• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
حرفتون درسته چون خودم گیر افتادم 1بار 1شرکت گیتی پستد بود اصفهان هنوزکلی پوله مردما بالا کشید هنوزم پولاشونا بعد از 3سال نداده من خودم قربانیم من الان150 میل دارم به نظرت چقدرشا ببرم نور ...از طرفی سودی که کوثر میده میره تو 10 درصد به نظرت سودشا کجا بریزم برم قوامین 22درصد باز کنم 1چیزی باشه که کارت بکشیم انتقال بدیم سودشا به 1جا دیگه ممنون راهنمایی کنی
خب پس ظاهرا همشهری هم هستیم. منم خودم قربانی گیتی پسندم. پولمو به هزار بدبختی گرفتم. البته موقعی که ارزشش از نصف هم کمتر شده بوده بود. الانم سودامو هنوز طلبکارم ازشون.
الان چون نور مجوز نداره ریسک داره. من میگم هرچی داری بیشتر نصفشو نذار تو نور. البته من نمیگم نور مشکل داره ها. تا الان هیچ کس باهاش مشکلی نداشته، از این به بعد هم ممکنه نداشته باشه. اما بالاخره اعتبار نداره که داره باج میده. چرا بانکای دیگه از این سودا نمیدن چون اعتبار دارن. میخوای ریسک کنی دمت گرم. اتفاقا من آدمای اهل ریسکو خیلی تحسین میکنم. به قول معروف پول پشت ترسه. اما ی مقدار عقل رو هم همسو کنی خوبه. بازم میگم ممکنه هیچ اتفاقی هم نیفته و شما کمتر سود کنی اما مطمئن باش کار اشتباهی نکردی. الان تو بازار من 1 تومنو 40 تومن هم سراغ دارم که باهاش کار میکنن و میدن. نمیدونم نزوله یا نه. اما مطمئنم هرکی پولو بده دست اونا طمع کرده.
من خودم وقتی آینده مجوز نداشت ریسک کردم و توش حساب باز کردم. آینده هم جواب اعتمادمو داد. ولی خب اون کارت شتابی داشت.
حساب یکساله 4 قوامین برای پولای کم عالیه. چون فقط 2 تومن مسدود میکنه. و کارت عابر هم داره.
بازم میگم عزیز صلاح کار خویش خسروان دانند. ما اینجاییم که فقط به هم کمک کنیم و مشورت کنیم. تصمیم آخریو خودمون میگیریم. ان شالله که هرچی میشه به نفعت بشه و به صلاحت.

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
بانک ملت هم ظاهرا از 1 اردیبهشت دیگه به حسابای فراز سود نمیده. البته قراردادا 6 ماهه بوده و هنوز تکلیف مشخص نیست. به احتمال فراوان تا آخر 6 ماهو میده ولی دیگه تمدید نمیشه.

971

Registered User
لایک‌ها
318
دوست محترم لطفا اخبار ی که از سایت های نا معروف بیرون می اید را منعکس نکنید در اینجا افراد زیادی در موسسه ارمان پول دارند اگر مشکلی در این مدت دیده شده بود الان همه کاربران سایت منعکس می کردند لذا وقتی یک اتفاق خاصی در یک شهری رخ داده است ان را نباید ملاک قرار داد
بهتر است کسانی که در فرشتگان و فردوسی سپرده دارند نحوه دریافت سودشان را اعلام کنند تا خیال بقیه نیز راحت شود
اگر موسسه ای قرار باشد مشکلی ایجاد کند، این مشکل را هنگام دریافت اصل پول ایجاد میکند نه هنگام دریافت سود آن.

