اولاممنونم بابت اینگه وقت گذاشتی و راهنمایی کردیالان هیچ حساب شتابی نیست که به کمتر از 2 میلیون سود بالاتر از 10 درصد بدهد، یک حساب بانک مسکن هم هست که فقط تا فردا میتوانید افتتاح کنید که اگر موجودی کمتر از 10 میلیون باشد 10 درصد و اگر بیشتر باشد 22.2 درصد سود میدهد، حداقل مبلغ برای افتتاح این حساب 10 میلیون است ولی شما میتوانید یک فیش پرداخت 10 میلیونی و یک فیش برداشت 9.9 میلیونی پر کنید و با 100 هزار تومان این حساب را افتتاح کنید.
شما به هر حال باید هر ماه یکبار به موسسه نور مراجعه کنید تا سود سپرده بلند مدت را بگیرید و 15 درصد سود حساب روزشمار که به یک حساب قرض الحسنه واریز شده است را به حساب روزشمارتان منتقل کنید، میتوانید مبلغ مورد نیازتان برای 1 ماه را برآورد کنید و به یک حساب شتابی که از قبل دارید واریز کنید و بقیه پول را بگذارید در حساب روزشمار 25 درصدی نور بماند، اگر شعبی از موسسه سر راهتان وجود دارد و خلوت هست میتوانید در بازه های زمانی کوتاه تر این کار را انجام دهید.
این نکته را هم یادآوری کنم که این پولی که موسسات و بانکها به سپرده های ما میدهند در اصطلاح سود است و در واقع حتی جبران ارزش از دست رفته پولمان را هم نمیکند، در ضمن از نظر شرعی هم احتمالا مشکل دارد.
بانک مسکن نزدیک موسسه نور نیست ولی یک قوامین دیدم یا تابلشو مشخص بود
ملی و صادراتم فک فراوون
الان سوالم اینکه این کف مبلغ رو که میگین من الان ندارم چون تملم پولمو بردم نور
حداقل باید صبرکنم جمع بشه چندماه یواش یواش پر کنم
حالا بعداینکه به2 توم رسید سود22درصدی رو میدند بهم؟یاحتما شروع قرارداد باید2 تومن باشه؟