• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

971

Registered User
لایک‌ها
318
برای افتتاح حساب 22درصدی در کوثر کف مبلغ چقدره؟
میشه با20هزارتومن فعلا بازکنم؟
این حساب 22 درصدی چند ماهه هستش؟یعنی تا چند ماه نمیشه پول رو برداشت؟
با 10 هزار تومان میشود باز کرد(اگر حساب شتابی نداشتید 13 هزار تومان هم برای آن لازم است تا سودش به آن حساب واریز شود.)
آنطور که به من گفتند برای برداشت محدودیت زمانی ندارد.

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
در پی تشدید رقابت میان بانک ها در سال گذشته برای جذب سپرده های بییشتر، آنها اقدام به افزایش خودسرانه نرخ سود حساب های روزشمار با نرخ های بالا در قالب طرح های متفاوت در سیستم بانکی کشور کردند که هنوز زمان طرح های آن منقضی نشده است
صاحبان این حساب ها از روز پنجشنبه هفته گذشته پس از مراجعه به شعب بانک ها برای واریز وجوه و دریافت سودهای بالاتر از نرخ مصوب سال گذشته شورای پول و اعتبار با بخشنامه جدید بانک مرکزی مواجه شدند که براساس آن دیگر امکان واریز به این حساب ها برای مشتریان وجود ندارد و تنها می توانند تا زمان منقضی شدن حساب از آنها برداشت کنند البته میزان نرخ سود این حساب ها تا زمان انقضای آن همان نرخ های بالاتر از مصوبه شورای پول و اعتبار است.

لینک خبر

Kara Dayi

Registered User
لایک‌ها
173
با سلام دوستان
من یکم قاطی کردم
تو کوثر 24 درصد دارم
این حساب ذینفع کد 2 و 1 رو نفهمیدم چی هستن
این لیست حساب های منه
الان باید باز حساب باز کنم؟

Ghorbagheh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
سلام,
بانک قوامین سود 27% بالای 100 میلیون را دیگه باز نمی کند و فقط 25% حداکثر سودی که پرداخت میکنند.
از 2 شعبه مختلف سئوال شد امروز.
درضمن این حسال با کف 2 میلیون 22% را هم گفتند برای مدت محدودی باز میکنند. (برای بازارگرمی بود نمی دانم)

Last edited:

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
سلام,
بانک قوامین سود 27% بالای 100 میلیون را دیگه باز نمی کند و فقط 25% حداکثر سودی که پرداخت میکنند.
از 2 شعبه مختلف سئوال شد امروز.
درضمن این حسال با کف 2 میلیون 22% را هم گفتند برای مدت محدودی باز میکنند. (برای بازارگرمی بود نمی دانم)
هنوزم وا میکنند 22درصدی رو؟

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
سلام,
میشه لطف کنید وبپرسبد هنوز هم قوامین بالای 100 م 27% بااز میکنه؟
با تشکر
من پرسیدم گفت نداریم . من حتی چند ماه قبل طرح 25 درصدی در سررسید هم سوال کردم گفتند نداریم همچین طرحی . شعبه شهر ما بیشترین سرمایه ی نفرش به 50 میل هم نمیرسه .
ی طرحی بود واریز و برداشت ( بدون واریز سود به اون ) با سود 22 یکساله با حداقل 2 میل کف حساب
سپرده اردیبهشت 24.5 درصدی قوامین برای من به طور اتوماتیک تا شش ماه آینده تمدید شد .

chama

Registered User
لایک‌ها
241
با سلام دوستان
من یکم قاطی کردم
تو کوثر 24 درصد دارم
این حساب ذینفع کد 2 و 1 رو نفهمیدم چی هستن
این لیست حساب های منه
الان باید باز حساب باز کنم؟

