savoj
Registered User
- نوشتهها
- 455
- لایکها
- 289
هنوز باز میکنن. سودشم تمام و کمال پرداخت شد.یکساله 4 قوامین سودش واریز شد ؟
هنوز این حساب رو باز میکنن ؟
هنوز باز میکنن. سودشم تمام و کمال پرداخت شد.یکساله 4 قوامین سودش واریز شد ؟
هنوز این حساب رو باز میکنن ؟
امروز پرسیدم گفت اونا که شهریورن تمدید نمیشه....سودم واریز میشه به حساب 10 درصد اینم از کوثر هیچ ترفندیم نیست ...الان تو فکرم پولما از کوثر خارج کنم ....نور امروز پرسیدم میخام ببرم اونجا تا 15 ام که سودم واریز بشه صبر میکنم ....الان نبریم چند روز دیگه سودا میاد پایین چه فایده بعدم نور مجوز بگسره دیگه سود بالا نمیده پس الان باید به فکر بود...نه بشینیم تا شهریور ببینیم چی میشه...دوست خوبم از الان نمیخواد نگران شهریور باشین. شما تا شهریور سودو بگیر. مطمئن باش با توجه به حجم منابع حساب های کلید طلایی خود کوثر ی فکری واسش میکنه. الانم با این ترفند که تا 15 موجودی رو افزایش بدید میخواد بازم منابع رو بکشونه سمت خودش. البته اگه میتونید افزایش بدید چون بعدش امکان واریز نداره ظاهرا.
هنوز باز میکنن. سودشم تمام و کمال پرداخت شد.
من هم همین سوال رو دارم.واریز و برداشت داشتین ؟ ( که معلوم بشه کلک نمیزنن و به همه پول 22 درصد میدن )
دوستان لطفا راهنمایی بفرماینددوستان سود نور دقیقا 25 درصده یا 24.5؟!
چون همون نیم درصد هم برای مبالغ بالا مهمه
..................
کوتاه مدت آرمان هم که ظاهرا با توجه به مبلغ فرق داره،کسی اطلاع دقیق داره؟
دوباره سلام
اطلاعاتی که امروز از رییس شعبه آرمان-فرشتگان گرفتم :
سپرده ها را کلا یکساله باز میکنند و نه بیشتر.
سود سپرده سالانه هم دسته رییس شعبه است که تا 32 درصد میتونه بده( البته با کف مبلغ 50 میلیون).
و اما روزشمار(کوتاه مدت) :
از 25 تا 29 درصد
که باز هم دسته رییس شعبه است که تا 29 درصد میتونه بده( البته با کف مبلغ 50 میلیون).
شما فقط داری پولو به خاطر چند درصد سود میبری... من هر حرفی بزنم سوئ برداشت میشه. پولت تاحالا جایی گیر نیفتاده که ببینی تو این مملکت دستت به هیچ جا بند نیست. امیدوارم هیچ وقتم نیفته. فقط یک توصیه میکنم که همه ی سرمایتو نبر تو نور. همین.امروز پرسیدم گفت اونا که شهریورن تمدید نمیشه....سودم واریز میشه به حساب 10 درصد اینم از کوثر هیچ ترفندیم نیست ...الان تو فکرم پولما از کوثر خارج کنم ....نور امروز پرسیدم میخام ببرم اونجا تا 15 ام که سودم واریز بشه صبر میکنم ....الان نبریم چند روز دیگه سودا میاد پایین چه فایده بعدم نور مجوز بگسره دیگه سود بالا نمیده پس الان باید به فکر بود...نه بشینیم تا شهریور ببینیم چی میشه...
اینو نمیدونم. چون واریزم خیلی کم بوده. ولی تا حالا از قوامین هیچ موردی ندیدم.واریز و برداشت داشتین ؟ ( که معلوم بشه کلک نمیزنن و به همه پول 22 درصد میدن )
غیر از دفترچه ای که به شما میدهند هیچی دیگه نداره.موسسه ارمان اینترنت بانک داره؟
میشه پولو اینترنتی ریخت به کارتهای عضو شتاب؟
سلام
دوستان چند تا سوال دارم اگه اطلاع دارین خاهشن راهنمایی کنید ممنون میشم
1.بانک یا موسسه معتبر هست که همزمان پولو بخابونی واسه وام (زیر 10 میل ) و سود بهش بده مثلا میگن تا شش ماه پولو بخابون بانک تا بعد از اون دوبرار پولو وام میدیم بت تو اون 6ماه سود بده مثلا 22 % بانک قوامین همچین چیزی داریم ؟
2. طرح بانک قوامین 22% روز شماره یا سالانه ست به غیر از اون 2 تومن میشه پولو دست زد و مثلا کارت شتاب داره میشه برداشت کرد و دوباره ریخت به حساب سودش چطوری محاسبه میشه ؟
3. مثلا الان 7 تومن بری بانک قامین حساب 22 % باز کنی و بعد از اون 3میل دیگه بریزی به حساب کارت به کارت ( فقط واریز کنی برداشت نداشته باشی ) همون سود هفت میلو حساب میکنه اخر برج یا نه 3 تومنم حسب میکنه یا نمیشه اینطوری اگه بخای پول اضافه کنی نمیشه و دوباره باید 3میلو حساب 22% جدید باز کنی . تو دوحالت سود ماهانه فرق داره یا نه
نه اینترنت بانک نداره. اما میتونی یه حساب بانکی موقع افتتاح حساب معرفی کنی ( هر بانکی فرقی نداره ) خودشون ماه به ماه سودت رو واریز میکنن بهش. نیازی نیست بری شعبه.موسسه ارمان اینترنت بانک داره؟
میشه پولو اینترنتی ریخت به کارتهای عضو شتاب؟
حرفتون درسته چون خودم گیر افتادم 1بار 1شرکت گیتی پستد بود اصفهان هنوزکلی پوله مردما بالا کشید هنوزم پولاشونا بعد از 3سال نداده من خودم قربانیم من الان150 میل دارم به نظرت چقدرشا ببرم نور ...از طرفی سودی که کوثر میده میره تو 10 درصد به نظرت سودشا کجا بریزم برم قوامین 22درصد باز کنم 1چیزی باشه که کارت بکشیم انتقال بدیم سودشا به 1جا دیگه ممنون راهنمایی کنیشما فقط داری پولو به خاطر چند درصد سود میبری... من هر حرفی بزنم سوئ برداشت میشه. پولت تاحالا جایی گیر نیفتاده که ببینی تو این مملکت دستت به هیچ جا بند نیست. امیدوارم هیچ وقتم نیفته. فقط یک توصیه میکنم که همه ی سرمایتو نبر تو نور. همین.
نه نبند اول جایگزین مناسب پیدا کن بعد اقدام کندوستان به نظرتون حسابه 24 درصد کوثرو شنبه ببندم یا 2 درصد واریز میشه.به خاطر پولش نیست.بهم برخورده.دزدی شاق ودم نداره که.