savoj
Registered User
- نوشتهها
- 455
- لایکها
- 289
خب پس ظاهرا همشهری هم هستیم. منم خودم قربانی گیتی پسندم. پولمو به هزار بدبختی گرفتم. البته موقعی که ارزشش از نصف هم کمتر شده بوده بود. الانم سودامو هنوز طلبکارم ازشون.حرفتون درسته چون خودم گیر افتادم 1بار 1شرکت گیتی پستد بود اصفهان هنوزکلی پوله مردما بالا کشید هنوزم پولاشونا بعد از 3سال نداده من خودم قربانیم من الان150 میل دارم به نظرت چقدرشا ببرم نور ...از طرفی سودی که کوثر میده میره تو 10 درصد به نظرت سودشا کجا بریزم برم قوامین 22درصد باز کنم 1چیزی باشه که کارت بکشیم انتقال بدیم سودشا به 1جا دیگه ممنون راهنمایی کنی
الان چون نور مجوز نداره ریسک داره. من میگم هرچی داری بیشتر نصفشو نذار تو نور. البته من نمیگم نور مشکل داره ها. تا الان هیچ کس باهاش مشکلی نداشته، از این به بعد هم ممکنه نداشته باشه. اما بالاخره اعتبار نداره که داره باج میده. چرا بانکای دیگه از این سودا نمیدن چون اعتبار دارن. میخوای ریسک کنی دمت گرم. اتفاقا من آدمای اهل ریسکو خیلی تحسین میکنم. به قول معروف پول پشت ترسه. اما ی مقدار عقل رو هم همسو کنی خوبه. بازم میگم ممکنه هیچ اتفاقی هم نیفته و شما کمتر سود کنی اما مطمئن باش کار اشتباهی نکردی. الان تو بازار من 1 تومنو 40 تومن هم سراغ دارم که باهاش کار میکنن و میدن. نمیدونم نزوله یا نه. اما مطمئنم هرکی پولو بده دست اونا طمع کرده.
من خودم وقتی آینده مجوز نداشت ریسک کردم و توش حساب باز کردم. آینده هم جواب اعتمادمو داد. ولی خب اون کارت شتابی داشت.
حساب یکساله 4 قوامین برای پولای کم عالیه. چون فقط 2 تومن مسدود میکنه. و کارت عابر هم داره.
بازم میگم عزیز صلاح کار خویش خسروان دانند. ما اینجاییم که فقط به هم کمک کنیم و مشورت کنیم. تصمیم آخریو خودمون میگیریم. ان شالله که هرچی میشه به نفعت بشه و به صلاحت.