انتقال به حساب دیگران را انتخاب کنید،حساب مبدا را انتخاب کنید،برای حساب مقصد شماره حساب ذینفع را به طور دستی وارد کنید اون نقطه هم فراموش نشه.ولی چرا تو اینترنت بانک من نمیشه به اون حساب ذینفع واریز کرد؟تو فیلد انتقال به حسابها نیستش.
320 هزار در سال یعنی تقریبا 26666 تومان در ماهدوستان این 32% که میگید موسسه فرشتگان میده ماهیانه ست ؟ یعنی 1 ملیون 320 هزار تومن سود میده در ماه ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ممنون.کلک رشیه خوبیه.به نظرتون 2درصدو کی واریز میکنن؟به روز افتتاح حساب من اون سود 22 درصدم ندادنانتقال به حساب دیگران را انتخاب کنید،حساب مبدا را انتخاب کنید،برای حساب مقصد شماره حساب ذینفع را به طور دستی وارد کنید اون نقطه هم فراموش نشه.
320 هزار تومان در یک سال هست.دوستان این 32% که میگید موسسه فرشتگان میده ماهیانه ست ؟ یعنی 1 ملیون 320 هزار تومن سود میده در ماه ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام، منظورتون فک کنم 50 میل فرشتگان با سود 32 درصد هست اما نتیجه محاسبه من با شما فرق می کنه فک کنم اشتباه حساب کردید سود ماهانه با رقم فوق میشه حدودا 1.333.000 در 30 روزدوستان این 32% که میگید موسسه فرشتگان میده ماهیانه ست ؟ یعنی 1 ملیون 320 هزار تومن سود میده در ماه ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه. امروز اونجا بودم واسه افتتاح سپرده. همه رو پرسیدم. کلا این نور کارسازان هیچی نداره. فقط دفترچه.عزیزان سلام
ببخشید اس ام اس واریز ها و برداشت ها (موسسه نور ) برای شما فعال است؟ممنونم
در حال حاضر ارمان ٣٢ نور ٣٠ و به گفته دوستان ثامن ٢٧ ميدن كه دو تاي اولي هيچي نداره فقط دفترچه و حضوري البته نور ظاهرا بعضي شعب كارت هم دارند البته دستگاهاي atm تو شعبشون نصبه ولي هنوز كارتي صادر نكردنسلام مجدد
دوستان برای چهارصد میلیون تومان جهت :
سپرده سالانه کجا را پیشنهاد میدهید؟
برای روزشمار کجا؟
ملاک برایم :
سود بالا و ** اینترنت بانک ** هست.
ولی بانک و موسسه فرقی نمیکنه و مجوز نداشته باشه هم عیبی نداره
چون نور حتی مرحله آخر بانک مرکزی رو گذرونده به نظر من از همه بهتره 30 درصد هم میده البته شعبه مشیز که در تهران هم هست و اینترنت بانک هم داره و شعب نور هم کارت بهتون میدن میتونید از خود خودپرداز شعب خودشون برداشت کنید من هم همینکارو کردم کارت هم بهم دادند با 3 تومن هزینه و بارها از خودپردازشون برداشت کردم سقف برداشت هم روزی 500هزار هستسلام مجدد
دوستان برای چهارصد میلیون تومان جهت :
سپرده سالانه کجا را پیشنهاد میدهید؟
برای روزشمار کجا؟
ملاک برایم :
سود بالا و ** اینترنت بانک ** هست.
ولی بانک و موسسه فرقی نمیکنه و مجوز نداشته باشه هم عیبی نداره
سلام,سلام دوستان
اگه یادتون باشه اسفند ماه ، سپرده پنج ساله آرمان-فرشتگان با حق فسخ در پایان یکسال را معرفی کردم.
خودم هم با پنجاه میلیون و سود ماهانه 32 درصد افتتاح حساب کرده بودم.
امروز رفتم شعبه ، خوشبختانه همه چیز درست واریز شده بود.حتی روز افتتاح را هم محاسبه کرده بودند.
جواب شما دوست عزیز در پستهای قبل داده شده است که برای جلوگیری از تکرار ، خواهشا پستهای قبلی را مرور و در صورت وجود سوال ، بنده و دیگر دوستان در خدمتیم.اون دوستای عزیزی که میگن موسسه ارمان فرشتگان 5 ساله با حق فسخ بعد از یکسال 32 درصد باز میکنه لطفا ادرس بده تا ما هم بریم حساب کنیم
به یک دفترچه که سود آن روز شماره.سلام,
میشه لطف کنید و بگید که سود 32% را به چه حسایی ریختند و حساب کوتاه مدت موسسه آرمان چند % هستش؟ و در غرب تهران آیا آرمان شعبه دارد؟ و هنوز این حساب 5 ساله را باز می کنند؟
با تشکر