• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

babialex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
میشه لطفا به سوالات منم پاسخ بدید دوستانی که در نور سرمایه گذاری کردند ممنون

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
میشه لطفا به سوالات منم پاسخ بدید دوستانی که در نور سرمایه گذاری کردند ممنون
ببین عزیز در یک کلام هیچی معلوم نیست و ریسکه کلی میگم
بعضیا میگن ریسکش پایینه ولی در عمل مراجع قانونی گفتند اینا پولتونو خوردند ما پی گیزی نمیکنیم دیگه خود دانید
پیشنهاد: شما مقداری از سرمایتون رو بذارید نه کلشو
که اگرم خدایی نکرده مشکلی پیش امده دلتون نسوزه
من بابام45داره گذاشته لانک صادرات سپرده ماهی حدود800
اگر ببرم بذار موسسه غیردولتی ممکنه تاماهی1200هم بهش بدند
ولی این پول متعلق بمن نیست و نمیتونم ریسک کنم
بقول بابام همه ی خایه مایه مون همینه برباد نره

971

Registered User
لایک‌ها
318
دوستان موسسه نور تبریز شعبه ای داره؟
2 شعبه (کارسازان) دارد:
1- خیابان 17 شهریور- تقاطع مقصودیه
2- خیابان راه آهن - تقاطع اشکان
من رفتم برای 1 ساله 28 ، برای 5 ساله 32 و برای کوتاه مدت 25 درصد گفتند و حداقل مبلغ 30 میلیون بود(اگر مبلغتان بیشتر از 60 میلیون تومان است بهتر است چند قرار داد حداقل 30 میلیونی ببندید نه یک قرارداد، چون اگر بخواهید بخشی از سپرده را بردارید باید کلا آن را فسخ کنید). هر چقدر اصرار کردم بیشتر از این قبول نکردند(رئیس هر دو شعبه بداخلاق هستند) درحالیکه در شهرهای دیگر مخصوصا ریحانه گستر برای یکساله 30 درصد میدهد، در مورد برداشت قبل از سررسید رئیس شعبه نرخ بانک مرکزی را نشان داد ولی یکی از کارمندان 25 درصد سود روزشمار را مبنای محاسبه اعلام کرد، 10 درصد سود حسابهای کوتاه مدتشان به همان حساب واریز میشود و 15 درصد مابقی بعد از چند روز به یک حساب قرض الحسنه واریز میشود، در تبریز نه کارت دارد و نه اینترنت بانک، اگر بخواهید از حساب کوتاه مدت دیگری(مثلا 24 درصدی کوثر) پول بردارید و حساب کوتاه مدت باز کنید، درنظر داشته باشید که سودی برای روز افتتاح حساب داده نمیشود. ضمنا ریسک نداشتن مجوز و تغییر سود حسابهای کوتاه مدت بدون اعلان قبلی را هم باید قبول کنید.
اگر مراجعه کردید لطفا من را هم در جریان قرار دهید. (فقط با رئیس و حضوری صحبت کنید وگرنه فقط نرخهای بانک مرکزی را اعلام میکنند)

Last edited:

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
دوستان من امروز حضوری رفتم کوثر:
درمورد درصد سود گفتن 2% جدا واریز میشه.
و در مورد تعداد روز گفتن احتمالا بعد افتتاح حساب واریز داشتین که سیستم به اشتباه از اون تاریخ محاسبه کرده. و من دقیقا همین بود موردم. حالا گفتن تا 5 شنبه اگه درست نشد دوباره مراجعه کنم. دیگه نمیدونم. کلا شعبه امروز شلوغ بود و همه همین مشکلو داشتن. اگه درستش نکنن و تکرار بشه به کلی اعتبار کوثر زیر سول میره. گویا مشکل سراسری و سیستمی بوده.

babialex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
موسسات ثامن و عسکریه و کوثر چطورن ؟

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
2 شعبه (کارسازان) دارد:
10 درصد سود حسابهای کوتاه مدتشان به همان حساب واریز میشود و 15 درصد مابقی بعد از چند روز به یک حساب قرض الحسنه واریز میشه
2 شعبه (کارسازان) دارد:
1- خیابان 17 شهریور- تقاطع مقصودیه
2- خیابان راه آهن - تقاطع اشکان
10 درصد سود حسابهای کوتاه مدتشان به همان حساب واریز میشود و 15 درصد مابقی بعد از چند روز به یک حساب قرض الحسنه واریز میشود، در تبریز نه کارت دارد و نه اینترنت بانک، اگر بخواهید از حساب کوتاه مدت دیگری(مثلا 24 درصدی کوثر) پول بردارید و حساب کوتاه مدت باز کنید، درنظر داشته باشید که سودی برای روز افتتاح حساب داده نمیشود. ضمنا ریسک نداشتن مجوز و تغییر سود حسابهای کوتاه مدت بدون اعلان قبلی را هم باید قبول کنید.
اگر مراجعه کردید لطفا من را هم در جریان قرار دهید. (فقط با رئیس و حضوری صحبت کنید وگرنه فقط نرخهای بانک مرکزی را اعلام میکنند)

من جریان این سود 10و15 رو متوجه نمیشم چطوره
یکی از دوستان توضیح داد ولی من تفهمیدم بچه حسابی میریزند
من یک حساب بیشتر برای واریز سود ندارم

971

Registered User
لایک‌ها
318
من جریان این سود 10و15 رو متوجه نمیشم چطوره
یکی از دوستان توضیح داد ولی من تفهمیدم بچه حسابی میریزند
من یک حساب بیشتر برای واریز سود ندارم
برای حساب دوم دفترچه نمیدهند، ظاهرا هر ماه سود 15 درصدی بصورت اتوماتیک از آن حساب قرض الحسنه به حساب کوتاه مدت منتقل میشود و یا باید بصورت دستی منتقل شود، شاید حساب شما با توجه به شعبه و زمان افتتاح حساب متفاوت باشد، میتوانید یک صورتحساب بگیرید ببینید سود هر ماه در یک مرحله واریز میشود یا 2 مرحله. اگر چند روز دیر واریز شدن مابتفاوت سود و تعلق نگرفتن سود به آن در این مدت را در نظر بگیریم سود واقعی پرداختی از سود اعلامی کمتر میشود.

