• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

hidavidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
حاجی امتحان کن از 100 شروع کن بعد 50 فکر میکنم 100 بشه
الان رفتم اینترنت بانک کوثر شماره حساب کلید طلایی برای انتقال از مبدا باشه حذف کردن یعنی حساب کلید طلایی از اینترنت نمیشه پولی انتقال داد

pzs

Registered User
لایک‌ها
72
سودهای قراردادی کم نمیشه . ضمن اینکه کسی با بی مجوزها کاری نداره

نه دیگه . این یکی درست نیست . کارتش به شتاب وصله . تست کردم

حساب های کوتاه مدت که به ظاهر یکساله هستن ولی قابلیت واریز و برداشت دارن . یا سود بیش از 10 درصد دارن . اینا رو میگن .
کلا ممنوع بشه که تعطیل میشیم :دی

مثال رو خود موسسه گفت یا خودتون حساب کردین ؟ در هر صورت سودش 22 درصد هست درسته . حتی اون 16 درصد هم یه کم کمتره
مثال رو خود موسسه گفت

912

Registered User
لایک‌ها
472
برای بانک رسالت اینطوریه که شما 6 میزاری 4 ماه بعد میتونی پول خودت به علاوه 6 تومن وام رو برداری.
2 درصد کارمزد ازتون میگیرن فقط. یعنی اقساط شما میشه 6 تومن به علاوه 2 درصد کارمزد برای هر سال.
این نکته رو هم در نظر بگیرید که بهره پول شما میشه همون سود پولی که بابت خوابوندن تو بانک بهتون نمیدن
این گفته ی شما برای همین تازگیاس یهنی الان هم همچین کاری میکنن؟
2 درصد یعنی 6 میلیون رو چقدر باید برگردونیم؟

raminonline

Registered User
لایک‌ها
787
این گفته ی شما برای همین تازگیاس یهنی الان هم همچین کاری میکنن؟
2 درصد یعنی 6 میلیون رو چقدر باید برگردونیم؟
بله برای همین دو هفته پیشه. البته قبلا هم قانونشون همین بود. من خودم 20 تومن وام برداشتم قبلا. دو هفته پیش هم با یکی از دوستان رفتم.
شما 6 میلیون رو باید 6 به علاوه دو درصد برگردونید که میشه 6120000 تومن.
توجه کنید بهرشون کم نیست. یکبار تو پ خ با یکی از دوستان برای 20 میلیون حساب کردیم شد 24 درصد (قبل اون من فکر میکردم حدودا 10 درصد میشه تا یکی از دوستان لطف کردن و ایراد محاسبم رو گفتن.)
نکته دیگه اینکه میتونید 12 میلیون بزارید و 6 میلیون وام رو 20 ماهه پس بدید.
در واقع به موجودی پول در هر روز امتیاز میدن و با توجه به اون وام. یعنی دستتون بازه که قسط ها یا میلغ وام رو تغییر بدید

mehrdad_70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
با عرض سلام، من میخواستم حدودا 30 میلیون وام بگیرم با بازپرداخت حداقل ۳۶ ماهه کودوم موسسه رو پیشنهاد میدین؟ شرایط وام رو هم ممنون میشم لطف کنین

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
من 13 اردیبهشت یه حساب یک ساله تو بانک مسکن باز کردم سودش 22 درصد حساب میشه؟

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
الان رفتم اینترنت بانک کوثر شماره حساب کلید طلایی برای انتقال از مبدا باشه حذف کردن یعنی حساب کلید طلایی از اینترنت نمیشه پولی انتقال داد

حرف این دوستمون تایید میشه.از کلید طلایی به حساب روز شمار از طریق اینترنت نمیشه پول واریز کرد این موسسه کوثر گندش رو در اورده.

