• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
قوامین یک ساله 3 و یک ساله 4 باز کردم امروز.یکی 22 درصد و یکی 22+3 اما اثری ازشون در اینترنت بانک نیست.برای برداشت چجوری باید اقدام کنم؟نکنه اشتباه از ما بوده و حق برداشت نداریم؟

mohammadkj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
من امروز آینده بودم 23٪ هنوز تغییری نکرده
رفتم برای احتیاط قوامین 22٪ که 2 م میومنه تهش باز کردم تا جایگزین داشته باشم
یه حساب هم تو نور باز کردم 25٪ با 10 هزار که روز مبادا بدرد بخوره شاید و چاره ایی جز ریسک نباشه
همه اینها که گفتم روز شماره و کوثر از نظر من در شرایط فعلی اصلا بدرد نمیخوره ...
یعنی اگه بیشتر از 5 تومن تو حساب آیندم بزارم باز 23% برام حساب میکنن؟ قبلا23 ب.د که بعد 10% کردن

Last edited:

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
اگر بخواهد پول اضافی از شما بگیرد فکر نمیکنم ارزش داشته باشد چون این انتقال به نفع 2 طرف است نه فقط به نفع شما، اگر بخواهد فسخ کند حداکثر از 22 درصد حساب میکنند و 5 درصد سود اضافی که در این 2 سال گرفته را از اصل پولش کم میکنند.
ضمنا هنوز نام بانک آینده در سایت بانک مرکزی وجود ندارد، اگر نخواهید ریسک کنید امروز بانک قوامین با 25 درصد سپرده یکساله افتتاح میکند و اگر بخواهید ریسک کنید موسسات نور و آرمان به سپرده های 1 تا 5 ساله 28 تا 32 درصد سود میدهند.

داداش بهرصورت هم به نفع ایشون هم به نفع من ... دو درصد هم خودش دو درصده ... تا یه مبلغی با هم کنار اومدیم مشکلی نیست ... بانک آینده هم شنیدم پشتش حسابی کلفت هست و مشکلی نیست

سوالی که دارم اینکه این حساب که 3 سال ازش مونده تواین 3 سال با توجه به اینکه بصورت سند شده سود رو نوشتن و دادن سود رو نمیتونن پایین بیارن که ؟

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
با سلام

دوستان این قوامین 22 درذصد روز شمار که 2 م بلوکه میشه امروز هم باز میکنن؟

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
با سلام

دوستان این قوامین 22 درذصد روز شمار که 2 م بلوکه میشه امروز هم باز میکنن؟

من امروز باز کردم.ولی مثه این که اینا هم دارن تو زرد از آب در میان.دفترچه و کارت و...هیچی ندادن.داخل اینترنت بانک هم این حساب نیست.میترسم بخوان بگن سپرده یک ساله است مثله یک ساله های معمولی شده اگه بخواهین برداشت کنین نمیشه....الان میرم بپرسم اگه این حسابشون دیگه برداشت نداشته باشه پولمو بگیرم.

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
هم دفترچه باید بدن هم گواهی سپرده و هم کارت برو بهشون بگو حتما بگیر نمیتونی برای برداشت هی بری بانک و بیای

passanger75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
61
سلام
من الان از بانک ها میام
اول رفتم قوامین حساب باز کنم که بر خلاف گفته دوستان امروزم میشد حساب باز کرد
گفت 22+3% یکساله با کف دو میلیون امکان واریز نداره و فقط برداشت امکان پذیره یک حساب 22% ام داره با امکان واریز ولی اعتباری نداره و فردا بخشنامه بدن امکان داره به 20% یا 10% کاهش پیدا کنه و قرارداد نداره
بعد رفتم کوثر(کلید طلایی دارم) گفت دست نزن یه حساب پشتیبان برای همه کسایی که کلید طلایی دارن باز شده که جزییاتش شنبه معلوم میشه تا شهریورم همون حساب فعاله بدون امکان واریز
و یک حساب ذینفع متفاوت با 22% و امکان برداشت و واریز باز کردم برای واریز های بعدی

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
اصلا من موندم مردم چرا با 22 درصد هم پولشون رو میذارن بانکها یعنی با این یک میلیون تومن هر کاسبی هم بکنی ماهی 17 تومن در نمیاد که بذاری بانک!!

