• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
متاسفانه هیچ رمزی واسه من نمیاد!!

chama

Registered User
لایک‌ها
241
اگه تو همین تراکنش اعمال شده بود خیلی بهتر بود. امیدوارم این اولین و آخرین بی نظمی کوثر باشه. من مقداری پول گذاشتم تا 3 ماه مدنظر بگذره تا کارت عابرشو بگیرم و سرمایه ی بیشتری رو منتقل کنم. فعلا کوثر برام تو مرحله آزمونو خطاست.
دوست عزیز سه ماه یا یک ماه فقط چیزی هست که شعبه ها میگن،در اصل حساب روزشمار هست شعبه ای که من حساب ذینفع را باز کردم رئیس گفت کسایی که قبل از یک ماه برداشت کردند چیزی ازشون کم نشد.
به خود من موقع افتتاح حساب یک کارت شتابی و دو دفترچه دادند یکی از دفتر چه ها ذینفع و اون یکی شتابی که به کارت متصل هست و سود بهش واریز میشه.
حساب ذینفع به کارت متصل نمیشه حتی بعد سه ماه.
شما اگر حضوری مراجعه کنید می توانید برداشت کنید و حساب همان 24 درصدی می ماند و سود هم روزشمار همان 24 خواهد بود.
مگر این که شعبه ای که حساب باز کردید خودش تغییراتی بدهد. (آن هم به خاطر بانک مرکزی)
شعبه ای که من حساب باز کردم خلوت هست و رئیس خوبی هم داره کلا از کوثر راضی هستم.

chama

Registered User
لایک‌ها
241
متاسفانه هیچ رمزی واسه من نمیاد!!
بررسی کنید شماره موبایلتون درست هست (هنگام ورود sms دریافت میکنید)
اگر شماره موبایل درست هست فردا و شنبه صبح نیز امتحان کنید اگر مشکل رفع نشد،به شعبه مراجعه کنید.
(شاید دریافت پیامک های تبلیغاتی شما غیر فعال هست و به همین دلیل پیام را دریافت نمیکنید)
(اگر از گوشی های قدیمی که پیام را روی سیم کارت ذخیره می کنند استفاده می کنید حافظه سیم کارت را خالی کنید)
ولاغیر​

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
دوست عزیز سه ماه یا یک ماه فقط چیزی هست که شعبه ها میگن،در اصل حساب روزشمار هست شعبه ای که من حساب ذینفع را باز کردم رئیس گفت کسایی که قبل از یک ماه برداشت کردند چیزی ازشون کم نشد.
به خود من موقع افتتاح حساب یک کارت شتابی و دو دفترچه دادند یکی از دفتر چه ها ذینفع و اون یکی شتابی که به کارت متصل هست و سود بهش واریز میشه.
حساب ذینفع به کارت متصل نمیشه حتی بعد سه ماه.
شما اگر حضوری مراجعه کنید می توانید برداشت کنید و حساب همان 24 درصدی می ماند و سود هم روزشمار همان 24 خواهد بود.
مگر این که شعبه ای که حساب باز کردید خودش تغییراتی بدهد. (آن هم به خاطر بانک مرکزی)
شعبه ای که من حساب باز کردم خلوت هست و رئیس خوبی هم داره کلا از کوثر راضی هستم.
مرسی از توضیحاتت. اگه اینجوری هست که برای اون دوستمون خیلی خوب هست و میتونه برداشت کنه با خیال راحت.
شعبه ای که من حساب باز کردم گفت بعد سه ماه کارت میدیم. اگه شما اطلاعاتت بیشتر هست که این حساب ی امتیاز منفی میگیره به خاطر نداشتن کارت عابر.البته سر حرف 24 درصد هم بمونن خوبه. ولی اگه کارت داشت خیلی بهتر بود. اینجوری منی که نمیتونم برم شعبه فقط باید پایا و ساتنا بزنم بهش.

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
دوباره سلام
اطلاعاتی که امروز از رییس شعبه آرمان-فرشتگان گرفتم :
سپرده ها را کلا یکساله باز میکنند و نه بیشتر.
سود سپرده سالانه هم دسته رییس شعبه است که تا 32 درصد میتونه بده( البته با کف مبلغ 50 میلیون).
و اما روزشمار(کوتاه مدت) :
از 25 تا 29 درصد
که باز هم دسته رییس شعبه است که تا 29 درصد میتونه بده( البته با کف مبلغ 50 میلیون).
همان شعبه ای که شما 5 ساله باز کردید الان یکساله باز می کنه؟

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
بررسی کنید شماره موبایلتون درست هست (هنگام ورود sms دریافت میکنید)
اگر شماره موبایل درست هست فردا و شنبه صبح نیز امتحان کنید اگر مشکل رفع نشد،به شعبه مراجعه کنید.
(شاید دریافت پیامک های تبلیغاتی شما غیر فعال هست و به همین دلیل پیام را دریافت نمیکنید)
(اگر از گوشی های قدیمی که پیام را روی سیم کارت ذخیره می کنند استفاده می کنید حافظه سیم کارت را خالی کنید)
ولاغیر​
مسیج ورود میاد. گوشیم جدید هست. چد روزه امتحان میکنم ولی نشده. کلا اینترنت بانک عجیبی داره. الان من حساب خودم به عنوان حساب دیگران ذخیره کردم تا بتونم انتقال بدم که الان مشکل رمز هم دارم. در کل کوثر معتبر هست ولی ی سری ایرادات داره.
من با ملت، قوامین، آینده و پاسارگاد هم کار میکنم. این مشکلاتو ندارم. البته خب اونا بانک هستن.

