من امروز نور بازکردم
15 تومن بانرخ 32 و دوساله
الان دنیال یک بانک یا موسسه ای هستم که سود نور رو بریزم توش و ازکارتش استفاده کنم
فرصت نشد برم قوامین بپرسم
قوامین روز شمار موجدیدتو یواش یواش زیاد کنی چند درصد سود میده؟
الان هیچ حساب شتابی نیست که به کمتر از 2 میلیون سود بالاتر از 10 درصد بدهد، یک حساب بانک مسکن هم هست که فقط تا فردا میتوانید افتتاح کنید که اگر موجودی کمتر از 10 میلیون باشد 10 درصد و اگر بیشتر باشد 22.2 درصد سود میدهد، حداقل مبلغ برای افتتاح این حساب 10 میلیون است ولی شما میتوانید یک فیش پرداخت 10 میلیونی و یک فیش برداشت 9.9 میلیونی پر کنید و با 100 هزار تومان این حساب را افتتاح کنید.
شما به هر حال باید هر ماه یکبار به موسسه نور مراجعه کنید تا سود سپرده بلند مدت را بگیرید و 15 درصد سود حساب روزشمار که به یک حساب قرض الحسنه واریز شده است را به حساب روزشمارتان منتقل کنید، میتوانید مبلغ مورد نیازتان برای 1 ماه را برآورد کنید و به یک حساب شتابی که از قبل دارید واریز کنید و بقیه پول را بگذارید در حساب روزشمار 25 درصدی نور بماند، اگر شعبه ای از موسسه نور سر راهتان وجود دارد و خلوت هست، میتوانید در بازه های زمانی کوتاه تر این کار را انجام دهید.
این نکته را هم یادآوری کنم که این پولی که موسسات و بانکها به سپرده های ما میدهند در اصطلاح سود است و در واقع حتی جبران ارزش از دست رفته پولمان را هم نمیکند، در ضمن از نظر شرعی هم احتمالا مشکل دارد چون نرخ آن از قبل تعیین شده است.