• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
دوستان سوال
ایا از کارت ملی وصادرات میشه بصورت اینترنتی به کارت دیگهی عضو شتاب مثل قوامین
اینترنتی_(نه باatm) کارت ب کارت کرد؟
تو اینترنت نگاه کردم گویا باید یک دستگاهیبه اسم رمزیاب از بانک بخری به قیمت50هزار تومن
راه بدون دردسر دیگه ای نیست؟
برای هردو بانک ملی و صادرات میخواستم بدونم چطور میشه اینکاروکرد
بدون دستگاه رمز یاب از ملی به ملی میشه زد فقط. از صادرات که اصلا هیچی.

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
تصميم گيري درباره نرخ سود بانکي ؛‌ عصر امروز

شورای پول و اعتبار امروز درباره تعدیل نرخ سود سپرده و تسهیلات بانکی تصمیم گیری می کند.

403271%D8%B4%D9%88%D8%B1%D8%A7%DB%8C%20%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B11.jpg

• تاریخ ثبت: 08 ارديبهشت 1394 ساعت 9:43
  • کد خبر: 25252
  • منبع خبر: خبرگزاری صدا و سیما
  • نسخه مخصوص چاپ

نشست این شورا به ریاست رئیس کل بانک مرکزی عصر امروز در ساختمان بانک مرکزی برگزار خواهد شد.

تصمیم دولت و بانک مرکزی با توجه به کاهش نرخ تورم به حدود 15 درصد در سال 93 و پیش بینی ادامه این روند در سالجاری و همچنین با هدف حمایت از تولید و رونق اقتصادی کاهش 2 تا 3 درصدی نرخ سود بانکی است.

به گفته یک مقام آگاه در بانک مرکزی، اگر تبادل نظر اعضای شورای پول و اعتبار درباره نرخ جدید سود سپرده و تسهیلات بانک ها در نشست عصر امروز به نتیجه نرسد، این تصمیم گیری به نشست های آینده موکول خواهد شد.

پیش از این شورای هماهنگی بانک های دولتی در نشستی با حضور همه مدیران بانکهای دولتی و خصوصی برای کاهش نرخ سود بانکی به 20 درصد تفاهم کردند اما این بانک ها برخورد جدی با موسسه های مالی غیر مجاز را از الزامات تعدیل نرخ سود اعلام کرده اند.

amin_anzio

Registered User
لایک‌ها
109
دوستان برای واریز 2 درصد مانده از حساب 24 درصدی ذینفع کوثر من هنوز اس ام اس نیومده.
ولی یه اس ام اس واریزی برای پدرم اومده که به نظر میاد 2 درصد مابه التفاوتی که باید میریختند رو ریختند. ( همین الان یعنی یکشنبه این اس اومد )
البته به خورده حساب پدرم دسترسی ندارم الان که بفهمم درست حساب کردند یا خیر و نمیدونم چرا برای حساب خودم اس نیومده. دوستان یه چک بکنند کارتشون رو احتمال داره درست شده باشه.

مخلص دوستان

babialex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
میدونم چی میگی منم اسفند میخواستم حساب باز کنم همینجوری بودم :دی اما نه بابا اصلا نگران نباش، هیچی نمیشه، فقط تنها اتفاقی که میافته اینه که از همه جا بیشتر سود میگیری. حالا یه چیزی بگم قبلا هم نوشتم، خودتم بری حساب باز کنی متوجه میشی، اینکه پشت سر فرشتگان تمام قد بانک ملی وایساده. تمام فیشا و سندا و اینا به اسم بانک ملی خورده. پولی هم که سپرده میکنی در وجه بانک ملی واریز میکنی.
یه حساب بانکی هم معرفی میکنی ماه به ماه سودتو پایا میزنن بهش، راحت پولت میاد تو شتاب، دیگه نمیخواد تا شعبه بری ( اینو فک کنم دفعه 4-5 باشه که نوشتم اینجا : )) )

دوست عزیز شما میگی بانک ملی پشت این موسسه است اما توی خود سایت موسسه زده بانک صادرات

http://fereshtegan-fci.ir/

به گزارش خبرنگار «اخبار بانك»، با بررسي هاي صورت گرفته از سوي بانك مركزي، در نهايت تصميم بر اين شد كه بانك صادرات ايران تعهدات موسسه ميزان را انجام خواهد داد.سپرده گذاران اين موسسه از اين پس مشتري بانك صادرات محســـــوب خواهند شد .