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
دوست محترم لطفا اخبار ی که از سایت های نا معروف بیرون می اید را منعکس نکنید در اینجا افراد زیادی در موسسه ارمان پول دارند اگر مشکلی در این مدت دیده شده بود الان همه کاربران سایت منعکس می کردند لذا وقتی یک اتفاق خاصی در یک شهری رخ داده است ان را نباید ملاک قرار داد
بهتر است کسانی که در فرشتگان و فردوسی سپرده دارند نحوه دریافت سودشان را اعلام کنند تا خیال بقیه نیز راحت شود
يه توضيحي بدم شايد به درد دوستان بخوره اولا تجربه شخصي خودمو ميگم و توصيه به كسي نميكنم
همه مختارند و بايد خودشون تصميم بگيرند
قطعا جايي كه داره حدود ده درصد سود بالاتر ميده ريسكش هم به همون مقدار بالاتره اگه قرار بود ارمان مثل بانك باشه با سود بالا كه بانك ها از رونق مي افتادند
در مورد نحوه برداشت پول معمولا شعباتشون در روز بين ٢٠٠ تا ٢٥٠ مليون نقدينگي دارند البته اين توضيحي بود كه رييس شعبه ميداد اگر شما مبلغ بالايي بخواي جابجا كني كه اون نقدينگي نتونه جواب بده حتمت بايد يكي دو روز قبل بهشون اطلاع بدي
به خاطر همين من خودم قبل سپرده گذاري دو بار امتحاني هر بار ٤٠ مليون از حسابم خارج كردم ببينم پول دادنشون چه جوريه و هر دوبار هم در عرض ٥ دقيقه از طريق حساب پاسارگادشون پول رو برام انتقال دادند حالا اين اخباررو نميدونم از كجا اب ميخوره

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
دوستان
من دیروز رفتم پولی رو که تو بانک صادرات سپرده ومتلق به مادرم بود رو بگیرم
میلغ حدود7میلیون بود وقرادادش 5سلبه بود سال91 باز شده بود سوذش ماهی حدود110تومن

قبل عید یک سر زده بودم گفتم مبلغ جریمه میشه100تومن یعد عید حدودای25 فروردین مراجعه کردم گفتند 103 تومن گفتم باشه تا اخر ماه صبر میکنیم سود این ماهم بیاد
اما دیروز که رفتم زنه نگاه کرد وگفت مبلغشو دیروز چقدر گفتم گفتم 103تومن گفت پس چراامروز زده210تومن خنده ایکردو گفت مثل قیمت دلار میمونه گفتم یعنی چی گفت من نمیدونم سیستم حساب میکنه گفت سودشو گرفتید گفتم اره گفت پس بخاطر همونه اون سودو ازتون میگیره
الان یعنی واسه چند سال توی بانک سودش شده 100تومن بعدبرای یک ماه100تومن دیگه کم کرده
متاسفانه توی بانک هیچ اطلاعی ندارند همش میگند سیستم حساب میکنه ما نمیدونیم
الان کسی میدونه دقیقا چرااین طوری شد؟ مثلنا اگر صبر میکردم اواسط ماه میگرفتم شاید این طور نمیشد؟یعنی بخاطر سود بود که روز قبلش واریز شده بود؟

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
دوستان لطفا راهنمایی بفرمایند
25 بمن گفت اگه پلم 50 باشه
خب پس ظاهرا همشهری هم هستیم. منم خودم قربانی گیتی پسندم. پولمو به هزار بدبختی گرفتم. البته موقعی که ارزشش از نصف هم کمتر شده بوده بود. الانم سودامو هنوز طلبکارم ازشون.
الان چون نور مجوز نداره ریسک داره. من میگم هرچی داری بیشتر نصفشو نذار تو نور. البته من نمیگم نور مشکل داره ها. تا الان هیچ کس باهاش مشکلی نداشته، از این به بعد هم ممکنه نداشته باشه. اما بالاخره اعتبار نداره که داره باج میده. چرا بانکای دیگه از این سودا نمیدن چون اعتبار دارن. میخوای ریسک کنی دمت گرم. اتفاقا من آدمای اهل ریسکو خیلی تحسین میکنم. به قول معروف پول پشت ترسه. اما ی مقدار عقل رو هم همسو کنی خوبه. بازم میگم ممکنه هیچ اتفاقی هم نیفته و شما کمتر سود کنی اما مطمئن باش کار اشتباهی نکردی. الان تو بازار من 1 تومنو 40 تومن هم سراغ دارم که باهاش کار میکنن و میدن. نمیدونم نزوله یا نه. اما مطمئنم هرکی پولو بده دست اونا طمع کرده.
من خودم وقتی آینده مجوز نداشت ریسک کردم و توش حساب باز کردم. آینده هم جواب اعتمادمو داد. ولی خب اون کارت شتابی داشت.
حساب یکساله 4 قوامین برای پولای کم عالیه. چون فقط 2 تومن مسدود میکنه. و کارت عابر هم داره.
بازم میگم عزیز صلاح کار خویش خسروان دانند. ما اینجاییم که فقط به هم کمک کنیم و مشورت کنیم. تصمیم آخریو خودمون میگیریم. ان شالله که هرچی میشه به نفعت بشه و به صلاحت.
به به همشهری خوبی؟؟ اقا ارادت داریم به به پس هم دردیم منم همیجور دقیقا پولما وقتی بی ارزش شده بود خورد خورد داد البته من پولم کم بود حدود 15میل که با هزار مکافات خورد خورد تو 1سال گرفتم و الان 2سال سود طلبکارم که نمیدن و خب ی ازش نیست همون 6 7 میلیونه ولی اقوام 40 50 دارن هنوز نت نستن بگیرن لعنت بهشون ....از راههنماییت ممنونم ...این قوامین که گفتین میشه روش هی اضاف کرد ؟؟ و ایا میشه از روش برداشت ؟؟ چه جوریه من اخر سر در نیاوردم سوودش چند در صده؟ اتفاقا شعبش تو توحیده بغل هتل مدرس نور هم تو توحیده دیروز پرسدم 25 روز شمار 1ساله 27
ارمانم تو توحید هست ولی سود بالا نمیداد

