• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
دوست خوبم از الان نمیخواد نگران شهریور باشین. شما تا شهریور سودو بگیر. مطمئن باش با توجه به حجم منابع حساب های کلید طلایی خود کوثر ی فکری واسش میکنه. الانم با این ترفند که تا 15 موجودی رو افزایش بدید میخواد بازم منابع رو بکشونه سمت خودش. البته اگه میتونید افزایش بدید چون بعدش امکان واریز نداره ظاهرا.
امروز پرسیدم گفت اونا که شهریورن تمدید نمیشه....سودم واریز میشه به حساب 10 درصد اینم از کوثر هیچ ترفندیم نیست ...الان تو فکرم پولما از کوثر خارج کنم ....نور امروز پرسیدم میخام ببرم اونجا تا 15 ام که سودم واریز بشه صبر میکنم ....الان نبریم چند روز دیگه سودا میاد پایین چه فایده بعدم نور مجوز بگسره دیگه سود بالا نمیده پس الان باید به فکر بود...نه بشینیم تا شهریور ببینیم چی میشه...

• Like
Reactions: 971

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
دوستان سود نور دقیقا 25 درصده یا 24.5؟!
چون همون نیم درصد هم برای مبالغ بالا مهمه
..................
کوتاه مدت آرمان هم که ظاهرا با توجه به مبلغ فرق داره،کسی اطلاع دقیق داره؟
دوستان لطفا راهنمایی بفرمایند

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
دوستان به نظرتون حسابه 24 درصد کوثرو شنبه ببندم یا 2 درصد واریز میشه.به خاطر پولش نیست.بهم برخورده.دزدی شاق ودم نداره که.

Ghorbagheh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
دوباره سلام
اطلاعاتی که امروز از رییس شعبه آرمان-فرشتگان گرفتم :
سپرده ها را کلا یکساله باز میکنند و نه بیشتر.
سود سپرده سالانه هم دسته رییس شعبه است که تا 32 درصد میتونه بده( البته با کف مبلغ 50 میلیون).
و اما روزشمار(کوتاه مدت) :
از 25 تا 29 درصد
که باز هم دسته رییس شعبه است که تا 29 درصد میتونه بده( البته با کف مبلغ 50 میلیون).

inoora عزیز ممنون از اطلات دقیق شما. من امروز زنگ زدم فرشتگان میدان پونک وگفتم: سلام, موسسه آرمان؟ گفتند نخیر ما آرمان نیستیم! :eek: امرتون! کمی تعجب کردم o_O. خلاصه گفتم یکی ازدوستانم آنجاحساب 5 ساله دارند و هنوز این حساب را باز می کنید؟ گفتند لطفا حضوری تشریف بیاورید. و اما فقط سوال 1- آنطور که من متوجه شدم موسسه شما هم همین فرشتگان بود؟ 2- منظور از شعبه غرب تهران همین پونک هستش؟
با تشکر

دوستانی که زیر 50 میلیون می خواهند حساب باز کنند و معتبر , در حال حاضر قوامین با 24% حساب باز می کند.

Last edited:

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
امروز پرسیدم گفت اونا که شهریورن تمدید نمیشه....سودم واریز میشه به حساب 10 درصد اینم از کوثر هیچ ترفندیم نیست ...الان تو فکرم پولما از کوثر خارج کنم ....نور امروز پرسیدم میخام ببرم اونجا تا 15 ام که سودم واریز بشه صبر میکنم ....الان نبریم چند روز دیگه سودا میاد پایین چه فایده بعدم نور مجوز بگسره دیگه سود بالا نمیده پس الان باید به فکر بود...نه بشینیم تا شهریور ببینیم چی میشه...
شما فقط داری پولو به خاطر چند درصد سود میبری... من هر حرفی بزنم سوئ برداشت میشه. پولت تاحالا جایی گیر نیفتاده که ببینی تو این مملکت دستت به هیچ جا بند نیست. امیدوارم هیچ وقتم نیفته. فقط یک توصیه میکنم که همه ی سرمایتو نبر تو نور. همین.

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
واریز و برداشت داشتین ؟ ( که معلوم بشه کلک نمیزنن و به همه پول 22 درصد میدن )
اینو نمیدونم. چون واریزم خیلی کم بوده. ولی تا حالا از قوامین هیچ موردی ندیدم.

aminjpo

Registered User
لایک‌ها
102
دوستان برای مبالغ کم حداقل زیر ۵ ملیون اصلا سمت بانک نرید بزارید تو حسابتون به خدا شرف داره

