• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

سیام

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من هم امروز رفتم 47 م از کوثر ذینفع 24 درصدی به ثامن 25 درصد یکساله ریختم. اسفند تو کوثر حساب باز کرده بودم به شرط امکان واریز و برداشت تا یک سال. وقتی دیگه نمیشه واریز کرد، چه فایده ای داره.

در ضمن وقتی به این راحتی زیر حرفشون میزنند ، به حرفهای دیگشون هم اعتماد ندارم. ممکنه یه ماه دیگه 22 هم ندن. یا ماه دیگه یهو مثل بانک آینده یا گردشگری 10 درصد بدن یا یه ادای دیگه. این طوری که نمیشه رو چیزی حساب کرد.

یه سپرده ثامن یکساله باز کردم خلاص. هم سود بیشتری میده و هم کاملا حساب کتابشون درست و قابل اعتماده.

Last edited:

971

Registered User
لایک‌ها
318
ظاهرا این روزها بانک مرکزی با قدرت تمام بر علیه دارندگان حسابهای روزشمار وارد عمل شده است و موسسه کوثر را مجبور به برداشتن امکان واریز این حسابها کرده است، نکته اینجاست که حتی اگر نرخ رسمی تورم را بپذیریم چرا آن را با سود سپرده های یکساله مقایسه میکنید و با سود حسابهای روزشمار مقایسه نمیکنید؟ یا چرا وقتی که نرخ تورم رسمی بیش ار 40 درصد بود کسی حرفی از متناسب نبودن نرخ سود با نرخ تورم نمیزد؟ (فکر میکنم علتش این است که تصمیم گیرندگان از دسته وام گیرندگان کلان هستند نه از دسته سپرده گذاران بدبخت)
به نظر من باید هر چه سریعتر یک جایگزین برای سرمایه گذاری در بانکها پیدا کنیم و پولهایمان را که در برابر تورم روز به روز آب میشوند از دست این بانکها نجات دهیم، آنوقت می فهمند که پایین آوردن سود یعنی چه

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
این
3+
این 22+3 دقیقا سودش من اخر نفهمیدم چه جوره این 3درصد اهر به کل 1سال میدهند یا هر ماه 3درصد جمع میشه ؟؟ دقیقا مثل 25درصد باشه خوبه یعنی کمتر نیست سودش؟؟ امکان واریز برداشت داره؟؟؟
نه مثه 25 درصد که نیست مثه اون یک ساله 4 هم نیست چون اون واریز داره این نداره.فقط برداشت.آخر سال هر چی مونده باشه به اون 3 درصد پاداش میدن.یعنی اگه اولش 20 میلیون داشته باشی روز آخر 2 میلیون به اون 2 میلیون 3 درصد جایزه میدن ولی هر ماه سود پولو 22 روزشمار محاسبه و واریز میکنند.

4rash

Registered User
لایک‌ها
229
در قانون جدید هم 22درصدی های قبل از 15 اردیبهشت باید تا سررسید 22 درصد را پرداخت کنند.
فقط جهت اطلاع : "حال اگر بزنند زیرش و مثل کوثر بازی درست کنند هم کسی نمی تواند کاری کند!"
فقط اون 2 میلیون قانونیه . بقیه رو هر وقت گیر بدن باید کم بشه .
كوثر يه حسابي گذاشتن واريز برداشت ازاد منتها سود ٢٠ درصد
کوثر پیشرو در کاهش سود ..... گفتن 15 ام ..... اینا از 14 ام اجرا میکنن

chama

Registered User
لایک‌ها
241
كوثر يه حسابي گذاشتن واريز برداشت ازاد منتها سود ٢٠ درصد مسخره ها هر لحظه طرح ميزارند يه ماه بعد ميگن نميشه واريز كرد
این حسابشون به کارت متصل میشه یا مثل همون ذینفع ها هست؟
کف حساب چقدره؟