در اسفند 93 طرح افتتاح حساب ذینفع متفاوت در موسسه کوثر شروع شد که 24 درصد بود،در تاریخ 16 اسفند یک خبر گزاری(1) این موضوع را به عنوان نقض قانون و عدم نظارت بانک مرکزی مطرح کرد،موسسه کوثر سریع واکنش نشان داد(2) و افتتاح این حساب ها را متوقف و طرح ذینفع2 را شروع کرد که به عقیده ی بسیاری از دوستان ذینفع1 همان 24 درصد و ذینفع2 شد 22 درصد اما باید تا آخر این ماه دوستانی که ذینفع2 دارند بررسی کنند ببینند 2درصد تفاوت واریز می شود یا خیر.
بی نظمی موسسه در واریز سود و واریز آن دو درصد نیز به خاطر همین پایگاه خبری بود (دو خط آخر خبر را به دقت بخوانید).
(1)لینک خبر :
http://nateghan.ir/fa/news/16961/تخلف-یک-موسسه-اعتباری-در-پرداخت-سود-24درصدی-مسئولان-نظارتي-بانک-مرکزی-دنبال-آجیل-شب-عید
(2)لینک پاسخ موسسه :
http://www.kosarfci.ir/news?p_p_id=...GcVHanOGe0_newsId=1802678&p_p_state=maximized
شما نیز بهتر است فردا یک حساب ذینفع2 افتتاح کنید(توضیحات در پست های قبلی هست) و این کار کاملا اختیاری و فقط برای سود بیشتر است.

Toranj88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
الان کدوم بانک بالای 22 درصد روزشمار باز میکنه؟

chama

Registered User
لایک‌ها
241
کسی هست از موسسه کوثر تلفن بانک داشته باشه؟
اگر هست بررسی کند آیا با تلفن بانک می شود از حساب ذینفع به شتابی انتقال داد؟

babialex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
من امروز رفتم فرشتگان گفتش میتونی سپرده یکساله با سود 32 درصد باز کنی و بعد دو ماه که بیشتر اومدی و باهم بیشتر آشنا شدیم شماره کارت شتابی بدی سودت رو برات به کارتت واریز کنیم یا ملت سا تجارت
بعد گفت ما زیر نظر بانک مرکزی هستیم
یه کم شک دارم میخام بدونم اونایی که تو آرمان فرشتگان سپرده گذاشتن تاحالا مشکلی داشتن؟ نمیخام به خاطر سود بالاتر یه وقت اشتباه و ضرری کنم

971

Registered User
لایک‌ها
318
خبر بد برای دارندگان حساب ذینفع1 24 درصدی کوثر
از امروز این حساب هم مانند حساب کلید طلایی قابلیت واریز ندارد.
در مورد حسابهای کلید طلایی هم ظاهرا تا شهریور با سود 24 درصدی بدون قابلیت واریز خواهند ماند و سپس به حساب یکساله طلایی با سود 20 یا 22 درصد تبدیل خواهند شد.
حتی احتمال حذف قابلیت واریز حساب ذینفع2 22 درصدی هم وجود دارد.

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
جالبه وزیر اقتصاد میگه تا آخر سال 4 بار دیگه سودا رو کم می کنیم هر 3 ماه یک بار....چرا؟چون اصلا تورم داره صفر درصد میشه!!
سودا رو بزور کم کردن که بورس رو نجات بدن بورس هم هر روز داره بیشتر سقوط میکنه.یک عده اینگار از آینده خبر دارن که توی بورس به دنبال نقد شدن و فرارن.اگه تیر تفاهم نکنن باز قصه چند سال پیش تکرار میشه همه میشن دلال دلار و....اونوقت تورم باز هم کمرشکن خواهد شد بازم مثه 2 سال پیش به دست و پای ملت می افتن که تو رو خدا بیاید با سودای 25 درصد پولاتونو بزارید بانک.

chama

Registered User
لایک‌ها
241
در مورد حسابهای کلید طلایی هم ظاهرا تا شهریور با سود 24 درصدی بدون قابلیت واریز خواهند ماند و سپس به حساب یکساله طلایی با سود 20 یا 22 درصد تبدیل خواهند شد.
من امروز در اینترنت هرچه سعی کردم به حساب ذینفع واریز کنم واریز نمی شد!
حساب یکساله طلایی به کارت متصل می شود؟
کسایی که ذینفع یک دارند برایشان طلایی باز نمیشود؟

971

Registered User
لایک‌ها
318
من امروز در اینترنت هرچه سعی کردم به حساب ذینفع واریز کنم واریز نمی شد!
حساب یکساله طلایی به کارت متصل می شود؟
کسایی که ذینفع یک دارند برایشان طلایی باز نمیشود؟
حساب یکساله طلایی فکر نمیکنم به کارت متصل شود.
در مورد باز شدن حساب یکساله طلایی برای دارندگان حساب ذینفع1 نتوانستم اطلاعات دقیقی بدست بیاورم اما اگر تا حالا در اینترنت بانک این حساب ایجاد نشده است، بهتر است فردا احتیاطا یک حساب ذینفع2 باز کنید.

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
شما از شعبه پرسیدی؟یعنی اگه پایا بشه برگشت میخوره؟

Last edited:
بالا