• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
بانک مسکن فقط در روزهای دوشنبه و سه شنبه این هفته حساب کوتاه مدت روزشمار با حداقل 10 میلیون تومان افتتاح خواهد کرد که برای روزهایی که حداقل موجودی بیشتر از 10 میلیون است 22.2 درصد و برای روزهایی که کمتر از 10 میلیون است 10 درصد سود خواهد داد.(10 میلیون فقط برای افتتاح حساب لازم است و قابل برداشت است)
شرایطش خیلی خوبه

Princess of the world

Registered User
لایک‌ها
51
بانک مسکن فقط در روزهای دوشنبه و سه شنبه این هفته حساب کوتاه مدت روزشمار با حداقل 10 میلیون تومان افتتاح خواهد کرد که برای روزهایی که حداقل موجودی بیشتر از 10 میلیون است 22.2 درصد و برای روزهایی که کمتر از 10 میلیون است 10 درصد سود خواهد داد.(10 میلیون فقط برای افتتاح حساب لازم است و قابل برداشت است)
من الان زنگ زدم بانک مسکن یکی از شعبه هاش روحشم خبر نداشت گفت اصلا همچین چیزی نداریم!
شما مطمعنی؟
کدوم شعبه؟

shooshijoon

Registered User
لایک‌ها
110
شرایطش خیلی خوبه[/Q
اتفاقاً اصلاً خوب نیست
چون حساب کوتاه مدته و هر لحظه قابل تغییره
می تونه فردای افتتاح، نرخ سود رو کم کنه
مهم همون 10 میلیونه که چند روزی از دست شما درآد و بره تو بانک
مثل حسابهای کوتاه مدت گردشگری

shooshijoon

Registered User
لایک‌ها
110
من الان زنگ زدم بانک مسکن یکی از شعبه هاش روحشم خبر نداشت گفت اصلا همچین چیزی نداریم!
شما مطمعنی؟
کدوم شعبه؟
خوب معلومه که تلفنی بهت جواب نمی دن و همه چی رو انکار می کنن
اصل خبر کاملاً درسته

971

Registered User
لایک‌ها
318
شما مطمعنی؟
کدوم شعبه؟
یک شعبه در تبریز بود ولی فکر میکنم باید یک طرح سراسری باشد، گفت برای 2 روز مجوز گرفته اند.

971

Registered User
لایک‌ها
318
تفاوت و مزایای سپرده روز شمار و سالانه چی هستش؟
1- حساب روزشمار قابلیت واریز و برداشت در هر زمان را دارد ولی سپرده یکساله باید تا پایان یکسال در بانک بماند تا سود کامل به آن تعلق گیرد وگرنه با نرخ سود کمتر محاسبه میکنند.(این مورد مزیت اصلی حساب روزشمار است.)
2- سود حساب روزشمار ممکن است هر زمان تغییر کند ولی سود سپرده یکساله تا پایان یکسال ثابت است.(در شرایط فعلی این مورد میتواند به عنوان مزیت سپرده یکساله در نظر گرفته شود.)
3- به روز اول افتتاح حساب روزشمار سود تعلق نمیگیرد ولی به سپرده یکساله تعلق میگیرد.(این مورد هم یک مزیت سپرده یکساله است.)

sasan1500

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
سلام. از دوستانی که از موسسهٔ نور تجربیاتشون رو اینجا درج کردن متشکرم. امروز یه حساب ۵ ساله به مبلغ ۲۷ تومن (امتحانی، چون هنوز مجوز نداره) با سود ۳۲ درصد سالیانه باز کردم. بعد از اصرار رئیس موسسه مبلغ سود رو پشت دفترچه درج و مهر و امضا کرد. درصورت برداشت زودتر از موعد نیز نیم درصد جریمه می‌خوره. فقط سود به حسابی‌ ریخته نمی‌شه و باید هر ماه حضوری تشریف ببرید و سود رو دریافت کنید البته گفتند فقط تا خرداد اینطوریه و کارت و اینترنت بانک به زودی راه‌اندازی می‌شه. آدرس شعبه رو نمی‌تونم درج کنم فقط می‌تونم بگم که در تهران نیست. هرچی‌ شعبه خلوتر و دور افتادتر باشه بیشتر واسه سود باهاتون راه میاد، البته این نظر بنده هست بعد از سر زدن به چند شعبه.

babialex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
کسی تا حالا موسسه عسکریه سپرده گذاشته؟ به کجا وابسته اس؟

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
سلام. از دوستانی که از موسسهٔ نور تجربیاتشون رو اینجا درج کردن متشکرم. امروز یه حساب ۵ ساله به مبلغ ۲۷ تومن (امتحانی، چون هنوز مجوز نداره) با سود ۳۲ درصد سالیانه باز کردم. بعد از اصرار رئیس موسسه مبلغ سود رو پشت دفترچه درج و مهر و امضا کرد. درصورت برداشت زودتر از موعد نیز نیم درصد جریمه می‌خوره. فقط سود به حسابی‌ ریخته نمی‌شه و باید هر ماه حضوری تشریف ببرید و سود رو دریافت کنید البته گفتند فقط تا خرداد اینطوریه و کارت و اینترنت بانک به زودی راه‌اندازی می‌شه. آدرس شعبه رو نمی‌تونم درج کنم فقط می‌تونم بگم که در تهران نیست. هرچی‌ شعبه خلوتر و دور افتادتر باشه بیشتر واسه سود باهاتون راه میاد، البته این نظر بنده هست بعد از سر زدن به چند شعبه.
نور کارسازان یا ریحانه گسترمشیز؟ آخه من ریحانه گستر برام 30 باز کرد و گفت 5 ساله هم نمیتونیم ققط 1 ساله؟ خواستم ببینم اگه ریحانه گستر مشیز بوده برم صحبت کنم شاید از من هم 5 ساله باز کنن بجای یکساله

