912
Registered User
اینجا باید اسمشو بزارن تاپیک کوثر به جا..........
حساب کلید طلایی قبلا در قسمت حساب مقصد وجود داشت ولی حالا با توجه به نداشتن امکان واریز فقط در قسمت حساب مبدا وجود دارد ولی افرا در هر دو قسمت وجود دارد.یعنی حساب کلید طلایی و یکساله افرا در قسمت انتقال به حساب خود یا دیگر به عنوان حساب مبدا وجود دارند (امکان برداشت غیر حضوری)
و همین طور به عنوان حساب مقصد (امکان واریز غیرحضوری)
قوامین اگر حتی یک روز زودتر از یک سال ببندید 22 درصد میدهد ولی ثامن با توجه به مدتی که از افتتاح سپرده گذشته، تا 24 درصد سود میدهد، ضمنا با توجه به اینکه ثامن 3 درصد سود را هر ماه میدهد نه در آخر یکسال، اگر سودی را که در یکسال به آن 3 درصد تعلق میگیرد را هم حساب کنیم سود ثامن بیشتر میشود، فقط مساله اینجاست که قوامین مجوز دارد و ثامن مجوز ندارد.سالار این حسابو اگه قبل از یکسال ببندی چند درصد میشه؟به نظرت ثامن که یکساله 25 درصد میده بهتر نیست؟ممنون اگه جواب بدی.
اتفاقا بعضی از شعبه ها برای دارندگان کلید طلایی حساب ذینفع2 با کد 45 باز نمیکردند، آنطور که بعضی از شعبه ها میگفتند امکان واریز این حساب هم برداشته خواهد شد حتی یکی از دوستان میگفت امروز برداشته خواهد شد ولی من الان امتحان کردم توانستم مبلغ انتقال دهم.دوستان
این حسابی که کوثر باز میکنه(45 یا ذینفع متفاوت برای دارندگان کلید طلایی) 22% هست نه 20% امکان واریز هم خواهد داشت علاوه بر برداشت(اگه زیرش نزنن) به همین منظور افتتاح شده که از این به بعد واریز هایی که تو کلید طلایی میشد به این حساب انتقال بدیم
امکان انتقال پول اینترنتی برای حساب 22% فعلا وجود نداره ممکنه باز بشه این امکان یا باز نشه
و قضیه حساب کلید طلایی یکساله که برای دارندگان کلید طلایی خود بانک باز کزده متفاوت از این حساب 45 ه و جزییات اش هنوز معلوم نیست ولی فکر کنم برای دور زدن مقررات افتتاح کردن تا بعد از شهریور حالا رو حساب کتابی که میکنن مردم راضی نگه دارن پولارو تو حساب جایگزین نگه دارن
پ ن:امروز آخرین مهلت افتتاح این نوع حساب ها در قوامین و کوثر نبود چون هنوز ابلاغ نامه رسمی به شعبه ها ارسال نشده و شعبه ها از قوانین فعلی تبعیت میکنن
پ ن:اگه کسی نمیخواد به پولش دست بزنه و واریز برداشت کنه ببره حساب 22+3% قوامین بزاره باصرفه تره
پ ن:حرفایی که زدم از زبون رئیس شعبه ها بود
یعنی قوام دیگه باز نمیکنه ؟؟ فقط 20باز میکنه؟؟؟ مجبوریم روی بیاریم به ثامن و نور و ارمان وثامنالحججطبق تماسی که الان با یکی از شعب قوامین داشتم سودهای 25 و 22 درصدی به تاریخ پیوست.
بعید میدونم یه طرحی بود که خیلی وقته اون طرح از دستور کارشون خارج شده وسود یکساله بالایی میدادن اون زمان ...اگر اونهایی که بانک حذف کرده،مانده شون را بالای 5 ببرن هم باز شامل 23%نمیشه؟
کد 45 حساب ذینفع 2 نیست ذینفع 2 امکان واریزش برداشته میشهاتفاقا بعضی از شعبه ها برای دارندگان کلید طلایی حساب ذینفع2 با کد 45 باز نمیکردند، آنطور که بعضی از شعبه ها میگفتند امکان واریز این حساب هم برداشته خواهد شد حتی یکی از دوستان میگفت امروز برداشته خواهد شد ولی من الان امتحان کردم توانستم مبلغ انتقال دهم.