davud-z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63

سایت معروف میخوای؟ بفرما

خبرگزاری جمهوری اسلامی:
http://www7.rkhorasan.irna.ir/fa/News/81530206/

خبرگزاری مهر:
http://www.mehrnews.com/news/2512329/خودکشی-شهروند-مشهدی-به-دلیل-اختلاف-با-موسسه-آرمان-فرجامی-نداشت

خبر آنلاین:
www.khabaronline.ir

به نظر من دادن سود 32% یعنی تلاش مذبوحانه برای رهایی از ورطه ورشکستگی. ریسک سرمایه گذاری تو این موسسه خیلی بالاست.
اون دوست هایی هم که می فرمان اولین سود 32% به حسابمون واریز شد و بسی خوشمان امد بهتره بدونن اون چیزی که رفته تو حسابشون صرفاً 2.67% از سرمایه اولیه شون بوده و حالا حالاها خیلی مونده که صحبت از سود بکنن.

Last edited:

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
25 بمن گفت اگه پلم 50 باشه

به به همشهری خوبی؟؟ اقا ارادت داریم به به پس هم دردیم منم همیجور دقیقا پولما وقتی بی ارزش شده بود خورد خورد داد البته من پولم کم بود حدود 15میل که با هزار مکافات خورد خورد تو 1سال گرفتم و الان 2سال سود طلبکارم که نمیدن و خب ی ازش نیست همون 6 7 میلیونه ولی اقوام 40 50 دارن هنوز نت نستن بگیرن لعنت بهشون ....از راههنماییت ممنونم ...این قوامین که گفتین میشه روش هی اضاف کرد ؟؟ و ایا میشه از روش برداشت ؟؟ چه جوریه من اخر سر در نیاوردم سوودش چند در صده؟ اتفاقا شعبش تو توحیده بغل هتل مدرس نور هم تو توحیده دیروز پرسدم 25 روز شمار 1ساله 27
ارمانم تو توحید هست ولی سود بالا نمیداد
قربانت عزیز. برو گیتی پسند و سوداتو یه قرار داد جدید کن. اون موقع به اون هم سود میخوره. اولش میگن نمیشه. ولی اگه ببینن گیری اوکی میکنن. من ی قرار داداش کردم. و درکمال تعجب سود اول رو هم با دو هفته تاخیر واریز کرد.
آره قوامینو میشه اضافه کرد. برداشت هم میشه. فقط دو میلیون مسدود. اگه اونو بخوای باید بری شعبه. حسابو ببندی و بگیریش. سودش 22%
کارت عابر بانک هم میده. شماه شبا هم داره. سود اول رو هم اول ماه بعد میده. یعنی الان بری باز کنی اولین سودو 1 تیربهت میده برای 55 روز. بعد از ماه بعد 1 هرماه میده. اگه میخوای باز کنی زودتر برو. به محض اینکه بخشنامه کاهش سودا بیاد دیگه نمیتونن 22 بازکنن.

