• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

chama

Registered User
لایک‌ها
241
از حساب شتابی به ذینفع متفاوت 1 از طریق انتقال به حساب دیگران اینترنت بانک و تلفن بانک هم انتقال نمیدهد من نمیدونم خاصیت این ذینفع متفاوت 1 کوثر چیه!!
بله،همون طور که در صفحات قبل گفته شده به ذینفع1 نمیشه واریز کرد و این حساب 24 درصد است،اما ذینفع 2 را فکر کنم بشه واریز کرد(شما امتحان کنید)
من تلفن بانک گرفتم ولی رمز اشتباه بود !
شما اگر تلفن بانک دارید امتحان کنید از حساب ذینفع2 می شود به شتابی انتقال داد؟
سلام بچه ها این حساب 22 دصد قوامین که 2 تومن قفل میشه چه شرایطی داره؟
حداقل موجودی واسه افتتاح حساب چقدره؟؟
همون طور که خودتون میفرمایید حداقل موجودی 2 میل است که 5000 تومان هم واسه تمبر و کارت در جیبتون باشه!!!
اگه از قوامین کارت داشته باشید هم دیگه نیاز به کارت جدید نیست و حساب به همون کارت قبلی متصل میشه،برای اون دو میل بهتون گواهی سپرده هم میدن.
شاید از فردا این حساب را با نرخ 20 افتتاح کنند!

asire_eshgh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
حسابه به عابر بانک متصل میشه ؟؟؟
امکان داره بعدا" سودش کم بشه یا تضمینیه؟؟

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
منم الان رفتم قوامین حساب یک ساله 3 رو باز کردم.22 درصد +3 درصد پاداش آخر سال....
همانطور که دوستمون گفت توی اینترنت بانک هنوز اضافه نشده حساب یک ساله 4 قبل عید باز کرده بودیم توی اینترنت بانک بود.شاید تا فردا اضافه کنن اگه نه امکان برداشت نخواهیم داشت!!!!

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
بله،همون طور که در صفحات قبل گفته شده به ذینفع1 نمیشه واریز کرد و این حساب 24 درصد است،اما ذینفع 2 را فکر کنم بشه واریز کرد(شما امتحان کنید)
من تلفن بانک گرفتم ولی رمز اشتباه بود !
شما اگر تلفن بانک دارید امتحان کنید از حساب ذینفع2 می شود به شتابی انتقال داد؟

متاسفانه بنده ذینفع 2 ندارم این ذینفع 1 هم خود شعبه تماس گرفت تا افتتاح کنم اون زمان به من گفتن قراره ماههای آینده کلید طلایی بسته بشه و این حساب رو جایگزین کردیم که 24 درصد هست و میتونید واریز و برداشت داشته باشید.

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
منم الان رفتم قوامین حساب یک ساله 3 رو باز کردم.22 درصد +3 درصد پاداش آخر سال....
همانطور که دوستمون گفت توی اینترنت بانک هنوز اضافه نشده حساب یک ساله 4 قبل عید باز کرده بودیم توی اینترنت بانک بود.شاید تا فردا اضافه کنن اگه نه امکان برداشت نخواهیم داشت!!!!
من رفتم قوامین باز کنم کارتم هر چی کشید نشد از حسابم کم کنه!
گفت بعد از ظهر بیا تا ببینم میشه
خدا کنه بشه واقعا ظلمه

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
من رفتم قوامین باز کنم کارتم هر چی کشید نشد از حسابم کم کنه!
گفت بعد از ظهر بیا تا ببینم میشه
خدا کنه بشه واقعا ظلمه

یعنی مشکل از کارت بوده؟کارت خودشون؟خوب دفترچه میبردی....حسابی که هم که باز کردیم به امید روز شمار فعلا نه کارت داره نه توی اینترنت هست...موندم چی داریم پس؟اگه بخوام برداشت کنم موجودی ببینیم....

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
یعنی مشکل از کارت بوده؟کارت خودشون؟خوب دفترچه میبردی....حسابی که هم که باز کردیم به امید روز شمار فعلا نه کارت داره نه توی اینترنت هست...موندم چی داریم پس؟اگه بخوام برداشت کنم موجودی ببینیم....
مشکل از دستگاه کارت خوانشون بود
میگفت از صبح تا حالا هر چی کارت میکشیم موفق نیس!
چند باری هم کشید نشد گفت ساعت 4 بیا
دو تا حساب باز کرد برا من که سودش بریزه توی اون حساب دیگه

912

Registered User
لایک‌ها
472
قوامین روز شمارش چنده؟

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
رییس یکی از شعبه های کوثر میگفت فعلا اینترنت بانک دیگه کار نمیکنه...درضمن حساب 22%هم که این پند روز باز کردند،میگفت به احتمال زیاد فقط تا امروز میشه بهش اضافه کرد....