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
دوستان من امروز حضوری رفتم کوثر:
درمورد درصد سود گفتن 2% جدا واریز میشه.
و در مورد تعداد روز گفتن احتمالا بعد افتتاح حساب واریز داشتین که سیستم به اشتباه از اون تاریخ محاسبه کرده. و من دقیقا همین بود موردم. حالا گفتن تا 5 شنبه اگه درست نشد دوباره مراجعه کنم. دیگه نمیدونم. کلا شعبه امروز شلوغ بود و همه همین مشکلو داشتن. اگه درستش نکنن و تکرار بشه به کلی اعتبار کوثر زیر سول میره. گویا مشکل سراسری و سیستمی بوده.

من 16 اسفند بازم کردم دارن 44 روز حساب میکنن و 22% !!!!
پس منتظر باشیم تا فردا

971

Registered User
لایک‌ها
318
ظاهراً بانك ملي كوتاه مدت معمولي خودش رو به ١٠٪ افزايش داده
قبلاً ٧٪ بود
Sent from my iPad
به علت تعیین نرخ 10 درصد از طرف بانک مرکزی است و سود کمتر از 10 درصد در هیچ بانکی وجود ندارد، اگر دست بانک ملی بود 3 درصد هم نمیداد.

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
من 16 اسفند ذینفع متفاوت باز کردم امروز حساب کردم به طور دقیق برای 44 روز سود 22 درصد واریز شده،با شعبه تماس گرفتم رئیس شعبه گفت 22 درصد ماهانه متمرکز و سراسری واریز میشه و 2 درصد باقی مانده جدا واریز میشه.
پرسیدم کی اون دو درصد واریز میشه؟
گفتن وقتی موسسه اعلام کنه ممکنه فردا یا ده روز دیگه !!!

منم به همین صورت برام واریز کرده
راستی sms واریز برای شما میاد؟

amin_anzio

Registered User
لایک‌ها
109
سلام
من هم همین الان سود سپرده ذینفع کوثر رو چک کردم خیلی کمتر از محاسبات خودم ریختند، متاسفانه دیگه موسسه تعطیل شده بود نتونستم برم بپرسم. به نظر شما به شعبه مراجعه کنم یا بدلیل عمومی بودن مشکل خود به خود حل میشه؟
توضیح اینکه من اول با 2 تومن باز کرده بودم ولی چند بار مبلغ اضافه کردم بهش . با توضیح دوستان یه بار دیگه چک کردم برای من هم از آخرین بار که مبلغ اضافه شده اون هم با سود 22 درصد برام محاسبه کردند.
( البته نگرانی زیادی نیست چون سالهاست در کوثر حساب دارم ( حتی 5 ساله هایی که قدیم باز میشد ) و پدرم هم سپرده کلید طلایی داره ، همیشه درست ریختند و این اولین باره که اشتباه شده قطعا تصحیح میکنند )

Last edited:

amin_anzio

Registered User
لایک‌ها
109
منم به همین صورت برام واریز کرده
راستی sms واریز برای شما میاد؟

برای من اس ام اس واریز ها و برداشت ها میاد. ولی واریز سود ها ( حالا چه سپرده بلند مدت چه زینفع و چه کوتاه مدت عادی ) نمیاد.

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
سلام به دوستان کسایی که سپرده کلید طلایی 24 درصد کوثر دارن ایا کسی خبر داره تا شهریور چی میشه سودمون طبق قبل همون 24 هست؟؟؟ و دوم اینکه بعده شهریور یعنی بسته میشه حسابمون ؟؟؟ چیکار کنیم من دپرس شدم از الان اگه بخان ببندن که از الان باید به فکر باشیم 1جا دیگه ببریم کسی خبر ندارخ مججدد تمدید میشه یا نه؟؟؟

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
دوستان چرا در همراه بانک کوثر انتقال کارت به کارت شتابی خطا میده؟با اینترنت بانک میشه؟

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
این حساب ذینفع قدیم کوثر قابل افزایش هست موجودیش؟
چون موقع باز کردن حساب گفت تا 3 ماه نمیتونی برداشت کنی ولی یادم نمیاد گفت میشه اضافش کنی یا نه

inoora

Registered User
لایک‌ها
75
سلام دوستان
اگه یادتون باشه اسفند ماه ، سپرده پنج ساله آرمان-فرشتگان با حق فسخ در پایان یکسال را معرفی کردم.
خودم هم با پنجاه میلیون و سود ماهانه 32 درصد افتتاح حساب کرده بودم.
امروز رفتم شعبه ، خوشبختانه همه چیز درست واریز شده بود.حتی روز افتتاح را هم محاسبه کرده بودند.

Last edited:

inoora

Registered User
لایک‌ها
75
من 24 اسفند افتتاح سپرده کردم.
یه 6 روز تا پایان اسفند را جدا محاسبه و واریز کرده بودند و یه 31 روز برای کل فروردین را محاسبه و واریز کرده بودند.

بالا