• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

912

Registered User
لایک‌ها
472
من امروز از موسسه ثامن بابت وام پرسیدم
چک میخواد .... سند خونه میخواد.... دارای شغل مشخص باید باشی....حداکثر سن 70 سال باشی
2تا طرح داشت :1- نسیم 2- پیوند
نسیم:
تا 5 ماه باید پول بخوابونی به حساب تا اقساط 30ماه بشه (بابت هر یک ماه اضافه که خوابوندی 6ماه به بازپرداخت پول اضافه میشه. مثلا 10 ماه بخوابونی میشه 60 ماه )
بابت هرماه که پولت اونجاست 2% سود بهت میدن.
بعد از سپری شدن مدت مذکور یک برابر پول خودت همراه با پولی که گذاشتی بهت میدن(50میل گذاشتی بعد مثلا 10 ماه بهت 100 میل میدن)
مثال: بابت 50میل که بهت وام دادن و اگر بازپرداخت رو 60 ماه حساب کنیم میشه بابت هرماه 1200000 تومان (مثلا 16% هستش .ولی خیلی بیش از ایناست)
پیوند:
مانند نسیم فقط با این تفاوت که مدت انتظار 2ماه هستش و خیر سرشون 22%
بابت هر ماه هم به شما 10% سود میدن
مثلا: بابت 50میل که بهت وام دادن و اگر بازپرداخت رو 60 ماه حساب کنیم میشه بابت هرماه 1380000 تومان
یعنی مثلا 6 میلیون بزاریم بعد 5 ماه 12 میلیون رو با 6 میلیون خودمون میدن؟یعنی جمعا 18 میلیون؟

belak24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
430
من امروز از موسسه ثامن بابت وام پرسیدم
چک میخواد .... سند خونه میخواد.... دارای شغل مشخص باید باشی....حداکثر سن 70 سال باشی
2تا طرح داشت :1- نسیم 2- پیوند
نسیم:
تا 5 ماه باید پول بخوابونی به حساب تا اقساط 30ماه بشه (بابت هر یک ماه اضافه که خوابوندی 6ماه به بازپرداخت پول اضافه میشه. مثلا 10 ماه بخوابونی میشه 60 ماه )
بابت هرماه که پولت اونجاست 2% سود بهت میدن.
بعد از سپری شدن مدت مذکور یک برابر پول خودت همراه با پولی که گذاشتی بهت میدن(50میل گذاشتی بعد مثلا 10 ماه بهت 100 میل میدن)
مثال: بابت 50میل که بهت وام دادن و اگر بازپرداخت رو 60 ماه حساب کنیم میشه بابت هرماه 1200000 تومان (مثلا 16% هستش .ولی خیلی بیش از ایناست)
پیوند:
مانند نسیم فقط با این تفاوت که مدت انتظار 2ماه هستش و خیر سرشون 22%
بابت هر ماه هم به شما 10% سود میدن
مثلا: بابت 50میل که بهت وام دادن و اگر بازپرداخت رو 60 ماه حساب کنیم میشه بابت هرماه 1380000 تومان
داداشی ممنون از توضیحاتت...من طرح پیوند خوب متوجه نشدم...
یعنی اگه من 2م بخابونم ، بعد 2 ماه ، 2م به من وام میدن+پول خودم؟؟
فقط سودش 22 درصده درسته؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
کسی در مورد روزشمار اینده خبر داره ؟
کم میشه ؟

pzs

Registered User
لایک‌ها
72
یعنی مثلا 6 میلیون بزاریم بعد 5 ماه 12 میلیون رو با 6 میلیون خودمون میدن؟یعنی جمعا 18 میلیون؟
نه!
6 میلیون بزاری بعد از 5 ماه : 6 میل خودت+6میل وام میدن یعنی 12 میل در کل

pzs

Registered User
لایک‌ها
72
داداشی ممنون از توضیحاتت...من طرح پیوند خوب متوجه نشدم...
یعنی اگه من 2م بخابونم ، بعد 2 ماه ، 2م به من وام میدن+پول خودم؟؟
فقط سودش 22 درصده درسته؟
خواهش دوست عزیز
دقیقا درست گفتی .
2م میزاری بعد از دوماه : 2م خودت +2 میل وام = 4میل در کل میدن
البته میگه 22% ولی با مثالی که برای 50میل گذاشتم خیلی بیش از این حرفا هستش فکر کنم

the_master

Registered User
لایک‌ها
259
من 50 تومن دارم میخوام ببرم قوامین
اسم طرحش چیه؟ چند درصد میده؟
بعد پول رو باید نقد ببرم یا با پوز میتونن کم کنن؟
طرح 1ساله شماره4. 22درصد اگه تا 14 اردیبهشت حساب باز کنین. از 15 اردی بهشت 20درصد.
50 میلیون رو چک بین بانکی بگیرید

chama

Registered User
لایک‌ها
241
دوستان چجوری میشه 5-6 میلیون وام گرفت
باشگاه مشتریان بانک ملت هم تا 7 میل به شرط داشتن امتیاز وام میده 22درصد خوبیش اینه که دیگه نمی خواد پول به حساب باشه.
ولی برای واریز وام به حساب باید یک یا دو میلیون با توجه به مبلغ وام به حساب باشه.
امتیاز می توانید بخرید ولی باید روز تولد باشه و از کل امتیاز شصت درصد را خود وام گیرنده کسب کرده باشد.
رسالت و عسکریه و مهر اقتصاد و مهر ایران و قوامین و موسساتی که دوستان گفتند را هم از سایتشون شماره تلفن شعبه را پیدا کنید و تماس بگیرید تا طرح ها را خدمتتون توضیح بدهند (شعبه هرچه خلوت تر بهتر)

Last edited:

chama

Registered User
لایک‌ها
241
طرح 1ساله شماره4. 22درصد اگه تا 14 اردیبهشت حساب باز کنین. از 15 اردی بهشت 20درصد.
50 میلیون رو چک بین بانکی بگیرید
همون طرح که دو میل مسدود میشه را می فرمایید 20 درصد میشه؟
در قوامین P.O.S هست و ساتنا و پایا هم میشه که کارمزد ندارند.