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
مشکل از دستگاه کارت خوانشون بود
میگفت از صبح تا حالا هر چی کارت میکشیم موفق نیس!
چند باری هم کشید نشد گفت ساعت 4 بیا
دو تا حساب باز کرد برا من که سودش بریزه توی اون حساب دیگه
حاجی قوامین میری بپرس فردا هم باز میکنن ؟؟؟ 100میخام انتقال بدم از کلید طلا به 25 +3چه جوری باید ببرم؟؟؟

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
بیشعو
متاسفانه بنده ذینفع 2 ندارم این ذینفع 1 هم خود شعبه تماس گرفت تا افتتاح کنم اون زمان به من گفتن قراره ماههای آینده کلید طلایی بسته بشه و این حساب رو جایگزین کردیم که 24 درصد هست و میتونید واریز و برداشت داشته باشید.
بیشعورا بمن اصلا زنگ نزدن که زینفع 1را برم باز کنم ...این 2درا هم ازینحا متوجه شدم رفتم باز کردم....فردا اگه امکان انتقال بشه میرم قوامین باز میکنم

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
این
3+
این 22+3 دقیقا سودش من اخر نفهمیدم چه جوره این 3درصد اهر به کل 1سال میدهند یا هر ماه 3درصد جمع میشه ؟؟ دقیقا مثل 25درصد باشه خوبه یعنی کمتر نیست سودش؟؟ امکان واریز برداشت داره؟؟؟

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
بیشعو

بیشعورا بمن اصلا زنگ نزدن که زینفع 1را برم باز کنم ...این 2درا هم ازینحا متوجه شدم رفتم باز کردم....فردا اگه امکان انتقال بشه میرم قوامین باز میکنم

عملا چیزی از دست نداده اید. بنده ذینفع 1 رو برای پشتیبان کلید طلایی باز کردم و 1 میلیون بیشتر داخلش ندارم.االان هم نمیشه بهش واریز کرد پس سودی نداشته باز کردن این حساب.الان موندم اگه بخوام از کلید طلایی برداشت کنم دوباره به کدوم حساب واریز کنم!!!

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
حاجی قوامین میری بپرس فردا هم باز میکنن ؟؟؟ 100میخام انتقال بدم از کلید طلا به 25 +3چه جوری باید ببرم؟؟؟
صبح که رفتم باز کنم گفت امروز فقط وقت داری فردا احتمال زیاد میشه 20%
خب بعدازظهری برو اگه میتونی

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
صبح که رفتم باز کنم گفت امروز فقط وقت داری فردا احتمال زیاد میشه 20%
خب بعدازظهری برو اگه میتونی
متاسفانه کارم بیرون از شهره و عصر باید برگردم با سرویس .....فردا میرم ببینم چی میشه باز نکرد میزنمش

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
عملا چیزی از دست نداده اید. بنده ذینفع 1 رو برای پشتیبان کلید طلایی باز کردم و 1 میلیون بیشتر داخلش ندارم.االان هم نمیشه بهش واریز کرد پس سودی نداشته باز کردن این حساب.الان موندم اگه بخوام از کلید طلایی برداشت کنم دوباره به کدوم حساب واریز کنم!!!
والا من دیروز کوثر بودم گفت یا با دفترچه حظورا بیا یا با تلفن بانک از 10درصد بریز تو 22.....سود کلید میاد تو 10درصد روز شمارواز 10درصد بریز تو 22

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
والا من دیروز کوثر بودم گفت یا با دفترچه حظورا بیا یا با تلفن بانک از 10درصد بریز تو 22.....سود کلید میاد تو 10درصد روز شمارواز 10درصد بریز تو 22
کوثر صبحی بودم
ذینفع متفاوت قبل از عید باز کرده بودم دیگه نمیذاشت واریز کنم بهش
یکی دیگه برام باز کرد ذینفع متفاوت2
میگفت 22% هس و شاید مثل همین 24% دیگه نشه بهش واریز کرد ولی فعلا امکانش وجود داره

chama

Registered User
لایک‌ها
241
حسابه به عابر بانک متصل میشه ؟؟؟
امکان داره بعدا" سودش کم بشه یا تضمینیه؟؟
بله به من گفتند میشه و من یک کارت از قوامین داشتم (کوتاه مدت زرین 18درصدی های قدیمی که شدند 10) و یک فرم پر کردم که حساب پیشفرض همون کارت بشه.
گواهی سپرده هم برای اون دو میل که قراره مسدود بشه دادند (البته بیشتر واریز کردم ولی در گواهی فقط همون دو میل را نوشت) که تاریخ سررسیدش 14-2-95 هست و قانونا تا اون موقع نباید کم بشه و در قانون جدید هم 22درصدی های قبل از 15 اردیبهشت باید تا سررسید 22 درصد را پرداخت کنند.
فقط جهت اطلاع : "حال اگر بزنند زیرش و مثل کوثر بازی درست کنند هم کسی نمی تواند کاری کند!"

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
عمل
کوثر صبحی بودم
ذینفع متفاوت قبل از عید باز کرده بودم دیگه نمیذاشت واریز کنم بهش
یکی دیگه برام باز کرد ذینفع متفاوت2
میگفت 22% هس و شاید مثل همین 24% دیگه نشه بهش واریز کرد ولی فعلا امکانش وجود داره
به هیچ درد نمیخوره مگه اینکه اون کلید طلایی را باز تمدید کنن شاید به درد بوخوره و سودشا ببریم جای دیگه

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
كوثر يه حسابي گذاشتن واريز برداشت ازاد منتها سود ٢٠ درصد مسخره ها هر لحظه طرح ميزارند يه ماه بعد ميگن نميشه واريز كرد

بالا