• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

971

Registered User
لایک‌ها
318
الان تو اخبار شبکه 1 گفت سود کوتاه مدت به خود بانکها واگذار شده
بنظرتون این چه معنی میده؟
واقعا دست بانگها برای کوتاه مدت بازه؟
فرض کنید قوامین همون24 یا مسکن 22رو بده برای روزشمار. کسی اونوقت میره بانک ملی سپرده یک ساله با 20درصد بذاره؟
فکر میکنم منظورش این است که تا سقف 20 درصد سود کوتاه مدت به بانکها واگذار شده، حسابهای کوتاه مدت 22 درصدی که قبلا افتتاح شده اند هم احتمالا حداکثر تا 1 سال دیگر تبدیل به 20 درصدی شوند.

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
کد حساب ذینفع بنده هم 47 هست و 13 اسفند باز کردم هنوز 2 درصد رو نریختن شخصا اگه اون 2 درصد رو نریزن میرم حساب رو میبندم.

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
کد حساب ذینفع بنده هم 47 هست و 13 اسفند باز کردم هنوز 2 درصد رو نریختن شخصا اگه اون 2 درصد رو نریزن میرم حساب رو میبندم.
برای شما هم صد در صد میریزن عزیز.
ماه بعدی فقط امیدوارم این بازیارو در نیارن.

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
دوستان آیا حساب22 درصدی تا 15 اردیبهشت میشه باز کرد من 14 اردیبهشت برم حساب باز کنم 22 درصد سود میده یا 20 درصد؟

mashhad_boy65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
ماده 1 ــ سقف نرخ سود علی‌الحساب سپرده‌های بانکی متناسب با طول دوره سپرده‌گذاری (با حداکثر سررسید یک‌سال) معادل 20 درصد تعیین می‌گردد.

یعنی بانک میتونه روز شمار 20 درصد بده و یکساله هم 20 درصد بده . در اینصورت خود بانک ضرر می کنه . چون منابعش میشه منابع موقت که با مراجعه سپرده گذار مجبوره پس بده ولی از یک طرف به نفع بانکهاست که میتونن تا سقف 20 درصد با هم رقابت کنن . صد درصد باید منتظر سود 20 درصدی کوتاه مدت از طرف خیلی موسسات و بانکها برای حفظ رقابت باشیم و کم کم به مرور سودهای بالای 20 درصد مثل 24 درصد و 22 درصد جمع میشه . و بعدش در آینده نزدیک صدای بانکها در میاد که منابع بلند مدتمون از دست رفت و باز جلسه میزارن سود کوتاه مدت رو محدود می کنن .

باید واقعیت را قبول کرد . دوران سودهای 30 درصدی با آرامش گذشت . موسسات غیرمجاز هم که این روزها یکی یکی ورشکست میشن و یا به مردم پولشون رو نمیدن و سودی که میگیری باید خرج استرس و سکته و خرج و دفن سپرده گذار بشه و آرامش آدم از بین میره .

ماده 5 ــ نرخ سود علی‌الحساب اوراق مشارکت شرکت‌های دولتی و غیردولتی و شهرداری‌ها متناسب با سود انتظاری حاصل از طرح‌های موضوع سرمایه‌گذاری و در مقاطع سه‌ماهه پرداخت می‌گردد. حداکثر نرخ سود علی‌الحساب این اوراق معادل 21.0 درصد تعیین می‌شود. لازم است سود قطعی حاصله پس از دوره مشارکت وفق مقررات موجود به دارنده اوراق پرداخت شود.
تبصره ــ بازخرید قبل از سررسید این اوراق توسط بانک‌ها امکان‌پذیر نمی‌باشد، لیکن معامله دست‌دوم اوراق مذکور در بانک‌ها و بورس اوراق بهادار مجاز می‌باشد.

چون اوراق مشارکت درصد سودش بالاتر رفت خریدش جذابتر شد .

babialex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
دوستان کدوم یکی از سه تا موسسه وابسته به نور بهتره ؟ شعبه های تهران کدوم بیشتره ؟

Make Money

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
دقیقا من ذینفع متفاوت یک بودم و واسم ریختن. ولی تاریخی که یکی از دوستان این سایت باز کرده 4 اسفند بوده. قاعدتا باید 1 باشه.
گفتن فقط توی یک بازه زمانی 10 روزه بود که با توجه به پست دوستمون, از 6 تا 16 اسفند بوده
کد آخر حساب ذینفع متفاوت2، 45 است و از بعد از ظهر 16 اسفند به بعد افتتاح میشد و سودش 22 درصد است.

mashhad_boy65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
حساب جدید کوثر از امروز تا 15 اردیبشهت مهلت داشته با سود 22 درصد کسی باز کرده
موسسه کوثر از امروز تا 15 اردیبهشت حساب روزشمار 22 درصدی افتتاح میکند.

کسی از این حسابا باز کرده ؟ واریز و برداشت آزاده ؟ حساب چند ماهه است ؟ لطفا در صورت مراجعه توضیحات بیشتر بدهید

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
کسی نمیدونه 14 اردیبهشت حساب یکسال باز کنیم 20 درصد میدن یال 22 درصد؟

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
ماده 1 ــ سقف نرخ سود علی‌الحساب سپرده‌های بانکی متناسب با طول دوره سپرده‌گذاری (با حداکثر سررسید یک‌سال) معادل 20 درصد تعیین می‌گردد.

