• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
دوست عزیز...خوب دوستان راجبه جایی صحبت میکنن که سود بیشتری میده...وگرنه دلت میخوا بیان راجبه بانک ملی بگن که روز شمارش 10 درصده!؟؟

رامین جان قبول اما همین یکی مگه هست؟ما هم نگفتیم بحث بانک های دولتی شه.اما کوثر و این بازی هاش واقعا تاپیک رو خراب کرده.تازه عنوان تاپیک راجع به بانک هاست نه موسسات...
کلا اینکه تاپیک کوثر درست شه حرف بدی نیست دوستان بطور تخصصی میتونن حرفاشونو بزنن.

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
از امروز تو اینترنت بانک کوثر از ذینفع 1 میشه برداشت کرد.

gole2015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ای بابا هنوز بحث کوثره؟دوستان دیگه توی پستشون اشاره هم نمیکنند به اسم کوثر که بیخود همشو نخونیم.کاملا تاپیک کوثره.اگه کسی از بانک هایی که هنوز سودا رو کم نکردن خبر داره بگه.گردشگری و سینا که امروز 22 افتتاح میکردم گویا تا شنبه...
شما اطلاعات بهتری داری قرار بده تا بهره ببریم.

912

Registered User
لایک‌ها
472
دوستان 90 درصد پست ها در مورد موسسه کوثر یا موسسات دیگس در صورتی که اینجا تاپیک بانک هاس
لطفا ادامه بحث هاتون رو در این تاپیک انجام بدین
این کارتون مشکل درست کرده واسه کسایی که نمیخوان تو موسسات سپرده گذاری کنن
اینم لینک تاپیک موسسات مالی و اعتباری
http://forum.persiantools.com/threads/سرمایه-گذاری-در-موسسات-مالی-و-اعتباری-وبیشترین-سود-سپرده.689156/

شیب منفی

Registered User
لایک‌ها
239
راس میگه دیگه شور کوثر هم دراومده
منم کوثر حساب دارم ولی هر روز نمیرم ببینم اون رییس شعبه چیکار میکنه
مطمئن باشین اینا یه راهی پیدا میکنن تا امکان واریز باشه از خداشونه حالا دو درصد بالا یا پایین فرقی نداره

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
برادرم چند روزه میخواد پولشو از آرمان در بیاره هر شعبه ای میره میگن موجودی نداریم بعدا بیایید.این بیچاره واسه معامله پول لازمه.

971

Registered User
لایک‌ها
318
برادرم چند روزه میخواد پولشو از آرمان در بیاره هر شعبه ای میره میگن موجودی نداریم بعدا بیایید.این بیچاره واسه معامله پول لازمه.
فرشتگان یا فردوسی؟ روزشمار یا بلند مدت؟ چقدر؟ فکر میکنم بهتر است از هر شعبه قسمتی از پول را بگیرد.

912

Registered User
لایک‌ها
472
فرشتگان یا فردوسی؟ روزشمار یا بلند مدت؟ چقدر؟ فکر میکنم بهتر است از هر شعبه قسمتی از پول را بگیرد.
برای بحث در مورد موسسات لطفا در تاپیک خودش مطرح کنید

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228

فرشتگان.شعبه گیشا و کارگر شمالی رو رفتیم ندادن.قبلا یادمه یه بار ازشون 400 میلیون گرفته بود.الان باز 400 داره میخواد 350 بگیره فعلا که ندادن.بلند مدت بوده.حالا یه نفر یه شعبه ای معرفی کرده فردا صبح بریم گفته اونا هر مقداری رو یکجا چک میدن ایشالا.