• Like
Reactions: 971

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70
سلام دوستان
امروز از بانك اقتصاد نوين سوال كردم گفتن روزشمار ٢٢٪ سپند هنوز به قوت خودش باقيه

passanger75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
61
اصلا من موندم مردم چرا با 22 درصد هم پولشون رو میذارن بانکها یعنی با این یک میلیون تومن هر کاسبی هم بکنی ماهی 17 تومن در نمیاد که بذاری بانک!!
سلام
متاسفانه با وضع ثبات و تورم کشور هر کاری جز دلالی یا خلاقیت همراه با سرمایه نتیجه زیاد جالبی نداره
جدا ازینکه بعضی پیرزن پیرمرد یا کارافتاده ها که توانایی کارکردن ندارن با مقداری پولی که دارن از این راه امرار معاش میکنن یا عده ای شرایط کارکردن با اون پول ندارن یا افرادی که کار میکنن و درآمدشون تو بانک میذارن تا مقدار ارزش کاسته شده پولشون در زمان با تورم بالای کشور به حداقل برسونن و غیره و غیره

البته صحیح ترش اینه که مثل کشورهای جهان اول این پول ها در اختیار شرکت های در حال توسعه یا به افرادی که ایده دارن ولی سرمایه ندارن تعلق بگیره و یک سود چند منظوره داشته باشه و نقش مستقیم تو اقتصاد کشور
که متاسفانه این شرایط وجود نداره و مردم به بانک ها و موسساتی که نقش واسطه دارن و پول شمارو میگیرن و به کس دیگه وام میدن و چند درصد خودشون برمیدارن و بقیه رو به صاحب سرمایه میدن بسنده کرد

shooshijoon

Registered User
لایک‌ها
110
ما هم موندیم شما که می تونی با پولت کاسبی کنی، توی این انجمن چی کار داری؟!

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
شما که موندین،لطف کنید ما را هم از نزولخوری در بیارین
کار بگید تا انجام بدهیم!!خرید وفروش ماشین تعطیل!!!!ملک که سرمایه زیاد+خواب پول!!!!تولید هم بدون دانش و پشتوانه مالی و معنوی!!!!با ریسک شدیدا زیاد
سهام که هیچی کلا ترکیده!!!هرچی ارزانتر میخری،فرداش مفت تر میشه خرید!!!و هروقت خواستند خودشون میبرنش بالا
بازار هم که گرگهای خاص خودش میخاد...و آدم توش خیلی کم پیدا میشه!!!اگر پیدا کردی نشونم بده...

971

Registered User
لایک‌ها
318
فکر میکنم اکثر کسانی که پولشان را در بانک میگذارند وقت یا توان کاسبی ندارند مثلا: دانشجوها، کارمندان، خانم های خانه دار، افراد مسن

shooshijoon

Registered User
لایک‌ها
110
فکر میکنم اکثر کسانی که پولشان را در بانک میگذارند وقت یا توان کاسبی ندارند مثلا: دانشجوها، کارمندان، خانم های خانه دار، افراد مسن
الزاماً این شکلی نیست. اتفاقاً در حال حاضر بسیاری از کاسبهای قدیمی و کهنه کار هم رو آوردن به بانک.

4rash

Registered User
لایک‌ها
229
ولی تا اونجایی که اطلاع دارم اینده هنوز مجوز نگرفته!

ضمنا هنوز نام بانک آینده در سایت بانک مرکزی وجود ندارد
آقایون باور کنید چرخ دنیا با "اطلاع" قدیمی شما نمی چرخه . "اطلاع" رو برای شما پیامک نمیکنن

۲۶ اسفند ۱۳۹۳
بانك مركزي، مجوز فعالیت بانک ‌آينده را صادر کرد
http://www.cbi.ir/showitem/12934.aspx

بانک‌ها و مؤسسات اعتباري مجاز

http://www.cbi.ir/simplelist/1541.aspx

» بانک های تجاری دولتی 41 KB -
icon_pdf.gif

» بانک های تخصصی دولتی 35 KB -
icon_pdf.gif

» بانک های غیردولتی 43 KB -
icon_pdf.gif

» بانک‌هاي قرض‌الحسنه 29 KB -
icon_pdf.gif

» موسسات اعتباری 32 KB -
icon_pdf.gif

» بانک‌هاي مشترک ايراني- خارجي 29 KB -
icon_pdf.gif

» شعب بانک هاي خارجي در ايران 70 KB -
icon_pdf.gif

» صرافی ها 166 KB -
icon_pdf.gif

» صندوق‌هاي قرض‌الحسنه بانک‌ها و موسسات اعتباري 40 KB -
icon_pdf.gif

» شرکتهاي تعاوني‌‌ اعتبار گروه شغلي (خدمات اين شرکتها صرفا محدود به اعضاء بوده و براي عموم مردم قابل استفاده نمي‌باشد.) 82 KB -
icon_pdf.gif