912

Registered User
لایک‌ها
472
الان شما یه بانک یا موسسه حالا تا حد امکان معتبر بگو که 6 میلیون رو بزاریم بعد یه 6 میلیون بده فقط سودش چقدره؟

babialex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
من امروز رفتم فرشتگان گفتش میتونی سپرده یکساله با سود 32 درصد باز کنی و بعد دو ماه که بیشتر اومدی و باهم بیشتر آشنا شدیم شماره کارت شتابی بدی سودت رو برات به کارتت واریز کنیم یا ملت سا تجارت
بعد گفت ما زیر نظر بانک مرکزی هستیم
یه کم شک دارم میخام بدونم اونایی که تو آرمان فرشتگان سپرده گذاشتن تاحالا مشکلی داشتن؟ نمیخام به خاطر سود بالاتر یه وقت اشتباه و ضرری کنم

chama

Registered User
لایک‌ها
241
الان شما یه بانک یا موسسه حالا تا حد امکان معتبر بگو که 6 میلیون رو بزاریم بعد یه 6 میلیون بده فقط سودش چقدره؟
تا جایی که من میدونم شما میتونید 6 میل را قرض الحسنه بزارید رسالت و چهار ماه بعد 12 میل بگیرید با سود2 درصد و همین طور در بانک قرض الحسنه مهر ایران باسود 4 درصد
در هر صورت قبل از هر کاری از مدیر شعبه شرایط را بپرسید تا با اطمینان 6 میل را 4 ماه در حساب بگزارید.

hidavidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
دوستان راهنمایی کنید من 100 میلیون کلید طلایی کوثر دارم یه کارت روز شمار شتابی ازکوثر دارم میخواستم فردا بانک قوامین حساب 25 درصدی یکساله وا کنم که فردا اخرین مهلته چیکار کنم میتونم تو کارت شتابی کوثر 100 میلیون بریزم بعد برم اونجا کارت بکشم واسه افتتاح حساب چون مثل اینکه شبا طول میکشه میترسم وقت نرسه

the_master

Registered User
لایک‌ها
259

912

Registered User
لایک‌ها
472
تا جایی که من میدونم شما میتونید 6 میل را قرض الحسنه بزارید رسالت و چهار ماه بعد 12 میل بگیرید با سود2 درصد و همین طور در بانک قرض الحسنه مهر ایران باسود 4 درصد
در هر صورت قبل از هر کاری از مدیر شعبه شرایط را بپرسید تا با اطمینان 6 میل را 4 ماه در حساب بگزارید.
دوست عزیز حالا بر فرض این که این 12 میلیون رو بگیریم 6 تومتنش که برای خودمونه اون 6 تومان دیگش رو چقدر باید پس داد؟

chama

Registered User
لایک‌ها
241
تاریخ اجرای 20 درصد 15 اردیبهشت است،یعنی کسانی که 14 اردیبهشت حساب افتتاح کنند مشمول قانون قدیم میشوند،پس تا 14 اردیبهشت 95 حساب 22 و بعد20 میشود.
درسته؟:general506:
دوست عزیز حالا بر فرض این که این 12 میلیون رو بگیریم 6 تومتنش که برای خودمونه اون 6 تومان دیگش رو چقدر باید پس داد؟
با توجه به درصد و مدت باز پرداخت متفاوت است برای محاسبه به لینک زیر مراجعه کنید :
http://www.lcvam.com/Generator.aspx

فکر کنم 6 میل شما تا زمانی که 12 میل را تسویه کنید در حساب قرض الحسنه مسدود بماند!:general306:

Last edited:

4rash

Registered User
لایک‌ها
229
ببخشید موسسه ثامن سود یکسالش 25 درصد هست اگه من فردا حساب باز کنم 25 درصد میده چون 15 اریبهشت قرار هست سودها کم بشه این موسسه اعتبار داره یعنی قابل اعتماد هست؟
سودهای قراردادی کم نمیشه . ضمن اینکه کسی با بی مجوزها کاری نداره
به شتاب متصل نیست
نه دیگه . این یکی درست نیست . کارتش به شتاب وصله . تست کردم
یعنی چی به حساب کوتاه مدت عادی نمیشه واریز کرد
حساب های کوتاه مدت که به ظاهر یکساله هستن ولی قابلیت واریز و برداشت دارن . یا سود بیش از 10 درصد دارن . اینا رو میگن .
کلا ممنوع بشه که تعطیل میشیم :دی
البته میگه 22% ولی با مثالی که برای 50میل گذاشتم خیلی بیش از این حرفا هستش فکر کنم

مثال رو خود موسسه گفت یا خودتون حساب کردین ؟ در هر صورت سودش 22 درصد هست درسته . حتی اون 16 درصد هم یه کم کمتره

Last edited:

hidavidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
دوستان راهنمایی کنید من 100 میلیون کلید طلایی کوثر دارم یه کارت روز شمار شتابی ازکوثر دارم میخواستم فردا بانک قوامین حساب 25 درصدی یکساله وا کنم که فردا اخرین مهلته چیکار کنم میتونم تو کارت شتابی کوثر 100 میلیون بریزم بعد برم اونجا کارت بکشم واسه افتتاح حساب چون مثل اینکه شبا طول میکشه میترسم وقت نرسه
کسی جواب مارونمیده

بالا