>-->O
همکار بازنشسته
باید دید از فردا امکان واریز برای ذینفع متفاوت2 کوثر هم غیر فعال میشه یا نه!
باید دید از فردا امکان واریز برای ذینفع متفاوت2 کوثر هم غیر فعال میشه یا نه!
پس دیگه کوثر اصلا فایده ندارهامروز رفتم شعبه سوال کردم گفتن فقط تا امروز میشه واریز و برداشت کرد. از فردا فقط میتونید برداشت کنید.
الان یک حساب روزشمار شتابی هست که سودش 10 درصد است و یک حساب روزشمار یکساله طلایی با سود 20 درصد که فقط برای دارندگان حساب کلید طلایی باز شده است، با توجه به اینکه ظاهرا بانک مرکزی دست بانکها را برای تعیین سود سپرده های کمتر از یک سال تا سقف 20 درصد باز گذاشته است، احتمالا این حساب یکساله طلایی برای مشتریان جدید هم افتتاح شود و یا سود حساب روزشمار شتابی تبدیل به 20 درصد شود.شما مسن که همتون کوثری هستین میشه بگین روز شمار کوثر چن درصده؟
منم امروز رفتم 50 از کوثر کشیدم بیرون هی گفت چرا بر میداری بانکیه گفتم میخام میخام تا اخر داد ولی 100 دیگه توش دارم 50 را بردم قوامین 22+3باز کردم منم اخر سر در نیاوردم این چه جور حساب میشه 1حساب قرضالحسه هم باز کرد سوودش میره توش...1فرم پر کردم واسه اتصال حسابها گفت تا 24 ساعت دیگه میاد تو لیست کارت عابرات ...بانکیه گفت این سودی که اول باید بدن 3درصد اخر کار هرچی تو حساب بود ماه ماه حساب میکنن میدن مثلا شما 50میزاری سوده 22 واریز میکنن ولی در اخر هر ماه 3درصد سود ماهیانه میشه 127هزار تومن واسه 1سال میشه 1500000 که در اخر میدن .....اگه اشتباه گفتم تصحیح بفرمایید در ضمن دفترچه نداره 1قرارداد داره سودش میاد تو قرض الحسنه کا من 1حساب 22 هم دارم میتونم از قرضالحسنه بزنم تو 22 فقط الان فکر میکنم باید مابقی پولمم از کوثر میکشیدم بیرون ولی گفتم 4ماه دیگه باشه سوده 24 بگیرم حالا نمیدونم فوقش 4ماه دیگه میکشم بیرون میزارم تو 22 درصد قوامین فقط 7ماه 7تا 3درصد از دست دادم دیگه که معادله 1600000میشه که باید قیدشا بزنم به نظرتون کار درستی انجام دادم یا برم بقیشم بکشم بیرون از کوثردوستان کسی سپرده یک ساله 3 قوامین رو داره برای ما هم کمی توضیح بده؟من دوباره رفتم بانک هر چی اصرار کردم گفتن این طرح نه کارت داره نه دفترچه نه وارد اینترنت بانک میشه.22 درصد +3 پاداش آخر سال رو میدن اما اینکه برداشت داره به این معنی نیست که هر وقت خواستین بردارین مثلا میتونین یه بار برگه تون رو بیارید سپرده رو کم کنید اما اینترنتی اصلا.آیا درست گفته؟
من الان 6 حساب دارم، اگر با همین سرعت (1 حساب برای 1 هفته) دفترچه بدهند تا یکسال 57 دفترچه خواهم داشت.امروز رفتم شعبه سوال کردم گفتن فقط تا امروز میشه واریز و برداشت کرد. از فردا فقط میتونید برداشت کنید.
اینکه کار درستی کردید یا نه به سرنوشت حسابهای کلید طلایی و به زمان نیاز بودن پول برای شما بستگی دارد، با توجه به اینکه امروز آخرین فرصت افتتاح سپرده 25 درصدی قوامین بود و احتمال کاهش سود حساب روزشمار 22 درصدی قوامین هم هست، پیشنهاد میکنم تا زمانی که سود جایی که میخواهید پولتان را ببرید از سودی که کوثر به پولتان میدهد کمتر است، بگذارید در کوثر بماند.منم امروز رفتم 50 از کوثر کشیدم بیرون هی گفت چرا بر میداری بانکیه گفتم میخام میخام تا اخر داد ولی 100 دیگه توش دارم 50 را بردم قوامین 22+3باز کردم منم اخر سر در نیاوردم این چه جور حساب میشه 1حساب قرضالحسه هم باز کرد سوودش میره توش...1فرم پر کردم واسه اتصال حسابها گفت تا 24 ساعت دیگه میاد تو لیست کارت عابرات ...بانکیه گفت این سودی که اول باید بدن 3درصد اخر کار هرچی تو حساب بود ماه ماه حساب میکنن میدن مثلا شما 50میزاری سوده 22 واریز میکنن ولی در اخر هر ماه 3درصد سود ماهیانه میشه 127هزار تومن واسه 1سال میشه 1500000 که در اخر میدن .....اگه اشتباه گفتم تصحیح بفرمایید در ضمن دفترچه نداره 1قرارداد داره سودش میاد تو قرض الحسنه کا من 1حساب 22 هم دارم میتونم از قرضالحسنه بزنم تو 22 فقط الان فکر میکنم باید مابقی پولمم از کوثر میکشیدم بیرون ولی گفتم 4ماه دیگه باشه سوده 24 بگیرم حالا نمیدونم فوقش 4ماه دیگه میکشم بیرون میزارم تو 22 درصد قوامین فقط 7ماه 7تا 3درصد از دست دادم دیگه که معادله 1600000میشه که باید قیدشا بزنم به نظرتون کار درستی انجام دادم یا برم بقیشم بکشم بیرون از کوثر
کلید طلایی دیگه شهریور بسته میشه دادا الان نبریم پس فردا ویگه قوامین 25 باز نمیکنه اونوقت مجبور میشی همون 22 اکتفا کنیم من 50 بردم 25 قوامین که حداقل نسوزم زیاد 1کمشا بردماینکه کار درستی کردید یا نه به سرنوشت حسابهای کلید طلایی و به زمان نیاز بودن پول برای شما بستگی دارد، با توجه به اینکه امروز آخرین فرصت افتتاح سپرده 25 درصدی قوامین بود و احتمال کاهش سود حساب روزشمار 22 درصدی قوامین هم هست، پیشنهاد میکنم تا زمانی که سود جایی که میخواهید پولتان را ببرید از سودی که کوثر به پولتان میدهد کمتر است، بگذارید در کوثر بماند.
