یعنی اگه بیشتر از 5 تومن تو حساب آیندم بزارم باز 23% برام حساب میکنن؟ قبلا23 ب.د که بعد 10% کردنمن امروز آینده بودم 23٪ هنوز تغییری نکرده
رفتم برای احتیاط قوامین 22٪ که 2 م میومنه تهش باز کردم تا جایگزین داشته باشم
یه حساب هم تو نور باز کردم 25٪ با 10 هزار که روز مبادا بدرد بخوره شاید و چاره ایی جز ریسک نباشه
همه اینها که گفتم روز شماره و کوثر از نظر من در شرایط فعلی اصلا بدرد نمیخوره ...
اگر بخواهد پول اضافی از شما بگیرد فکر نمیکنم ارزش داشته باشد چون این انتقال به نفع 2 طرف است نه فقط به نفع شما، اگر بخواهد فسخ کند حداکثر از 22 درصد حساب میکنند و 5 درصد سود اضافی که در این 2 سال گرفته را از اصل پولش کم میکنند.
ضمنا هنوز نام بانک آینده در سایت بانک مرکزی وجود ندارد، اگر نخواهید ریسک کنید امروز بانک قوامین با 25 درصد سپرده یکساله افتتاح میکند و اگر بخواهید ریسک کنید موسسات نور و آرمان به سپرده های 1 تا 5 ساله 28 تا 32 درصد سود میدهند.
با سلام
دوستان این قوامین 22 درذصد روز شمار که 2 م بلوکه میشه امروز هم باز میکنن؟
سلاماصلا من موندم مردم چرا با 22 درصد هم پولشون رو میذارن بانکها یعنی با این یک میلیون تومن هر کاسبی هم بکنی ماهی 17 تومن در نمیاد که بذاری بانک!!
ما هم موندیم شما که می تونی با پولت کاسبی کنی، توی این انجمن چی کار داری؟!اصلا من موندم مردم چرا با 22 درصد هم پولشون رو میذارن بانکها یعنی با این یک میلیون تومن هر کاسبی هم بکنی ماهی 17 تومن در نمیاد که بذاری بانک!!
شما که موندین،لطف کنید ما را هم از نزولخوری در بیاریناصلا من موندم مردم چرا با 22 درصد هم پولشون رو میذارن بانکها یعنی با این یک میلیون تومن هر کاسبی هم بکنی ماهی 17 تومن در نمیاد که بذاری بانک!!
فکر میکنم اکثر کسانی که پولشان را در بانک میگذارند وقت یا توان کاسبی ندارند مثلا: دانشجوها، کارمندان، خانم های خانه دار، افراد مسناصلا من موندم مردم چرا با 22 درصد هم پولشون رو میذارن بانکها یعنی با این یک میلیون تومن هر کاسبی هم بکنی ماهی 17 تومن در نمیاد که بذاری بانک!!
الزاماً این شکلی نیست. اتفاقاً در حال حاضر بسیاری از کاسبهای قدیمی و کهنه کار هم رو آوردن به بانک.فکر میکنم اکثر کسانی که پولشان را در بانک میگذارند وقت یا توان کاسبی ندارند مثلا: دانشجوها، کارمندان، خانم های خانه دار، افراد مسن
ولی تا اونجایی که اطلاع دارم اینده هنوز مجوز نگرفته!
آقایون باور کنید چرخ دنیا با "اطلاع" قدیمی شما نمی چرخه . "اطلاع" رو برای شما پیامک نمیکننضمنا هنوز نام بانک آینده در سایت بانک مرکزی وجود ندارد
دوستان یه بنده خدایی یه حساب 27 درصد قدیم از بانک آینده داره که سررسیدش برای 3 سال دیگست ... پولش رو احتیاج داره میخاد انتقال بده با دریافت یه مبلغی ... تا 3 سال دیگه این حساب همینقدر سود میده دیگه مشکلی نداره ؟ کتبا بهش برگه ارائه سود 5 ساله رو دادن که 27 درصد باید سود بدن بهم نشون داد ... تا الان هم من تراکنش حسابش رو دیدم سر ماه سودش رو واریز کرده بودن براش .... موجودیش بالای 100 تومنه
آیا ارزش داره حسابش رو برداریم ؟
سود رو نمیتونن پایین بیارن که ؟
به خاطر ریسک کم، درد سر کمترو سود قطعی و مشخص و در زمان معیینالزاماً این شکلی نیست. اتفاقاً در حال حاضر بسیاری از کاسبهای قدیمی و کهنه کار هم رو آوردن به بانک.
من هم دیروز باز کردم و دفترچه و گواهی سپرده گرفتم کارت از قبل داشتم که قرار شد به همون متصل شود.من امروز باز کردم.ولی مثه این که اینا هم دارن تو زرد از آب در میان.دفترچه و کارت و...هیچی ندادن.داخل اینترنت بانک هم این حساب نیست.میترسم بخوان بگن سپرده یک ساله است مثله یک ساله های معمولی شده اگه بخواهین برداشت کنین نمیشه....الان میرم بپرسم اگه این حسابشون دیگه برداشت نداشته باشه پولمو بگیرم.
اونهایی که خود بانک به خاطر مبلغ پایین حذف کرد شامل این سود نمیشن ولی اونهایی که حذف نشدند به صورت روز شمار با قابلیت واریز و برداشت میتونن فعالیت کنن و البته باید دید بعد از 15اردیبهشت چطور عمل میکنن ! اگر گیر ندن بهشون ...یعنی اگه بیشتر از 5 تومن تو حساب آیندم بزارم باز 23% برام حساب میکنن؟ قبلا23 ب.د که بعد 10% کردن
اگر اونهایی که بانک حذف کرده،مانده شون را بالای 5 ببرن هم باز شامل 23%نمیشه؟سلام
اونهایی که خود بانک به خاطر مبلغ پایین حذف کرد شامل این سود نمیشن ولی اونهایی که حذف نشدند به صورت روز شمار با قابلیت واریز و برداشت میتونن فعالیت کنن و البته باید دید بعد از 15اردیبهشت چطور عمل میکنن ! اگر گیر ندن بهشون ...