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
سایت معروف میخوای؟ بفرما

خبرگزاری جمهوری اسلامی:

خبرگزاری ایرنا:

خبرگزاری مهر:
http://www.mehrnews.com/news/2512329/خودکشی-شهروند-مشهدی-به-دلیل-اختلاف-با-موسسه-آرمان-فرجامی-نداشت

به نظر من دادن سود 32% یعنی تلاش مذبوحانه برای رهایی از ورطه ورشکستگی. ریسک سرمایه گذاری تو این موسسه خیلی بالاست.
اون دوست هایی هم که می فرمان اولین سود 32% به حسابمون واریز شد و بسی خوشمان امد بهتره بدونن که اون چیزی که رفته تو حسابشون صرفاً 2.67% از سرمایه اولیه شون بوده و حالا حالاها خیلی مونده که صحبت از سود بکنن.
ورشكسته كه خيلي از بانك ها هستند شما مطمين باش اكثر بانك ها دارن خيلي تميز بنگاهداري و برج سازي و واردات انجام ميدند كه سود ساليانشون چندين برابر اون ٢٢ درصديه كه به سپرده گزار ميدند اين كه سود ٢٧ درصد يا ٣٢ درصد نشونه ورشكستگيه حرف هايي كه خوب بانك ي ها بايد بزنند وگرنه يه حساب و كتاب خيلي ساده شما وقتي نقدينگيت زياد باشه كارهايي ميتوني انجام بدي كه در سال بالاي ١٠٠ درصد سود داشته باشه البته منظورم دلالي نيستا
ولي در هر صورت هر هر كه سود بيشتر ميخواد بايد ريسكشو هم بكنه ديگه

sasan1500

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
سلام. من در قوامین حساب روزشمار ۲۲ درصد ۲ ماه پیش باز کردم که اول همین ماه ۱۲:۳۰ شب سود ۳۶ روزو با هم واریز کردن چون وسط ماه باز کرده بودم و مبلغ هم بهش اضافه کرده بودم در طول این ۲ ماه که سود اونم دقیق حساب کرده بودن.

sasan1500

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
دوستان توجه داشته باشن که این حسابهای با سود ۳۲ درصد تا اونجایی که من اطلاع دارم برای مبالغ بالای ۵۰ میل هستش و ۵ ساله هست. یک ساله به من که گفتند آخرش ۲۷ درصد. اون عزیزانی که میگن چون اینقدر سود میده پس حتما ورشکسته هست باید بگم که من ۳ سال پیش توی بانک دولتی حساب ۵ ساله باز کردم با مبلغ ۱۰ میل که در سرسید ۱۶۴ درصد سود میده.

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
9کریم همشهری باور کن چند بار رفتم گیتی پسند میگن خداراشکر کن اصل پولتا گرفتی سودارا بعد خبر میدن هر کاری کردم قرار دادش کنن نکردن لامصبا ...خودمم دیگه خسته شدم ولش کردم حالا باز میرم چون کارم دولتیه باید مرخصی بگیرم ممنون از لطفت دادا...اره فردا میرم حتما 1حساب باز میکنم حداقل سوده اون کوثره را بریزم تو این بد نیست بازم ممنون .....1حساب گردشگرین دارم اونم 22 درصده ولی میگه باید بالا 50 توش باشه که فایده نداره دیگه تو اصفهان جایی سراغ ندارین که بشه گذاشت ؟؟ البته نورم شاید 50تومن از پولنا بکشم بیرون ببرم 1حساب باز کنم چون کوثر تا شهریوره بعدش موندم کجا بزارم بد عادت شدیم .خلاصه

Last edited:

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
9کریم همشهری باور کن چند بار رفتم گیتی پسند میگن خداراشکر کن اصل پولتا گرفتی سودارا بعد خبر میدن هر کاری کردم قرار دادش کنن نکردن لامصبا ...خودمم دیگه خسته شدم ولش کردم حالا باز میرم چون کارم دولتیه باید مرخصی بگیرم ممنون از لطفت دادا...اره فردا میرم حتما 1حساب باز میکنم حداقل سوده اون کوثره را بریزم تو این بد نیست بازم ممنون .....1حساب گردشگرین دارم اونم 22 درصده ولی میگه باید بالا 50 توش باشه که فایده نداره دیگه تو اصفهان جایی سراغ ندارین که بشه گذاشت ؟؟ البته نورم شاید 50تومن از پولنا بکشم بیرون ببرم 1حساب باز کنم چون کوثر تا شهریوره بعدش موندم کجا بزارم بد عادت شدیم .خلاصه
مخلصم. نه جای خاصی سراغ ندارم. همش همین جاهاییت که همه اینجا گفتن. من هرموقع اطلاعاتی به دست بیارم میذارم اینجا عزیز.
هرکاری میخوای انجام بدی زود انجام بده چون هر لحظه امکان کاهش سودا هست.