971

Registered User
لایک‌ها
318
نور کارسازان یا ریحانه گسترمشیز؟ آخه من ریحانه گستر برام 30 باز کرد و گفت 5 ساله هم نمیتونیم ققط 1 ساله؟ خواستم ببینم اگه ریحانه گستر مشیز بوده برم صحبت کنم شاید از من هم 5 ساله باز کنن بجای یکساله
به احتمال زیاد کارسازان هست، البته مشکل این هم اینجاست که اگر بعد از یک سال بخواهید پولتان زا بگیرید با نرخ 27.5 درصد حساب میکنند.

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
سلام,
1- من برادرم این حساب 24 %را باز کرده با 30 میلیون و گفتند برای این مبلغ 24% مدهند و از 50 به بالا 25%.
2- حساب یکساله هستش.
دوستان کمی صفحه های قبل را مطاله کنید سوالها خیلی تکراری شده:general507:
ممنون با 20 میلیون هم این حساب را 24 درصد باز میکنن و ایا قابل برداشت واریز هست مثل اون 22 درصدیه اخوی ممنون کسی میدونه بگه

Last edited:

h.m.taheri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
کسی از کوثر خبری نداره دوستان؟

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
ممنون با 20 میلیون هم این حساب را 24 درصد باز میکنن و ایا قابل برداشت واریز هست مثل اون 22 درصدیه اخوی ممنون کسی میدونه بگه
من چیزی در مورد حساب 24% قوامین نشنیدم اما اگه باشه قطعا قابلیت واریز و برداشت نداره.

4rash

Registered User
لایک‌ها
229
سلام امروز قوامین 22درصد باز کردم میگم از شماهام 5هزار واسه تمبر گرفتن و 2300واسه کارت؟؟؟ والا من چنتا بانک حساب باز کردم اینارم روش میدادن 8هزار فقط از من واسه حساب باز کردن گرفت نامرد
قوامین حساب 1ساله هم داره بالا 50 میلیون 25درصد

یه کم زیاده روی کرده ولی تقریبا همه جا همینطوریه . خوب کارمزد میگیرن ;)
دلاری حسابی میکنن قبلا نهایت 2 تومن بود
صورت حساب پاسارگاد
کارت 2300
هزینه استعلام 100
ابطال تمبر 1000
کارمزدی که ننوشته دقیقا چیه 3100
= 6500
:rolleyes:
کوثر
2تا حساب -تمبر - 1کارت = 3100

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
مشکل از چی بود بالاخره؟مطمئن گفت 2 درصدو میدن؟
آره کارمند گفت که به ما گفتن تو همین چند روز واریز میشه اگه واریز نشه این حساب کوثر به هیچی نمی ارزه. چون کارت عابر هم نداره و همون قوامین بهتره.
هیچی یک رمز ثابت بهم دادن برای انتقال وجه.

seminar

Registered User
لایک‌ها
44
سود قراره 20درصدبشه؟
بنظرم موسسات که سود روکاهش نمدن

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
سود قراره 20درصدبشه؟
بنظرم موسسات که سود روکاهش نمدن

چرا ندن؟موسسات هم قانون خودشونو دارن.مثلا 5 درصد بیشتر از بانک ها میدن.حالا هم سودا بشه 20 درصد اینا 24-25 هم بدن کلی برای مردم جذابیت داره.تازه موقع مجوز گرفتنشونم که مثله کوثر سودا رو میارن پایین و بعد مثه بانک آینده سودای مصوب بانک مرکزی رو میدن.
کاش همین 2 درصد بود وزیر اقتصاد سر سختانه میگه تورم شده 14.5 درصد !!!!!!!!!!و به زیر 10 درصد هم میرسه پس ما هم سودا رو کم کم کاهش میدیم تا آخر سال به 14 درصد یا کمتر.فاتحه.

Last edited:

seminar

Registered User
لایک‌ها
44
چرا ندن؟موسسات هم قانون خودشونو دارن.مثلا 5 درصد بیشتر از بانک ها میدن.حالا هم سودا بشه 20 درصد اینا 24-25 هم بدن کلی برای مردم جذابیت داره.تازه موقع مجوز گرفتنشونم که مثله کوثر سودا رو میارن پایین و بعد مثه بانک آینده سودای مصوب بانک مرکزی رو میدن.
کاش همین 2 درصد بود وزیر اقتصاد سر سختانه میگه تورم شده 14.5 درصد !!!!!!!!!!و به زیر 10 درصد هم میرسه پس ما هم سودا رو کم کم کاهش میدیم تا آخر سال به 14 درصد یا کمتر.فاتحه.
بله ولی الان 24درصد میدن شاید بعد این قانون کاهش بدن
در هر صورت موسسات مشتری هاشونو نگه می‌دارن و گرنه ملت پ لاشون رو برمیدارن میبردن بانک دولتی چون امن تر و فرقی نمکنه؟ براشون

موسسات برا اینکه مشتری هاشونن رو حفظ کنند
همین 24درصد در براابر سودهای کلان سپرده ها هیچ نیست

بالا