912

Registered User
لایک‌ها
472
واقا کسی روز شمار قوامین با اینده رو نمیدونه؟
اینجا شده مثل چتروم
اسپمش هم خیلی زیاده

4rash

Registered User
لایک‌ها
229
مبادا اون دو میل سودش 22 باشه و بقیه 10 باشه و باهم جمع بزنند و واریز کنند!!!:android25:

نه دوستان داشتن گفتن درست حساب میشه برای همه پول

اینجا شده مثل چتروم

ریلکس
روزشمار 10 درصد . ویژه با 2 میلیون 22 درصد که امروز اخرش بود معلوم نیست فردا باز کنن
آینده هم هرچی داره از قبل داره الان همون 10 درصد

4rash

Registered User
لایک‌ها
229
براساس آنچه در این جلسه مصوب شد از این پس نرخ سود سپرده‌های کوتاه‌مدت حداکثر 20 درصد

این خبر درسته یا تفسیر نویسنده هست ؟

یعنی منتظر سودهای 20 درصد روزشمار بدون ترس و تبصره باشیم ؟ :rolleyes:

912

Registered User
لایک‌ها
472
نه دوستان داشتن گفتن درست حساب میشه برای همه پول

ریلکس
روزشمار 10 درصد . ویژه با 2 میلیون 22 درصد که امروز اخرش بود معلوم نیست فردا باز کنن
آینده هم هرچی داره از قبل داره الان همون 10 درصد
خوب اینطوری که نمیشه اگه بانک های دولتی یا خصوصی های بزرگ اگه قرار باشه با اینایی که هنوز مجوز از بانک مرکزی ندارن یکی باشه که خوب ادم میزاره یه جای مطمئن دیگه چه کاریه

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
اینجا شده مثل چتروم
اسپمش هم خیلی زیاده

آینده که همون 10 درصده.یه سری بانک ها هم که روزشمار 22 درصد ولی به اسم یکساله میدادن احتمالا میشن 20 درصد.قوامین رو هم توی تک تک صفحات دوستان گفتن.کلا تاپیک کوثر و قوامینه.ارگان های محترم ارتش و نیروی انتظامی...قوامین روز شمار 22 درصد با 2 میلیون مسدودی که بگیری حساب بسته میشه.

4rash

Registered User
لایک‌ها
229
خوب اینطوری که نمیشه اگه بانک های دولتی یا خصوصی های بزرگ اگه قرار باشه با اینایی که هنوز مجوز از بانک مرکزی ندارن یکی باشه که خوب ادم میزاره یه جای مطمئن دیگه چه کاریه

قوامین و آینده که هر دوشون مجوز دارن :android07:

chama

Registered User
لایک‌ها
241
از سال 90 یه حساب رویان مهر 18 درصدی بدون کف دارم تا الآن مثل ساعت کار می کنه و اینترنت و sms و کارتم داره و فقط شتابی نیست اما در عوض بانک ملت به کارت هاش خدمات میده و سقف برداشت از خودپردازشم 1 میل هست،طرح فجر مهر هم داشت با کف 5 میل 23 درصد که همه بسیار عالی کار می کنند و اعتماد یعنی بانک مهر اقتصاد.
اگه قوامین حسابش در اینترنت نیومد فردا حساب را می بندم و می برم 18 درصدی مهر.
البته از این حساب ها دیگه باز نمی کنند و یک طرح 22 درصدی داشتند با کف 5 میل که اونم دیگه تمومه!
متاسفانه موسسات ثامن و آرمان و فرشتگان و... اینجا شعبه ندارند.