davud-z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63
ورشكسته كه خيلي از بانك ها هستند شما مطمين باش اكثر بانك ها دارن خيلي تميز بنگاهداري و برج سازي و واردات انجام ميدند كه سود ساليانشون چندين برابر اون ٢٢ درصديه كه به سپرده گزار ميدند اين كه سود ٢٧ درصد يا ٣٢ درصد نشونه ورشكستگيه حرف هايي كه خوب بانك ي ها بايد بزنند وگرنه يه حساب و كتاب خيلي ساده شما وقتي نقدينگيت زياد باشه كارهايي ميتوني انجام بدي كه در سال بالاي ١٠٠ درصد سود داشته باشه البته منظورم دلالي نيستا
ولي در هر صورت هر هر كه سود بيشتر ميخواد بايد ريسكشو هم بكنه ديگه

سر صحبت ها تون با تهش جور در نمیاد، اگه بانکها با بنگاه داری و برج سازی سالی بالای 100% سود می کنن و فقط 22% به مردم میدن پس چطوره اکثر شون ورشکستن؟

واقعیت اینه که الان بانکها و موسسات در بازار استقراض بین بانکی با نرخ حدود بیست و هفت هشت درصد سه سوته به هم وام های کلان میدن. اون موقع چرا یک موسسه بایستی بیاد با کلی دنگ و فنگ، خرد خرد سپرده از مردم جمع کنه با نرخ 32% ؟ به نظر من جوابش خیلی ساده است، چون اعتباری براش تو بازار استقراض بین بانکی نمونده

مشخصا یک بانک یا موسسه وقتی نتونه سپرده یک سپرده گذار را بهش پس بده (منظورم اتفاقات مشهده) یعنی وضعیتش قرمز شده و سپرده گذاری تو همچین جایی که پشتیبانی بانک مرکزی را هم نداره به خاطر 7% سود اضافه (نسبت به بانک قوامین که بالاترین نرخ سود مجوز دارها را پرداخت می کنه) به نظر من اصلا به ریسکش نمی ارزه.

دوستان توجه داشته باشن که این حسابهای با سود ۳۲ درصد تا اونجایی که من اطلاع دارم برای مبالغ بالای ۵۰ میل هستش و ۵ ساله هست. یک ساله به من که گفتند آخرش ۲۷ درصد. اون عزیزانی که میگن چون اینقدر سود میده پس حتما ورشکسته هست باید بگم که من ۳ سال پیش توی بانک دولتی حساب ۵ ساله باز کردم با مبلغ ۱۰ میل که در سرسید ۱۶۴ درصد سود میده.

دوست عزیز، پرداخت سود 164% در سر رسید پنج ساله معادل با پرداخت سود 21.4% در سر رسید سالانه و اونهم معادل با پرداخت سود 19.6% به صورت ماهانه است. شما اگه قصدت مقایسه است اول باید ببینی چی را داری با چی مقایسه می کنی. سود 19.6% کجا سود 32% کجا

-

Last edited:

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
سر صحبت ها تون با تهش جور در نمیاد، اگه بانکها با بنگاه داری و برج سازی سالی بالای 100% سود می کنن و فقط 22% به مردم میدن پس چطوره اکثر شون ورشکستن؟

واقعیت اینه که الان بانکها و موسسات در بازار استقراض بین بانکی با نرخ حدود بیست و هفت هشت درصد سه سوته به هم وام های کلان میدن. اون موقع چرا یک موسسه بایستی بیاد با کلی دنگ و فنگ، خرد خرد سپرده از مردم جمع کنه با نرخ 32% ؟ به نظر من جوابش خیلی ساده است، چون اعتباری براش تو بازار استقراض بین بانکی نمونده

مشخصا یک بانک یا موسسه وقتی نتونه سپرده یک سپرده گذار را بهش پس بده (منظورم اتفاقات مشهده) یعنی وضعیتش قرمز شده و سپرده گذاری تو همچین جایی که پشتیبانی بانک مرکزی را هم نداره به خاطر 7% سود اضافه (نسبت به بانک قوامین که بالاترین نرخ سود مجوز دارها را پرداخت می کنه) به نظر من اصلا به ریسکش نمی ارزه.

