن رو کجا بذارم خوب سود روزشمار بده؟
موسسه خوب و با مجوز العان چند ردصد سود میده؟

Sent from my GT-I9192 using Tapatalk

971

Registered User
لایک‌ها
318
در قراردادهای بلندمدت موسسه نور مقدار سود نوشته میشود یا نه؟ مقدار سود در صورت برداشت قبل از از سررسید چطور؟ می ترسم اگر ننویسند بعدا خلاف وعده شان عمل کنند و یا نرخ آن روز را در نظر بگیرند(مثلا 10 درصد برای کوتاه مدت)

kami_best

Registered User
لایک‌ها
106
در قراردادهای بلندمدت موسسه نور مقدار سود نوشته میشود یا نه؟ مقدار سود در صورت برداشت قبل از از سررسید چطور؟ می ترسم اگر ننویسند بعدا خلاف وعده شان عمل کنند و یا نرخ آن روز را در نظر بگیرند(مثلا 10 درصد برای کوتاه مدت)
سود نوشته نمیشود

• Like

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
برای بنده امروز سود اولین ماه نور واریز شد دقیقا 30 درصد فیکس واریز و قابل برداشت شد

amirh7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
49
الان بیشترین سود را از بین بانک ها کدوم بانک میده؟
موسسه مالی نمیخوام

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
دوستان کوثر امروز سود حساب 24 درصدی رو برای 24 روز واریز کرد. آیا برای شما هم همینطور بوده؟ در صورتی که من بیشتر از 40 روز بود حسابو باز کرده بودم. کسی میدونه جریان چیه؟

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
دوستان کوثر امروز سود حساب 24 درصدی رو برای 24 روز واریز کرد. آیا برای شما هم همینطور بوده؟ در صورتی که من بیشتر از 40 روز بود حسابو باز کرده بودم. کسی میدونه جریان چیه؟
و نکته ی جالب تر اینکه الان که محاسبه دقیق کردم دیدم 22% حساب کردن. باید حتما امروز برم ببینم چه خبره. امیدوارم کوثر اعتبار خودشو زیر سوال نبرده باشه.

سیام

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من هم بیشتر از 40 روزه همون حساب کوثر باز کردم، امروز سود 22 روز را ریختند، و اعداد و ارقام واریزی با هیچ حساب کتابی درست در نمیاد! (به نحوه محاسبات بانکی هم کاملا آشنایی دارم) باید امروز به شعبه مراجعه کنم ببینم چه خبره.

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
من هم بیشتر از 40 روزه همون حساب کوثر باز کردم، امروز سود 22 روز را ریختند، و اعداد و ارقام واریزی با هیچ حساب کتابی درست در نمیاد! (به نحوه محاسبات بانکی هم کاملا آشنایی دارم) باید امروز به شعبه مراجعه کنم ببینم چه خبره.
پس خرابکاریشون سراسری هست. من فقط امیدوارم زیرش نزده باشن. چون اعتبارشون کامل از دست میره. با توجه به احتمال کاهش سود توسط بانک مرکزی ممکنه پشیمون شده باشن. حالا تعداد روزش دیگه نمیدونم چه صیغه ایه.

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
پس خرابکاریشون سراسری هست. من فقط امیدوارم زیرش نزده باشن. چون اعتبارشون کامل از دست میره. با توجه به احتمال کاهش سود توسط بانک مرکزی ممکنه پشیمون شده باشن. حالا تعداد روزش دیگه نمیدونم چه صیغه ایه.
ممكنه بخوان سود رو تو دو مرحله بريزند بخاطر بانك مركزي كاري كه قوامين ميكنه

بالا