برا من میاد.رمز پویا رو بزنید.شاید از شبکه باشه.متاسفانه هیچ رمزی واسه من نمیاد!!
دوست عزیز سه ماه یا یک ماه فقط چیزی هست که شعبه ها میگن،در اصل حساب روزشمار هست شعبه ای که من حساب ذینفع را باز کردم رئیس گفت کسایی که قبل از یک ماه برداشت کردند چیزی ازشون کم نشد.اگه تو همین تراکنش اعمال شده بود خیلی بهتر بود. امیدوارم این اولین و آخرین بی نظمی کوثر باشه. من مقداری پول گذاشتم تا 3 ماه مدنظر بگذره تا کارت عابرشو بگیرم و سرمایه ی بیشتری رو منتقل کنم. فعلا کوثر برام تو مرحله آزمونو خطاست.
بررسی کنید شماره موبایلتون درست هست (هنگام ورود sms دریافت میکنید)متاسفانه هیچ رمزی واسه من نمیاد!!
مرسی از توضیحاتت. اگه اینجوری هست که برای اون دوستمون خیلی خوب هست و میتونه برداشت کنه با خیال راحت.دوست عزیز سه ماه یا یک ماه فقط چیزی هست که شعبه ها میگن،در اصل حساب روزشمار هست شعبه ای که من حساب ذینفع را باز کردم رئیس گفت کسایی که قبل از یک ماه برداشت کردند چیزی ازشون کم نشد.
به خود من موقع افتتاح حساب یک کارت شتابی و دو دفترچه دادند یکی از دفتر چه ها ذینفع و اون یکی شتابی که به کارت متصل هست و سود بهش واریز میشه.
حساب ذینفع به کارت متصل نمیشه حتی بعد سه ماه.
شما اگر حضوری مراجعه کنید می توانید برداشت کنید و حساب همان 24 درصدی می ماند و سود هم روزشمار همان 24 خواهد بود.
مگر این که شعبه ای که حساب باز کردید خودش تغییراتی بدهد. (آن هم به خاطر بانک مرکزی)
شعبه ای که من حساب باز کردم خلوت هست و رئیس خوبی هم داره کلا از کوثر راضی هستم.
همان شعبه ای که شما 5 ساله باز کردید الان یکساله باز می کنه؟دوباره سلام
اطلاعاتی که امروز از رییس شعبه آرمان-فرشتگان گرفتم :
سپرده ها را کلا یکساله باز میکنند و نه بیشتر.
سود سپرده سالانه هم دسته رییس شعبه است که تا 32 درصد میتونه بده( البته با کف مبلغ 50 میلیون).
و اما روزشمار(کوتاه مدت) :
از 25 تا 29 درصد
که باز هم دسته رییس شعبه است که تا 29 درصد میتونه بده( البته با کف مبلغ 50 میلیون).
مسیج ورود میاد. گوشیم جدید هست. چد روزه امتحان میکنم ولی نشده. کلا اینترنت بانک عجیبی داره. الان من حساب خودم به عنوان حساب دیگران ذخیره کردم تا بتونم انتقال بدم که الان مشکل رمز هم دارم. در کل کوثر معتبر هست ولی ی سری ایرادات داره.بررسی کنید شماره موبایلتون درست هست (هنگام ورود sms دریافت میکنید)
اگر شماره موبایل درست هست فردا و شنبه صبح نیز امتحان کنید اگر مشکل رفع نشد،به شعبه مراجعه کنید.
(شاید دریافت پیامک های تبلیغاتی شما غیر فعال هست و به همین دلیل پیام را دریافت نمیکنید)
(اگر از گوشی های قدیمی که پیام را روی سیم کارت ذخیره می کنند استفاده می کنید حافظه سیم کارت را خالی کنید)
ولاغیر
بابا انقد سخت گیر نباش واسه اون یه روز.یه روز رو 50 میلیون میشه 30 هزار تومن سودشبا تشکر، من قبل از خبر 15 اردیبهشت قسمت زیادی از حساب کلید طلایی را به حساب 25 درصدی نور منتقل کرده بودم، با توجه به یک درصد اختلاف سود و یک روز عدم تعلق سود در هر انتقال از یک حساب به حساب دیگر متردد هستم که بگذارم پول در نور بماند یا دوباره به کلید طلایی منتقل کنم.
به نظر خودت میشه؟!من الان 8 تومن دارم و 8 تومنم بانک صادراته و اخرممین ماه موعدش هست که قرارداش تمام شه
الان من برم موسسه نور بگم اخر ماه براتون 8 تومن دیگه میارم ولی الان برام16تومن باز کنید
مثل یک جور وام
میشه یا نمیشه؟
به نظر خودت میشه؟!
وام گرفتن اگه به اين سادگي بود كه.... تا مراحل طي بشه بخوان وام بدن البته نه اينجوري كلي النگ دولنگ داره مطمىنا از يه ماه بيشتر ميكشهمگه موسسات وام نمیدند؟
منم وام میگیرم با پرداخت یک ماهه کل ملبغ
ایرادش چیه؟ سود یک ماهشم مال خودشون
بعدشم میگم نیووردم قراردادم رو فسخ کنید با جریمش
بله دوست عزیزهمان شعبه ای که شما 5 ساله باز کردید الان یکساله باز می کنه؟
دقیقا حرف منو زدیوام گرفتن اگه به اين سادگي بود كه.... تا مراحل طي بشه بخوان وام بدن البته نه اينجوري كلي النگ دولنگ داره مطمىنا از يه ماه بيشتر ميكشه
نخیر دوست عزیز. درسته اینا موسسه هستن ولی کارشون تو حساب کتاب خیلی دقیقه وگرنه تا حالا صد بار ورشکست میشدن.من الان 8 تومن دارم و 8 تومنم بانک صادراته و اخرممین ماه موعدش هست که قرارداش تمام شه
الان من برم موسسه نور بگم اخر ماه براتون 8 تومن دیگه میارم ولی الان برام16تومن باز کنید
مثل یک جور وام
میشه یا نمیشه؟
واسه من نه sms اومد نه مابه التفاوت واریز شده!!!دوستان همین الان کوثر اس ام اس داد ، هم حساب من و هم حساب پدرم ( ذینفع ) که اشتباه واریز شده بود مابه التفاوتش اومده به حسابمون.
جالب اینجاست که هیچ وقت کوثر برای واریز سود اس ام اس نمیداد ، احتمالا این بار اس دادند که زودتر بفهمیم اصلاح شده و نارضایتی بیش از این نشه.
مخلص دوستان
شما چون از روز افتتاح حساب، واریز و برداشت نداشتی احتمالا همون روز اول 22 درصد به حسابتون اومده. 2 درصد باقیمونده رو برای کسی هنوز واریز نکرده اند و شاید شنبه بشه.واسه من نه sms اومد نه مابه التفاوت واریز شده!!!