دوست عزیز، پرداخت سود 164% در سر رسید پنج ساله معادل با پرداخت سود 21.4% در سر رسید سالانه و اونهم معادل با پرداخت سود 19.6% به صورت ماهانه است. شما اگه قصدت مقایسه است اول باید ببینی چی را داری با چی مقایسه می کنی. سود 19.6% کجا سود 32% کجا

-
به هر صورت من اينجا قصد بحث ندارم دليل اينكه با سود بالا ورشكسته ميشن ولي اب از اب تكون نميخوره سيستم حسين قلي خاني **** بانكي ماست نظيرش اين ٣٠٠٠ ميليارد تومني ها و هزار تا واموهاي بدون برگشت نجوميه
وليكن همونجور كه گفتم ٣٢ درصد ريسك خودشو داره حالا اگه ٧ درصد كمه از ديد شما كه براي مبالغ بالا كاملا قابل توجه ميشه خوب بله قوامين جاي خوبيه با خيال راحت سرمايه گذاري كنيد

Last edited:

anybody

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام.
من حدود یه سال قبل بانک اقتصاد نوین حساب 3 ماهه باز کردم...تا الان که توش حدود 11م دارم ماهی 190 هزار بهم سود میده
آیا اگر سود هارو کمم کنن شامل حساب منم میشه و سودم کم میشه؟؟؟
اگر فردا برم و این حساب رو ببندم و یک حساب بلند مدت یکساله با سود 22 درصد باز کنم میشه تا سال بعد همین 22 درصد رو بگیرم؟؟؟؟

اصلا بانک بهتری سراغ دارید یا حساب سپرده بهتری در همین بانک!؟

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
سایت معروف میخوای؟ بفرما

خبرگزاری جمهوری اسلامی:

خبرگزاری مهر:

خبر آنلاین:
www.khabaronline.ir

اون دوست هایی هم که می فرمان اولین سود 32% به حسابمون واریز شد و بسی خوشمان امد بهتره بدونن اون چیزی که رفته تو حسابشون صرفاً 2.67% از سرمایه اولیه شون بوده و حالا حالاها خیلی مونده که صحبت از سود بکنن.

دوست عزیز انقدر نگران نباش، هیچی نمیشه، من زنده شمام زنده.

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
به این نکته کسی توجه نمیکنه که دولت حامی همین بانکها و موسسات هست و مسلما موقع ورشکستگی با چاپ و تزریق پول کمکشون میکنه،مگه اعتماد ایرانیان یا میزان چی شد؟؟؟؟
بحث پدیده و گیتی پسند با اینها فرق داره

inoora

Registered User
لایک‌ها
75
inoora عزیز ممنون از اطلات دقیق شما. من امروز زنگ زدم فرشتگان میدان پونک وگفتم: سلام, موسسه آرمان؟ گفتند نخیر ما آرمان نیستیم! :eek: امرتون! کمی تعجب کردم o_O. خلاصه گفتم یکی ازدوستانم آنجاحساب 5 ساله دارند و هنوز این حساب را باز می کنید؟ گفتند لطفا حضوری تشریف بیاورید. و اما فقط سوال 1- آنطور که من متوجه شدم موسسه شما هم همین فرشتگان بود؟ 2- منظور از شعبه غرب تهران همین پونک هستش؟
با تشکر

دوستانی که زیر 50 میلیون می خواهند حساب باز کنند و معتبر , در حال حاضر قوامین با 24% حساب باز می کند.
سلام
فرشتگان-سعادت آباد

inoora

Registered User
لایک‌ها
75
وقت بخیر به همه دوستان
چند نکته به نظرم مناسب میاد که باید یادآوری بکنم :

1- بحث هایی که در مورد سیاستهای مالی و پولی و نیز گمانه زنیهای اتفاقات آتی بازار پولی کشور می باشد ( البته اگر بر اساس پایش و رصد درست اتفاقات باشد و تحلیل ارایه گردد ) ، به نظرم برای همه دوستان مناسب و قابل استفاده است.
البته باز هم تاکید میکنم اگر ارایه نظریه ، بر اساس ارایه تحلیل باشد تا دیگران نیز بتوانند مشارکت کنند.
2- متاسفانه * اکثر * سوالات * بعضی * دوستان جدید ، تکراری و از مطالعه نکردن صفحات گذشته تاپیک ناشی میشود. که این امر سبب طولانی شدن صفحات و ایجاد خستگی میکند.
لطفا دوستان جدید ، مطالبی که قبلا در مورد طرحهای جاری موسسات و بانکها اعلام شده ( نور ، کوثر ، فرشتگان ، قوامین ، .... ) را مجدد سوال نکنند.مگر اینکه نکته جدیدی را یافته باشند یا اخبار جدیدی را مطلع شده باشند.
و در آخر
ممنون از همه دوستان که برای پر بار شدن تاپیک ، وقت و انرژی میگذارند.

بالا