• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mr.kazemi

Registered User
لایک‌ها
62
سال قبل که دولت سود سپرده بانکی را آورد پایین بانکها سود وام را پایین نیاوردن.عمده بانکها که اصلا وام با بهره مصوب نمیدن.
احتمالا امسال هم همین میشه و سود وام پایین نمیاد.

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
اونطور که از این خبر فهمیدم : یه هزینه ارائه سرویس مدنظر دارن و یه هزینه برای هر پیامک
یعنی داره منت میزاره که 25 تومن رو نمیگیریم فقط 10 هزار تومن رو میگیریم
هزینه پیامک بهانه ست . دارن درآمد زایی میکنن برای بانکها

10 تومن پول 1000 تا پیامکه . کدوم آدم عادی روزی 3 تا پیامک میگیره که برای همه یکسان میگیرن. هرکس باید دونگ خودشو بده
دقیقا من الان چنتا حساب دارم کل حسابمو جمع کنم تو سال 1000 تا پیامک که هیچی نصفشم نمیفرستن بانک ها یعنی تراکنش ها پایینه منظورمه
یه جایی از متن هم گفتن که 10 تومن بگیریم به سود شرکتهای بزرگه چون هر لحظه واریزی دارن فکر کنم برای همین 25 تومن کردن

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
منم فردا میخوام برم قوامین ببینم سپرده اردیبهشت رو تمدید میکنن یا نه . فکر نمیکنم تمدید کنن :(

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
کدش 45 و نامش یکساله قدیم-ذینفع متفاوت2 است.
پس اونکه قبل عید 22%باز کردن اسمش چی بود؟یعنی کد آخر حسابهای 22%اسفند 93 با اردیبهشت 94 هیج فرقی نداره؟
همونطور که گفتین برای کسانی که فقط کلید طلایی دارند،یک حساب به اسم سپرده طلایی یکساله باز کردند،بعلاوه اینکه یک حساب شتابی 10%هم با کد49افتتاح کردند(البته بدون هیچگونه اطلاع رسانی)

971

Registered User
لایک‌ها
318
پس اونکه قبل عید 22%باز کردن اسمش چی بود؟یعنی کد آخر حسابهای 22%اسفند 93 با اردیبهشت 94 هیج فرقی نداره؟
همونطور که گفتین برای کسانی که فقط کلید طلایی دارند،یک حساب به اسم سپرده طلایی یکساله باز کردند،بعلاوه اینکه یک حساب شتابی 10%هم با کد49افتتاح کردند(البته بدون هیچگونه اطلاع رسانی)
دقیقا همان حساب است، فقط ظاهرا محدودیت یک ماه عدم برداشت را ندارد و با توجه به یکساله بودن، 2 ماه دیرتر اعتبارش تمام میشود و احتمالا بعد از آن، سودش به 20 درصدی تبدیل شود.
افتتاح اتوماتیک حساب شتابی برای واریز سودهای حساب کلید طلایی را رئیس یکی از شعبه ها به من گفته بود، این کار خوب است و باعث شلوغ شدن شعبه ها نمیشود، کاش قبلا هم حسابهای کلید طلایی و ذینفع1 را به صورت اتوماتیک افتتاح میکردند.

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
دقیقا همان حساب است، فقط ظاهرا محدودیت یک ماه عدم برداشت را ندارد و با توجه به یکساله بودن، 2 ماه دیرتر اعتبارش تمام میشود و احتمالا بعد از آن، سودش به 20 درصدی تبدیل شود.
افتتاح اتوماتیک حساب شتابی برای واریز سودهای حساب کلید طلایی را رئیس یکی از شعبه ها به من گفته بود، این کار خوب است و باعث شلوغ شدن شعبه ها نمیشود، کاش قبلا هم حسابهای کلید طلایی و ذینفع1 را به صورت اتوماتیک افتتاح میکردند.
این کوثر هم خودش را مسخره کرده با این همه داستان.
تمام بانکها و موسسات یک حساب کوتاه مدت یا یکساله باز می کنند و دیگه اینقدر حساب اجباری برای کسی باز نمی کنند و آخرش هم معلوم نباشه چند درصد و به کدام حساب و تا چه زمانی واریز می کنند. الان حتی معلوم نیست ماه دیگه چند درصد واریز می کنند.
به نظرم قوامین یا مهر اقتصاد باز کنید. مطمئن باشید تا پایان شرایطش عوض نمیشه و معتبرتر هم هستند.