از سوي ديگر موسسه اعتباري آرمان توانست تعهدات خود را نزد بانك مركزي انجام دهد و براي همين نظر مثبت بانك مركزي براي برگزاري مجمع عمومي پس از تعطيلات ســال نو را جلب كرده است.

اين مجمع براي بررسي اساسنامه و اعضاي هيات مديره پيشنهادي و ساير مسائل بعد از تعطيلات ســـــال جديد برگزار خواهد شد.

h.m.taheri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
نه به اون ربطی نداشت الان اس ان اس اون ۲ درصد اومد
احتمالا برا شما هم میاد

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
واریز شد واسه منم. کوثر دقیق عمل کرد.

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
با سلام

برای من هنوز اون 2 درصد رو کوثر واریز نکرده!! البته 1 م بیشتر توی حساب نیست.

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
اس اومد؟از مرکز یا شعبه واریز شده؟روز افتتاحم سود دادن؟
بله اس اومد. از مرکز واریز شده. روز افتتاحو هیچ بانکی نمیده عزیز.
کمترین موجودی هر روز فقط موجودی تعلق میگیره.
نگران نباشین. همین امروز حتما واریز میشه.

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
بله اس اومد. از مرکز واریز شده. روز افتتاحو هیچ بانکی نمیده عزیز.
کمترین موجودی هر روز فقط موجودی تعلق میگیره.
نگران نباشین. همین امروز حتما واریز میشه.
به حسابهای کوتاه مدت روز افتتاح سود نمیدن.این که یکسالس.

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
این حساب ذینفع متفاوت حتما باید 3 ماه باید ازش بگذره تا بشه ازش برداشت کرد؟

4rash

Registered User
لایک‌ها
229
دوستان سوال
ایا از کارت ملی وصادرات میشه بصورت اینترنتی به کارت دیگهی عضو شتاب مثل قوامین
اینترنتی_(نه باatm) کارت ب کارت کرد؟
تو اینترنت نگاه کردم گویا باید یک دستگاهیبه اسم رمزیاب از بانک بخری به قیمت50هزار تومن
راه بدون دردسر دیگه ای نیست؟
برای هردو بانک ملی و صادرات میخواستم بدونم چطور میشه اینکاروکرد

فقط بانک ملی
1- عضویت و ورود از اینجا
https://ebank.bmi.ir/mbsweb/bankmelli/AppMain.aspx

2- گزینه کارت به کارت شتابی
https://epayment.bmi.ir
https://epayment2.bmi.ir
https://epayment3.bmi.ir

*برای گرفتن صورت حساب باید به شعبه مراجعه کنید . ولی کارت به کارت غیر از عصویت نیاز به هیچگونه فعال سازی نداره

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
به حسابهای کوتاه مدت روز افتتاح سود نمیدن.این که یکسالس.
ظاهرا یکساله هست عزیز. ولی بعد سه ماه حق برداشت داره.
البته یکی از دوستان اینجا میگفت کسی بوده که قبل از سه ماه هم برداشت کرده و سود هم براش واریز شده.
شعبه ای که من افتتاح کردم گفته تا قبل سه ماه به هیچ وجه نمیتونی برداشت کنی. دیگه نمیتونم جاهای دیگه چطوری باشه.

Princess of the world

Registered User
لایک‌ها
51
آقا کسی دیروز و امروز توی بانک مسکن اون حساب روز شماری که سود ۲۲ درصد بهش تعلق میگیره باز کرده؟

بالا