موسسه بزرگی است و شعب زیادی دارد ولی مجوز از بانک مرکزی ندارد و فکر نمیکنم به این زودیها هم مجوز بگیرد، موسسات نور و آرمان هم مجوز ندارند ولی به گرفتن مجوز نزدیکتر هستند و تا 32 درصد سالیانه سود میدهند، بانک قوامین هم مجوز دارد و به سپرده یکساله 25 درصد سود میدهد.ببخشید موسسه ثامن سود یکسالش 25 درصد هست اگه من فردا حساب باز کنم 25 درصد میده چون 15 اریبهشت قرار هست سودها کم بشه این موسسه اعتبار داره یعنی قابل اعتماد هست؟
از این کوثر, هرچی بگی برمیاد. روز افتتاح حساب به من گفتند 24% ولی موقع واریز 22% شد. SMS واریز سود نمیاد, به شتاب متصل نیست. فردا میرم قوامین طرح یکساله 4 رو باز میکنم تا از شر این خراب شده, راحت بشمحتی احتمال حذف قابلیت واریز حساب ذینفع2 22 درصدی هم وجود دارد.
کلید طلایی از 8 اردیبهشت امکان واریز ندارد، اگر تا 15 اردیبهشت بود شاید 30-40 میلیون پول واریز میکردم ولی حالا این پول را در نور یا قوامین نگه میدارم، با این کار هم اعتبارشان را از بین بردند و هم مشتریان زیادی را از دست دادند.کلید طلایی که بجای 15 اردیبهشت از امروز اصلا امکان وایز نداره!!!جالبه من با اینرنت بانک زدم و کد پیگیری هم بهم داد ولی میرم نگاه میکنم نه از حساب مبدا پولی کسر شده و نه به حساب مقصد پولی رسیده!!!!
کوثر هم دیگه شد یک جای آشغال مثل بقیه بانکها....
موسسه ثامن چند ساله توش پول داریم مشکلی نداشته تاحالا ...قدیمی هم هستش .ببخشید موسسه ثامن سود یکسالش 25 درصد هست اگه من فردا حساب باز کنم 25 درصد میده چون 15 اریبهشت قرار هست سودها کم بشه این موسسه اعتبار داره یعنی قابل اعتماد هست؟
موسسه ثامن از آرمان و نور خیلی معتبرتره. املاک ملکیشون خیلی زیاده و برعکس نور و آرمان پشتش به یک نهاد بزرگ گرمهموسسه بزرگی است و شعب زیادی دارد ولی مجوز از بانک مرکزی ندارد و فکر نمیکنم به این زودیها هم مجوز بگیرد، موسسات نور و آرمان هم مجوز ندارند ولی به گرفتن مجوز نزدیکتر هستند و تا 32 درصد سالیانه سود میدهند، بانک قوامین هم مجوز دارد و به سپرده یکساله 25 درصد سود میدهد.
ساله طلایی 20درصد است وبعد ازشهریور اگر 22درصد نتونن بریزن کم کم به همین 20قانعتون میکنن ضمن اینکه کارت نداره فعلا این 22درصد زینفع 2و بمن گفت با تلفن بانک میتونی انتقال وجه بدی بهشاگر بخواهند میتوانند باز کنند، من پنجشنبه به یک شعبه رفتم گفتند امروز دستور آمده که برای کسانی که کلید طلایی دارند حساب ذینفع باز نکنید، ولی وقتی که به یک شعبه دیگر که در اسفند یک حساب ذینفع 22 درصدی باز کرده بودم رفتم، توانستم یک حساب ذینفع 22 درصدی دیگر هم در همان شعبه باز کنم.(این حساب را به این علت باز کردم که تاریخ قراردادش 2 ماه دیرتر تمام شود.)
از دوستان اگر بتوانند اطلاعات دقیقی درباره سرنوشت حساب کلیدطلایی و نرخ حساب جدید یکساله طلایی بدست بیاورند لطفا سریعتر اینجا اعلام کنند تا در 2 روز باقیمانده، دارندگان این حسابها که حساب ذینفع1 24 درصدی ندارند بهتر تصمیم گیری کنند، من چند احتمال را اینجا مینویسم:
1- نرخ این حساب جدید یکساله طلایی 24 درصد است و از 15 اردیبهشت مبالغ موجود در حساب کلید طلایی به این حساب منتقل میشود. (که در اینصورت تنها ممکن است سود روز انتقال محاسبه نشود و مشکل دیگری ندارد.)
2- نرخ این حساب جدید یکساله طلایی 22 درصد است و از 15 اردیبهشت مبالغ موجود در حساب کلید طلایی به این حساب منتقل میشود.(در این حالت اگر کسی حساب ذینفع 24 درصدی ندارد بهتر است حسابش را تا 14 اردیبهشت به حساب یکساله 3 بانک قوامین منتقل کند که بعد از یکماه قابلیت برداشت با سود 22 درصد دارد و بعد از یکسال به مبلغ باقیمانده در حساب پاداش 3 درصدی تعلق میگیرد.)