4rash

Registered User
لایک‌ها
229
من 1شبهه برام بوحود اومده کوثر که اون حساب 22 درصدیرا باز کرده خوب قرارداد 1ساله که نمیبنده پس ممکنه همین 22 هم ببندنش و بگن بریزین تو 20

کوثر همیشه آماده کاهش سود هست . سری قبل زودتر از همه 20 درصدها شد 10 درصد
24 درصدها موند که اونم برای جلوگیری از ضرر بود
یا ترسو هستن یا توانایی پرداخت سود بالا ندارن و دنبال فرصت ان بزنن زیر همه چی
دوستان موسسه ثامن الحجج رو با ثامن اشتباه نگیرید. ثامن الحجج معتبر هست

دقیقا برعکس فرمودید . ثامن الحجج یه موسسه قومی قبیله ای هست که تو بعضی استان ها زاد و ولد کرده .
ثامن یه موسسه با تعداد شعب زیاد - پراکندگی مناسب شعب - سایت درست و حسابی هست

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
بلهو 2تومن بلاک میشه. از ماه بعد میتونین اضاف یا برداشت کنین.
از طرح 25 درصدی مطلع نیستم.

دوستان موسسه ثامن الحجج رو با ثامن اشتباه نگیرید. ثامن الحجج معتبر هست
اتفاقا ثامن الحجج تخلف بسیاری داشته و با بانک مرکزی هم زیاد درگیر شده اما ثامن در خال دریافت مجوز هست و هیج درگیری هم نداشته و تخفلی هم نداشته.

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
با سلام
دوستان از حساب شتابی کوثر به ذینفع 1 چرا نمیشه پول واریز کرد؟ با اینترنت بانک امتحان کردم نشود!!!!پس چطور پولمون رو از کلید طلایی به ذینفع 1 انتقال بدیم؟

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
ب
با سلام
دوستان از حساب شتابی کوثر به ذینفع 1 چرا نمیشه پول واریز کرد؟ با اینترنت بانک امتحان کردم نشود!!!!پس چطور پولمون رو از کلید طلایی به ذینفع 1 انتقال بدیم؟
دفترچه داخل شعبه یا تلفن بانک کوثر

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
دوستان تا کی میشه حساب باز کرد تا 15 ام یعنی خوده 15ام هم میشه یا نه؟؟یعنی نن 16ام برم قوامین بخام باز کنم باز نمیکنن؟؟کسی اگه رفت قوامین بپرسه اطلاع بده

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
دوستان منظور منم از ثامن موسسه مالی و اعتباری ثامن الائمه هست که تو کشور به نام ثامن شناخته میشه.
پس بنظرتون مشکل خاصی نداره ؟

Make Money

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
نه دیگه . این یکی درست نیست . کارتش به شتاب وصله . تست کردم
درسته, ولی منظور من سپرده اصلی (ذینفع) بود که اصلآ کارتی نداره که بخواد به شتاب وصل باشه یا نه (عملآ نمی تونید از خودپردازها به سپرده اصلیتون پول واریز یا برداشت کنید) اون کارتی هم که شما میگید فقط سودهای سپرده اصلی واردش میشه و خودش 10% هست

tayef

Registered User
لایک‌ها
17
دوستان تا کی میشه حساب باز کرد تا 15 ام یعنی خوده 15ام هم میشه یا نه؟؟یعنی نن 16ام برم قوامین بخام باز کنم باز نمیکنن؟؟کسی اگه رفت قوامین بپرسه اطلاع بده
من دیروز قوامین بودم میگفت دیروز آخرین مهلت روز شمار 22 درصد ه

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
من دیروز قوامین بودم میگفت دیروز آخرین مهلت روز شمار 22 درصد ه

دیروز که 13 ام بود....حالا ما هم امروز یه سر میزنیم.پارسال که سودا رو کم کردن تا شهریور بانک مرکزی داشت اخطاریه میداد میگفت تورو خدا آخرین مهلته دیگه بیشتر از 22 ندین!!

halfblod

Registered User
لایک‌ها
189
داداشم امروز كوثر رفته براي افتتاح حساب ذينفع 2 - بهش گفتن فقط امكان برداشت خواهيد داشت، نمي تونيد بهش واريز كنيد.
ديروز كه حساب باز كردم گفتن كه امكان واريز و برداشت داريد.

الان چك كردم ، مثل كليد طلايي، از طريق اينترنت بانك براي حساب ذينفع 2 نه ميشه پول واريز كرد نه برداشت

كليد طلايي، يك ساله طلايي، ذينفع 2 در اينترنت بانك غيرفعاله و در ليست حسابها براي مبدا/مقصد ديگه نمياره.
(ديروز ذينفع2 را لااقل مياورد!)

فایل های ضمیمه

• aaa.jpg
    aaa.jpg
    25.6 KB · نمایش ها: 30
Last edited:
بالا