سپرده سرمایه گذاری یکساله افرا با کد 63 است که به طور اتوماتیک برای دارندگان کلید طلایی ایجاد شده است و سودش الان در سیستم شعبه ها 20 درصد نشان داده میشود و احتمالا تا یکسال امکان واریز و برداشت داشته باشد.
ثامن کلا 25% هستش یک سالش ....نه 22+3سلام
نفهمیدم منظورت کدوم حسابه ولی
کوثر در صورت بسته ان هیچ مشکلی پیش نمیاد همون روزشمار ولی به اسم یکساله است
قوامین میتونید به شرط اینکه حساب کمتر از 2میلیون نشه میتونید ازش برداشت کنید و 22% سود میده بهتون و در پایان سررسید یک ساله اون 3% ام برای پولتون حساب میکنن و یکجا واریز میکنن
از ثامن دقیق اطلاع ندارم ولی تا جایی که میدونم اونم 22% با 3% پاداش زمان سررسیده که شرایط اش بدتر از قوامین نباشه بهتر فکر نکنم باشه و با توجه به پشتوانه بانک قوامین و گسترده تر بودنش برای من انتخاب قوامین منطقی تر از ثامن ه (این نوع حساب ها قراردادیه)
یه مساله ای که هست اینه که اگه به سود پول ها ماهیانه احتیاجی ندارین و مصرف نمیکنین الان به فکر یه حساب پشتیبان باشین با امکان واریز که با سپرده کردنه سود ها دوباره ماهیانه بهشون سود تعلق بگیره که همچین چیزی که سود قطعی 22% داشته باشه توی بانک های دیگه جز کوثر من پیدا نکردم که این خودش تو محاسبات تقریبا 1-2% سود نهایی رو افزایش میده(البته امروز بود ولی با قطعنامه کاهش پیدا میکردن)
کد 45 حساب ذینفع 2 نیست ذینفع 2 امکان واریزش برداشته میشه
حساب جدیدیه به اسم کلید طلایی یکساله قدیم_ذینفع متفاوت که خود بانک باز نمیکنه خودتون باید به بانک مراجعه و باز کنید 22% با امکان واریز و برداشت(که بعد ناموفق بودن ذینفع 1 و 2 افتتاح میکنن و اگه ایرادات قانونیه اونا رو تونسته باشن رفع کنن امکان واریزش نباید بسته بشه البته من که تضمینی نمیبینم البته خود بانک از مشتری ها بیشتر دنبال اینه که راهی پیدا کنه مردم دوباره واریز داشته باشن به بانک که پولشون از این راه در میاد)
اونی که خود بانک باز میکنه حسابیه به اسم سپرده کلید طلایی یکساله که به من رییس شعبه گفت جزییاتش هنوز مشخص نیست نمیدونم همین افرا کد 63 که شوما میگین یا فرق دارن
اگه ذینفع 2 دارین به نظرم بهتره به بانک مراجعه به ذینفع متفاوت تغییر بدین امروز
سلامسلام. این حساب جدید (کلید طلایی یکساله قدیم_ذینفع متفاوت) رو برای ذینفع 1 هم باز میکنن؟
دوست عزیز...خوب دوستان راجبه جایی صحبت میکنن که سود بیشتری میده...وگرنه دلت میخوا بیان راجبه بانک ملی بگن که روز شمارش 10 درصده!؟؟ای بابا هنوز بحث کوثره؟دوستان دیگه توی پستشون اشاره هم نمیکنند به اسم کوثر که بیخود همشو نخونیم.کاملا تاپیک کوثره.اگه کسی از بانک هایی که هنوز سودا رو کم نکردن خبر داره بگه.گردشگری و سینا که امروز 22 افتتاح میکردم گویا تا شنبه...
دوست عزیز...خوب دوستان راجبه جایی صحبت میکنن که سود بیشتری میده...وگرنه دلت میخوا بیان راجبه بانک ملی بگن که روز شمارش 10 درصده!؟؟