» شرکت‌هاي ليزينگ 72 KB -
icon_pdf.gif

دوستان یه بنده خدایی یه حساب 27 درصد قدیم از بانک آینده داره که سررسیدش برای 3 سال دیگست ... پولش رو احتیاج داره میخاد انتقال بده با دریافت یه مبلغی ... تا 3 سال دیگه این حساب همینقدر سود میده دیگه مشکلی نداره ؟ کتبا بهش برگه ارائه سود 5 ساله رو دادن که 27 درصد باید سود بدن بهم نشون داد ... تا الان هم من تراکنش حسابش رو دیدم سر ماه سودش رو واریز کرده بودن براش .... موجودیش بالای 100 تومنه
آیا ارزش داره حسابش رو برداریم ؟

سود رو نمیتونن پایین بیارن که ؟

حساب تا پایان قرارداد باقیه . بانک هم علاقه ای به فسخ قرارداد نداره . تا الان چند برابرشو درآورده
در ضمن اگه به بخشی از پول نیاز داره میتونه جریمه اون بخش رو بده بقیه پول تو حساب بمونه

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
الزاماً این شکلی نیست. اتفاقاً در حال حاضر بسیاری از کاسبهای قدیمی و کهنه کار هم رو آوردن به بانک.
به خاطر ریسک کم، درد سر کمترو سود قطعی و مشخص و در زمان معیین

chama

Registered User
لایک‌ها
241
من امروز باز کردم.ولی مثه این که اینا هم دارن تو زرد از آب در میان.دفترچه و کارت و...هیچی ندادن.داخل اینترنت بانک هم این حساب نیست.میترسم بخوان بگن سپرده یک ساله است مثله یک ساله های معمولی شده اگه بخواهین برداشت کنین نمیشه....الان میرم بپرسم اگه این حسابشون دیگه برداشت نداشته باشه پولمو بگیرم.
من هم دیروز باز کردم و دفترچه و گواهی سپرده گرفتم کارت از قبل داشتم که قرار شد به همون متصل شود.
اما اینترنت نداشت،امروز با بخش خدمات نوین تماس گرفتم و مشکل را برایشان گفتم و بعد از پرسیدن کد ملی و موبایل و نام و نام خانوادگی بهم گفت برو شعبه بگو حساب را به اینترنت بانک متصل کنند.
بعد دوباره وارد اینترنت بانک شدم و حساب به لیست حساب ها اضافه شده بود ولی هیچ قابلیتی نداشت!!!
فردا میرم شعبه پیگیر کارش میشم ببینم چی میشه و حساب هنوز به کارتم متصل نشده.

ahesard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
یعنی اگه بیشتر از 5 تومن تو حساب آیندم بزارم باز 23% برام حساب میکنن؟ قبلا23 ب.د که بعد 10% کردن
اونهایی که خود بانک به خاطر مبلغ پایین حذف کرد شامل این سود نمیشن ولی اونهایی که حذف نشدند به صورت روز شمار با قابلیت واریز و برداشت میتونن فعالیت کنن و البته باید دید بعد از 15اردیبهشت چطور عمل میکنن ! اگر گیر ندن بهشون ...

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
دوستان کسی سپرده یک ساله 3 قوامین رو داره برای ما هم کمی توضیح بده؟من دوباره رفتم بانک هر چی اصرار کردم گفتن این طرح نه کارت داره نه دفترچه نه وارد اینترنت بانک میشه.22 درصد +3 پاداش آخر سال رو میدن اما اینکه برداشت داره به این معنی نیست که هر وقت خواستین بردارین مثلا میتونین یه بار برگه تون رو بیارید سپرده رو کم کنید اما اینترنتی اصلا.آیا درست گفته؟

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
سلام
اونهایی که خود بانک به خاطر مبلغ پایین حذف کرد شامل این سود نمیشن ولی اونهایی که حذف نشدند به صورت روز شمار با قابلیت واریز و برداشت میتونن فعالیت کنن و البته باید دید بعد از 15اردیبهشت چطور عمل میکنن ! اگر گیر ندن بهشون ...
اگر اونهایی که بانک حذف کرده،مانده شون را بالای 5 ببرن هم باز شامل 23%نمیشه؟

بالا