the_master

Registered User
لایک‌ها
259
دوستان چرا همش اسم موسسات رو میارید؟ به خاطر 2-3 درصد سپرده خودتون رو به ریسک تبدیل نکنین. من الان 3ماهه سپرده یک ساله 4 قوامین رو باز کردم با سود 22درصد. هم کارت داره و هم میشه به موجودی اضافه کرد.

Ghorbagheh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
منم فردا میخوام برم قوامین ببینم سپرده اردیبهشت رو تمدید میکنن یا نه . فکر نمیکنم تمدید کنن :(
سلام,
میشه لطف کنید وبپرسبد هنوز هم قوامین بالای 100 م 27% بااز میکنه؟
با تشکر

971

Registered User
لایک‌ها
318
این کوثر هم خودش را مسخره کرده با این همه داستان.
تمام بانکها و موسسات یک حساب کوتاه مدت یا یکساله باز می کنند و دیگه اینقدر حساب اجباری برای کسی باز نمی کنند و آخرش هم معلوم نباشه چند درصد و به کدام حساب و تا چه زمانی واریز می کنند. الان حتی معلوم نیست ماه دیگه چند درصد واریز می کنند.
به نظرم قوامین یا مهر اقتصاد باز کنید. مطمئن باشید تا پایان شرایطش عوض نمیشه و معتبرتر هم هستند.
البته به هر حال 22 درصد را تا 1 سال خواهد داد بعلاوه اینکه کف حساب ندارد و بصورت غیر مستقیم به شتاب وصل است. مهر که مجوز ندارد، قوامین هم سپرده یکساله 3 خوب است ولی برای کسانی که احتمال برداشت از اصل موجودیشان تا 1 سال کم است.

dollar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,639
دوستان چرا همش اسم موسسات رو میارید؟ به خاطر 2-3 درصد سپرده خودتون رو به ریسک تبدیل نکنین. من الان 3ماهه سپرده یک ساله 4 قوامین رو باز کردم با سود 22درصد. هم کارت داره و هم میشه به موجودی اضافه کرد.
30 درصد کجا و 22 درصد کجا !:general711:

971

Registered User
لایک‌ها
318
فکر نمیکنم اعتبار کوثر و قوامین زیاد فرق کند، به هر حال هر دو مجوز دارند و خصوصی هستند. ایراد این حساب قوامین این است که به 2 میلیون نمیتوانید دست بزنید، فکر میکنم حساب روزشمار بانک مسکن که هفته پیش باز میکرد و برای روزهایی که حداقل موجودی 10 میلیون بود 22.2 درصد و برای بقیه روزها 10 درصد سود میداد بهتر باشد چون به همه پول دسترسی دارید. من جای شما بودم فردا یک حساب قوامین 4 دیگر هم باز میکردم چون با توجه به اینکه نام این حسابها یکساله است، احتمالا سود حسابی که 3 ماه پیش باز شده است را زودتر کم کنند. باز کردن یک حساب یکساله ذینفع 2 با سود 22 درصدی و قابلیت واریز و برداشت کوثر هم فکر میکنم ضرری نداشته باشد.

Last edited:

the_master

Registered User
لایک‌ها
259
فکر نمیکنم اعتبار کوثر و قوامین زیاد فرق کند، به هر حال هر دو مجوز دارند و خصوصی هستند. ایراد این حساب قوامین این است که به 2 میلیون نمیتوانید دست بزنید، فکر میکنم حساب روزشمار بانک مسکن که هفته پیش باز میکرد و برای روزهایی که حداقل موجودی 10 میلیون بود 22.2 درصد و برای بقیه روزها 10 درصد سود میداد بهتر باشد چون به همه پول دسترسی دارید. من جای شما بودم فردا یک حساب قوامین 4 دیگر هم باز میکردم چون با توجه به اینکه نام این حسابها یکساله است، احتمالا سود حسابی که 3 ماه پیش باز شده است را زودتر کم کنند. باز کردن یک حساب یکساله ذینفع 2 با سود 22 درصدی و قابلیت واریز و برداشت کوثر هم فکر میکنم ضرری نداشته باشد.
منظورتون رو متوجه نشدم. چرا باید دوباره حساب جدید باز کنم؟ ممنون.

