• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
یعنی اون حساب 24 درصد پا برجاس تا شهریور ؟؟؟ یا همونا از 15 هم میکنن 22؟؟؟ چیشد اخر اگه اینجوره که هیچ فرقی با قوامین نداره تازه کارت شتابم داره 22درصدم هست
24 درصد پابرجاس.

halfblod

Registered User
لایک‌ها
189
موسسه كوثر - كليد طلايي ديگه قابليت برداشت نداره و يك حساب شتابي به نام شما باز كردن كه سود را ديگه به آن واريز مي كنن.
بچه ها يك سوال: سود 24 درصد تا كي باقي مي مونه؟
تا شهريور ؟

Washington20015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
دوستان اگه 40 تومان پول داشتین
و میخواستین این پول رو فقط در بانک سپرده گذاری کنین
یه جا 1 ساله 25 میداد
یه جا هم 5 ساله 22 میداد
موسسه هم که اصلا سمتش نرید
حالا با توجه به اینکه سود ها داره میاد پایین و 3 ماهه آینده هم میخوان باز یه کم بیارن پایینتر
+ امکانش هم هست که بانک ها باز ترفند پیدا کنن برای سود بالاتر ------------------امکانش هم هست که دیگه این کار رو نکنن
شما بودین چه میکردین؟؟؟؟

amin_anzio

Registered User
لایک‌ها
109
دوستان به نظر میاد ذینفع هم مثل کلید طلایی از 15 این ماه به بعد امکان واریز نداره. من خودم مستقیم از موسه نشنیدم بلکه یکی از دوستان بهم گفت.
آیا این خبر صحت داره یا دوستم اشتباه میکرد؟

971

Registered User
لایک‌ها
318
امروز کوثر بودم، امکان واریز به حساب کلید طلایی نبود ولی امکان واریز به ذینفع1 24 درصدی بود، حساب ذینفع2 22 درصدی باز میکردند ولی برای کسانی که کلید طلایی داشتند باز نمیکردند، ظاهرا قرار است از 15 اردیبهشت کلید طلایی را با 22 درصد و امکان واریز و برداشت تمدید کنند، در مورد عدم امکان واریز به حساب ذینفع2 چیزی نمیگفتند ولی تا یکسال بعد از افتتاح حساب، سود 24 درصدی را خواهند داد.
دوستان به نظر میاد ذینفع هم مثل کلید طلایی از 15 این ماه به بعد امکان واریز نداره. من خودم مستقیم از موسه نشنیدم بلکه یکی از دوستان بهم گفت.

971

Registered User
لایک‌ها
318
دوستان اگه 40 تومان پول داشتین
و میخواستین این پول رو فقط در بانک سپرده گذاری کنین
یه جا 1 ساله 25 میداد
یه جا هم 5 ساله 22 میداد
موسسه هم که اصلا سمتش نرید
حالا با توجه به اینکه سود ها داره میاد پایین و 3 ماهه آینده هم میخوان باز یه کم بیارن پایینتر
+ امکانش هم هست که بانک ها باز ترفند پیدا کنن برای سود بالاتر ------------------امکانش هم هست که دیگه این کار رو نکنن
شما بودین چه میکردین؟؟؟؟
به نظر من 1 ساله 25 درصد بهتر از 5 ساله 22 درصد است، ممکن است تا 1 سال دیگر شرایط اقتصادی یا نظرتان عوض شود و یا پول لازمتان شود، فکر میکنم قوامین که الان 25 درصد میدهد سال بعد هم حداقل 23 درصد بدهد.

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
تا امروز که امکان واریز بوده. و من خودم با شرط اینکه قابلیت واریز داشته باشه باز کردم.اگه چنین چیزی باشه که بعد 15 نشه این حساب مفت نمی ارزه و من بلافاصله میبندمش. ولی بعید میدونم که بخوان امکان واریز رو ببندن. اینجوری منابع خودشون کم میشه. همین الانم با این کارا میخوان پولاتونو از کلید طلایی دربیارین و بریزین تو ذینفع 2. مطمئن باشین شهریور هم کوثر ی فکری میکنه با توجه به شرایط اون زمان.

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
امروز بالاخره اون 2 درصد واریز شود.اما توی اینترنت بانک کوثر یک حساب جدید باز کردن بودن بنام سپرده سرمايه گذاري يکساله طلائي !!!!!!!!!!!

amin_anzio

Registered User
لایک‌ها
109
تا امروز که امکان واریز بوده. و من خودم با شرط اینکه قابلیت واریز داشته باشه باز کردم.اگه چنین چیزی باشه که بعد 15 نشه این حساب مفت نمی ارزه و من بلافاصله میبندمش. ولی بعید میدونم که بخوان امکان واریز رو ببندن. اینجوری منابع خودشون کم میشه. همین الانم با این کارا میخوان پولاتونو از کلید طلایی دربیارین و بریزین تو ذینفع 2. مطمئن باشین شهریور هم کوثر ی فکری میکنه با توجه به شرایط اون زمان.

