الان رفتم اینترنت بانک کوثر شماره حساب کلید طلایی برای انتقال از مبدا باشه حذف کردن یعنی حساب کلید طلایی از اینترنت نمیشه پولی انتقال دادحاجی امتحان کن از 100 شروع کن بعد 50 فکر میکنم 100 بشه
الان رفتم اینترنت بانک کوثر شماره حساب کلید طلایی برای انتقال از مبدا باشه حذف کردن یعنی حساب کلید طلایی از اینترنت نمیشه پولی انتقال دادحاجی امتحان کن از 100 شروع کن بعد 50 فکر میکنم 100 بشه
ثامن الحجج شعبه های زیادی داره.سابقه خوبی هم داره. بعید میدونم مشکلی داشته باشه.فقط خدمات بانکیشون ضعیفهثاما الحجج هم مجوز نداره
مثال رو خود موسسه گفتسودهای قراردادی کم نمیشه . ضمن اینکه کسی با بی مجوزها کاری نداره
نه دیگه . این یکی درست نیست . کارتش به شتاب وصله . تست کردم
حساب های کوتاه مدت که به ظاهر یکساله هستن ولی قابلیت واریز و برداشت دارن . یا سود بیش از 10 درصد دارن . اینا رو میگن .
کلا ممنوع بشه که تعطیل میشیم :دی
مثال رو خود موسسه گفت یا خودتون حساب کردین ؟ در هر صورت سودش 22 درصد هست درسته . حتی اون 16 درصد هم یه کم کمتره
این گفته ی شما برای همین تازگیاس یهنی الان هم همچین کاری میکنن؟برای بانک رسالت اینطوریه که شما 6 میزاری 4 ماه بعد میتونی پول خودت به علاوه 6 تومن وام رو برداری.
2 درصد کارمزد ازتون میگیرن فقط. یعنی اقساط شما میشه 6 تومن به علاوه 2 درصد کارمزد برای هر سال.
این نکته رو هم در نظر بگیرید که بهره پول شما میشه همون سود پولی که بابت خوابوندن تو بانک بهتون نمیدن
بله برای همین دو هفته پیشه. البته قبلا هم قانونشون همین بود. من خودم 20 تومن وام برداشتم قبلا. دو هفته پیش هم با یکی از دوستان رفتم.این گفته ی شما برای همین تازگیاس یهنی الان هم همچین کاری میکنن؟
2 درصد یعنی 6 میلیون رو چقدر باید برگردونیم؟
الان رفتم اینترنت بانک کوثر شماره حساب کلید طلایی برای انتقال از مبدا باشه حذف کردن یعنی حساب کلید طلایی از اینترنت نمیشه پولی انتقال داد
3 درصد به 5 میلیون میدهند یعنی 150 هزار تومناوکی یعنی مثلا اگه 10باشه و 5تومنشا برداریم و 5تومن توش باشه تا اخر این 3به 5 میدن یا کلا نمیدن
من 1شبهه برام بوحود اومده کوثر که اون حساب 22 درصدیرا باز کرده خوب قرارداد 1ساله که نمیبنده پس ممکنه همین 22 هم ببندنش و بگن بریزین تو 20
دوستان موسسه ثامن الحجج رو با ثامن اشتباه نگیرید. ثامن الحجج معتبر هست
اتفاقا ثامن الحجج تخلف بسیاری داشته و با بانک مرکزی هم زیاد درگیر شده اما ثامن در خال دریافت مجوز هست و هیج درگیری هم نداشته و تخفلی هم نداشته.بلهو 2تومن بلاک میشه. از ماه بعد میتونین اضاف یا برداشت کنین.
از طرح 25 درصدی مطلع نیستم.
دوستان موسسه ثامن الحجج رو با ثامن اشتباه نگیرید. ثامن الحجج معتبر هست
دفترچه داخل شعبه یا تلفن بانک کوثربا سلام
دوستان از حساب شتابی کوثر به ذینفع 1 چرا نمیشه پول واریز کرد؟ با اینترنت بانک امتحان کردم نشود!!!!پس چطور پولمون رو از کلید طلایی به ذینفع 1 انتقال بدیم؟
درسته, ولی منظور من سپرده اصلی (ذینفع) بود که اصلآ کارتی نداره که بخواد به شتاب وصل باشه یا نه (عملآ نمی تونید از خودپردازها به سپرده اصلیتون پول واریز یا برداشت کنید) اون کارتی هم که شما میگید فقط سودهای سپرده اصلی واردش میشه و خودش 10% هستنه دیگه . این یکی درست نیست . کارتش به شتاب وصله . تست کردم
من دیروز قوامین بودم میگفت دیروز آخرین مهلت روز شمار 22 درصد هدوستان تا کی میشه حساب باز کرد تا 15 ام یعنی خوده 15ام هم میشه یا نه؟؟یعنی نن 16ام برم قوامین بخام باز کنم باز نمیکنن؟؟کسی اگه رفت قوامین بپرسه اطلاع بده
من دیروز قوامین بودم میگفت دیروز آخرین مهلت روز شمار 22 درصد ه
ب
دفترچه داخل شعبه یا تلفن بانک کوثر