• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
دوستان شنبه میخوام برم موسسه کوثر تا 12 تومن رو سپرده کنم چه سپرده ای باز کنم که بیشترین سود رو. بهم بدن
لطفا دقیقا با اسم سپرده راهنماییم کنین
خيالتون راحت گزينه اي نداريد يه نوع حساب بيشتر نداره و يدونه هم روز شمار شتابي ده درصد

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
دوستان شعب موسسه ارمان در شهرستان رو چطوری پیدا کنم من بندرعباسم
زنگ میزنم118 میگن چنین چیزی نداریم:(

raminonline

Registered User
لایک‌ها
787
نرخ سود رو چقدر گفتند
برای یک ساله و پنج ساله؟
اینی که من میرم شعبه کارسازانه. 5 ساله باز نمیکنه.
من دو هفته پیش یه سپرده 29 درصد با 44 باز کردم. امروز هم یه سپرده دیگه باز کردم یا همون نرخ. اینا بین 27 تا 30 درصد باز میکنن بستگی داره بتونی چقدر از رئیس بگیری (چونه بزنی). بعضی دوستان شعبه های دیگه 30 باز کردن. ولی من که هرچی صحبت کردم دو هفته پیش نمیدادن.

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
اینی که من میرم شعبه کارسازانه. 5 ساله باز نمیکنه.
من دو هفته پیش یه سپرده 29 درصد با 44 باز کردم. امروز هم یه سپرده دیگه باز کردم یا همون نرخ. اینا بین 27 تا 30 درصد باز میکنن بستگی داره بتونی چقدر از رئیس بگیری (چونه بزنی). بعضی دوستان شعبه های دیگه 30 باز کردن. ولی من که هرچی صحبت کردم دو هفته پیش نمیدادن.
عذر میخوام امروز چقدر گذاشتید
شما تمام سرمایتونو اوردین اینجا؟

h.m.taheri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
یه خبر بد برای دارندگان کلید طلایی کوثر
یکی از دوستان از یکی از شعبات شنیده که دیگه از 15 ام این ماه نمیشه به کلید طلایی مبلغ اضافه کرد و فقط میشه برداشت کرد . ضمنا سود دیگه رو خودش نمیاد و مثل سپرده ذینفع سود به حساب دیگه ای ( مثلا شتابی 10 درصدی ) واریز میشه .
به نظر میاد بانک مرکزی بد جوری گیر داده ، بانک ها و موسسات هم میدونند که واریز سود به یه حساب دیگه کنترل رو برای بانک مرکزی خیلی سخت تر میکنه و برای همین خیلی ها دارند همین رویه رو پیش میگیرند که بتونند سود بیشتر بدهند . ولی خوب چرا دیگه نمیشه بهش اضافه کرد دلیلش رو نمیدونم.

البته این خبر رو از دوستی شنیدم و نه خود بانک ، برای همین 100 درصد و قطعی نمیتونم بگم.
دوست عزیز اون برای کلید طلایی قدیمیه درسته
امروز پرسیدم در مورد سوداین جدیدا گفت درست میشه
رفته بودم حساب رو ببندم گفتن الان ببندی سود ۱۰% حساب میشه.ترجیح دادم سه ماه تموم شه تاببینم چی میشه

Last edited:

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
دوست عزیز اون برای کلید طلایی قدیمیه درسته
امروز پرسیدم در مورد سوداین جدیدا گفت درست میشه
رفته بودم حساب رو ببندم گفتن الان ببندی سود ۱۰% حساب میشه.ترجیح دادم سه ماه تموم شه تاببینم چی میشه
جالبه بانکها هیج وقت اشتباه اضافه واریز نمیکنن.به نظرتون کی درست میشه؟

سیام

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان شنبه میخوام برم موسسه کوثر تا 12 تومن رو سپرده کنم چه سپرده ای باز کنم که بیشترین سود رو. بهم بدن
فعلا که موسسه کوثر سود حسابهای جدید رو با تاخیر زیاد (چند هفته) و آنهم کاملا اشتباه (حتی 12 درصد و ...) واریز کرده و همه منتظریم تا طبق وعده ای که اکثر روسای شعبه ها داده اند، تا شنبه اصلاح بشه. به نظرم، برای سرمایه گذاری تو موسسه کوثر فعلا دست نگه دارید.

h.m.taheri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
نرم افز
جالبه بانکها هیج وقت اشتباه اضافه واریز نمیکنن.به نظرتون کی درست میشه؟
گفت نرم افزاریه,به من گفت تا شنبه
موسسه کوثر موسسه خوبیهه,من که بدی ندیدم ازش,رییس شعبه گفت هییت مدیره جلسه داشتن امروز

