ببین عزیز در یک کلام هیچی معلوم نیست و ریسکه کلی میگممیشه لطفا به سوالات منم پاسخ بدید دوستانی که در نور سرمایه گذاری کردند ممنون
2 شعبه (کارسازان) دارد:دوستان موسسه نور تبریز شعبه ای داره؟
من جریان این سود 10و15 رو متوجه نمیشم چطوره2 شعبه (کارسازان) دارد:
10 درصد سود حسابهای کوتاه مدتشان به همان حساب واریز میشود و 15 درصد مابقی بعد از چند روز به یک حساب قرض الحسنه واریز میشه
2 شعبه (کارسازان) دارد:
1- خیابان 17 شهریور- تقاطع مقصودیه
2- خیابان راه آهن - تقاطع اشکان
10 درصد سود حسابهای کوتاه مدتشان به همان حساب واریز میشود و 15 درصد مابقی بعد از چند روز به یک حساب قرض الحسنه واریز میشود، در تبریز نه کارت دارد و نه اینترنت بانک، اگر بخواهید از حساب کوتاه مدت دیگری(مثلا 24 درصدی کوثر) پول بردارید و حساب کوتاه مدت باز کنید، درنظر داشته باشید که سودی برای روز افتتاح حساب داده نمیشود. ضمنا ریسک نداشتن مجوز و تغییر سود حسابهای کوتاه مدت بدون اعلان قبلی را هم باید قبول کنید.
اگر مراجعه کردید لطفا من را هم در جریان قرار دهید. (فقط با رئیس و حضوری صحبت کنید وگرنه فقط نرخهای بانک مرکزی را اعلام میکنند)
اگر مراجعه کردید لطفا من را هم در جریان قرار دهید. (فقط با رئیس و حضوری صحبت کنید وگرنه فقط نرخهای بانک مرکزی را اعلام میکنند)
برای حساب دوم دفترچه نمیدهند، ظاهرا هر ماه سود 15 درصدی بصورت اتوماتیک از آن حساب قرض الحسنه به حساب کوتاه مدت منتقل میشود و یا باید بصورت دستی منتقل شود، شاید حساب شما با توجه به شعبه و زمان افتتاح حساب متفاوت باشد، میتوانید یک صورتحساب بگیرید ببینید سود هر ماه در یک مرحله واریز میشود یا 2 مرحله. اگر چند روز دیر واریز شدن مابتفاوت سود و تعلق نگرفتن سود به آن در این مدت را در نظر بگیریم سود واقعی پرداختی از سود اعلامی کمتر میشود.من جریان این سود 10و15 رو متوجه نمیشم چطوره
یکی از دوستان توضیح داد ولی من تفهمیدم بچه حسابی میریزند
من یک حساب بیشتر برای واریز سود ندارم
دوستان من امروز حضوری رفتم کوثر:
درمورد درصد سود گفتن 2% جدا واریز میشه.
و در مورد تعداد روز گفتن احتمالا بعد افتتاح حساب واریز داشتین که سیستم به اشتباه از اون تاریخ محاسبه کرده. و من دقیقا همین بود موردم. حالا گفتن تا 5 شنبه اگه درست نشد دوباره مراجعه کنم. دیگه نمیدونم. کلا شعبه امروز شلوغ بود و همه همین مشکلو داشتن. اگه درستش نکنن و تکرار بشه به کلی اعتبار کوثر زیر سول میره. گویا مشکل سراسری و سیستمی بوده.
به علت تعیین نرخ 10 درصد از طرف بانک مرکزی است و سود کمتر از 10 درصد در هیچ بانکی وجود ندارد، اگر دست بانک ملی بود 3 درصد هم نمیداد.ظاهراً بانك ملي كوتاه مدت معمولي خودش رو به ١٠٪ افزايش داده
قبلاً ٧٪ بود
Sent from my iPad
من 16 اسفند ذینفع متفاوت باز کردم امروز حساب کردم به طور دقیق برای 44 روز سود 22 درصد واریز شده،با شعبه تماس گرفتم رئیس شعبه گفت 22 درصد ماهانه متمرکز و سراسری واریز میشه و 2 درصد باقی مانده جدا واریز میشه.
پرسیدم کی اون دو درصد واریز میشه؟
گفتن وقتی موسسه اعلام کنه ممکنه فردا یا ده روز دیگه !!!
منم به همین صورت برام واریز کرده
راستی sms واریز برای شما میاد؟
اینرنت بانک مشیز برای شما کار میکنه؟؟؟برای بنده امروز سود اولین ماه نور واریز شد دقیقا 30 درصد فیکس واریز و قابل برداشت شد