برخی دوستان جو درست نکنن. قراردادی که از قبل بسته شده و یکساله بوده اگه تا آخر دست نزنین به پول 22 درصد میدن و اگه سود یک درصد هم بشه تا آخرین روز یکسال باید 22درصد بدن. اصلا به خاطر همین بود که حساب های 5 ساله حذف شدن.
مورد بعدی هم در مورد حساب های روزشمار هست.
این حسابا هم قرار داد داره.
به طور مثال حساب یکساله 4 قوامین اسمش روشه یکساله 4. و همچنین حساب ذینفع کوثر هم اسمش روشه یکساله.
پس به هیچ عنوان تغییری داده نمیشه. یعنی نمیتونن بدن.نهایتا میتونن بگن دیگه نمیتونین اضافه کنین به مبلغش.
من 4 اسفند باز کردم هنوز 2%مابه التفاوت را نریختن!!!اگه بخان هر ماه اینطور بریزن،اصلا کوثر ارزش واریز ندارهاگه تا فردا نریختن، 5 شنبه حضوری برو شعبه. ممکنه به ترتیب روز بیان جلو. من 14 بازکرده بودم. اگه اینجوری باشه حتما فردا میریزن. اگه نریختن حتما برو شعبه.
شرایطش چطوره ؟ حداقل مبلغ چقدره؟کارت داره؟موسسه کوثر از امروز تا 15 اردیبهشت حساب روزشمار 22 درصدی افتتاح میکند.
تلفنی پرسیدم، سرشان شلوغ بود شرایطش را دقیق نپرسیدم ولی فکر میکنم مشابه ذینفع 22 درصدی باشد که با حداقل 10 هزار تومان افتتاح میشد و تا یک ماه قابل برداشت نبود و خودش کارت نداشت و سودش به حساب شتابی واریز میشد.شرایطش چطوره ؟ حداقل مبلغ چقدره؟کارت داره؟
کلا کوثر عجیب غریب سود داد. میریزن سودو چون واسه ی عده ریختن. واسه شما هم میریزن.من 4 اسفند باز کردم هنوز 2%مابه التفاوت را نریختن!!!اگه بخان هر ماه اینطور بریزن،اصلا کوثر ارزش واریز نداره
قرار داد ما 1 ساله بودهقرارداد روز شمارتون 25 درصد بود یا سپرده یک ساله؟به سپرده یک ساله که نمی تونن تا پایان قرارداد دست بزنن اما خوب تمدید نمیکنن دیگه ولی روزشمار رو هر موقع دلشون بخواد کم میکنن کاری که همه باتک ها انجام دادن سال گذشته.الان همه روزشمارای قبلی که 22 بوده (با مراعات روش های دور زدن بانک مرکزی)تا چند ماه پرداخت میشن و دیگه تمدید نمیشن و هر کدوم یه داستان میشن....بانک ها به ظاهر هم شده باید عدد 20 رو به بانک مرکزی نشون بدن.
دقیقا من ذینفع متفاوت یک بودم و واسم ریختن. ولی تاریخی که یکی از دوستان این سایت باز کرده 4 اسفند بوده. قاعدتا باید 1 باشه.دوستانی که تو کوثر سپرده ذینفع دارند, من امروز رفتم موسسه و درباره علت نریختن 2% باقیمانده سوال کردم که در جواب گفتند: اون 2% فقط شامل سپرده های ذینفع متفاوت 1 میشه (مال من 2 هست) که منم گفتنم روز افتتاح خودتون گفتید 24%, اونم یکم من من کرد و در اخر گفت: اگر بخوایم برای متفاوت 2 رو هم بریزیم, بهتون اطلاع میدیم!!! ظاهرآ نباید منتظر اون 2% باشیم
دوستانی که 2% رو گرفتند, میشه لطف کنند و بگن ذینفع متفاوت چند بودند. تا مطمئین بشم. ممنون
کد آخر حساب ذینفع متفاوت2، 45 است و از بعد از ظهر 16 اسفند به بعد افتتاح میشد و سودش 22 درصد است.سرکارتون گذاشته!!!!1و2 نداریم که من از همه زودتر افتتاح کردم ولی همون22%ریخته..مهم اینه که کد آخر حساب 47 هست مثل کلید طلایی که 94 بود
دوست عزیز سود روزشمار که بیشتر از یکساله نمیشه اونوقت تو خود قوامین و مسکن هم کسی حساب یکساله باز نمیکنهالان تو اخبار شبکه 1 گفت سود کوتاه مدت به خود بانکها واگذار شده
بنظرتون این چه معنی میده؟
واقعا دست بانگها برای کوتاه مدت بازه؟
فرض کنید قوامین همون24 یا مسکن 22رو بده برای روزشمار. کسی اونوقت میره بانک ملی سپرده یک ساله با 20درصد بذاره؟
دوست عزیز سود روزشمار که بیشتر از یکساله نمیشه اونوقت تو خود قوامین و مسکن هم کسی حساب یکساله باز نمیکنه