24 درصد پابرجاس.یعنی اون حساب 24 درصد پا برجاس تا شهریور ؟؟؟ یا همونا از 15 هم میکنن 22؟؟؟ چیشد اخر اگه اینجوره که هیچ فرقی با قوامین نداره تازه کارت شتابم داره 22درصدم هست
24 درصد پابرجاس.یعنی اون حساب 24 درصد پا برجاس تا شهریور ؟؟؟ یا همونا از 15 هم میکنن 22؟؟؟ چیشد اخر اگه اینجوره که هیچ فرقی با قوامین نداره تازه کارت شتابم داره 22درصدم هست
دوستان به نظر میاد ذینفع هم مثل کلید طلایی از 15 این ماه به بعد امکان واریز نداره. من خودم مستقیم از موسه نشنیدم بلکه یکی از دوستان بهم گفت.
آیا این خبر صحت داره یا دوستم اشتباه میکرد؟
به نظر من 1 ساله 25 درصد بهتر از 5 ساله 22 درصد است، ممکن است تا 1 سال دیگر شرایط اقتصادی یا نظرتان عوض شود و یا پول لازمتان شود، فکر میکنم قوامین که الان 25 درصد میدهد سال بعد هم حداقل 23 درصد بدهد.دوستان اگه 40 تومان پول داشتین
و میخواستین این پول رو فقط در بانک سپرده گذاری کنین
یه جا 1 ساله 25 میداد
یه جا هم 5 ساله 22 میداد
موسسه هم که اصلا سمتش نرید
حالا با توجه به اینکه سود ها داره میاد پایین و 3 ماهه آینده هم میخوان باز یه کم بیارن پایینتر
+ امکانش هم هست که بانک ها باز ترفند پیدا کنن برای سود بالاتر ------------------امکانش هم هست که دیگه این کار رو نکنن
شما بودین چه میکردین؟؟؟؟
تا امروز که امکان واریز بوده. و من خودم با شرط اینکه قابلیت واریز داشته باشه باز کردم.اگه چنین چیزی باشه که بعد 15 نشه این حساب مفت نمی ارزه و من بلافاصله میبندمش. ولی بعید میدونم که بخوان امکان واریز رو ببندن. اینجوری منابع خودشون کم میشه. همین الانم با این کارا میخوان پولاتونو از کلید طلایی دربیارین و بریزین تو ذینفع 2. مطمئن باشین شهریور هم کوثر ی فکری میکنه با توجه به شرایط اون زمان.دوستان به نظر میاد ذینفع هم مثل کلید طلایی از 15 این ماه به بعد امکان واریز نداره. من خودم مستقیم از موسه نشنیدم بلکه یکی از دوستان بهم گفت.
آیا این خبر صحت داره یا دوستم اشتباه میکرد؟
تا امروز که امکان واریز بوده. و من خودم با شرط اینکه قابلیت واریز داشته باشه باز کردم.اگه چنین چیزی باشه که بعد 15 نشه این حساب مفت نمی ارزه و من بلافاصله میبندمش. ولی بعید میدونم که بخوان امکان واریز رو ببندن. اینجوری منابع خودشون کم میشه. همین الانم با این کارا میخوان پولاتونو از کلید طلایی دربیارین و بریزین تو ذینفع 2. مطمئن باشین شهریور هم کوثر ی فکری میکنه با توجه به شرایط اون زمان.
شماره حسابش عین کلید طلایی است فقط 2 رقم آخر به جای 94، عدد 63 است، احتمالا این حساب هم مشابه ذینفع2 22 درصدی باشد و موجودی حساب کلید طلایی را به صورت اتوماتیک به آن حساب انتقال دهند.امروز بالاخره اون 2 درصد واریز شود.اما توی اینترنت بانک کوثر یک حساب جدید باز کردن بودن بنام سپرده سرمايه گذاري يکساله طلائي !!!!!!!!!!!
شماره حسابش عین کلید طلایی است فقط 2 رقم آخر به جای 94، عدد 63 است، احتمالا این حساب هم مشابه ذینفع2 22 درصدی باشد و موجودی حساب کلید طلایی را به صورت اتوماتیک به آن حساب انتقال دهند.
انشالله که من اشتباه میکنم و 24 درصدی است، شاید هم اتوماتیک واریز نکنند و بخواهند که خودتان واریز کنید. بعد از 15 اردیبهشت همه چیز مشخص میشود.سلام.ممنون.بله دقیقا آخرش 63 هست.اما بنده اصلا نمیخوام به این حساب 22 درصدی واریز کنن خودشون باز کردن چون یک حساب ذینفع 1 دارم.البته حساب کلید طلایی هم دارم.
به نظرتون با وجود قوامين منطقيه همچين چيزيبانک مهر اقتصاد حساب 22 درصد با کف 5 میلیون باز میکنه کارتم میده ولی به شتاب وصل نیست
به نظرتون با وجود قوامين منطقيه همچين چيزي