کارت عضو شتاب داره. ی سری از حساباش 24 و ی سری 22. ولی بعید میدونم جدید دیگه باز کنن.دوستان کوثری
این موسسه کارت عضو شتاب داره؟ روزشمازش چند درصده؟
حداقل موودی چقدر باید باشه؟
کف مبلغ چقدر باید باشهکارت عضو شتاب داره. ی سری از حساباش 24 و ی سری 22. ولی بعید میدونم جدید دیگه باز کنن.
نه کوثر جدیدن دیگه روزشمار ۲۲ و ۲۴ باز نمیکنه
اونایی هم که از قبل همچین حسابی دارن فقط تا ۱۵ اردیبهشت امکان واریز و اضافه کردن موجودی دارن بعد از ۱۵ ام دیگه نمیشه واریز کرد
سلامبه حسابهای کوتاه مدت روز افتتاح سود نمیدن.این که یکسالس.
والا منم تو کوثر دارم که اگه بعد از شهریور تمدید نشه یا بخان ببندن حساب کوثر طلایی را فکر کنم خیلی ها از کوثر بکشن و حجم زیادی از سرمایشونا از دست بدهندنمیدونم برنامه خاصی داره یا نه ؟؟من فعلا 22قوامین را جایگزین کردم ...الان بین خوف و رجام که 1مقدار از پولما ببرم نور و 1حساب باز کنم 27یکساله فعلا بحث اعتماده که موندم ببرم یا نه چون تو بحث 24 درصد از کوثر میگرفتیم نمیخام کمتر بشه و 11جایی باشه که حداقل مساوی یا بیشتر باشه فعلا تو تحقیقم که کجا بزارم 1مقدارشا کسی نظری داره بهترین گزینه را بگه ممنونپس بااین حساب الان کجا بهتره؟یعنی مشتریان کوثر میخوان کجا برن؟
تو قوامین حساب داری؟والا منم تو ک
والا منم تو کوثر دارم که اگه بعد از شهریور تمدید نشه یا بخان ببندن حساب کوثر طلایی را فکر کنم خیلی ها از کوثر بکشن و حجم زیادی از سرمایشونا از دست بدهندنمیدونم برنامه خاصی داره یا نه ؟؟من فعلا 22قوامین را جایگزین کردم ...الان بین خوف و رجام که 1مقدار از پولما ببرم نور و 1حساب باز کنم 27یکساله فعلا بحث اعتماده که موندم ببرم یا نه چون تو بحث 24 درصد از کوثر میگرفتیم نمیخام کمتر بشه و 11جایی باشه که حداقل مساوی یا بیشتر باشه فعلا تو تحقیقم که کجا بزارم 1مقدارشا کسی نظری داره بهترین گزینه را بگه ممنون
عزیزم 22 درصده نوشتم که 22 ......تو قوامین حساب داری؟
راضی هستی خدماتش اینا؟
24درصد یه؟
اونی که بعد 15 امکان واریز نداره حساب کلید طلایی هست. وگرنه حساب ذینفع امکان واریز داره.نه کوثر جدیدن دیگه روزشمار ۲۲ و ۲۴ باز نمیکنه
اونایی هم که از قبل همچین حسابی دارن فقط تا ۱۵ اردیبهشت امکان واریز و اضافه کردن موجودی دارن بعد از ۱۵ ام دیگه نمیشه واریز کرد
بله منظورم همون حساب اصلی طلایی ۲۴ درصدی بوداونی که بعد 15 امکان واریز نداره حساب کلید طلایی هست. وگرنه حساب ذینفع امکان واریز داره.
سودش 24 بودبله منظورم همون حساب اصلی طلایی ۲۴ درصدی بود
حساب ذینفع چند درصده سودش؟
امروز من باز کردم با کف ده ملیون سودش 22 درصد و روز شمارهآقا کسی دیروز و امروز توی بانک مسکن اون حساب روز شماری که سود ۲۲ درصد بهش تعلق میگیره باز کرده؟
دوست عزیز شما میگی بانک ملی پشت این موسسه است اما توی خود سایت موسسه زده بانک صادرات
http://fereshtegan-fci.ir/
به گزارش خبرنگار «اخبار بانك»، با بررسي هاي صورت گرفته از سوي بانك مركزي، در نهايت تصميم بر اين شد كه بانك صادرات ايران تعهدات موسسه ميزان را انجام خواهد داد.سپرده گذاران اين موسسه از اين پس مشتري بانك صادرات محســـــوب خواهند شد .
از سوي ديگر موسسه اعتباري آرمان توانست تعهدات خود را نزد بانك مركزي انجام دهد و براي همين نظر مثبت بانك مركزي براي برگزاري مجمع عمومي پس از تعطيلات ســال نو را جلب كرده است.
اين مجمع براي بررسي اساسنامه و اعضاي هيات مديره پيشنهادي و ساير مسائل بعد از تعطيلات ســـــال جديد برگزار خواهد شد.
هر شعبه ای تو یک یا دو بانک حساب داره.عزیز میشه بگی کجای سایت زده پشتیبانش بانک صادراته؟ خودت که نوشتی اینجا! میگه موسسه میزان! نه فرشتگان.
اون یه خبره که توی سایتش اومده. ربطی به فرشتگان نداره. خواسته خبرو کامل بزاره.
شما بری حساب باز کنی متوجه میشی که همه کارش با بانک ملیه.
بله درستهعزیز میشه بگی کجای سایت زده پشتیبانش بانک صادراته؟ خودت که نوشتی اینجا! میگه موسسه میزان! نه فرشتگان.
اون یه خبره که توی سایتش اومده. ربطی به فرشتگان نداره. خواسته خبرو کامل بزاره.
شما بری حساب باز کنی متوجه میشی که همه کارش با بانک ملیه.