چون همین 22 هم غیر قانونی باز میشه و بعد از فردا دیگه امکان واریر نداره و دیگه امکان برداشت فقط داره و بعد دیگه هیچی مجبورید بب ین تو 20 درصدی که باز کردن واستونچرا توی اینترنت بانک کوثر قابلیت انتقال از کلید طلایی و سپرده طلایی به باقی هست ولی از این حساب 22% که آخرش 45 هست نمیشه به بقیه انتقال داد؟؟؟؟
اگر قوامین این حساب 22+3 را فردا هم باز کند (که من بعید میبینم) و تا یکسال به پول زیادی نیاز نخواهید داشت، بهتر است بقیه پول را هم به قوامین ببرید.کلید طلایی دیگه شهریور بسته میشه دادا الان نبریم پس فردا ویگه قوامین 25 باز نمیکنه اونوقت مجبور میشی همون 22 اکتفا کنیم من 50 بردم 25 قوامین که حداقل نسوزم زیاد 1کمشا بردم
مستقیم وصل نبود ولی میشد از طریق اینترنت بانک یا خودپرداز با حساب شتابی پول انتقال داد. نام سپرده یکساله طلایی را امروز به سپرده یکساله افرا تغییر داده اند، سودش هم به احتمال قوی به حساب شتابی واریز میشود.دوستانی که کلید طلایی داشتند آیا به کارت شتابی متصل بود؟
و سپرده یکساله طلایی به کارت متصل می شود؟سود این سپرده به خودش واریز می شود؟
اره دقیقا چون هی فکر کردم ممکنه به پول نیاز پیوا کنم ترسیدم همشو ببرم هر چند همین کوثر الان 1سال به پولم دست نزدم ولی خوب قوامین که کلا پشتش گرمه کار ه خو دشا میکنه و بعید نیس با ز کنناگر قوامین این حساب 22+3 را فردا هم باز کند (که من بعید میبینم) و تا یکسال به پول زیادی نیاز نخواهید داشت، بهتر است بقیه پول را هم به قوامین ببرید.
یعنی حساب کلید طلایی و یکساله افرا در قسمت انتقال به حساب خود یا دیگر به عنوان حساب مبدا وجود دارند (امکان برداشت غیر حضوری)مستقیم وصل نبود ولی میشد از طریق اینترنت بانک یا خودپرداز با حساب شتابی پول انتقال داد. نام سپرده یکساله طلایی را امروز به سپرده یکساله افرا تغییر داده اند، سودش هم به احتمال قوی به حساب شتابی واریز میشود.
سالار این حسابو اگه قبل از یکسال ببندی چند درصد میشه؟به نظرت ثامن که یکساله 25 درصد میده بهتر نیست؟ممنون اگه جواب بدی.دوستان
این حسابی که کوثر باز میکنه(45 یا ذینفع متفاوت برای دارندگان کلید طلایی) 22% هست نه 20% امکان واریز هم خواهد داشت علاوه بر برداشت(اگه زیرش نزنن) به همین منظور افتتاح شده که از این به بعد واریز هایی که تو کلید طلایی میشد به این حساب انتقال بدیم
امکان انتقال پول اینترنتی برای حساب 22% فعلا وجود نداره ممکنه باز بشه این امکان یا باز نشه
و قضیه حساب کلید طلایی یکساله که برای دارندگان کلید طلایی خود بانک باز کزده متفاوت از این حساب 45 ه و جزییات اش هنوز معلوم نیست ولی فکر کنم برای دور زدن مقررات افتتاح کردن تا بعد از شهریور حالا رو حساب کتابی که میکنن مردم راضی نگه دارن پولارو تو حساب جایگزین نگه دارن
پ ن:امروز آخرین مهلت افتتاح این نوع حساب ها در قوامین و کوثر نبود چون هنوز ابلاغ نامه رسمی به شعبه ها ارسال نشده و شعبه ها از قوانین فعلی تبعیت میکنن
پ ن:اگه کسی نمیخواد به پولش دست بزنه و واریز برداشت کنه ببره حساب 22+3% قوامین بزاره باصرفه تره
پ ن:حرفایی که زدم از زبون رئیس شعبه ها بود
سلامسالار این حسابو اگه قبل از یکسال ببندی چند درصد میشه؟به نظرت ثامن که یکساله 25 درصد میده بهتر نیست؟ممنون اگه جواب بدی.