chama

Registered User
لایک‌ها
241
بسیار ساده است دوست عزیز
فرض میکنیم شما در 15 اسفند 93 یک حساب ذینفع در کوثر افتتاح نمودید،در 15 اسفند 94 یکسال از حساب شما گذشته و این حساب با نرخ 20 درصد تمیدید می گردد(بنابر قوانین جدید)
اکنون اگر 14 اردیبهشت 94 نیز یک حساب ذینفع افتتاح کنید تا 14 اردیبهشت 95 حساب 22 درصد دارید.
پس در پایان تاریخ حساب اول سرمایه خود را به حساب دوم انتقاد می دهید و دو ماه بعد حسابتان 20 درصد می شود. (تفاوت دو درصد در دو ماه است.)

من یک حساب ذینفع 1 در کوثر دارم تاریخ 16 اسفند افتتاح کردم و هنوز هم دو درصد تفاوت واریز نشده بزودی یک حساب 22 قوامین با کف دو میل افتتاح می کنم تا اگر آن دو درصد واریز نشد کل سرمایه را به قوامین ببرم چون کارت شتابی مستقیم به حساب متصل است و سود همان است و اگر دو درصد واریز شد در 16 اسفند که حساب منقضی می شود سرمایه را منتقل می کنم.

Last edited:

971

Registered User
لایک‌ها
318
نام این حسابها یکساله است و سودش 22 درصد، از 15 اردیبهشت به بانکها دستور داده شده که به حسابهای جدید حداکثر سود 20 درصدی بدهند ولی به قراردادهای 22 درصدی تا پایان قرارداد سود 22 درصدی تعلق میگیرد، حالا حسابی که با نام یکساله 3 ماه پیش افتتاح شده است 9 ماه دیگر منقضی میشود و حسابی که فردا باز شود 12 ماه دیگر منقضی میشود. این احتمال وجود دارد که بعد از یکسال از تاریخ افتتاح حساب، بانک سود حساب را طبق دستور بانک مرکزی تبدیل به 20 درصد بکند، در این حالت اگر شما فردا یک حساب دیگر باز کنید 3 ماه دیرتر سودتان 20 درصد میشود. البته این یک پیشنهاد بود که به نظر من رسید، شاید شرایط شما فرق کند و یا این پیش بینی اشتباه باشد، اگر حساب دیگری باز کردید، در نظر داشته باشید که اگر بخواهید پولتان را از حساب قبلی به حساب جدید منتقل کنید به روز انتقال سودی تعلق نمیگیرد.

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
با سلام
دوستان این حساب 22 درصد قوامین که کف دو میلیون داره.این 2 م بلوکه میشه یا میشه از شعبه برداشت کرد؟ و سوال دوم حساب ذینفع متفاوت 1 کوثر میشه از حساب شتابی خود شخص توسط اینترنت بانک بهش واریز کرد؟

971

Registered User
لایک‌ها
318
با سلام
دوستان این حساب 22 درصد قوامین که کف دو میلیون داره.این 2 م بلوکه میشه یا میشه از شعبه برداشت کرد؟ و سوال دوم حساب ذینفع متفاوت 1 کوثر میشه از حساب شتابی خود شخص توسط اینترنت بانک بهش واریز کرد؟
فقط در صورت بستن حساب میتوانید 2 میلیون را برداشت کنید.
باید در اینترنت بانک انتقال به حساب دیگران را انتخاب کنید و شماره حساب را دستی وارد کنید.

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
برای افتتاح حساب 22درصدی در کوثر گکف مبلغ چقدره؟
میشه با20هزارتومن فعلا بازکنم؟

بالا