• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
من 24 اسفند افتتاح سپرده کردم.
یه 6 روز تا پایان اسفند را جدا محاسبه و واریز کرده بودند و یه 31 روز برای کل فروردین را محاسبه و واریز کرده بودند.
تاریخی که شما باز کردید 22% بوده ولی تاریخ من 24%

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دوستان العان چه موسسه های مجوز نهایی بانک مرکزی رو دارن و معتبر هم هستن؟

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
سلام دوستان
اگه یادتون باشه اسفند ماه ، سپرده پنج ساله آرمان-فرشتگان با حق فسخ در پایان یکسال را معرفی کردم.
خودم هم با پنجاه میلیون و سود ماهانه 32 درصد افتتاح حساب کرده بودم.
امروز رفتم شعبه ، خوشبختانه همه چیز درست واریز شده بود.حتی روز افتتاح را هم محاسبه کرده بودند.
دوست عزیز لطفا شعبه ای که این حساب رو باز کردید به ما هم معرفی کنید چون شعبه مهرشهرش حق فسخ بعد از یکسال تو گزینه هاشون نبود

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
سلام به دوستان کسایی که سپرده کلید طلایی 24 درصد کوثر دارن ایا کسی خبر داره تا شهریور چی میشه سودمون طبق قبل همون 24 هست؟؟؟ و دوم اینکه بعده شهریور یعنی بسته میشه حسابمون ؟؟؟ چیکار کنیم من دپرس شدم از الان اگه بخان ببندن که از الان باید به فکر باشیم 1جا دیگه ببریم کسی خبر ندارخ مججدد تمدید میشه یا نه؟؟؟
مطمئن باشید سودها پایین نمیاد.
الان بحث سیاسی در میانه . دولت نمی خواهد در سالی که انتخابات مجلس در پیشه مردم را ناراضی بکنه تا انتخابات را از دست بدهد. برعکس مجلس می خواهد دولت این کارها را بکنه تا کمی نارضایتی از دولت قبل از انتخابات ایجاد بشه و جناح حاکم بر مجلس دوباره مجلس را در اختیار بگیره.
این مورد را میشه در عدم قزع یارانه ها توسط دولت و موارد دیگری هم مشاهده کرد.
پس نگران نباشید. اگر انتخابات هم در پیش نبود تا قبل از توافق قزعی سودها پایین نمیامد.
در ثانی بانکها هم توافق کرده بودند که سودها را در قبال کم شدن جریمه 34 درصدی اضافه برداشت از بانک مرکزی کم می کنند که بانک مرکزی مخالفت کرد امروز.
اگر هم در ظاهر سود رسمی 2 درصد کم بشه باز هم سودهای واقعی حتی از سودهای الان هم بیشتر خواهد شد

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
سلام دوستان
اگه یادتون باشه اسفند ماه ، سپرده پنج ساله آرمان-فرشتگان با حق فسخ در پایان یکسال را معرفی کردم.
امروز رفتم شعبه ، خوشبختانه همه چیز درست واریز شده بود.حتی روز افتتاح را هم محاسبه کرده بودند.
سلام ممنون. منم دقیقا همین حساب رو 28 اسفند باز کردم. آرمان فرشتگان. دیروز برای اولین ماه 32% کامل پرداخت شد. بدون اینکه تماس بگیرم خودشون پایا زدن به حساب بانک آینده که موقع افتتاح حساب معرفی کرده بودم . بسی خوشمان آمد. دستشون درد نکنه. ; )

Make Money

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23

amin_anzio

Registered User
لایک‌ها
109
همین الان از یکی از شعب کوثر سوال کردم
گفتم سپرده های ذینفع چه 22 درصدی هاش و چه 24 درصدی ها اشتباه واریز شده ( برای یکی از دوستانم کمتر از نصف رقمی که میبایست واریز کردند )
پاسخ دادند برای یک سری درست و برای تعداد زیادی اشتباه شده ، به زودی اصلاح و مابه التفاوت واریز میشه.

مخلص دوستان

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
اینم خودش نوعی دزدیه،وقتی 2% را چند روز دیگه واریز کنند بازم روی اون2%سودی شامل نمیشه!!!

• Like
Reactions: 971

m-ha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
عزیزان سلام
ببخشید اس ام اس واریز ها و برداشت ها (موسسه نور ) برای شما فعال است؟ممنونم

971

Registered User
لایک‌ها
318
اینم خودش نوعی دزدیه،وقتی 2% را چند روز دیگه واریز کنند بازم روی اون2%سودی شامل نمیشه!!!
کاش فقط آن 2 درصد بود، مهمتر از آن این است که سود به حساب 10 درصدی واریز میشود که باید سر هرماه آن را به صورت دستی به حساب 24 درصدی انتقال داد و چون برای این حساب کارت و اینترنت بانک هم فعال نیست احتمالا باید حضوری مراجعه کرد.

