• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
دوستان این 32% که میگید موسسه فرشتگان میده ماهیانه ست ؟ یعنی 1 ملیون 320 هزار تومن سود میده در ماه ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

chama

Registered User
لایک‌ها
241
ولی چرا تو اینترنت بانک من نمیشه به اون حساب ذینفع واریز کرد؟تو فیلد انتقال به حسابها نیستش.
انتقال به حساب دیگران را انتخاب کنید،حساب مبدا را انتخاب کنید،برای حساب مقصد شماره حساب ذینفع را به طور دستی وارد کنید اون نقطه هم فراموش نشه.

971

Registered User
لایک‌ها
318
دوستان این 32% که میگید موسسه فرشتگان میده ماهیانه ست ؟ یعنی 1 ملیون 320 هزار تومن سود میده در ماه ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
320 هزار در سال یعنی تقریبا 26666 تومان در ماه

Last edited:

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
انتقال به حساب دیگران را انتخاب کنید،حساب مبدا را انتخاب کنید،برای حساب مقصد شماره حساب ذینفع را به طور دستی وارد کنید اون نقطه هم فراموش نشه.
ممنون.کلک رشیه خوبیه.به نظرتون 2درصدو کی واریز میکنن؟به روز افتتاح حساب من اون سود 22 درصدم ندادن

chama

Registered User
لایک‌ها
241
320 هزار تومان در یک سال هست.
فرمول :
سرمایه ضرب در نرخ سود تقسیم 365 ضرب در تعداد روز پول نزد بانک
یعنی :
1000000ضرب32تقسیم365ضرب30=2630136.9
یک ماه :
263013 ریال

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
سلام، منظورتون فک کنم 50 میل فرشتگان با سود 32 درصد هست اما نتیجه محاسبه من با شما فرق می کنه فک کنم اشتباه حساب کردید سود ماهانه با رقم فوق میشه حدودا 1.333.000 در 30 روز

raminonline

Registered User
لایک‌ها
787
عزیزان سلام
ببخشید اس ام اس واریز ها و برداشت ها (موسسه نور ) برای شما فعال است؟ممنونم
نه. امروز اونجا بودم واسه افتتاح سپرده. همه رو پرسیدم. کلا این نور کارسازان هیچی نداره. فقط دفترچه.

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
مگه دوستان سوال نکرده بودن از شعبه کوثر قرار بوده اون 2% سودی که اشتباه شده امروز واریز بشه
اما واریز نشده جریان چیه؟

Last edited:

inoora

Registered User
لایک‌ها
75
سلام مجدد
دوستان برای چهارصد میلیون تومان جهت :
سپرده سالانه کجا را پیشنهاد میدهید؟
برای روزشمار کجا؟
ملاک برایم :
سود بالا و ** اینترنت بانک ** هست.
ولی بانک و موسسه فرقی نمیکنه و مجوز نداشته باشه هم عیبی نداره

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
سلام مجدد
برای روزشمار کجا؟
ملاک برایم :
در حال حاضر ارمان ٣٢ نور ٣٠ و به گفته دوستان ثامن ٢٧ ميدن كه دو تاي اولي هيچي نداره فقط دفترچه و حضوري البته نور ظاهرا بعضي شعب كارت هم دارند البته دستگاهاي atm تو شعبشون نصبه ولي هنوز كارتي صادر نكردن
البته شما ميتونيد يه حساب با نكي كه بانك عامل موسسه هست باز كنيد هر مقدار نياز به جابجا كردن بود از اون طريق انجام بديد
ولي ثامن ظاهرا اينترنت بانك هم داره
سود ماهيانه ٤٠٠ مليون اينجوري ميشه
ارمان ماهي ده مليونو ششصدو شصت
نور ده مليون
ثامن نه مليون

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
دوستان نور دقیقا عین ثامن اینترنت بانک داره و دقیقا هم همان نرم افزار اینترنت بانکی هست که ثامن در حال استفاده ازش هست
چنانچه میخواد اسمس واریز و برداشت هم بهتون بیاد باید به شعبه بگید شماره موبایلتون رو توی سیستم ثبت کنه البته باید پیامکهای تبلیغاتی گوشی فعال باشه وگرنه اسمس نمیاد براتون
ارسال عدد 2 به 8999 برای همراه اول