3- نرخ این حساب جدید یکساله طلایی 24 درصد است و از آخر شهریور مبالغ موجود در حساب کلید طلایی به این حساب منتقل میشود.(این حالت هم مشابه حالت اول است)
4- نرخ این حساب جدید یکساله طلایی 22 درصد است و از آخر شهریور مبالغ موجود در حساب کلید طلایی به این حساب منتقل میشود.(در این حالت اگر کسی حساب ذینفع 24 درصدی نداشته باشد و احتمال برداشت بخش عمده ای از سپرده تا 1 سال آینده زیاد باشد، ماندن پول در حساب کلید طلایی بهتر است ولی اگر این احتمال کم باشد، انتقال پول به سپرده یکساله 3 قوامین بهتر است.)
قوامین 2 سپرده 25 درصدی دارد:1سوال قوامین اگه 25درصد یکساله باز کنیم اگه زودتر از موعد بخایم برداشت کنیم سودش چند درصد حساب میشه؟؟؟مثل نور 27درصد اگه زوداز ببندی 24 حساب میکنن؟؟؟؟؟ خوبی کوثر همین واریز برداشت با سود 24 بود که این امکان برداشته شده دیگه اصلا فاز نمیده اصلا گیجمون کردن سود میره تو شتابی 10درصد یا 22؟؟ تازه حساب زینفع 2کارتم نداره بخای برداشت کنی باید بری شعبه با دفترچه یا از طریق تلفن بانک اقدام کنید.....من 150 تو کوثر دارم میخام 50ببرم قوامین 1ساله 25 ...50دیگشم ببرم نور 27 1ساله 50دیگشم بزارم همون کوثر فعلا تا ادب بشن
ممنون از پاسخ ولی ابهام هست درصورت برداشت زودتر از موعد سود 20 حساب میشه یا 10 یا 22؟؟؟؟ در پاسخ 2 فرض کن من 50 بزارم تا 6 ماه دیگه وبعد 20بردارم و بعد خالی بشه تا اخر یعنی دیگه توش پولی نباشه اون 3درصد یعنی به اون 6ماه که پول بوده میدن ؟؟؟ متوجه نشدم میشه اینا بگین چه جوری 3درصدا میدن مازاد بر 22؟؟به مبلغ مانده در پایان سال 3درصد یا مبلغ مانده در پایان هرماه چون امکان برداشت هست در هرماهقوامین 2 سپرده 25 درصدی دارد:
1- برای مبالغ بیشتر از 50 میلیون است و هر ماه 25 درصد سود واریز میشود و در صورت برداشت زودتر از موعد، سود با نرخهای بانک مرکزی برای مدتی که از روز افتتاح سپرده گذشته محاسبه میشود و سود اضافی پرداخت شده پس گرفته میشود.
2- برای هر مبلغی افتتاح میشود و هر ماه 22 درصد سود میدهد و قابلیت برداشت پس از یک ماه بدون جریمه دارد و به مبلغ باقیمانده در پایان یکسال 3 درصد پاداش تعلق میگیرد.
رئیس یک شعبه نور هم در مورد نرخ سود در صورت برداشت زودتر از موقع زیاد مطمئن حرف نمیزد، نور تا 30 درصد سالانه و 32 درصد 5 ساله سود میدهد، به شعب دیگرش هم مراجعه کنید.
در حالت اول اگر زودتر از یکماه برداشت کنید سودی تعلق نمیگیرد، از یکماه تا 3 ماه 10 درصد، از 3 ماه تا 6 ماه 14 درصد، از 6 ماه تا 9 ماه 18 درصد و از 9 ماه تا 1 سال 20 درصد سود تعلق میگیرد.ممنون از پاسخ ولی ابهام هست درصورت برداشت زودتر از موعد سود 20 حساب میشه یا 10 یا 22؟؟؟؟ در پاسخ 2 فرض کن من 50 بزارم تا 6 ماه دیگه وبعد 20بردارم و بعد خالی بشه تا اخر یعنی دیگه توش پولی نباشه اون 3درصد یعنی به اون 6ماه که پول بوده میدن ؟؟؟ متوجه نشدم میشه اینا بگین چه جوری 3درصدا میدن مازاد بر 22؟؟
اوکی یعنی مثلا اگه 10باشه و 5تومنشا برداریم و 5تومن توش باشه تا اخر این 3به 5 میدن یا کلا نمیدندر حالت اول اگر زودتر از یکماه برداشت کنید سودی تعلق نمیگیرد، از یکماه تا 3 ماه 10 درصد، از 3 ماه تا 6 ماه 14 درصد، از 6 ماه تا 9 ماه 18 درصد و از 9 ماه تا 1 سال 20 درصد سود تعلق میگیرد.
در حالت دوم به پول مانده تا آخر قرارداد 3 درصد تعلق میگیرد، اگر پولی نمانده باشد آن 3 درصد را نمیدهند. مثلا اگر 10 میلیون تا آخر یکسال در حساب مانده باشد 300 هزار تومان پاداش به آن تعلق میگیرد.
من امروز از موسسه ثامن بابت وام پرسیدمدوستان چجوری میشه 5-6 میلیون وام گرفت