یعنی بانک میتونه روز شمار 20 درصد بده و یکساله هم 20 درصد بده . در اینصورت خود بانک ضرر می کنه . چون منابعش میشه منابع موقت که با مراجعه سپرده گذار مجبوره پس بده ولی از یک طرف به نفع بانکهاست که میتونن تا سقف 20 درصد با هم رقابت کنن . صد درصد باید منتظر سود 20 درصدی کوتاه مدت از طرف خیلی موسسات و بانکها برای حفظ رقابت باشیم و کم کم به مرور سودهای بالای 20 درصد مثل 24 درصد و 22 درصد جمع میشه . و بعدش در آینده نزدیک صدای بانکها در میاد که منابع بلند مدتمون از دست رفت و باز جلسه میزارن سود کوتاه مدت رو محدود می کنن .

باید واقعیت را قبول کرد . دوران سودهای 30 درصدی با آرامش گذشت . موسسات غیرمجاز هم که این روزها یکی یکی ورشکست میشن و یا به مردم پولشون رو نمیدن و سودی که میگیری باید خرج استرس و سکته و خرج و دفن سپرده گذار بشه و آرامش آدم از بین میره .

ماده 5 ــ نرخ سود علی‌الحساب اوراق مشارکت شرکت‌های دولتی و غیردولتی و شهرداری‌ها متناسب با سود انتظاری حاصل از طرح‌های موضوع سرمایه‌گذاری و در مقاطع سه‌ماهه پرداخت می‌گردد. حداکثر نرخ سود علی‌الحساب این اوراق معادل 21.0 درصد تعیین می‌شود. لازم است سود قطعی حاصله پس از دوره مشارکت وفق مقررات موجود به دارنده اوراق پرداخت شود.
تبصره ــ بازخرید قبل از سررسید این اوراق توسط بانک‌ها امکان‌پذیر نمی‌باشد، لیکن معامله دست‌دوم اوراق مذکور در بانک‌ها و بورس اوراق بهادار مجاز می‌باشد.

چون اوراق مشارکت درصد سودش بالاتر رفت خریدش جذابتر شد .
والا من تا حالا نشنيدم موسسه اي ورشكست بشه
نميدونم منظورتون از يكي يكي دارند ورشكست ميشند دقيقا كدوماست حتي ميزان هم با اون وضعش ورشكست نشده
در مورد بورس هم كه ديگه اوضاعش مشخصه نيازي به توضيح نيست
اعمال محدوديت بيش از حد توي سود نتايجي ممكنه باعث خروج منابع از بانك ها بشه كه به شدت براي اقتصاد مهلكه يه جورايي ازاد گذاشتن نرخ روز شمار شوك كاهش دو درصدي رو دمپ ميكنه چون همونجور كه گفتم باعث سرازير شدن به سمت موسسات و بازارهاي موازي ميشه

Last edited:

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
دوستان کدوم یکی از سه تا موسسه وابسته به نور بهتره ؟ شعبه های تهران کدوم بیشتره ؟
فرقي ندارند از نظر شعب خوب با توجه به اطلاعات سايتشون كارسازان شعب بيشتري دارند ممكنه شعب ريحانه بعضي هاشون اينترنت بانك داشته باشند كه صرفا جنبه نمايشي داره چون وقتي به شتاب وصل نباشه عملا اينترنت بانك معني نداره

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
دوستان ببخشید اگه سوالم تکرایه توی صفحات اخیر جوابی پیدا نکردم.کوثر یک ساله چند درصد میده؟(منظورم مثه "یک ساله قوامینه" که 25 درصد میده نه روز شمار)آیا مثه بانک ها 22 درصد باز میکنه تا 15 اردیبهشت؟مگه موسسه ها بیشتر سود نمیدن؟

971

Registered User
لایک‌ها
318
امروز یکی از آشناها میخواست به حساب کلید طلاییش پول واریز کند گفته اند که نمیشود واریز کرد و به حساب ذینفع واریز کرده اند، مگر قرار نبود تا 15 اردیبهشت امکان واریز داشته باشد؟ اگر واقعا اینطور باشد موسسه کوثر را میتوان بدقولترین و غیر قابل اعتمادترین موسسه نامید.

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
برای من هم 2%باقیمانده کوثر واریز شد!!!!باید دید از ماه بعد چه کار میکنند
حساب22%جدید کوثر هم کارت شتابی داره؟قابلیت واریز و برداشت چی؟

971

Registered User
لایک‌ها
318
امروز یکی از آشناها میخواست به حساب کلید طلاییش پول واریز کند گفته اند که نمیشود واریز کرد و به حساب ذینفع واریز کرده اند، مگر قرار نبود تا 15 اردیبهشت امکان واریز داشته باشد؟ اگر واقعا اینطور باشد موسسه کوثر را میتوان بدقولترین و غیر قابل اعتمادترین موسسه نامید.
الان با اینترنت بانک امتحان کردم، از کلید طلایی به شتابی انتقال ممکن است ولی از شتابی به کلید طلایی نه، خیلی موسسه بی وجدان و دروغگویی است.

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
برای من هم 2%باقیمانده کوثر واریز شد!!!!باید دید از ماه بعد چه کار میکنند
حساب22%جدید کوثر هم کارت شتابی داره؟قابلیت واریز و برداشت چی؟
من امروز پرسیدم.قابلیت واریز برداشت داره ولی فعلن کارت نداره.

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
من امروز پرسیدم.قابلیت واریز برداشت داره ولی فعلن کارت نداره.
یعنی اون حساب 24 درصد پا برجاس تا شهریور ؟؟؟ یا همونا از 15 هم میکنن 22؟؟؟ چیشد اخر اگه اینجوره که هیچ فرقی با قوامین نداره تازه کارت شتابم داره 22درصدم هست

بالا