aloochy

Registered User
لایک‌ها
214
سلام آیا قراره سود بانکی رو کاهش بدن یا در حد حرفه؟؟

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
من الان 8 تومن دارم و 8 تومنم بانک صادراته و اخرممین ماه موعدش هست که قرارداش تمام شه
الان من برم موسسه نور بگم اخر ماه براتون 8 تومن دیگه میارم ولی الان برام16تومن باز کنید
مثل یک جور وام
میشه یا نمیشه؟

babialex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
دوستان سود موسسه های کوثر و ثامن و عسکریه رو میدونید ؟ ممنون

kami_best

Registered User
لایک‌ها
106
با تشکر، من قبل از خبر 15 اردیبهشت قسمت زیادی از حساب کلید طلایی را به حساب 25 درصدی نور منتقل کرده بودم، با توجه به یک درصد اختلاف سود و یک روز عدم تعلق سود در هر انتقال از یک حساب به حساب دیگر متردد هستم که بگذارم پول در نور بماند یا دوباره به کلید طلایی منتقل کنم.
بابا انقد سخت گیر نباش واسه اون یه روز.یه روز رو 50 میلیون میشه 30 هزار تومن سودش

• Like
Reactions: 971

kami_best

Registered User
لایک‌ها
106
من الان 8 تومن دارم و 8 تومنم بانک صادراته و اخرممین ماه موعدش هست که قرارداش تمام شه
الان من برم موسسه نور بگم اخر ماه براتون 8 تومن دیگه میارم ولی الان برام16تومن باز کنید
مثل یک جور وام
میشه یا نمیشه؟
به نظر خودت میشه؟!

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
مگه موسسات وام نمیدند؟
منم وام میگیرم با پرداخت یک ماهه کل ملبغ
ایرادش چیه؟ سود یک ماهشم مال خودشون
بعدشم میگم نیووردم قراردادم رو فسخ کنید با جریمش
به نظر خودت میشه؟!

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
مگه موسسات وام نمیدند؟
منم وام میگیرم با پرداخت یک ماهه کل ملبغ
ایرادش چیه؟ سود یک ماهشم مال خودشون
بعدشم میگم نیووردم قراردادم رو فسخ کنید با جریمش
وام گرفتن اگه به اين سادگي بود كه.... تا مراحل طي بشه بخوان وام بدن البته نه اينجوري كلي النگ دولنگ داره مطمىنا از يه ماه بيشتر ميكشه

kami_best

Registered User
لایک‌ها
106
وام گرفتن اگه به اين سادگي بود كه.... تا مراحل طي بشه بخوان وام بدن البته نه اينجوري كلي النگ دولنگ داره مطمىنا از يه ماه بيشتر ميكشه
دقیقا حرف منو زدی

raminonline

Registered User
لایک‌ها
787
مثل یک جور وام
میشه یا نمیشه؟
نخیر دوست عزیز. درسته اینا موسسه هستن ولی کارشون تو حساب کتاب خیلی دقیقه وگرنه تا حالا صد بار ورشکست میشدن.
شما یه 8 تومن باز کن بعدا هم که 8 تومن دیگت رسید یه سپرده دیگه باز کن.
دلیلی نداره همه پولت رو بزاری تو یه سپرده. هر چندتا بخوای برات باز میکنن.
این موسسه رو سپردت وام میده ولی تا اونجا که میدونم باید از سپردت 3 ماه بگذره
یه طرحی دارن به اسم طرخ تعاون برو شعبه بهت توضیح میدن. رو تابلو اعلاناتشون دیدم.

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
دوستان همین الان کوثر اس ام اس داد ، هم حساب من و هم حساب پدرم ( ذینفع ) که اشتباه واریز شده بود مابه التفاوتش اومده به حسابمون.
جالب اینجاست که هیچ وقت کوثر برای واریز سود اس ام اس نمیداد ، احتمالا این بار اس دادند که زودتر بفهمیم اصلاح شده و نارضایتی بیش از این نشه.
مخلص دوستان
واسه من نه sms اومد نه مابه التفاوت واریز شده!!!

سیام

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
واسه من نه sms اومد نه مابه التفاوت واریز شده!!!
شما چون از روز افتتاح حساب، واریز و برداشت نداشتی احتمالا همون روز اول 22 درصد به حسابتون اومده. 2 درصد باقیمونده رو برای کسی هنوز واریز نکرده اند و شاید شنبه بشه.
با مبلغی که امروز ریخته شد، سود واریزی برای من دقیقا شد 22 درصد (البته بدون در نظر گرفتن تاخیرها). ضمنا برای روز افتتاح حساب هم، سودی پرداخت نشده.

Last edited:

Aras11

Registered User
لایک‌ها
217
یکساله 4 قوامین سودش واریز شد ؟
هنوز این حساب رو باز میکنن ؟

بالا