Last edited:

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
ای بابا این تاپیک شده همش حرف از موسسه مزخرف کوثر! جمع کنید بابا! حساب 1 - 2 - 3 - 4 ...... مسخره اس واقعا.. موسسه ای که نسیه سود میده! نوبره والا! برید ثامن از نظمش حال میکنید، یا چه میدونم آرمان فرشتگان عالی و منظم. کوثر باید واسه مشتریاش دو واحد اجباری درس آموزش حساباشو بزاره : )) کوثر متفاوت، ذینفع مشترک الممالک، مرا ز باده چه حاجت 6، شتابی به شرط تملیک2، شتاب کن برادر جا نمونی 4، یاسر یاسر عمار 1، کبری 11 بگوشم5 ، والا :دی

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
از سال 90 یه حساب رویان مهر 18 درصدی بدون کف دارم تا الآن مثل ساعت کار می کنه و اینترنت و sms و کارتم داره و فقط شتابی نیست اما در عوض بانک ملت به کارت هاش خدمات میده و سقف برداشت از خودپردازشم 1 میل هست،طرح فجر مهر هم داشت با کف 5 میل 23 درصد که همه بسیار عالی کار می کنند و اعتماد یعنی بانک مهر اقتصاد.
اگه قوامین حسابش در اینترنت نیومد فردا حساب را می بندم و می برم 18 درصدی مهر بورس هم که پر از تقلب ،رانت و سفته هست :
طحانی گفت گزارش شرکتها چهار روز تو سازمان میمونه بعد به دست سرمایه گذار میرسه .
این یعنی فاجعه . . .
قالیباف هم سعی کرد ماس مالیش کنه ولی نشد .
میدونین توی این چهار روز چه اتفاقاتی میافته ؟؟؟؟

طلا هم که با 8درصد مالیات خرابش کردند و می مونه دلار و مسکن و زمین.
دوستان چه نظری دارند؟

بورس که امروز رسما مرد.سخنان مدیر عامل سرخوش هم که دوباره کشتش.
قوامین اگه توی اینترنت بانکش نیاد که اساسا نمیشه اسمش رو حساب گذاشت ضمن اینکه حساب شما رو من دارم اینترنت بانک داره و هر روز واریز و برداشت دارم اما من امروز یک ساله 3 باز کردم ولی توی اینترنت بانک خبری ازش نیست حتما درست میشه و الا بدون کارت و بدون اینترنت بانک برای برداشت از حساب تنها راهی که برام میمونه اینه که بشینم دعا بخونم.

912

Registered User
لایک‌ها
472
قوامین و آینده که هر دوشون مجوز دارن :android07:
بنده حالا منظورم اینا نبودن ولی تا اونجایی که اطلاع دارم اینده هنوز مجوز نگرفته!
بلاخره چی شد الان روز شمار 22 درصد کجا خوبه؟یعنی هر موقع بخوام بدون جریمه بتونیم ببندیم.

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
بنده حالا منظورم اینا نبودن ولی تا اونجایی که اطلاع دارم اینده هنوز مجوز نگرفته!
بلاخره چی شد الان روز شمار 22 درصد کجا خوبه؟یعنی هر موقع بخوام بدون جریمه بتونیم ببندیم.
22 درصد برای حساب های جدید امروز داستانش رسما تموم شد مگه موسساتی که جز مجوزی ها نیستن این از قانونش غیر قانونیشم دیگه دست بانک هاست.تا امروز که حتی پاسارگاد هم روز شمار ویژه 22 درصد با نام یک ساله میداد و بسیاری بانک های دیگر احتمالا از فردا همشون میشن 20 درصد بجز قوامین که کسی تا چند ماه زورش بهشون نمیرسه.

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
بانک مرکزی ابلاغ کرده به بانکها از 16ام لازم الاجراست یعنی فردا میشه حساب باز کرد؟؟؟؟

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
بانک مرکزی «دستورالعمل ناظر بر سیاست های پولی و اعتباری در سال 94 » را به شبکه بانکی ابلاغ و تأکید کرد این سیاست ها باید از 16 اردیبهشت ...

بانک مرکزی «دستورالعمل ناظر بر سیاست های پولی و اعتباری در سال 94 » را به شبکه بانکی ابلاغ و تأکید کرد این سیاست ها باید از 16 اردیبهشت ماه در **** بانکی اجرایی شوند.

بالا