971

Registered User
لایک‌ها
318
پولتان را به بانک ملی ببرید بهتر است چون سودش با کوثر برابر است و اعتبارش بیشتر.
در بین مجوزدارها قوامین بهتر است و در بین بی مجوزها نور و آرمان

cyrus94

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تا 15 اردیبهشت 94 سپرده گذاران کلید طلایی موسسه کوثر قرصت دارند موجودی خود را افزایش دهند.
پس از این تاریخ امکان افزایش وجود نخواهد داشت

• Like
Reactions: 971

971

Registered User
لایک‌ها
318
تا 15 اردیبهشت 94 سپرده گذاران کلید طلایی موسسه کوثر قرصت دارند موجودی خود را افزایش دهند.
پس از این تاریخ امکان افزایش وجود نخواهد داشت
در مورد تمدید حساب کلید طلایی بعد از شهریور و نحوه واریز سود بعد از 15 اردیبهشت آیا خبری هست یا نه؟ من الان دودل هستم که پولم را در کوتاه مدت 25 درصدی نور نگه دارم یا به 24 درصدی کلید طلایی کوثر منتقل کنم، نمیدانم کدامیک در دراز مدت بیشتر میتوانند در مقابل نرخهای بانک مرکزی مقاومت کنند، لطفا دوستان نظراتشان را بگویند تا 15 اردیبهشت تصمیم درستی بگیرم، من چند روز پیش پولم را از کوثر به نور انتقال دادم و یک روز از سود ضرر کردم، حالا اگر دوباره از نور به کوثر انتقال دهم یک روز دیگر ضرر میکنم و اگر بعد از شهریور حساب کلید طلایی تمدید نشود باید دوباره به نور انتقال دهم و یک روز دیگر از سود را از دست میدهم، متاسفانه در روزهای پایانی سال گذشته این تاپیک را دنبال نکرده بودم و موفق به افتتاح حساب 24 درصدی ذینفع نشدم و فقط توانستم حساب 22 درصدی باز کنم. برای حساب بلند مدت هم نمیخواهم ریسک کنم چون شاید قبل از سررسید پول لازمم شود و مجبور شوم کلی جریمه بدهم، این بانکها اگر راست میگویند باید نرخ سود حسابهای کوتاه مدت را با نرخ تورم اعلام شده(که خیلی پایین تر از تورم مصارف روزمره است) مقایسه کنند نه سپرده های بلند مدت را، من اگر جای بانک مرکزی بودم تمام سپرده های بلندمدت را حذف میکردم و یک نرخ بالاتر از تورم واقعی برای حسابهای کوتاه مدت اعلام میکردم و مردم را از سردرگمی نجات میدادم. این سود هایی که بانکها و موسسات میدهند در اصطلاح سود است و در اصل حتی کم شدن ارزش پول را هم جبران نمیکند.

Last edited:

h.m.taheri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
در مورد تمدید حساب کلید طلایی بعد از شهریور و نحوه واریز سود بعد از 15 اردیبهشت آیا خبری هست یا نه؟ من الان دودل هستم که پولم را در کوتاه مدت 25 درصدی نور نگه دارم یا به 24 درصدی کلید طلایی کوثر منتقل کنم، نمیدانم کدامیک در دراز مدت بیشتر میتوانند در مقابل نرخهای بانک مرکزی مقاومت کنند، لطفا دوستان نظراتشان را بگویند تا 15 اردیبهشت تصمیم درستی بگیرم، من چند روز پیش پولم را از کوثر به نور انتقال دادم و یک روز از سود ضرر کردم، حالا اگر دوباره از نور به کوثر انتقال دهم یک روز دیگر ضرر میکنم و اگر بعد از شهریور حساب کلید طلایی تمدید نشود باید دوباره به نور انتقال دهم و یک روز دیگر از سود را از دست میدهم، متاسفانه در روزهای پایانی سال گذشته این تاپیک را دنبال نکرده بودم و موفق به افتتاح حساب 24 درصدی ذینفع نشدم و فقط توانستم حساب 22 درصدی باز کنم. برای حساب بلند مدت هم نمیخواهم ریسک کنم چون شاید قبل از سررسید پول لازمم شود و مجبور شوم کلی جریمه بدهم، این بانکها اگر راست میگویند باید نرخ سود حسابهای کوتاه مدت را یا نرخ تورم اعلام شده(که خیلی پایین تر از تورم مصارف روزمره است) مقایسه کنند نه سپرده های بلند مدت را، من اگر جای بانک مرکزی بودم تمام سپرده های بلندمدت را حذف میکردم و یک نرخ بالاتر از تورم واقعی برای حسابهای کوتاه مدت اعلام میکردم و مردم را از سردرگمی نجات میدادم. این سود هایی که بانکها و موسسات میدهند در اصطلاح سود است و در اصل حتی کم شدن ارزش پول را هم جبران نمیکند.
دوست عزیز بعد از شهریور دیگه تمدید نمیشه,فلسفه حساب ذینفع هم همین بود چون اون تمدید نمیشه اینو باز کردن