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
سلام
دوستان چند تا سوال دارم اگه اطلاع دارین خاهشن راهنمایی کنید ممنون میشم
1.بانک یا موسسه معتبر هست که همزمان پولو بخابونی واسه وام (زیر 10 میل ) و سود بهش بده مثلا میگن تا شش ماه پولو بخابون بانک تا بعد از اون دوبرار پولو وام میدیم بت تو اون 6ماه سود بده مثلا 22 % بانک قوامین همچین چیزی داریم ؟
2. طرح بانک قوامین 22% روز شماره یا سالانه ست به غیر از اون 2 تومن میشه پولو دست زد و مثلا کارت شتاب داره میشه برداشت کرد و دوباره ریخت به حساب سودش چطوری محاسبه میشه ؟
3. مثلا الان 7 تومن بری بانک قامین حساب 22 % باز کنی و بعد از اون 3میل دیگه بریزی به حساب کارت به کارت ( فقط واریز کنی برداشت نداشته باشی ) همون سود هفت میلو حساب میکنه اخر برج یا نه 3 تومنم حسب میکنه یا نمیشه اینطوری اگه بخای پول اضافه کنی نمیشه و دوباره باید 3میلو حساب 22% جدید باز کنی . تو دوحالت سود ماهانه فرق داره یا نه

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
موسسه ارمان اینترنت بانک داره؟
میشه پولو اینترنتی ریخت به کارتهای عضو شتاب؟

Last edited:

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
غیر از دفترچه ای که به شما میدهند هیچی دیگه نداره.

فعلا که غیرمجازه و مجوز نداره ولی هر موسسه ای که مجوز داشته باشه عضو شتاب میشه

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
سلام
دوستان چند تا سوال دارم اگه اطلاع دارین خاهشن راهنمایی کنید ممنون میشم
1.بانک یا موسسه معتبر هست که همزمان پولو بخابونی واسه وام (زیر 10 میل ) و سود بهش بده مثلا میگن تا شش ماه پولو بخابون بانک تا بعد از اون دوبرار پولو وام میدیم بت تو اون 6ماه سود بده مثلا 22 % بانک قوامین همچین چیزی داریم ؟
2. طرح بانک قوامین 22% روز شماره یا سالانه ست به غیر از اون 2 تومن میشه پولو دست زد و مثلا کارت شتاب داره میشه برداشت کرد و دوباره ریخت به حساب سودش چطوری محاسبه میشه ؟
3. مثلا الان 7 تومن بری بانک قامین حساب 22 % باز کنی و بعد از اون 3میل دیگه بریزی به حساب کارت به کارت ( فقط واریز کنی برداشت نداشته باشی ) همون سود هفت میلو حساب میکنه اخر برج یا نه 3 تومنم حسب میکنه یا نمیشه اینطوری اگه بخای پول اضافه کنی نمیشه و دوباره باید 3میلو حساب 22% جدید باز کنی . تو دوحالت سود ماهانه فرق داره یا نه

1.___________
2.روز شماره اما یه سالانه هم داره 22 درصد + 3 درصد پاداش آخر قرارداد اگر بهش دست نزده باشی.یه 25 درصد بدون برداشت و واریز هم که داره.22 درصد روز شمار کارت شتاب داره و....
3.برای 22 درصد روزشمار آزادی پول اضافه کنی و اول هر برج سود تک تک روزها رو جمع میزنن و میدن.

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
نه اینترنت بانک نداره. اما میتونی یه حساب بانکی موقع افتتاح حساب معرفی کنی ( هر بانکی فرقی نداره ) خودشون ماه به ماه سودت رو واریز میکنن بهش. نیازی نیست بری شعبه.

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
دوسان 1سوال بانک گردشگری 1حساب داشت که بعد شد 23 در صد اون 23 درصد حسابش فعال هست اگه پولمونن بالا 50میلیون بشه توش یا نه همون 22 درصد هستش .....

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
شما فقط داری پولو به خاطر چند درصد سود میبری... من هر حرفی بزنم سوئ برداشت میشه. پولت تاحالا جایی گیر نیفتاده که ببینی تو این مملکت دستت به هیچ جا بند نیست. امیدوارم هیچ وقتم نیفته. فقط یک توصیه میکنم که همه ی سرمایتو نبر تو نور. همین.
حرفتون درسته چون خودم گیر افتادم 1بار 1شرکت گیتی پستد بود اصفهان هنوزکلی پوله مردما بالا کشید هنوزم پولاشونا بعد از 3سال نداده من خودم قربانیم من الان150 میل دارم به نظرت چقدرشا ببرم نور ...از طرفی سودی که کوثر میده میره تو 10 درصد به نظرت سودشا کجا بریزم برم قوامین 22درصد باز کنم 1چیزی باشه که کارت بکشیم انتقال بدیم سودشا به 1جا دیگه ممنون راهنمایی کنی

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
دوستان به نظرتون حسابه 24 درصد کوثرو شنبه ببندم یا 2 درصد واریز میشه.به خاطر پولش نیست.بهم برخورده.دزدی شاق ودم نداره که.
نه نبند اول جایگزین مناسب پیدا کن بعد اقدام کن

mkh58

Registered User
لایک‌ها
69
دوست محترم لطفا اخبار ی که از سایت های نا معروف بیرون می اید را منعکس نکنید در اینجا افراد زیادی در موسسه ارمان پول دارند اگر مشکلی در این مدت دیده شده بود الان همه کاربران سایت منعکس می کردند لذا وقتی یک اتفاق خاصی در یک شهری رخ داده است ان را نباید ملاک قرار داد
بهتر است کسانی که در فرشتگان و فردوسی سپرده دارند نحوه دریافت سودشان را اعلام کنند تا خیال بقیه نیز راحت شود

بالا