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
سلام مجدد
برای روزشمار کجا؟
ملاک برایم :
چون نور حتی مرحله آخر بانک مرکزی رو گذرونده به نظر من از همه بهتره 30 درصد هم میده البته شعبه مشیز که در تهران هم هست و اینترنت بانک هم داره و شعب نور هم کارت بهتون میدن میتونید از خود خودپرداز شعب خودشون برداشت کنید من هم همینکارو کردم کارت هم بهم دادند با 3 تومن هزینه و بارها از خودپردازشون برداشت کردم سقف برداشت هم روزی 500هزار هست
اینترنت بانک هم https://mashizfci.com

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
خوب پس اينترنت بانكشم كه هست منتها شعب مشيز يكم كم تو تهران كارسازان اكثر نقاط هست و خوبيش اينه متمركز هم هست هر شعبه بري كارتون راه ميوفته

Ghorbagheh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
سلام دوستان
اگه یادتون باشه اسفند ماه ، سپرده پنج ساله آرمان-فرشتگان با حق فسخ در پایان یکسال را معرفی کردم.
خودم هم با پنجاه میلیون و سود ماهانه 32 درصد افتتاح حساب کرده بودم.
امروز رفتم شعبه ، خوشبختانه همه چیز درست واریز شده بود.حتی روز افتتاح را هم محاسبه کرده بودند.
سلام,
میشه لطف کنید و بگید که سود 32% را به چه حسایی ریختند و حساب کوتاه مدت موسسه آرمان چند % هستش؟ و در غرب تهران آیا آرمان شعبه دارد؟ و هنوز این حساب 5 ساله را باز می کنند؟
با تشکر

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
با سلام

دوستان این دو درصد ذینفع متفاوت کوثر واریز نشوده؟ به نظرم باید جایگزینی برای روز شمار کلید طلایی و ذینفع متفاوت این موسسه باید پیدا کنیم.

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
اون دوستای عزیزی که میگن موسسه ارمان فرشتگان 5 ساله با حق فسخ بعد از یکسال 32 درصد باز میکنه لطفا ادرس بده تا ما هم بریم حساب کنیم

inoora

Registered User
لایک‌ها
75
اون دوستای عزیزی که میگن موسسه ارمان فرشتگان 5 ساله با حق فسخ بعد از یکسال 32 درصد باز میکنه لطفا ادرس بده تا ما هم بریم حساب کنیم
جواب شما دوست عزیز در پستهای قبل داده شده است که برای جلوگیری از تکرار ، خواهشا پستهای قبلی را مرور و در صورت وجود سوال ، بنده و دیگر دوستان در خدمتیم.
ضمنا از پاسخ دوستان به سوالم خیلی ممنونم ولی برای ** روز شمار ** چه پیشنهادی میدهید؟

inoora

Registered User
لایک‌ها
75
سلام,
میشه لطف کنید و بگید که سود 32% را به چه حسایی ریختند و حساب کوتاه مدت موسسه آرمان چند % هستش؟ و در غرب تهران آیا آرمان شعبه دارد؟ و هنوز این حساب 5 ساله را باز می کنند؟
با تشکر
به یک دفترچه که سود آن روز شماره.
میزان سود هم بسته به موجودی ** دفترچه ** بین 22 تا 25 درصد متغیره
در مورد اینکه آیا این حساب را هنوز باز میکنند ، نمیدانم.
ولی فردا میرم برایتان سوال میکنم.

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
ظاهرا ارمان فرشتگان در شرف تغيير در سوداش هست يكي از دوستان ميگفت امروز كه سوال كرده گفتند زمزمه هايي هست كه سودشون كمي كاهش پيدا كنه البته چون اينا شعبه با شعبه فرق ميكنه نميشه كلي بهش نگاه كرد

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دوستان شنبه میخوام برم موسسه کوثر تا 12 تومن رو سپرده کنم چه سپرده ای باز کنم که بیشترین سود رو. بهم بدن
لطفا دقیقا با اسم سپرده راهنماییم کنین

بالا