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
فرشتگان.شعبه گیشا و کارگر شمالی رو رفتیم ندادن.قبلا یادمه یه بار ازشون 400 میلیون گرفته بود.الان باز 400 داره میخواد 350 بگیره فعلا که ندادن.بلند مدت بوده.حالا یه نفر یه شعبه ای معرفی کرده فردا صبح بریم گفته اونا هر مقداری رو یکجا چک میدن ایشالا.
جالبه کم کم داریم به جاهای خوب میرسیم یعنی هر کسی پول داد موسسات مثل ارمان باید حالاحالاها منتظر باشه تا پولش گیرش بیاد

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
قوامین فردا صبح بخام 25 باز کنم یعنی دیگه باز نمیکنه؟؟؟؟

hidavidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
قوامین فردا صبح بخام 25 باز کنم یعنی دیگه باز نمیکنه؟؟؟؟
نه متاسفانه دیگه باز نمیکنه من امروز میخواستم باز کنم گفت نمیشه امروز یکی ارشعبه های نور بودم اونام فعلا سود بالا نمیدادن یعنی رییسش مسخره بود اول گفت یکساله 29 درصد بعد که پولمو بردن کارت بکشم 1 ساعت بعد گفت نمیشه اونایی هم که امروز باز کردن زنگ زدیم بیان پولاشونو بگیرن یا همون درصد 22 قبول کنند

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
دوستان تا دیر نشده برید ثامن باز کنید .من امروز باز کردم.یکساله زیر 50 میل 25 میده.بالا 50 میل 26 و بالای 100 میل 27 درصد.بعد از یکماهم اگه زودتر بگیری میشه 22.خودشون میگفتن احتمالن نامه بدن تغییر کنه .از ما گفتن بود.بعضی بانکها هم فعلن کم نکردن همون یکساله 22 درصده

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
دوستان تا دیر نشده برید ثامن باز کنید .من امروز باز کردم.یکساله زیر 50 میل 25 میده.بالا 50 میل 26 و بالای 100 میل 27 درصد.بعد از یکماهم اگه زودتر بگیری میشه 22.خودشون میگفتن احتمالن نامه بدن تغییر کنه .از ما گفتن بود.بعضی بانکها هم فعلن کم نکردن همون یکساله 22 درصده
کوثر طلایی اگه بدونم 24 در صد بعد شهریور بسته میشه میبرم 1کم تو ثامن ولی الان نمیدونم واقعا بسته میشه بعد شهریور؟؟

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
کلا همه چیز گرون شده نگاهی به قیمتها بندازید متوجه میشید اما متاسفانه فقط زورشون به اونایی میرسه که با پس انداز و گرفتن اندک سود و کاهش سرمایه اصلی با تورم فعلی دارند زندگی میکنند اگر واقعا کار شما درسته و تورم به زیر 15 درصد رسیده پس یا ماها در ایران زندگی نمیکنیم و یا شماها اینقدر حقوق و مزایا میگیرید که خبر از مردم ندارید !!!
متاسفانه همیشه شعار فقط خوب میدهند اما حتی یک گام مثبت بر سوی اعتدال نمیره واقعا برای خودم و جامعه خودم و اقتصاد خودمون متاسفم که همیشه فقط به قشر خاصی از حقوق بگیر و کارمند فقط توجه شده چون بهشون نیاز فکری دارند... و مجبورند.... الان هم حرف بزنی صدرصد یک پاپوشی برات درست میکنند حرف هم نمیشه زد واقعا جای تاسف داره بر این بی عدالتی ها در همین سال گذشته چند درصد روی نان و چند بار نان گران شده اما رئیس بانک مرکزی کجابود؟ و در همین سالی که گذشت چند بار لبنیات گران شده و هر بار چند درصد اما هیچ حرفی زده نمیشه؟
واقعا برای خودمون متاسفم که حتی در این زندگی برای خرید شیر باید مبلغ زیادی هزینه کنیم ولی از اون طرف شاهد دور ریخته شدن بسیار زیادی شیر هر روزه هستیم چرا که اگه دور ریخته نشود سودهایی نصیب کارخانه جات و دلال ها نمیشودواین قصه ها در تمام محصولات و تمام معیشت مردم سر دراز دارد و سودجویان خودش را دارد حتی در کوچکترین نیاز جامعه سودجویی هست.......

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
ثامن پشتوانش کجاس ایا معتبره چون مجوز نداره و ایا مجوز میگیرن؟؟؟

gharin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام دوستان
ایا حساب کوتاه مدت ویژه باسود ۲۰ یا ۲۲ توی بانکها بجز قوامین باز می کنن?
مثلا طرح بانک پاسارگاد یا سینا یا مسکن یا غیره هنوز هست?

بالا