• Like

971

Registered User
لایک‌ها
318
دوست عزیز بعد از شهریور دیگه تمدید نمیشه,فلسفه حساب ذینفع هم همین بود چون اون تمدید نمیشه اینو باز کردن
متاسفانه اطلاع رسانیشان در مورد حساب ذینفع بسیار ضعیف بود، اگر میخواستند حتی میتوانستند حساب 24 درصدی ذینفع را برای همه دارندگان حساب باز کنند و دفترچه اش را موقع مراجعه چاپ کنند.

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
متاسفانه اطلاع رسانیشان در مورد حساب ذینفع بسیار ضعیف بود، اگر میخواستند حتی میتوانستند حساب 24 درصدی ذینفع را برای همه دارندگان حساب باز کنند و دفترچه اش را موقع مراجعه چاپ کنند.
دوست خوبم از الان نمیخواد نگران شهریور باشین. شما تا شهریور سودو بگیر. مطمئن باش با توجه به حجم منابع حساب های کلید طلایی خود کوثر ی فکری واسش میکنه. الانم با این ترفند که تا 15 موجودی رو افزایش بدید میخواد بازم منابع رو بکشونه سمت خودش. البته اگه میتونید افزایش بدید چون بعدش امکان واریز نداره ظاهرا.

• Like

inoora

Registered User
لایک‌ها
75
دوباره سلام
اطلاعاتی که امروز از رییس شعبه آرمان-فرشتگان گرفتم :
سپرده ها را کلا یکساله باز میکنند و نه بیشتر.
سود سپرده سالانه هم دسته رییس شعبه است که تا 32 درصد میتونه بده( البته با کف مبلغ 50 میلیون).
و اما روزشمار(کوتاه مدت) :
از 25 تا 29 درصد
که باز هم دسته رییس شعبه است که تا 29 درصد میتونه بده( البته با کف مبلغ 50 میلیون).

h.m.taheri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
من هم از همین سایت متوجه شدم
کلید طلایی هم دارم

• Like

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
دوستان سود نور دقیقا 25 درصده یا 24.5؟!
چون همون نیم درصد هم برای مبالغ بالا مهمه
..................
کوتاه مدت آرمان هم که ظاهرا با توجه به مبلغ فرق داره،کسی اطلاع دقیق داره؟

971

Registered User
لایک‌ها
318
دوباره سلام
اطلاعاتی که امروز از رییس شعبه آرمان-فرشتگان گرفتم :
سپرده ها را کلا یکساله باز میکنند و نه بیشتر.
سود سپرده سالانه هم دسته رییس شعبه است که تا 32 درصد میتونه بده( البته با کف مبلغ 50 میلیون).
و اما روزشمار(کوتاه مدت) :
از 25 تا 29 درصد
که باز هم دسته رییس شعبه است که تا 29 درصد میتونه بده( البته با کف مبلغ 50 میلیون).
احتمال اینکه سود کوتاه مدت بعد از مدت کوتاهی بدون اطلاع قبلی کم شود چقدر است؟ آیا شعب فرشتگان به شعب فردوسی وصل هستند؟ اگر نه چقدر طول میکشد تا وصل شود؟ از کدام شعبه پرسیدید و آیا امکان افتتاح حساب غیر حضوری دارد یا نه؟

971

Registered User
لایک‌ها
318
دوست خوبم از الان نمیخواد نگران شهریور باشین. شما تا شهریور سودو بگیر. مطمئن باش با توجه به حجم منابع حساب های کلید طلایی خود کوثر ی فکری واسش میکنه. الانم با این ترفند که تا 15 موجودی رو افزایش بدید میخواد بازم منابع رو بکشونه سمت خودش. البته اگه میتونید افزایش بدید چون بعدش امکان واریز نداره ظاهرا.
با تشکر، من قبل از خبر 15 اردیبهشت قسمت زیادی از حساب کلید طلایی را به حساب 25 درصدی نور منتقل کرده بودم، با توجه به یک درصد اختلاف سود و یک روز عدم تعلق سود در هر انتقال از یک حساب به حساب دیگر متردد هستم که بگذارم پول در نور بماند یا دوباره به کلید طلایی منتقل کنم.

بالا