شاید هم الان که در اوج گیر بانک مرکزی هست فکر کرده این دوست من بازرسی چیزیه اینطوری بهش گفته و امکان واریز و برداشت ذیفنع سر جاش بمونه.
دقیقا من هم بخاطر امکان واریز این حسابو باز کردم وگرنه همون موقع ثامن و قوامین یکساله 25 درصدی باز میکردند .
به نظر میاد خیلی بهشون گیر دادند چون کوثر داره دست و پا میزنه همش . آخرش فک کنم بگندسر ماه بیاید سودو نقد بگیرید که بانک مرکزی نفهمه ما چقدر دادیم!!!

ribaxer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
تا هشتم اردیبهشت بانک مسکن حساب کوتاه مدت طرح نوروز با سود سپرده روز شمار 22.2 درصد باز میکرد!
برای افتتاح حساب حداقل 10م تومان نیاز بود...اگر مانده حساب هم بیاد زیر ده میلیون 11درصد سود محاسبه میشه!
امروز فایلش بسته شده دیگه! :))

971

Registered User
لایک‌ها
318
امروز بالاخره اون 2 درصد واریز شود.اما توی اینترنت بانک کوثر یک حساب جدید باز کردن بودن بنام سپرده سرمايه گذاري يکساله طلائي !!!!!!!!!!!
شماره حسابش عین کلید طلایی است فقط 2 رقم آخر به جای 94، عدد 63 است، احتمالا این حساب هم مشابه ذینفع2 22 درصدی باشد و موجودی حساب کلید طلایی را به صورت اتوماتیک به آن حساب انتقال دهند.

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
شماره حسابش عین کلید طلایی است فقط 2 رقم آخر به جای 94، عدد 63 است، احتمالا این حساب هم مشابه ذینفع2 22 درصدی باشد و موجودی حساب کلید طلایی را به صورت اتوماتیک به آن حساب انتقال دهند.

سلام.ممنون.بله دقیقا آخرش 63 هست.اما بنده اصلا نمیخوام به این حساب 22 درصدی واریز کنن خودشون باز کردن چون یک حساب ذینفع 1 دارم.البته حساب کلید طلایی هم دارم.

• Like
Reactions: 971

971

Registered User
لایک‌ها
318
سلام.ممنون.بله دقیقا آخرش 63 هست.اما بنده اصلا نمیخوام به این حساب 22 درصدی واریز کنن خودشون باز کردن چون یک حساب ذینفع 1 دارم.البته حساب کلید طلایی هم دارم.
انشالله که من اشتباه میکنم و 24 درصدی است، شاید هم اتوماتیک واریز نکنند و بخواهند که خودتان واریز کنید. بعد از 15 اردیبهشت همه چیز مشخص میشود.

E-MAN

Registered User
لایک‌ها
19
دوستانی که سپرده تو موسسه نور دارن میدونن تغییری تو سود سپرده های کوتاه مدت روزشمار و یکسالش داده یا نه؟

Make Money

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
دوستان, اون سپرده 22% قوامین که 2 میلیون مسدود و قابلیت واریز و برداشت داشت, بعد از کم کردن سودها هنوز هم افتتاح میشه؟ (می خوام از شر این کوثر کلاهبردار :general211: و بدرد نخور راحت شم)

mohammadkj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
بانک مهر اقتصاد حساب 22 درصد با کف 5 میلیون باز میکنه کارتم میده ولی به شتاب وصل نیست

mohammadkj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
به نظرتون با وجود قوامين منطقيه همچين چيزي

البته من فقط اطلاع رسانی کردم :)
ولی چند ساله مشتری مهرم خوبیش اینه که نرخ سوداشو مثل بقیه موسسات و بانکا سر خود و بی خبر کم نکرده

davud-z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63
سود روز شمار 34 درصدی!!!

چندی پیش بود که بانک مرکزی اعلام کرد بانکها برای تراکنشهای ناموفق کارت به کارتی بایستی جریمه ای به کسی که دارنده کارت می باشد پرداخت کنند.

در حال حاضر میزان جریمه شامل سود روز شمار 34 درصدی بعلاوه مبلغ ثابت هزار تومن میشود.

به عنوان مثال فرض کنید طی یک انتقال کارت به کارت شتابی، مبلغ یک میلیون تومان انتقال داده اید و از حساب شما یک میلیون و پانصد تومن کم شده (500 تومن به عنوان کارمزد انتقال شتابی) ولی به حساب مقصد وجهی واریز نشده و پس از گذشت مدت 48 ساعت (گذشت دو نیمه شب) مبلغ انتقالی به حساب مبداء برگشت داده می شود.

بر اساس قانون مبلغ برگشتی باید شامل موارد زیر شود.

1- مبلغ کسر شده از حساب که برای مثال گفته شده همان مبلغ یک میلیون و پانصد تومن می شود

2- سود روز شمار 34 درصدی برای مبلغ کسر شده از حساب که برای مثال فوق از ضرب عدد یک میلیون و پانصد تومان در 2 (تعداد روز) در 0.34 (میزان سود) و تقسیم حاصل بر ۳۶۵ به دست می آید و برابر با 18639 ریال می شود.

3- جریمه ثابت هزار تومنی.

با در نظر گیری هر سه مورد فوق میزان مبلغ برگشتی به حساب مبداء در مثال فوق بایستی طبق قانون مبلغ یک میلیون و سه هزار و شصت و سه تومن باشد.

البته بعضی از بانکها با دست کاری تاریخ تراکنش ها (کم کردن تعداد روزهایی که مبلغ از دسترس خارج بوده) جریمه کمتری پرداخت می کنن.

-

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
دوستان اطلاع دارید سود یکساله سپرده موسسه ثامن چقدر هست ؟
این درسته که 25 درصد هست ؟ آیا کف مبلغ داره ؟
کارت عابر ثامن درسته که روی خودپرداز بانک ملت و سپه هم کار میده ؟؟

بالا