Last edited:

amin_anzio

Registered User
لایک‌ها
109
یه خبر بد برای دارندگان کلید طلایی کوثر
یکی از دوستان از یکی از شعبات شنیده که دیگه از 15 ام این ماه نمیشه به کلید طلایی مبلغ اضافه کرد و فقط میشه برداشت کرد . ضمنا سود دیگه رو خودش نمیاد و مثل سپرده ذینفع سود به حساب دیگه ای ( مثلا شتابی 10 درصدی ) واریز میشه .
به نظر میاد بانک مرکزی بد جوری گیر داده ، بانک ها و موسسات هم میدونند که واریز سود به یه حساب دیگه کنترل رو برای بانک مرکزی خیلی سخت تر میکنه و برای همین خیلی ها دارند همین رویه رو پیش میگیرند که بتونند سود بیشتر بدهند . ولی خوب چرا دیگه نمیشه بهش اضافه کرد دلیلش رو نمیدونم.

البته این خبر رو از دوستی شنیدم و نه خود بانک ، برای همین 100 درصد و قطعی نمیتونم بگم.

Ramin2002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
یه خبر بد برای دارندگان کلید طلایی کوثر
یکی از دوستان از یکی از شعبات شنیده که دیگه از 15 ام این ماه نمیشه به کلید طلایی مبلغ اضافه کرد و فقط میشه برداشت کرد . ضمنا سود دیگه رو خودش نمیاد و مثل سپرده ذینفع سود به حساب دیگه ای ( مثلا شتابی 10 درصدی ) واریز میشه .
به نظر میاد بانک مرکزی بد جوری گیر داده ، بانک ها و موسسات هم میدونند که واریز سود به یه حساب دیگه کنترل رو برای بانک مرکزی خیلی سخت تر میکنه و برای همین خیلی ها دارند همین رویه رو پیش میگیرند که بتونند سود بیشتر بدهند . ولی خوب چرا دیگه نمیشه بهش اضافه کرد دلیلش رو نمیدونم.

البته این خبر رو از دوستی شنیدم و نه خود بانک ، برای همین 100 درصد و قطعی نمیتونم بگم.

بله دوست عزیز درست شنیدی دیگه از 15 اردیبهشت امکان اضافه کردن به حساب رو بر میداره....کوثر هم انگاری کم کم داره شورش در میاد...از یه طرف سود های ذینفع رو اشتبه واریز کرده از طرف دیگه داره محدودیت میذاره برای همه چیزش...

Ramin2002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
دوستان نظرتون راجبه موسسه ثامن الامه چیه؟ سودش دقیقا چه شکلیه؟ در ضمن ارزش سرمایه گذاری داره یا گزینه های دیگه رو پیشنهاد میدید...

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
سلام ممنون. منم دقیقا همین حساب رو 28 اسفند باز کردم. آرمان فرشتگان. دیروز برای اولین ماه 32% کامل پرداخت شد. بدون اینکه تماس بگیرم خودشون پایا زدن به حساب بانک آینده که موقع افتتاح حساب معرفی کرده بودم . بسی خوشمان آمد. دستشون درد نکنه. ; )
بله فرشتگان سازو كارش جالبه من حسابي داشتم اونجا محض اطمينان خواستم تو يه روز نصفشو خالي كنم ببينم پول رو به راحتي ميدن يا بازي در ميارند كه نداريم برو فردا بيا يا از اينكارا
خيلي راحت مبلغ بالايي رو در عرض ١٠ دقيقه به حساب پاسارگاد برام انتقال دادند كلا موسسه خوبي هست

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
کسی میدونه ارمان فرشتگان تو کرج شعبه داره یا نه؟؟؟؟

chama

Registered User
لایک‌ها
241
کاش فقط آن 2 درصد بود، مهمتر از آن این است که سود به حساب 10 درصدی واریز میشود که باید سر هرماه آن را به صورت دستی به حساب 24 درصدی انتقال داد و چون برای این حساب کارت و اینترنت بانک هم فعال نیست احتمالا باید حضوری مراجعه کرد.
در مورد حساب ذینفع فقط برای برداشت باید به شعبه مراجعه کنید و برای واریز و صورتحساب از اینترنت بانک می توانید استفاده کنید.:general406:
من با اینترنت سود را از حساب شتابی به ذینفع منتقل کردم،جالب این است که فکر می کردم کف حساب شتابی 10 هزار تومان مسدود هست(مثل بقیه موسسات) اما هیچ مبلغی مسدود نبود و حتی کف حساب می تواند یک ریال باشد:eek:

• Like
Reactions: 971

rt912

Registered User
لایک‌ها
392
سلام دوستان
هنوز هم پنج ساله با حق فسخ یکساله باز میکنن؟ من چند تا شعبه پرسیدم گفتند فقط یک ساله داریم (هم فردوسی هم فرشتگان)

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
در مورد حساب ذینفع فقط برای برداشت باید به شعبه مراجعه کنید و برای واریز و صورتحساب از اینترنت بانک می توانید استفاده کنید.:general406:
من با اینترنت سود را از حساب شتابی به ذینفع منتقل کردم،جالب این است که فکر می کردم کف حساب شتابی 10 هزار تومان مسدود هست(مثل بقیه موسسات) اما هیچ مبلغی مسدود نبود و حتی کف حساب می تواند یک ریال باشد:eek:
ولی چرا تو اینترنت بانک من نمیشه به اون حساب ذینفع واریز کرد؟تو فیلد انتقال به حسابها نیستش.

بالا